آرشیو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳، شماره ۵۹۸۷
استان ها
۱۸

خبر

اولویت پالایش نفت بندرعباس

دنیای اقتصاد - بندرعباس : مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین این شرکت به عنوان یکی از طرح های مهم و استراتژیک کشور با هدف کاهش نفت کوره و تثبیت تولید، با جدیت در حال اجراست. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت پالایش نفت بندرعباس؛ طرح ارتقای کیفیت محصولات سنگین پالایشگاه نفت بندرعباس از طرح های اولویت دار کشور است که با هدف کاهش تولید نفت کوره و تولید فرآورده های با ارزش افزوده بیشتر و سازگار با محیط زیست و با محوریت تولید کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم سازی کشور در حال اجراست.

احمد هاشمی افزود: عملیات اجرایی طرح با استقرار پیمانکار از تابستان سال گذشته آغاز شد و اکنون کل پروژه با پیشرفت کلی 7 درصد مطابق برنامه ریزی تعریف شده در حال اجراست و روند عملیات اجرایی در نشست های ماهانه با پیمانکار کنترل می شود. وی با اشاره به وسعت اجرای طرح اظهار کرد: در استراتژی در نظر گرفته شده، طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین به سه پروژه احداث 15 واحد واحدهای فرآیندی در دو فاز یک و دو که در حال حاضر فاز اول با 8 واحد فرآیندی در حال اجراست و احداث واحدها و سرویس های جانبی از جمله برق، آب، بخار، نیتروژن و 61 مخزن ذخیره سازی و پروژه مجتمع روغن سازی و تولید روغن های گروه 2 و 3 تقسیم بندی شده است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس افزود: اکنون حفاری های فاز یک واحدهای فرآیندی به اتمام رسیده است و آرماتور بندی و بتن ریزی پایه ها در حال اجراست و در بخش واحدهای فرآیندی نیز زهکشی طرح به اتمام رسیده است. هاشمی گفت: طرح ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین با توجه به هدف گذاری آن از چند جنبه دارای اهمیت است از جمله کاهش میزان نفت کوره و تولید فرآورده های با ارزش افزوده بیشتر و سازگار با محیط زیست، بهبود عملکرد اقتصادی، تولید محصول کک اسفنجی مورد نیاز صنایع آلومینیوم کشور به میزان 300 هزار تن در سال برای نخستین بار در کشور با تکیه بر دانش فنی کاملا ایرانی و قطع وابستگی به واردات این محصول استراتژیک و همچنین تولید روغن های پایه گروه 2 و 3 و از سوی دیگر در بعد اجتماعی موجب ایجاد اشتغال برای بیش از 2 هزار نفر می شود.

تولید 4.5 میلیون انواع تایر رادیال سواری در کویرتایر

دنیای اقتصاد - بیرجند- محمد قربانی : مدیرعامل شرکت کویرتایر گفت: سال گذشته بیش از 4 میلیون و450 هزار حلقه انواع تایر سواری در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف شده است. سیدمحمد حسین زینلی اظهار کرد: این میزان تولید با رشدی بالغ بر10درصد در تناژ تولید همراه بوده است. وی با بیان اینکه اکنون 47 سایز و طرح مختلف انواع تایررادیال سواری با اندازه رینگ 13 تا 20 اینچ در این کارخانه تولید می شود، اظهار کرد: در سال گذشته 8سایز و طرح جدید برای اولین بار در کشور در این کارخانه طراحی و تولید شده است. زینلی افزود: همچنین برای اولین بار در کشور، تایر خودروهای برقی، آفرود و پنچررو در این شرکت تولید شد. وی با اشاره به جهش بیش از 5 برابری سود سال 1402 این شرکت اظهار امیدواری کرد: از طریق عرضه سهام شرکت در بازار سهام ایران، زمینه مشارکت مردمی جهت اجرای طرح های توسعه و جهش تولید در این شرکت درسال جاری فراهم شود. مدیرعامل شرکت کویرتایر گفت: این شرکت طرح توسعه جدید به ارزش بیش از 11 هزار میلیارد تومان معادل 230 میلیون دلار را در دستور کار داشته تا ظرفیت تولید این شرکت از 45هزارتن به حدود 95 هزار تن در سال آینده برسد.

افزایش جوجه ریزی آذربایجان شرقی به 6 میلیون قطعه در یک دوره

دنیای اقتصاد - تبریز : رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از افزایش جوجه ریزی در آذربایجان شرقی تا 6 میلیون قطعه در هر دوره خبر داد. اکبر فتحی گفت: در سالی که گذشت در کنار هم شاهد فراز و نشیب های مختلفی بودیم و با شرایط نامساعد طبیعی و مخاطراتی که حوزه کشاورزی را تحت تاثیر قرار می دهد روبه رو بودیم، اما با تلاش و کوشش توانستیم فعالیت های زیرساختی متعددی انجام دهیم و در عرصه های مختلف شاهد رشد تولید باشیم که رسیدن به این موفقیت حاصل همکاری توامان و بی وقفه کشاورزان، بهره برداران و کارشناسان است.

وی ادامه داد: پس از مردمی سازی یارانه ها بسیاری از کارشناسان عقیده داشتند پس از این رویکرد، صنعت مرغداری نمی تواند به راحتی به مسیر خود ادامه دهد، اما با زحمات شبانه روزی مرغداران و همراهی کارشناسان خوشبختانه توانستیم در سال 1402 به رکورد بیش از 150 میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در کشور برسیم و در آذربایجان شرقی نیز به 6 میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره دست پیدا کنیم که این یک رکورد محسوب می شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به دیگر موفقیت های رقم خورده در عرصه کشاورزی در سال گذشته گفت: بسیاری از کارشناسان بیشینه خرید گندم در استان را نزدیک به 200 هزار تن تخمین می زدند، اما با اقداماتی که انجام شد و با احتساب گندم بذری موفق شدیم 500 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری کنیم که این نیز موفقیتی بزرگ بود که باید به خاطر آن از همه همکاران قدردانی کنم. فتحی گفت: باید در سال جدید بتوانیم تغییرات مثبتی در خود ایجاد کنیم و بیش از گذشته در خدمت به جامعه کشاورزی که قشری زحمتکش و مولد است بکوشیم.