فهرست مطالب

راهبرد توسعه - سال چهاردهم شماره 4 (پیاپی 56، زمستان 1397)

نشریه راهبرد توسعه
سال چهاردهم شماره 4 (پیاپی 56، زمستان 1397)

  • 246 صفحه، بهای روی جلد: 60,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1397/12/05
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حسن سبحانی صفحه 5
  • میزگرد
  • نهادها و توسعه اقتصادی
  • هاجون چانگ ترجمه: علی اصغر اژدری صفحات 34-63
    این مقاله می کوشد تا درک ما از اقتصاد نهادی را با بررسی انتقادی گفتمان حاکم و توسعه اقتصادی افزایش دهد. اول، من استدلال می کنم که این گفتمان از چند جهت با مشکلات نظری روبرو است: غفلتش از علیت که از توسعه نهادی نشات می گیرد. ناتوانی اش در تشخیص عدم وجود یک بازار آزاد. باورهایی که می گویند بازترین بازار و قویترین حمایت از حقوق مالکیت خصوصی [1] برای توسعه اقتصادی بهتر است. دوم، من به این نکته اشاره می کنم که شواهد نشان می دهند، نهادهای آزاد برتر بیش از حد به مطالعات اقتصادسنجی با داده های مقطعی متکی هستند که از مفاهیم ناقص، اندازه گیری ها و نمونه های ناهمگن رنج می برد. در نهایت من استدلال می کنم که گفتمان حاکم در زمینه نهادها و توسعه؛ درک ضعیفی از تغییرات در نهادها دارد که اغلب باعث می شود که این گفتمان نسبت به امکان پذیری اصلاحات نهادی، بی جهت خوش بین یا بدبین [2] باشد.
  • انسیه کاشانی، محمد نقی نظر پور صفحات 64-81
    دو پیشرفت اقتصادی توحیدی و الحادی در قرآن مطرح شده که ماهیتی متفاوت دارند. این پژوهش به این سوال پاسخ می دهد که جایگاه سنت رزق در پیشرفت اقتصادی توحیدی از دیدگاه قرآن چیست. فرضیه این پژوهش این است که رزاقیت الهی مهمترین مبنای پیشرفت توحیدی است. از آنجا که نقش انسان در اقتصاد غرب اهمیت فراوان دارد و نقش خداوند مغفول مانده است، لذا پرداختن به مباحث قرآنی در این زمینه اهمیت ویژه ای دارد. این نوشتار از روش توصیفی - تحلیلی استفاده نموده و بیان می کند که سنت امداد موجب پیشرفت اقتصادی هر دو جامعه موحد و ملحد شده و سنت رزق موجب پیشرفت جامعه موحد می شود. یکی دیگر از نتایج مهم این مقاله مشکک دانستن سنت رزق است. مرتبه ی پایین و عام رزق شامل نعمات مادی می شود - متاع - که خداوند آن را به همه می دهد، ولی مراتب بالاتر و خاص آن که در آخرت هم شامل بندگان می شود، مختص اهل ایمان است. این مقاله موجب غنای مباحث مطرح شده در مبانی هستی شناختی، خداشناختی و جهان شناختی سند الگوی پیشرفت می شود.
    کلیدواژگان: پیشرفت اقتصادی، مبانی مبداشناختی، پیشرفت توحیدی، امداد، رزق
  • مهدی براتعلی پور صفحات 82-104
    ساخت هویتی ایران از یک سو، ویژگی های خاص تاریخی و فرهنگی ملیت ایرانی را در این نقطه ویژه جغرافیایی بازنمایی می کند و از دگر سو، انتخاب آگاهانه یا تاثیرپذیری انفعالی از فرهنگ های دیگر را نشان می دهد. به واقع، در تاریخ طولانی ایران راز تفاوت دو حرکت متفاوت جوشش فرهنگی و ریزش اندوخته های تاریخی چیست؟ چرا در یک زمان، باروری و شکوفایی هویت ایرانی را شاهد هستیم و در زمان دیگر، جایگاه فرودست آن را نظاره می کنیم؟ آیا می توان برای جذب ها و حذف های عناصر فرهنگی بیگانه سازوکاری تصور کرد که توام با آن، از استقلال فرهنگی ایرانی خبر دهد؟ دوره های گوناگون تاریخی حکایت از تحولاتی بنیادین فرهنگی و هویتی داشته است که دو مسیر جداگانه را به تصویر می کشد: خودباختگی و انفعال فرهنگی و رشد و تعالی فکری. روشن است که فرهنگ بیگانه تسلیم پذیری تمام عیار را درخواست می کند، اما کدام ویژگی های انحصاری هویت ایرانی این هدف شوم را تسهیل بخشیده و کدام ویژگی ها در برابر آن با افتخار سر برافراشته است؟ در این نوشتار، در پی آنیم که نشان دهیم ساخت هویتی ایرانی در دوره پس از انقلاب اسلامی از دو سیاستگذاری متفاوت برای حفظ و بقا، و تداوم و بالندگی تاثیر پذیرفته است. اما آیا هر دو این سیاست ها به این هدف دست یافته اند؟ ارایه تصویری دقیق از ویژگی های هویت ایرانی و تبیین نقش ساخت ها در گزینش آزاد افراد و گروه ها می تواند کمک ارزنده ای به کاهش رویارویی های فکری ایران کنونی کرده و اصول مسلم حاکم بر رفتار را به طور اندیشیده شده تعیین کند.
