آرشیو پنجشنبه ۱۲ امرداد ۱۳۹۱، شماره ۳۴۷۴
جامعه
۱۷

افزایش اعتبار برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانش آموزان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با بیان این که اعتبارات پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش امسال به هفت میلیارد تومان افزایش یافته، از توزیع 960 هزار نشریه در مدارس در سال تحصیلی جدید خبر داد.

کیومرث هاشمی در گفت وگو با ایسنا افزود: در حوزه سلامت برنامه های جدیدی برای مدارس با هدف آگاه سازی دانش آموزان از خطرات آسیب های اجتماعی تدارک دیده شده که مهم ترین آن اطلاع رسانی به دانش آموزان و والدین و آگاهی آنها از آسیب های اجتماعی احتمالی در جامعه است.

وی با تاکید بر این که باید دانش آموزان در برابر آسیب های اجتماعی احتمالی در جامعه واکسینه شوند، گفت: هر ساله ستاد مبارزه با مواد مخدر مبلغی را برای این منظور به آموزش و پرورش اختصاص می دهد که این اعتبار امسال افزایش یافته است.

هاشمی تصریح کرد: مباحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی در گذشته در قالب پیشگیری های نوین ویژه والدین و اولیای مدارس انجام می شد که بازتاب خوبی را در مدارس داشت.

وی افزود: ارتقای سلامت دانش آموزان بویژه سلامت دهان و دندان آنها نیز از برنامه هایی است که طبق روال سال های گذشته انجام می شود و همچنین توسعه مدارس مروج سلامت و پیشگیری از بیماری های واگیردار بین دانش آموزان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش مهارت های زندگی، صدور شناسنامه سلامت، آموزش همسالان، ارتقای بهداشت محیط مدارس از جمله لوله کشی صابون مایع و تشکیل اتاق های بهداشت استاندارد از برنامه های دیگری است که برای سال تحصیلی جدید انجام می شود.

هاشمی اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه های امسال آموزش و پرورش ساماندهی بوفه های مدارس و توجه به تغذیه سالم و استاندارد دانش آموزان است که در دفتر سلامت پیگیری می شود. وی ادامه داد: یکی از مشکلات فعلی حوزه سلامت کمبود مربیان بهداشت است و چنانچه مجوز جذب 5000 نفر مربی بهداشت صادر شود، بخش زیادی از مشکلات این بخش حل خواهد شد، زیرا در این حوزه به نیروهای متخصص نیاز داریم.

به گفته معاون سلامت و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش، در حال حاضر به ازای هر 750 دانش آموز یک مربی بهداشت وجود دارد اما با وجود نیروهای متخصص در حوزه بهداشت، برنامه های سلامت دانش آموزان ارتقا خواهد یافت.