فهرست مطالب

مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران - سال پانزدهم شماره 3 (پیاپی 44، پاییز 1396)

نشریه مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران
سال پانزدهم شماره 3 (پیاپی 44، پاییز 1396)

  • الف - مهندسی برق
  • 84 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1396/09/20
  • تعداد عناوین: 9
|
  • وحید بهرامی فروتن *، محمدحسن مرادی، محمد عابدینی صفحات 153-165
    پایداری گذرا یکی از مسایل پراهمیت در بهره برداری از سیستم های قدرت است و لذا ارزیابی وضعیت پایداری گذرای شبکه امری ضروری است. روش های معمول ارزیابی وضعیت پایداری گذرا به صورت آفلاین می باشد که بر اساس آن مجموعه ای از اقدامات پیش گیرانه اتخاذ می شود و یا مجموعه ای از اقدامات اصلاحی تحت عنوان تدابیر ویژه حفاظتی برای عملکرد در شرایط زمان واقعی طراحی می شود. به منظور کاهش ریسک تدابیر اتخاذشده در شرایط زمان واقعی، در این مقاله روشی جدید برای تخمین برخط پایداری گذرا ارائه شده است که بر اساس ترکیب اندازه گیری های محلی و ناحیه گسترده عمل می کند. بر اساس این روش ابتدا سیستم قدرت دوناحیه ای با دسته بندی ژنراتورهای هم نوا و بر اساس روش تک ماشین معادل ساده سازی شده و سپس از معیار سطوح برابر برای پیش بینی پایداری گذرای آن استفاده می شود. بر اساس نوآوری روش پیشنهادی، سطح شتاب دهنده منحنی توان الکتریکی بر حسب زاویه رتور شبکه تک ماشینه معادل در لحظات وقوع خطا از روی سطوح شتاب دهنده محاسبه شده در هر یک از شین های ژنراتوری به صورت محلی محاسبه می شود که دقت محاسبات را افزایش می دهد. نتایج شبیه سازی انجام شده بر روی شبکه های نمونه 11شینه با چهار ژنراتور سنکرون و 39شینه با 10 ژنراتور سنکرون، کارآمدی روش پیشنهادی را نشان می دهد.
    کلیدواژگان: اندازه گیری های ناحیه گسترده، تدابیر ویژه حفاظتی، تخمین پایداری گذرا، روش تک ماشین معادل، معیار سطوح برابر
  • علی کریمی *، حسین سیفی صفحات 166-174
    در سال های اخیر، علاقه مندی برای تبادل انرژی بین نواحی یا کشورهای مختلف افزایش یافته است. یکی از روش های تبادل انرژی، شرکت دادن مستقیم تولیدکنندگان یا مصرف کنندگان در بازارهای نواحی دیگر با هماهنگی بهره برداران نواحی است. در این مقاله، سازوکاری به منظور مدیریت تبادلات سیستم های چندناحیه ای که در هر ناحیه یک بازار مجزا فعال است (بازارهای چندگانه مجزا) پیشنهاد شده است. در ساختار مورد نظر، امکان حضور بازیگران شین های خارجی در بازار هر ناحیه فراهم شده و سازوکار پیشنهادی توسط نهادی به نام هماهنگ کننده اجرا می شود. هماهنگ کننده، مدیریت تبادلات را به صورت یک فرایند تکراری، هم زمان با اجرای بازارهای نواحی تا حفظ کامل امنیت شبکه، با اجرای یک رویکرد فنی انجام می دهد. برای نشان دادن کارایی سازوکار پیشنهادی، مطالعات شبیه سازی بر روی یک سیستم سه ناحیه ای استاندارد (96- IEEE RTS) در شرایط سه بازاری انجام و نتایج آن مقایسه شده است.
