فهرست مطالب

مدیریت فراگیر - سال چهارم شماره 1 (بهار 1397)

نشریه مدیریت فراگیر
سال چهارم شماره 1 (بهار 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/02/31
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مقاله پژوهشی
  • زهرا خوانساری، پریسا نیلفروشان صفحات 1-6
    زمینه و هدف
    رسالت به عنوان اعتقاد و باور به این که مسیر شغلی فرد، بخش اصلی از احساس او از هدف و معنای زندگی است، اهمیت دارد. این پژوهش با هدف بررسی رابطه خودکارآمدی تصمیم گیری مسیر شغلی با رسالت مسیر شغلی در دانشجویان دانشگاه پیام نور قهدریجان اصفهان انجام شد.
    مواد و روش ها
    جامعه آماری پژوهش حاضر، کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور قهدریجان در سال تحصیلی 1396-97 بودند که با روش نمونه گیری تصادفی از بین دانشجویان 300 نفر انتخاب شد. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسش نامه رسالت مسیر شغلی دیک و استیگر و پرسش نامه خودکارآمدی تصمیم گیری مسیر شغلی تیلور و بتز بود. داده های به دست آمده با روش ضریب همبستگی پیرسون رگرسیون با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 22 تجزیه و تحلیل گردید.
    یافته ها
    نتایج بیانگر آن است که بین خودکارآمدی تصمیم گیری شغلی و همه مولفه های آن با رسالت مسیر شغلی رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد و این مولفه می تواند رسالت مسیر شغلی را نیز پیش بینی کند.
    نتیجه گیری
    داشتن رسالت مسیر شغلی رابطه مثبت با تصمیم گیری، خودکارآمدی، خود روشنی و اهمیت انتخاب کار دارد، لذا از نتایج پژوهش می توان در انتخاب مسیر شغلی و شکوفا کردن استعدادهای دانشجویان استفاده نمود.
    کلیدواژگان: خودکارآمدی تصمیم گیری مسیر شغلی، رسالت مسیر شغلی، تصمیم گیری شغلی
  • محمد میرمحمدی صدرآبادی، حامد شاکریان، علی سرافراز اردکانی صفحات 7-17
    زمینه و هدف
    امروزه از خصوصیات یک سازمان موفق، خلاق و کارآمد آن است که از خواسته های مشتریان خود اطلاع یافته و با در نظر گرفتن آنها در بهبود کیفیت کالاها یا خدمات خود، در جهت رضایت مندی مشتریان خود گام بردارد. هدف اصلی این مطالعه، طراحی خدمات با شناسایی و اولویت بندی خواسته های مشتریان راه آهن جنوب شرق در مدل کانو می باشد.
    مواد و روش ها
    جامعه آماری این پژوهش شامل مسافرینی است که از خدمات راه آهن جنوب شرق استفاده می کنند و تعداد 40 نمونه به روش نمونه گیری تصادفی ساده تا رسیدن به اشباع بدست آمد. برای جمع آوری داده ها از مصاحبه نیمه ساختار یافته، مصاحبه با خبرگان و پرسش نامه محقق ساخته استفاده شد. در تحلیل داده ها از مدل کانو، روش گسترش عملکرد کیفیت در نرم افزار SPSS نسخه 16 و Excel استفاده گردید.
    یافته ها
    بر اساس نتایج اولویت بندی، گزینش مناسب پرسنل، ارتقاء خدمات رفاهی قطار و زمان بندی دقیق برنامه های قطار سه اولویت اول می باشند و چنانچه 6 خدمتی که در اولویت 1 تا 6 قرار دارند برآورده شوند بیش از نیمی از نیازهای مشتریان ارضاء می شود.
    نتیجه گیری
    حمل و نقل ریلی بهترین گزینه حمل و نقل در بسیاری از کشورهای جهان می باشد. یکی از عوامل موثر در افزایش سهم حمل و نقل ریلی در جابجایی مسافر، توسعه حمل و نقل ریلی مسافری از طریق افزایش سطح رضایت مشتریان این نوع خدمات است.
