آرشیو چهارشنبه ۴ امرداد ۱۳۹۱، شماره ۳۴۶۷
جهان
۶

اعتراض به کشتار مسلمانان در میانمار

همزمان با سفر تین سین، رئیس جمهور میانمار به تایلند، مسلمانان میانماری همراه با گروهی از مسلمانان تایلندی در برابر سفارت این کشور در بانکوک تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضامین «افراط گرایان راخین را رها کنید» و «ما به دنبال صلح هستیم» خواستار توقف خشونت ها بر علیه مسلمانان در غرب میانمار شدند. آنان با انتقاد از سیاست های دولت میانمار و اظهارنظرهای رئیس جمهوری این کشور خواستار دخالت سازمان های بین المللی برای خاتمه دادن کشتار مسلمانان در میانمار شدند.

پس از تشدید بحران در ایالت راخین و کشتار مسلمانان توسط بودائیان افراطی، رئیس جمهوری میانمار در اظهارنظری تعجب آور مسلمانان را شهروند آن کشور ندانست و خواستار میزبانی کشوری ثالث از مسلمانان میانماری شد. رئیس جمهوری میانمار برای انجام سفری رسمی به منظور توسعه همکاری های اقتصادی میان دوکشور در تایلند به سر می برد.

حزب الله لبنان نیز با صدور بیانیه ای کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار را محکوم و مقامات آمریکایی را حامی نظام میانمار در انجام این فجایع و جنایات معرفی کرد.

به گزارش ایرنا، حزب الله در بیانیه خود گفت: در این بیانیه همچنین آمده است: خطرناک ترین مساله این است که این فجایع با حمایت و نظارت حاکمان این کشور صورت می پذیرد که برای مسلمانان فقط دو گزینه را مطرح ساخته اند، از کشور بروند یا به اردوگاه های پناهندگان نقل مکان کنند.

درگیری های فرقه ای میان مسلمانان و بودائیان میانمار پس از حمله بودائیان به اتوبوس حامل مسلمانان و کشته شدن یک زن آغاز شد.

استان راخین در میانمار که دارای اکثریت بودایی است، محل زندگی تعداد زیادی از مسلمانان است که از طرف سازمان ملل به عنوان اقلیتی که مورد بیشترین آزار و اذیت قرار می گیرند، مطرح است.

مسلمانان میانمار به عنوان یک اقلیت از سوی دولت این کشور به رسمیت شناخته نمی شوند و فاقد حقوق شهروندی هستند.