    کلیدواژگان: بازارهای برق چندگانه، سیستم های چندناحیه ای، بازیگران شین های خارجی، مدیریت تبادل، هماهنگ کننده
  • محمدرضا بنایی *، حسین اژدرفائقی بناب صفحات 175-184
    در بعضی از کاربردها مانند سلول های خورشیدی که نیاز به ولتاژ بالایی است ، می بایست از مبدل های DC-DC با ضریب بهره بالا استفاده شود اما مبدل افزاینده مرسوم نمی تواند بهره ولتاژ بالایی را داشته باشد و به همین دلیل در این مقاله یک مبدل DC-DC کاهنده- افزاینده تک کلیده جدید بدون ترانسفورماتور با ضریب بهره بالا و تنش ولتاژ کاهش یافته در دو سر عناصر نیمه هادی برای کاربرد در سیستم خورشیدی پیشنهاد می شود. بهره ولتاژ مبدل پیشنهادی در حالت افزایندگی بالاتر از مبدل های افزاینده مرسوم و کاهنده- افزاینده است. تنش ولتاژ کاهش یافته در دو سر کلید فعال، اجازه انتخاب ماسفت با ولتاژ نامی پایین به منظور کاهش تلفات هدایتی و کلیدزنی را می دهد و تنش ولتاژ پایین در دو سر دیود اجازه استفاده از دیود سریع برای جلوگیری از ایجاد جریان برگشتی دیود را می دهد . مبدل پیشنهادی در دو رژیم هدایت پیوسته و ناپیوسته می تواند کار کند. در این مقاله مدهای کاری مختلف مبدل پیشنهادی، محاسبات مربوط به بهره، جریان های عبوری از عناصر و بازده ارائه می شود. برای اثبات عملکرد صحیح مبدل پیشنهادی نتایج شبیه سازی در محیط نرم افزار PSCAD و نتایج عملی نیز ارائه می شود.
    کلیدواژگان: مبدل DC، DC بدون ترانسفورماتور کاهنده، افزاینده، سیستم خورشیدی، بهره ولتاژ بالا، تنش ولتاژ
  • امیر امین زاده قوی فکر *، امیر ریخته گر غیاثی، محمدعلی بادامچی زاده، فرزاد هاشم زاده صفحات 185-193
    کنترل از راه دور سیستم ها در فرایندهایی که دسترسی به نیروی کار انسانی با دشواری همراه بوده، همواره مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله سیستم های کنترل از راه دور به صورت گونه خاصی از سیستم های شبکه ای که شامل سیستم نمونه بردار غیر یکنواخت به همراه تاخیر می باشد مدل سازی شده و از توابع تاخیری کاهشی برای نشان دادن معادلات سیستم بهره گرفته شده است. ربات های پایه و پیرو را به صورت سیستم های خطی پیوسته با زمان در نظر گرفته و از روش تاخیر در ورودی برای آنالیز پایداری استفاده گردیده است. به کمک تابع لیاپانف پیشنهادی، شرایط کافی جهت پایداری نمایی سیستم کنترل از راه دور با ساختار گسسته و شبکه ای، معرفی گردیده و مشاهده خواهد شد که این شرایط در مقایسه با کارهای قبلی حالات محافظه کارانه کمتری دارند. همچنین به دنبال محاسبه کران بالایی برای بازه نمونه برداری سیگنال های کنترلی واردشده بر ربات های پایه و پیرو خواهیم بود به گونه ای که خللی در پایداری نمایی سیستم وارد ننماید. به این منظور شرایط پایداری به دست آمده را به صورت یک مسئله بهینه سازی محدب و در قالب معادلات LMI تبدیل خواهیم کرد. در قسمت شبیه سازی نیز رفتار یک سیستم کنترل از راه دور، تحت نمونه برداری غیر یکنواخت نشان داده شده و نقش زمان نمونه برداری در مصالحه بین پایداری و شفافیت بررسی گردیده است.
    کلیدواژگان: سیستم کنترل از راه دور، ربات پایه و پیرو، سیستم کنترل شبکه ای، پایداری، نمونه برداری، معادلات LMI
  • حمیده گدازگر، محمدکاظم مروج فرشی *، مرتضی فتحی پور صفحات 194-200
    الگوی جدیدی برای افزاره آی ماس با ساختار نوار مهندسی شده (ناهمگون) پیشنهاد و شبیه سازی شده است. با توجه به این که ناحیه ذاتی در یک آی ماس نقش کنترل کننده فرایند تونل زنی نوار به نوار را ایفا می کند و ساز و کار غالب تولید حامل درون این ناحیه یونش برخوردی است، در الگوی پیشنهادی فرض شده که ماده تشکیل دهنده ناحیه ذاتی از جنس SixGex (1x5/0) باشد و اندازه گاف نوار آن از اندازه گاف Si در لبه سورس تا گاف 5/0Ge5/0Si در لبه گیت به طور خطی تغییر کند. این امر سبب می شود تا بزرگ ترین اختلاف در گاف نوار الگوی پیشنهادی برابر eV 32/0EG=EG= در فصل مشترک سورس و ناحیه ذاتی پدیدار شود و از احتمال وقوع تونل زنی نوار به نوار و در نتیجه از اندازه جریان خاموش بکاهد. نتایج عددی نشان می دهد ولتاژ شکست برای آی ماس ناهمگون پیشنهادی نسبت به یک ساختار آی ماس همگون از جنس 5/0Ge5/0Si با ابعاد مشابه، به اندازه V 3/0 و جریان خاموش آن حدود چهار برابر کاهش یافته است.