    کلیدواژگان: حمل و نقل ریلی، کیفیت، گسترش عملکرد کیفیت، مدل کانو
  • فاطمه یزدانی صفحات 18-23
    زمینه و هدف
    هوش، به عنوان یکی از ویژگی های اساسی که باعث تفاوت های فردی بین افراد می شود مورد توجه است. علاوه بر جنبه های شناختی هوش، جنبه های غیر شناختی از جمله هوش هیجانی در موفقیت افراد تاثیرگذار است. همچنین نگرش مثبت و شادکامی نیز در زندگی باعث احساس مطلوب و موفقیت افراد خواهد شد. لذا در این مقاله به مطالعه رابطه هوش هیجانی و شادکامی در دانشجویان دانشگاه کاشان پرداخته ایم.
    مواد و روش ها
    نوع مطالعه از نظر هدف کاربردی و از نظر اجرا، توصیفی همبستگی است. جامعه آماری تحقیق دانشجویان دانشگاه کاشان بوده و نمونه به صورت تصادفی ساده 351 نفر انتخاب شده است. برای جمع آوری اطلاعات از پرسش نامه هوش هیجانی بار-آن با 30 گویه در 5 مولفه (خودآگاهی هیجانی، حل مساله، استقلال، خوش بینی و مسوولیت پذیری) و پرسش نامه شادکامی با 20 گویه استفاده شده است.
    یافته ها
    تحلیل داده ها در دو بخش توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. یافته ها نشان داد که بین هوش هیجانی افراد و شادکامی رابطه وجود دارد و هر چه میزان هوش هیجانی افراد بالاتر باشد نسبت به مسائل خوش بین تر و شادتر هستند.
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج به دست آمده، ضروری است که به کیفیت روابط افراد توجه شود تا بتوانند درکنار هم محیطی شاد را تجربه کنند. مهارت حل مساله، بیان احساسات و مسوولیت پذیری را در افراد پرورش دهیم.
    کلیدواژگان: دانشجویان، دانشگاه، شادکامی، هوش هیجانی
  • فرشته داوری صفحات 24-34
    زمینه و هدف
    هدف از انجام مطالعه، امکان سنجی بیمارستان فاطمه زهرا (س) اصفهان برای استقرار سیستم تله مدیسین می باشد.
    مواد و روش ها
    این مطالعه از نوع توصیفی- مقطعی بود. جامعه پژوهش شامل 25 نفر رئیس و مدیر بیمارستان و مدیر مالی، مدیر فناوری اطلاعات، پزشکان متخصص و فوق تخصص بیمارستان بودند که به علت تعداد کم جامعه آماری، نمونه گیری تمام شماری انجام شد. ابزار تحقیق میدانی؛ مصاحبه، مشاهده و پرسش نامه استاندارد شده بود که روایی آن توسط اساتید و متخصصین و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (87/0 درصد) مورد بررسی قرارگرفت. از نرم افزار آماری SPSS برای تحلیل داده ها استفاده گردید.
    یافته ها
    بیمارستان مورد مطالعه، زیرساخت های فنی لازم برای پیاده سازی تله مدیسین را دارا بوده و مسوول فناوری اطلاعات نیز از سطح آگاهی خوبی نسبت به فناوری تله مدیسین برخوردار بود. بیمارستان دارای برنامه استراتژیک که شامل تله مدیسین باشد، نبوده و هیات مدیره تله مدیسین را حمایت نمی کردند، اما بیمارستان از حمایت مدیر ارشد اجرایی در این باره برخوردار است. کمبود کادر فنی، مشکلات بیمه و بازپرداخت، هزینه های اولیه و کمبود کادر پزشکی، هزینه های جاری و آموزش و مقاومت کادر پزشکی، به ترتیب اولویت، از موانع اساسی پیاده سازی تله مدیسین بوده و موانع محدودیت زمانی، نگرش کارکنان، مشکلات صدور مجوز، مسائل مربوط به محرمانگی و رقابت، دارای اهمیت کمتری می باشند.
    نتیجه گیری
    با توجه به اینکه بیمارستان از زیرساخت های فنی لازم برای پیاده سازی سیستم تله مدیسین برخوردار بوده و مسوول واحد فناوری اطلاعات با فناوری تله مدیسین آشنایی دارد؛ هزینه استقرار این سیستم در بیمارستان قابل ملاحظه نبوده و مقرون به صرفه است. تدوین برنامه استراتژیک مناسب، انجام برنامه های آموزشی برای تغییر فرهنگ اداری کارکنان و هماهنگی های لازم با سازمان های بیمه گر پیشنهاد می گردد.