    کلیدواژگان: ساخت هویت، سیاستگذاری کلان، ایران، کامیونیتاریانیسم، همکنشی نمادین
  • عبدالمجید آهنگری، رضا علایی، صدیقه بختیاری صفحات 105-134
    در این مقاله به ارزیابی استحکام اثر توسعه مالی بر فقر و نابرابری با رویکرد مقایسه ای بین کشورهای با درآمد بالا و بیشتر از متوسط و کشورهای با درآمد پایین و کمتر از متوسط پرداخته شده است. بدین منظور تعداد 59 کشور طی دوره ی 2000 تا 2016 مورد بررسی قرارگرفت که جهت بررسی استحکام نتایج ازیک طرف طول دوره به 2002 تا 2012 و تعداد کشورها به 49 کشور تقلیل یافته و از طرف دیگر سه شاخص تعهدات نقدی، اعتبارات بخش خصوصی و دارایی بانک مرکزی به عنوان شاخص توسعه مالی در نظر گرفته شده است. نتایج به دست آمده در رابطه با مدل های مربوط به شاخص فقر مبین حساسیت علامت و مقدار نتایج به دست آمده نسبت به نوع شاخص انتخابی توسعه مالی و استحکام نتایج آن ها نسبت به نوع نمونه انتخابی بوده است. در رابطه با تخمین مدل های مربوط به نابرابری، تنها شاخص تعهدات نقدی ازنظر علامت و معناداری نسبت به نوع نمونه انتخابی مستحکم بوده که مبین اثر مثبت توسعه مالی بر کاهش نابرابری است و اثر سایر شاخص های توسعه مالی بر نابرابری معتبر نمی باشد. با توجه به نتایج می توان گفت که علیرغم اثرگذاری توسعه مالی بر فقر و نابرابری بویژه در بین گرو ه های درآمدی مختلف، میزان و نوع اثرگذاری مبهم و به شاخص انتخابی توسعه مالی وابسته است.  
    کلیدواژگان: توسعه مالی، فقر، نابرابری، استحکام
  • هادی حکیمی، حسین سعدلونیا، علی میرزایی صفحات 135-163
    توانمندسازی که به عنوان راهبردی لیبرال در راستای ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی توسط بانک جهانی مطرح شده است؛ قابلیت اجرای آن در ایران با پرسش مواجه است، بنابراین، پژوهش حاضر در راستای این مسئله درصدد امکان سنجی اجرای ابعاد و شاخص های گوناگون توانمندسازی می باشد تا بر این اساس مشخص گردد که چه ابعاد و شاخص های توانمندسازی امکان بیشتر برای اجرا در کشور ایران برای ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی را دارند. بعد از استخراج شاخص های توانمندسازی از منابع مختلف، این شاخص ها و زیرشاخص های آن ها به شکل پرسشنامه در ساختار روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) وارد شد و این پرسشنامه در میان 30 نفر از خبرگان دانشگاهی و متخصصین اجرائی در حوزه های مسکن، توانمندسازی، برنامه ریزی اجتماعی، برنامه ریزی شهری توزیع شد. نتایج حاصل از پرسشنامه ها نشان می دهد که از 6 بعد توانمندسازی، ابعاد تکنولوژیکی، زیست محیطی، اقتصادی، اجتماعی، حقوقی و اجرایی دارای بیشترین امکان اجرائی شدن هستند. همچنین امکان اجرائی شدن زیر شاخص های هر بعد نیز به دست آمده است که زیر شاخص های ایجاد دسترسی گروه های مختلف به تکنولوژی های ارتباطی، آموزش اینترنت و رایانه به زنان، یادگیری تعاملی در آموزش زیست محیطی از طریق تجارب دست اول بیشترین امکان اجرا و اصلاح سازمان های مردم نهاد، توسعه سازمان های مردم نهاد و ارتقا توانمندی شهروندان در اعمال نظارت بر روی مقامات کمترین امکان اجرایی شدن را دارا هستند.