    کلیدواژگان: آی ماس، تونل زنی نوار به نوار، ولتاژ شکست، یونش برخوردی، نسبت جریان روشن به خاموش
  • مهدی شاه پرستی *، محمد فرزی صفحات 201-208
    در این مقاله ساختار جدید اینورتر سه سطحی 10سوئیچه برای کنترل سرعت موتور القایی سه فاز ولتاژ پایین پیشنهاد شده است. اینورتر 10سوئیچه مبدل سه سطحی سوئیچ کاهش یافته جدیدی است که نسبت به ساختارهای معمول اینورترهای سه سطحی مثل NPC، CHB و خازن شناور دارای تعداد ادوات نیمه هادی کمتری می باشد. در نتیجه دارای هزینه، حجم کمتر و کنترل پذیری مطلوب تری است و برای کاربردهای ولتاژ پایین مناسب می باشد. در این مقاله الگوریتم کنترل مستقیم گشتاور مبتنی بر جدول کلیدزنی برای کنترل اینورتر ده سوئیچه توسعه یافته و نتایج شبیه سازی آن با اینورتر دوسطحی و اینورتر سه سطحی NPC از جنبه های متفاوتی مقایسه شده اند. نتایج حاصل از شبیه سازی، بهبود عملکرد موتور با استفاده از اینورتر ده سوئیچه را تایید می نماید.
    کلیدواژگان: اینورترهای چندسطحی، کنترل سرعت موتور القایی، کنترل مستقیم گشتاور، متعادل سازی ولتاژ خازن ها
  • عبدالمجید حسنی *، رضا کیانی نژاد صفحات 209-216
    در این مقاله یک کنترل کننده بدون سنسور برای ژنراتور القایی از دو سو تغذیه DFIG در شرایط نامتعادلی ولتاژ شبکه طراحی شده و به جای اندازه گیری سرعت و زاویه روتور از تخمین آنها با RCMO استفاده شده است. ولتاژ نامتعادل شبکه، باعث ایجاد مولفه منفی ولتاژ و جریان DFIG می شود. توالی های مثبت و منفی مدل DFIG در چارچوب مرجع سنکرون در نظر گرفته شده اند. تغییر در توان مرجع اکتیو و راکتیو DFIG، یعنی P و Q با وجود مولفه منفی ولتاژ و جریان تعریف شده و دنباله روی توان تولیدی از مرجع تحقیق شده است. در این مقاله هدف سیستم کنترلی، حذف نوسان های جریان روتور می باشد و بدین منظور دو کنترل کننده در چارچوب مرجع استاتور dq برای هر یک از مولفه های مثبت و منفی در نظر گرفته شده که بتواند کنترل دقیق و صحیحی بر روی مولفه های جریان روتور (مولفه مثبت و منفی) ایجاد کند. برای ارزیابی الگوریتم پیشنهادی، شبیه سازی بر روی یک سیستم DFIG ، MW 2 در محیط نرم افزار MATLAB/Simulink انجام شده است. نتایج به دست آمده از شبیه سازی نشان می دهد الگوریتم کنترل برداری بدون سنسور پیشنهادی با وجود نامتعادلی ولتاژ شبکه، به خوبی سرعت و موقعیت روتور را تخمین زده و به علاوه همچون کنترل با سنسور، توان های مورد نیاز شبکه را نیز تامین می کند.