    کلیدواژگان: فناوری اطلاعات و ارتباطات، پزشکی از راه دور، بیمارستان فاطمه زهرا (س)
  • مریم حسین زاده بافرانی، نفیسه رفیعی صفحات 35-42
    زمینه و هدف
    این مطالعه با هدف بررسی عوامل موثر در فرسودگی شغلی معلمان ابتدایی شهرستان نایین انجام گردید.
    مواد و روش ها
    جامعه مورد مطالعه، شامل کلیه معلمان زن مقطع ابتدایی شهرستان نایین در سال تحصیلی 96-1395 بود و با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ایچند مرحله ای، نمونه ای به حجم 100 نفر انتخاب شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسش نامه محقق ساخته با ضریب آلفای 87 درصد بود. جهت تجزیه و تحلیل داده ها، آمار توصیفی و استنباطی و محاسبه میانگین، انحراف استاندارد، خی دو از نرم افزار SPSS نسخه 12 استفاده شد.
    یافته ها
    چهار عامل فردی، اجتماعی، سازمانی و اقتصادی، نقش بسزایی در فرسودگی شغلی معلمان دارد. تاثیرعوامل فردی و سازمانی بر فرسودگی شغلی بسیار زیاد است. ولی تاثیر عوامل اجتماعی و اقتصادی بر فرسودگی شغلی در سطح متوسط می باشد. مشغله فکری معلم، تغییر و کاهش جایگاه اجتماعی معلم در جامعه، تعداد زیاد دانش آموزان در کلاس، پایین بودن حقوق و مزایای شغلی معلم به ترتیب به عنوان عوامل فردی، اجتماعی، سازمانی و اقتصادی نقش بیشتری در فرسودگی شغلی معلمان داشتند.
    نتیجه گیری
    با توجه به نقش خطیر معلمان در فرایند تعلیم و تربیت نسل آینده و کاهش تاثیر عوامل شناسایی شده فرسودگی شغلی معلمان؛ ضرورت توجه بیشتر به جلسات و نشست های هم اندیشی و برگزاری دوره های آموزشی جهت ارایه راهکار عملی نقش بسزایی خواهد داشت.
    کلیدواژگان: فرسودگی شغلی، معلم، مقطع ابتدایی، اشتغال
  • مقاله موردی
  • محمدرضا منصوری، محمدرضا منصوری صفحات 43-54
    زمینه و هدف
    در مطالعات کارآفرینی، رویکردهای متعددی نظیر رویکردهای روان شناختی، اجتماعی و اقتصادی جامعه مورد توجه محققان قرار گرفته که هر یک، تاثیر عوامل گوناگونی را برکار آفرینی بررسی نموده اند. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر ارزش های فردی شوارتز بر کارآفرینی در صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان انجام گردید.
    مواد و روش ها
    پژوهش حاضر به روش توصیفی- پیمایشی با ماهیت کاربردی و با رویکرد علی انجام شده است. جامعه آماری شامل کلیه متقاضیان وام کارآفرینی صندوق امید اصفهان و تعداد نمونه شامل 110 نفر بود که با استفاده از فرمول کفایت داده ها برای معادلات ساختاری محاسبه گردید. ابزار تحقیق، پرسش نامه استاندارد شده بر اساس ارزش های فردی شوارتز بود که پس از تایید روایی و پایایی آن مورد استفاده قرار گرفت. تعیین روایی پرسش نامه ها با استفاده از روش محتوایی و تعیین پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ برای کلیه متغیرها از 0/79 تا 0/87 برآورد گردید. برای بررسی فرضیات از روش معادلات ساختاری در نرم افزار Smart Pls3 استفاده شد.
    یافته ها
    ارزش های فردی شوارتز شامل خیرخواهی، امنیت، قدرت، موفقیت، برانگیختگی، لذت طلبی، خوداتکایی و جهان گرایی بر کارآفرینی تاثیر داشته و قدرت پیش بینی آن را دارد. همچنین متغیر قدرت، دارای بیشترین تاثیر و متغیرهای همنوایی و سنت گرایی بر کارآفرینی متقاضیان وام صندوق امید اصفهان تاثیری ندارند.