    کلیدواژگان: توانمندسازی، سکونتگاه های غیررسمی، امکان سنجی، روش تحلیل سلسله مراتبی
  • شیرین اربابیان، زهرا زمانی، نگین صادقی محمدی صفحات 164-186
    یکی از مهم­ترین بخش های اقتصاد هر کشور، بازار سرمایه است و آزادسازی مالی و تقویت بازارهای مالی نقش مهمی در رشد اقتصادی ایفا می­کنند. تاثیر بخش مالی بر اقتصاد آن­چنان مهم است که امروزه اعتقاد بر این است که بدون داشتن یک بخش مالی کارا نمی­توان به رشد اقتصادی دست یافت. همچنین به­دلیل وجود ریسک در بازار سهام و از آن­جا که موفقیت هر اقتصاد بستگی به عملکرد بازار مالی دارد، مطالعه عوامل موثر بر ریسک این بازار از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. در این مطالعه تاثیر توسعه بازار مالی بر ریسک بازار سهام منتخبی از کشورهای D8 (مالزی، ترکیه، مصر، ایران، اندونزی و پاکستان)، طی دوره (2015-2005) بررسی شده است. برای برآورد الگوی پژوهش از روش داده­های تابلویی استفاده شده است.  نتایج یافته­ها نشان می­دهد اثر متغیرهای توسعه مالی بر ریسک بازار سهام با توجه به شاخص به­کار رفته برای نسبت سرمایه­ای شدن بازار سهام منفی و معنادار و برای دیگر شاخص توسعه مالی مبنی بر تعداد شرکت­های پذیرفته شده در بورس مثبت و معنادار بوده است. همچنین تولید ناخالص داخلی و نوسان نرخ ارز تاثیری منفی و معنادار و باز بودن مالی تاثیری مثبت و معناداری بر ریسک بازار سهام داشته­ اند.
    کلیدواژگان: ریسک، بازار سهام، توسعه بازارهای مالی، داده های تابلوی
  • اسماعیل برقی صفحات 187-210
    پژوهش ها نشان می دهد که ارایه آموزش های پایه و سواد، در افزایش توانمندی و سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی و بهره مندی از شاخص بهتر برای زندگی افراد جامعه، موثر است. پیشرفت و توسعه پایدار، مفهومی فراگیر و گسترده است که تمامی ابعاد و عوامل آن شامل توسعه انسانی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و زیست محیطی در هم تنیده بوده و باید به صورت متناسب و متوازن برنامه ریزی وهدایت شوند. نیروی انسانی به عنوان اساسی ترین عامل توسعه محسوب می شود، بنابراین برای رسیدن به توسعه باید آموزش افراد را در اولویت قرار داد. آموزش وتوانمند سازی از عناصر کلیدی توسعه و اساس یادگیری مادام العمر است و سرمایه گذاری در این حوزه، کلید فرایند توسعه محسوب می شود. سوادآموزی به عنوان فرصتی مناسب برای کسانی است که در زمان مقرر از آن محروم بوده اند، می تواند زمینه ساز رشد، پیشرفت و توسعه جامعه باشد. مطالعات مختلف نشان داده است که سوادآموزی علاوه بر پاسخ گویی به نیاز های اجتماعی و فرهنگی، نقش مهم و موثری درکاهش مرگ و میر کودکان، رشد کشاورزی، بهبود وضعیت روستاییان وکاهش مهاجرت به شهرها، بهبود محیط کسب وکار، مشارکت فعال تر مردم در مسایل اجتماعی و ارتقاء سلامت عمومی داشته و همه این عوامل، رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به همراه دارد. در این مقاله ضمن تبیین مفاهیم توسعه و پیشرفت، ابعاد آن تشریح شده و نقش آموزش و سواد در توسعه انسانی مورد بررسی قرار می گیرد و با ارایه نتایج مطالعات مختلف بین المللی و ملی، بر نقش موثر و اساسی سوادآموزی درتوسعه پایدار تاکید شده و بر اساس این مطالعات، توصیه های عملی برای کشور عزیزمان ارایه می شود.    
