آرشیو یکشنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۱، شماره ۳۴۸۲
جامعه
۱۷

کاهش سن ادامه تحصیل مشمولان دوره متوسطه به 20 سال

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اعلام ضوابط ادامه تحصیل مشمولان وظیفه عمومی در مدارس گفت: ادامه تحصیل دانش آموزان پسر که مهر امسال وارد نوزده سالگی می شوند، فقط در صورت اخذ معافیت سربازی تا پایان بیست سالگی از سازمان وظیفه عمومی ناجا امکان پذیر است.

ابراهیم سحرخیز در گفت وگو با ایسنا افزود: بعد از اصلاح موادی از قانون وظیفه عمومی که شورای نگهبان آن را به دولت و دولت نیز به دستگاه ها اعلام کرده، بخشی از این اصلاحیه قانون مربوط به آموزش و پرورش است. بر اساس این قانون مشمولانی که 18 سال آنها تمام می شود و وارد نوزده سالگی می شوند تنها تا پایان بیست سالگی می توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند؛ چرا که در اصلاحیه این قانون امکان ادامه تحصیل دانش آموزان و استفاده از معافیت تحصیلی از 24 سال به 20 سال کاهش پیدا کرده است. به گفته سحرخیز، از این پس مشمولان برای ادامه تحصیل باید دارای معافیت تحصیلی بوده و سن آنها برای تحصیل تا پایان دوره متوسطه حداکثر 20 سال باشد.

وی ادامه داد: متولدان مهر 73 و قبل از آن که اول مهر وارد مدرسه می شوند و 18 سال آنها به اتمام رسیده، ثبت نامشان در مدارس به صورت موقت است و باید با دریافت فرمی از پلیس+10 و اخذ نامه معافیت تحصیلی برای ثبت نام به مدارس مراجعه کنند؛ چرا که ارائه این معافیت های تحصیلی الزامی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: چنانچه دانش آموزی که وارد نوزده سالگی شده، بدون عذر موجه سه ماه از مراجعه به مدرسه خودداری کند در وظیفه عمومی برای او غیبت وارد شده و همچنین در مدرسه نیز مجاز به ادامه تحصیل نخواهد بود؛ بنابراین به همه دانش آموزان پسر مشمول این قانون توصیه می شود در اسرع وقت نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خود و ارائه آن به مدرسه اقدام کنند و مدیران مدارس موظفند این دانش آموزان را به نظام وظیفه معرفی کنند.به گفته سحرخیز، این دانش آموزان چنانچه در سن مشمولان قرار گرفته باشند و به مدرسه مراجعه نکنند یا بدون اخذ نامه معافیت در مدرسه حاضر شوند، تحصیل آنها به معنای انصراف خواهد بود و کسی که از تحصیل منصرف شود مجاز به ادامه تحصیل نخواهد بود.