    نتیجه گیری
    با توجه به اینکه ارزش ها از طریق نهادهای اجتماعی مانند خانواده، حکومت، مدرسه، رسانه، نهادهای مذهبی و اجتماعی وارد ساختار شخصیتی نوجوانان می شود، پیشنهاد می گردد عوامل موثر نامبرده از طریق این نهادها از کودکی و نوجوانی در افراد نهادینه و تقویت شوند.
    کلیدواژگان: ارزش های فردی، صندوق کارآفرینی امید، کارآفرینی
  • مهتاب عشقی، عراقی، لیلا گودرزی، محمد جهانگیری صفحات 55-66
    زمینه و هدف
    نظام اداری هر کشور، مبین نگرش دولت به نحوه اداره و مدیریت کشور می باشد و نقش نظام اداری در ساختارهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و تاثیر آن در تحقق اهداف نظام کلان جامعه بسیار اثرگذار و حیاتی است. این تحقیق با هدف ارائه راهکارهای اصلاح و تحول در نظام اداری با نیروی انسانی توانمند جهت دستیابی به نظام اداری مطلوب، صورت گرفت.
    مواد و روش ها
    مطالعه حاضر به روش پیمایشی- توصیفی انجام شد. جامعه آماری شامل کارکنان استانداری استان مرکزی (120 نفر) بوده که بر اساس فرمول کوکران یک نمونه 92 تایی به صورت تصادفی انتخاب شدند. از آزمون فریدمن جهت رتبه بندی متغیرها و از نرم افزار SPSS نسخه 23 برای انجام عملیات آماری استفاده شده است. پرسش نامه محقق ساخته بر اساس طیف لیکرت با ضریب پایایی 0/87 تهیه شد که بر اساس آن 5 شاخص در قالب 3 مولفه اصلی به عنوان عوامل موثر بر اصلاح و ایجاد تحول در نظام اداری با نیروی انسانی توانمند جهت دستیابی به نظام اداری مطلوب در نظر گرفته شدند.
    یافته ها
    تفاوت معنی داری بین اصلاح و ایجاد تحول در نظام اداری با متغیرهای ایجاد پایگاه های ارائه خدمات و اطلاعات، ارائه آموزش های لازم، متناسب سازی دانش، مهارت و نگرش کارکنان دولت با شغل و اصلاح فرایندها وجود دارد. در میان پنج عامل اصلی شناسایی شده موثر بر اصلاح و ایجاد تحول در نظام اداری کشور، رتبه بندی عوامل به صورت استقرار دولت الکترونیک با میانگین 4/44، استانداردسازی شرایط جذب و تصدی مشاغل با میانگین 4/21، عوامل عدالت استخدامی و نظام پرداخت با میانگین 4/05، عوامل توانمندسازی منابع انسانی با میانگین 2/43 و اصلاح ساختارها و فرایندها با میانگین 2/97، عوامل سلامت اداری با میانگین 1/67 شناسایی شده اند.
    نتیجه گیری
    یافته های مربوط به اصلاح و ایجاد تحول در نظام اداری با نیروی انسانی توانمند در استانداری استان مرکزی، وضعیت مطلوبی را از نظر اجرایی نمودن برنامه های تحول اداری نشان داد.
    کلیدواژگان: تحول، نظام اداری مطلوب، نیروی انسانی
  • مقاله مروری
  • مرضیه راستاد بروجنی صفحات 67-75
    زمینه و هدف
    رشد شهرنشینی و شکل گیری مقیاس های جدید از رشد شهرها، شهر و مدیریت آن را با چالش های بیشماری مواجه کرده است. بخش اعظم این مشکلات ریشه در طرح های توسعه ای و مدیریت های متمرکز با رویکرد از بالا به پایین و نادیده انگاشتن نقش شهروندان در فرایند توسعه جوامع شهری دارد. هویت محلی، زیربنای مدیریت محلی و مدیریت محلی ابزار اصلی توسعه پایدار به شمار می رود که بطور متقابل با یکدیگر در رابطه هستند: مدیریت محلی با برخورداری از دانش های نوین و فناوری های مدرن، منجر به ایجاد و توسعه بسترهای مشارکتی مردم و ظرفیت های محلی می گردد. همچنین مشارکت مردم و استفاده از دانش بومی آنها به بهبود کارایی مدیریت محلی و مدیریت شهری کمک می کند. این پژوهش با هدف بررسی مفهوم مدیریت محلی و نقش پذیری آن توسط مشارکت شهروندان، اثرات، نتایج و راهکارهای موثر در مدیریت محلی و بهینه شهر انجام گرفته است.