    کلیدواژگان: کنترل برداری، بدون سنسور، توان اکتیو و راکتیو، DFIG، RCMO
  • سید محمد رضوی *، سید حمیدظهیری، سید ابراهیم حسینی صفحات 217-222
    در این مقاله، یک ترانزیستور HEMT گالیم نیترایدی با یک لایه نیمه هادی نوع P در لایه سد در هر دو سمت سورس و درین (SD-PL) مورد بررسی قرار می گیرد. مهم ترین پارامترهای الکتریکی این ترانزیستور را مانند خازن گیت- سورس، خازن گیت- درین، هدایت انتقالی، فرکانس قطع، میدان الکتریکی افقی، ولتاژ شکست، هدایت خروجی و جریان درین اشباع به وسیله نرم افزار دوبعدی اطلس شبیه سازی می کنیم. نتایج شبیه سازی شده در ساختار پیشنهادی با دو ساختار دیگر با لایه P در سمت سورس (SD-PL) و لایه P در سمت درین (D-PL) و ساختار مرسوم مقایسه می شوند. مطابق نتایج به دست آمده، ساختار پیشنهادی باعث بهبود خازن گیت- سورس، ماکسیمم هدایت انتقالی، فرکانس قطع و هدایت خروجی در مقایسه با ساختار D-PL می گردد. همچنین این ساختار جدید باعث کاهش ماکسیمم میدان الکتریکی در گوشه گیت سمت درین شده و در نتیجه، ولتاژ شکست را به میزان قابل ملاحظه ای در مقایسه با ساختار مرسوم افزایش می دهد. افزایش طول (LP) و ضخامت (TP) لایه P در ساختارهای SD-PL و S-PL باعث بهبود ولتاژ شکست، خازن گیت- سورس، خازن گیت- درین و هدایت خروجی خواهد شد.
    کلیدواژگان: HEMT، خازن گیت، هدایت انتقالی، میدان الکتریکی، هدایت خروجی، ولتاژ شکست
  • مجید عبیری، مهری مهرجو *، رشید عباس پور قادی صفحات 223-228
    در این تحقیق، روش زمان بندی هماهنگ عادلانه در شبکه های LTE-A را معرفی می کنیم که در آن سلول ها به آنتن های چندقطاعه مجهز بوده و برای افزایش گذردهی کاربران، قطاع ها از باند فرکانسی یکسان استفاده می کنند. برای کاهش تداخل هم کانال ارسال بین قطاع ها و کاربران به صورت هماهنگ شده خواهد بود. به عبارت دیگر اگر تداخل هم کانال از یک مقدار آستانه کمتر باشد، چندین قطاع هم زمان می توانند ارسال داده انجام دهند. طرح زمان بندی هماهنگ عادلانه از تمایز فضایی (قطاع بندی) برای ارسال هم زمان و طرح ارسال پویا با معیار عدالت آلفا استفاده می کند. در ادامه روش زمان بندی ابتکاری جهت کاهش پیچیدگی طرح زمان بندی ارائه شده است. سپس اثر استفاده از ارسال هماهنگ چند نقطه ای با زمان بندی هماهنگ عادلانه در کاهش تداخل و افزایش میزان گذردهی کاربران ارزیابی می گردد. نتایج این ارزیابی نشان می دهد با استفاده از زمان بندی هماهنگ عادلانه ضمن کاهش تداخل، میزان گذردهی کاربران در شبکه افزایش می یابد.
    کلیدواژگان: ارسال هماهنگ چند نقطه ای، زمان بندی عادلانه، سیستم های LTE، A، قطاع بندی، نسل چهارم مخابرات سلولی
|
  • V. Bahrami Foroutan *, M. H. Moradi *, M. Abedini Pages 153-165
    Stability challenges in Microgrids (MGs) usually arise from low inertia of Distributed Generation (DG). In this paper, a voltage stability improvement method is proposed in order to improve MG operation. Voltage Stability Index (VSI) is applied to evaluate and improve voltage stability of MGs including different types of DGs. A new hybrid optimization is introduced to find the optimal operation of autonomous MG and to improve VSI. Operational optimization is performed by finding optimal droop parameters of DGs and sitting wind DGs to reduce energy generation cost. Optimization is defined as a multi-objective function and a hybrid HS-GA algorithm is applied to solve the optimization problem. A new power flow formulation is also proposed in which the steady state frequency, reference frequency, droop coefficients and, reference voltage of droop based DGs are considered as optimization variables. Results of proposed approach are compared with other methods for 33 and 69-bus IEEE systems using MATLAB software. Results prove the efficiency of proposed approach for operational improvement of MGs.
    Keywords: Harmony search algorithm, multi-objective functions, power flow, fuzzy decision
  • A. Karimi *, H. Seifi Pages 166-174
    In recent years, there has been an increasing attention in energy exchange among the various countries or areas. One of the methods for energy exchange, with coordinated by the area operators, is participation of producers and consumers in other area markets directly. In this paper, for multi-area power systems that there is a single market in each area (multiple markets structure), a mechanism for power exchange management is proposed. In the mentioned structure, the participation of external bus players in each market is possible. In the designed mechanism, the power exchange management is done by a proposed central coordinator entity. The coordinator performs the management of power exchange in an iterative decision-making process to maintain system security by using a technical approach. The simulation studies for a triple-market case in the standard three areas system (IEEERTS-96) are presented to validate the effectiveness of the proposed mechanism.
    Keywords: Multiple electricity markets, multi-area systems, external bus players, power exchange management, coordinator
  • M. R. Banaei *, H. A. Faeghi Bonab Pages 175-184
    In some applications that we need a high voltage gain such as the photovoltaic cell and fuel cell, high step up dc-dc converters must be used, but conventional boost converter cannot provide the high voltage gain. For this reason, in this paper, a single switch transformerless high step-up buck boost dc-dc converter with reduced voltage stress on the semiconductors is proposed. The proposed converter has higher voltage gain in step-up mode in comparison with conventional boost and buck-boost converters. Reduced voltage stress on the active switch allows to choose lower voltage rating MOSFETs to reduce both switching and conduction losses. Low voltage stress on the diodes allows the use of Schottky rectifiers for alleviating the reverse-recovery current. The proposed converter can be operated in the continuous conduction mode (CCM) and the discontinuous conduction mode (DCM). In this paper, different operation modes of the proposed converter, calculation of the voltage gain, the currents that flow through the components, efficiency and capacitors voltage ripple are presented. To verify the operation of the proposed converter, simulation results via PSCAD software and experimental results are provided.
    Keywords: Transformer less buck boost dc-dc converter, high voltage gain, voltage stress
  • A. Aminzadeh Ghavifekr *, A. Rikhteghar Ghiasi, M. A. Badamchizadeh, F. Hashemzadeh Pages 185-193
    Teleoperation systems have attracted more attention in processes that human operator’s availability is difficult. In this paper, using retarded functions, teleoperation systems have been modeled as a special case of Network Control Systems (NCS) with nonuniform sampling and network delays. It is assumed that slave and master robots are linear and continues-time systems and input-delay approach is used for the stability analysis. Using the proposed Lyapunov function, the sufficient conditions for the stability of discrete network-based teleoperation system is proposed. It will be represented that the proposed conditions are less conservative than previous recent researches. Also an upper bound of sampling time for discrete control signals is computed in a manner that does not disturb the stability conditions. To meet this condition the problem is defined as the convex optimization program and is represented by the LMI terms. In the simulation part, the behavior of the teleoperation system under the nonuniform sampling is represented and the effect of sampling time on the trade-off between the stability and transparency has been studied.
    Keywords: Teleoperation systems, slave, master robots, NCS, stability, nonuniform sampling, LMI
  • H. Godazgar, Mk. Moravvej *, M. Fathipour Pages 194-200
    A novel model for impact ionization metal-semiconductor (IMOS) device with an engineered bandstructure (heterostructure) has been proposed and simulated. The IMOS intrinsic, wherein the carrier generation is mainly due to impact ionization, controls the band to band tunneling. In the proposed model, it is assumed the intrinsic region to be SixGe1−x (0.5≤x≤1) whose bandgap varies linearly from that of Si at the source edge to that of Si0.5Ge0.5 at the gate edge. Maximum gap difference of ΔEG=ΔEC=0.32 eV appears at the source /intrinsic region interface. As a consequence, the probability of band to band tunneling and hence the device dark current is reduced. The numerical result shows that the breakdown voltage and the dark current for the proposed heterostructure IMOS are respectively ~0.3 V and four times smaller than those of the homojunction Si0.5Ge0.5-IMOS, with the same dimensions.