    مواد و روش ها
    پژوهش حاضر به شیوه توصیفی- تحلیلی و با استفاده از روش مطالعه اسنادی کتابخانه ای به بررسی مشارکت، مدیریت محلی، نقش سازمان های محلی و غیره پرداخته است.
    نتیجه گیری
    امروزه در جامعه شهری، محلات، بنیادی ترین عناصر شهری و حلقه واسط بین مدیریت شهری و شهروندان و ابزاری موثر جهت دستیابی به توسعه پایدار شهری هستند. از گذشته های دور، محلات در شکل دهی و سازماندهی امور شهری جایگاه ویژه داشتند و امروزه می بایست از نقش محلات در بهبود و ساماندهی شهر غافل نماند.
    کلیدواژگان: پایداری، مشارکت شهروندان، مدیریت محلی، مدیریت بهینه
|
  • Zahra Khansari, Parisa Nilforooshan Pages 1-6
    Aim and
    Background
    Career as a belief and belief that the person's job path is the main part of his sense of purpose and meaning of life, therefore the purpose of this study was to investigate the relationship between the career decision making self-efficacy and career calling in University of Payam-e-Noor Ghahdarijan,s Students.
    Materials And Methods
    The research population of this study was all of the students in the University of payam nour ghahdarijan in 2014-15. Using random sampling, 300 students were selected from among the student. The data gathering tool was Dick & Stigger's career calling questionnaire and Taylor & Bethe's (1983) career decision making self-efficacy questionnaire. The data were analyzed using Pearson correlation coefficient regression using SPSS-22 software.
    Findings: The results indicate that there is a positive and meaningful relationship between career decision making self-efficacy and all its components with the career calling, and this component can predict the career calling.
    Conclusions
    Having career calling has a positive relationship with decision making, self-efficacy, self-clarity and the importance of choosing work, so the results of the research can be used to select the career path and flourish the student's talents.
    Keywords: Career decision making self-efficacy, Career calling, Job decision making
  • Mohammad Mirmohammadi-Sadrabadi, Hamed Shakerian, Ali Sarafraz Ardakani Pages 7-17
    Aim and
    Background
    The characteristics of a successful, creative and efficient organization is that the organization informed by the demands of its customers and by taking them improve the quality of the goods or services, in order to satisfy the clients. The main porpuse of thie paper is Services designe by identify and prioritize the demands of South East Railway customers in Kano model.
    Materials And Methods
    The statistical population of this study includes travelers using Southeastern railway services and sample size was taken as sample saturation with 40 simple random samples from campus trains. Semi-structured interviews, interviews with experts and a researcher-made questionnaire were used to collect data. In the analysis of the data, the Kano model, the quality extension method used in Spss16 and Excel software was used.
    Findings: After identifying the characteristics of service with the help of experts, Quality Function Development (QFD) was used to prioritize them and finally, required services has been ranked and proper selection of personnel, upgrade facilities of rail and the exact timing of train schedules are 3 first priority, if first six priorities are done, almost half of the costumers will be satisfied.
    Conclusions
    Rail Transportation is the best option of transport in many countries of the world. One of the factors that increase the share of rail passenger transportation is developing rail transportation of passenger by increasing level of customer satisfaction in this type of service.
    Keywords: Quality, Kano model, Quality function deployment, Rail transportation
  • Fatemeh Yazdani Pages 18-23
    Aim and
    Background
    Intelligence is considered as one of the basic characteristics that causes individual differences between individuals. In addition to the cognitive aspects of intelligence, non-cognitive aspects such as emotional intelligence are influential in the success of individuals. Positive attitude and happiness will also make people happy and successful. . Therefore, in this article, we study the relationship between emotional intelligence and happiness in students of Kashan University.