    Keywords: IMOS, band to band tunneling, breakdown voltage, impact ionization, ON, OFF current ratio
  • M. Shahparasti *, M. Farzi Pages 201-208
    In this paper a new topology of three-level inverters with ten-switch is proposed to control low voltage three phase induction motor. Ten-switch inverter is a reduced-switch-count three level inverter which compared to conventional topologies such as NPC, CHB and flying capacitor has lower count of semiconductor switches. Thus, it enjoys from lower cost, lower volume and lower weight. In this paper, a direct torque control (DTC) scheme based on switching table is developed to control a ten switch inverter. Simulation results of controlling induction motor fed by a conventional two-level inverter, NPC and proposed 10 switch inverter are presented and they are compared together in different aspects. Results confirm the effectiveness of the proposed topology and its control method.
    Keywords: Control of induction motor, direct torque control, multi-level inverters, neutral point voltage balancing
  • A. Hasani *, R. Kianinezhad Pages 209-216
    This paper proposes a new application of sensorless control method for doubly fed induction generator (DFIG) using rotor-current-based MRAS observer (RCMO) under grid voltage dip. MRAS means model reference adaptive system. In this paper the method of control of DFIG is vector control VC (or field oriented control FOC). The position and speed of rotor are estimated by RCMO instead of measuring. DFIG is connected to a grid with a balanced voltage dip on PCC and is tested by large variation in rotor speed. Simulation results using MATLAB/Simulink are presented for a 2-MW DFIG. The simulation results show the decoupled control of active and reactive power of DFIG in three conditions: a) normal voltage of grid b) grid voltage dip c) huge variation at wind speed. The results show that the estimated speed of rotor and power produced in DFIG carefully follows the references. The conclusion of simulation results is that for decoupled control of active and reactive power of DFIG, application of RCMO method is favorable and acceptable under balanced voltage dips and variable speed wind as well as conventional VC.
    Keywords: Sensorless control, vector control, DFIG, RCMO
  • S. M. Razavi *, S. H. Zahiri, S. E. Hosseini Pages 217-222
    In this work, novel gallium-nitride (GaN) high electron mobility transistor (HEMT) with a p-layer in the barrier at source and drain sides (SD-PL) is reported. Important parameters such as gate-source and gate-drain capacitances, maximum DC trans-conductance (gm), cut off frequency (fT), maximum lateral electric field, breakdown voltage, DC output conductance (go) and saturated drain current of the proposed structure are studied in details using two-dimensional and two-carrier device simulations. The simulation results of the proposed structure are compared with those of the source side p-layer in the barrier (S-PL), drain side p-layer in the barrier (D-PL) and conventional structures. According to the extracted results, the proposed structure improves the gate-source capacitance, maximum gm, cut off frequency and go compared to the D-PL structure. Also this new structure reduces the peak electric field at the gate corner near the drain and consequently increases the breakdown voltage significantly in comparison with the conventional structure. Increasing p-layer length (LP) and thickness (TP) in the SD-PL and S-PL structures, improves the breakdown voltage, gate-source capacitance, gate-drain capacitance and go.
    Keywords: Double recessed gate, N-buried layer, 4H-SiC MESFET, DC trans-conductance, short channel effects, breakdown voltage
  • M. Abiri, M. Mehrjoo *, R. Abaspour Ghadi Pages 223-228
    In this paper, we propose a coordinated fair scheduling (CFS) scheme for LTE-Advanced networks where the cells are equipped with multiple sector antennas. To enhance the network spectral efficiency and throughput, the sectors use the same frequency bands. However, to reduce the co-channel interference, the transmissions from the sectors to the users are coordinated. In other words, multiple sectors are allowed to transmit simultaneously, if the occurred co-channel interference is less than a threshold value. The scheduling scheme takes advantage of the user's diversity in space to transmit to the users with good channel conditions while maintaining fairness among the users using the alpha-fair criterion. Furthermore, a heuristic approach is proposed to reduce the computational complexity of the scheduling scheme. The performance of the proposed CFS scheme and the heuristic approach are evaluated using simulation results. The simulation results show that using coordinated fair scheduling improves system performance and increases cell throughput.
    Keywords: Coordinated multi-point transmission, fairness, LTE-A, scheduling, multi-sectored cell