    Materials And Methods
    The type of research is applied from the point of view of purpose and descriptive-correlation. The statistical population of the research is the students of Kashan University. The samples were randomly selected in 351 individuals. For collecting information, the Bar-Emotional Intelligence Questionnaire was used with 30 items in three components (emotional self-awareness, problem solving, independence, optimism and accountability) and a-item Happiness Questionnaire.
    Findings: Data analysis was done in descriptive and inferential sections using SPSS software. Findings showed that there is a relationship between emotional intelligence of individuals and happiness. The level of emotional intelligence of individuals is higher than the more optimistic and wider issues.
    Conclusions
    According to the results, it is necessary to pay attention to the quality of the relationships of individuals, so that they can experience a happy environment together. Develop problem-solving skills, express feelings and accountability in the person.
    Keywords: Emotional intelligence, Happiness, Students, University
  • Fereshteh Davari Pages 24-34
    Aim and
    Background
    The aim of this study was to determine the feasibility of Fatemeh Zahra Hospital in Isfahan to establish a telemedicine system.
    Materials And Methods
    This descriptive cross-sectional study was conducted on 25 subjects including the boss and director of the hospital and the financial director, IT manager, Ph.D. and Specialist physician. Due to the small number of population, a total of sampling was done. The field research tool was interview, observation and standard questionnaire. Its validity was assessed by professors and experts and its reliability was assessed using Cronbach's alpha coefficient (0.87%). SPSS software version 21 was used to analyze the data.
    Findings: The hospital had the technical infrastructure necessary for telemedicine implementation, and the IT manager has a good level of knowledge about telemedicine technology. The hospital did not have a strategic plan that includes telemedicine, but the chief executive officer protects of on this matter. The shortage of technical staff, insurance and reimbursement problems, initial costs and medical staff shortages, current costs, and training and medical staff strength, in the order of priority, were the major barriers to telemedicine implementation, and time barriers, employee attitudes, licensing Issues and competition were less important.
    Conclusions
    Given the fact that the hospital has the technical infrastructure necessary for the implementation of the telemedicine system, the cost of deploying this system in the hospital is not significant and cost-effective. It is recommended to develop an appropriate strategic plan, conduct training programs to change the administrative staff culture and coordinate with the insurer's organizations.
    Keywords: Information, communication technology, Telemedicine, Fatemeh Zahra Hospital
  • Maryam Hosseinzadeh Bafrani, Nafiseh Rafiei Pages 35-42
    Aim and
    Background
    The aim of this study was to investigate the factors affecting the burnout of primary school teachers.
    Materials And Methods
    The study population consisted of all female elementary school teachers in Nayin city in the academic year of 2016-2017. Using a multi-stage cluster sampling, a sample of 100 people was selected. The data gathering tool was a researcher-made questionnaire with 87% alpha coefficient. To analyze the descriptive and inferential statistics and calculate mean, standard deviation, SPSS12 software was used.
    Findings: Individual, social, organizational and economic factors have a significant role in the burnout of teachers. The effect of individual and organizational factors on job dissatisfaction is highly significant. However, the effect of social and economic factors on job efficiency is moderate. The teacher's intellectual disability, the change and decrease of teacher's social status, the high number of students in the classroom, the low pay and the benefits of the teacher, respectively, as personal, social, organizational and economic factors, played a more role in the burnout of teachers.
    Conclusions
    Considering the role of the teacher in the process of education of the future generation and the reduction of the impact of identified factors on the job burnout of teachers, the need for more attention to meetings and meetings of reflection, training courses for the presentation of a practical solution will play a significant role.
    Keywords: Burnout, Teacher, Elementary level, Employment
  • Mehdi Rajabi, Mohamadreza Mansouri Pages 43-54
    Aim and
    Background
    In entrepreneurship studies, various approaches, such as the psychological, social and economic approaches of the community, have been considered by researchers, each of which has examined the impact of various factors on job creation. The purpose of this study was to investigate the effect of individual Schwartz values on entrepreneurship in the Omid Foundation of Isfahan.
    Materials And Methods
    The present study was conducted using a descriptive survey approach with an applied nature and a causal approach. The population was consisted of all applicants for the entrepreneurial loan of the Omid Isfahan Entrepreneurship and a sample of 110 people who were calculated using the adequacy formula for structural equations. The research tool was a researcher-made questionnaire designed based on Schwarz's individual values (1989) which was used after validity and reliability verification. The content validity was used to measure the validity of the questionnaires and to determine its reliability, Cronbach's alpha was calculated and its value for all variables was estimated from 0.79 to 0.87. The structural equation method was used in the Smart Pls3 software to investigate the hypotheses.
    Findings: The results showed that Schwartz's personal values include benevolence, security, power, success, arousal, pleasure, self-reliance, and globalism, which has an impact on entrepreneurship and has the power to predict it. It was also found that the co-authorship and traditionalism variables do not affect the entrepreneurship of the borrowers of Isfahan Omid Fund.
    Conclusions
    Given that values through socializing institutions such as the family, Government, school, media, religious and social institutions enter the personality structure of adolescents It is suggested that there are 8 effective factors to be mentioned Through these institutions, they will be institutionalized from childhood through education.
    Keywords: Individual values, Omid entrepreneurship fund, Entrepreneurship
  • Mahtab Eshghi-Araghi, Leila Goodarzi, Mohammad Jahangiri Pages 55-66
    Aim and
    Background
    The administrative system of each country reflects the attitude of the government on how the country is managed and managed, and the role of the administrative system in economic, political and cultural structures and its impact on the realization of the goals of the macroeconomic system of the society is very influential and vital. The present study is an applied objective.
    Materials And Methods
    This research was a descriptive survey. The statistical population of the study includes employees of the Governor General of Markazi Province. Among the 120 employees, which were selected randomly by a Cochran formula, 92 samples were selected. Friedman test was used to rank variables and SPSS software was used for statistical operation. The researcher-made questionnaire was prepared based on the Likert spectrum with a reliability coefficient of 0.87. Based on which 5 indicators in the form of 3 main components as factors influencing reform and development of the evolving through empowered human resources to achieve a desirable administrative system was taken.
    Findings: The results showed that there is a significant difference between reforming and creating changes in the administrative system with the variables (creating service and information bases, providing the necessary training, matching the knowledge, skills and attitude of the state employees with the job and correcting the processes). Among the five main effective factors identified in the improvement of the administrative system of the country, the ranking of factors was the establishment of e-government with a mean of 4.44, standardization of the conditions of recruitment and occupation with a mean of 4.14, the factors of employment justice and payment system With a mean of 4.05, human resource empowerment factors with a mean of 2.43 and correction of structures and processes with an average of 2.97, administrative health factors with an average of 1.67 were identified.
    Conclusions
    Findings related to the reforming of the administrative system with the powerful manpower in the governorate of Markazi province showed a favorable situation in terms of implementing administrative transformation programs.
    Keywords: Evolving, Desirable administrative system, Human resources
  • Marzieh Rastad Borujeni Pages 67-75
    Aim and
    Background
    city and urban development have encountered numerous challenges by urban growth and the formation of new dimensions of urban. The breadth of dimensions and changes in the nature of urban issues and their complexity is inevitable comprehension and attention to the various dimensions and aspects of the problem in order to solve them. Most of these problems are rooted in development plans and centralized management with a top-down approach. Furthermore, they have ignored the role of citizens in the development of urban communities. Local identity, the infrastructure of local management and local management are the main tools for sustainable development, which are mutually interlinked: local management had modern knowledge and modern technologies which have led to the creation and development of participatory communities and local capacities. Furthermore, the participation in people and the use of their indigenous knowledge helps to improve the efficiency of local management and urban management. The aim of the research is examining the concept of local management and its role, ability through citizen participation, impacts, results and effective strategies in local and optimal city management.
    Materials And Methods
    This study was conducted by the descriptive-analytical and documentary-library study methods. This explored participation, local management, the role of local organizations and etc.
    Conclusions
    Today, in urban communities, neighborhoods are the most fundamental urban elements and Interface urban management and citizen's loops and effective tool for achieving sustainable development. From the distant past, urban neighborhoods had a special place in shaping and organizing city affairs, and today they should not neglect the role of neighborhoods in the improvement and organization of the city.
    Keywords: Citizen participation, Local management, Optimal management, Sustainability