    کلیدواژگان: توسعه، توسعه پایدار، ابعاد توسعه، سوادآموزی، آموزش بزرگسالان
  • محمد جواد حیدریان دولت آبادی، رسول مظاهری کوهانستانی صفحات 211-237
    دولت بزرگ ترین شخص حقوق عمومی است و درعین حال همانند اشخاص حقوق خصوصی می تواند با دیگران وارد معامله شود، تا تاسیسات عظیم زیربنایی خود را با انعقاد قرارداد با پیمانکاران به روزرسانی نماید. اعمال دولت ازنظر موضوع به اعمال حاکمیت و اعمال تصدی گرایانه و ازنظر لحاظ صوری به اعمال یک جانبه (ایقاع) و دوجانبه (عقد) تقسیم می شود. ازجمله ی اعمال دوجانبه ی دولت «قرارداد اداری» است. بدیهی است که این اعمال برای طرفین قرارداد و همچنین برای افراد ایجاد حق و تکلیف ایجاد می نماید. در حقوق خصوصی چون اصل در برابری حاکمیت اراده ی افراد (دو طرف) اصل است، اراده کسی به تنهایی نمی تواند الزام و تکلیفی علیه دیگری به وجود آورد. اما در حقوق عمومی و اداری، با توجه به حاکمیتی دولت، در روابط حقوقی، اصل بر اعمال و تصمیمات یک جانبه یعنی ایقاع استوار است؛ به این ترتیب مقامات اداری و اجرایی در حدود وظایف و صلاحیت های خود تصمیماتی می گیرند و اعمالی انجام می دهند که اصولا نیازی به توافق با افراد نیست؛ ولی برای افراد ایجاد حق یا تکلیف می نماید. در این رهگذار محتمل است اختلاف هایی میان طرفین قرارداد ظهور و بروز نماید؛ به این جهت شناسایی علل و منشا بروز این اختلاف ها در قراردادهای اداری به منظور کاستن این اختلافات از اهمیت بسزایی برخوردار است. براین اساس مقاله حاضر، با هدف ارائه شیوه حل و فصل اختلافات و راهکارهای پیشگیری از آنها و جبران خسارت ناشی از آن، با روش تحلیلی و توصیفی و استفاده از منابع کتابخانه ای و آرای مراجع شبه قضایی در این رهگذر، به این نتیجه دست یافته است که در عمل می بایست الگوی حل اختلافات در حقوق عمومی به جهت نداشتن اراده های برتر، و اینکه لزوما اراده ای حالت قهقرایی پیدا خواهد نمود، تقویت حقوق و آزادی های فردی در راستای برقراری نظم عمومی است.
    کلیدواژگان: رقابت اقتصادی، شرایط عمومی پیمان، بهبود مدیریت، عمل تصدی گری، فسخ قرارداد اداری
|
  • Hajoon Chang Translator: Ali Asghar Ajdari Pages 34-63
    The article tries to advance our understanding of institutional economics by critically examining the currently dominant discourse on institutions and economic development. First, I argue that the discourse suffers from a number of theoretical problems – its neglect of the causality running from development to institutions, its inability to see the impossibility of a free market, and its belief that the freest market and the strongest protection of private property rights are best for economic development. Second, I point out that the supposed evidence showing the superiority of ‘liberalized’ institutions relies too much on cross-section econometric studies, which suffer from defective concepts, flawed measurements and heterogeneous samples. Finally, I argue that the currently dominant discourse on institutions and development has a poor understanding of changes in institutions themselves, which often makes it take unduly optimistic or pessimistic positions about the feasibility of institutional reform.
  • Ensieh Kashani, Mohammad NaghiNazarpour Pages 64-81
     
    Two financial developments are said in the Qur'an: monotheist and Atheist that are different. Our Question in this paper is: what “The place of the Sunna of sustenance in the economic development of monotheism from the perspective of the Qur'an” is. Our Hypothesis is that “Divine secrecy is the most important basis of monotheistic economic progress”. Because human's role in the western economy is very important and the role of God has been neglected. Therefore, it is important to address the Quranic topics in this regard. This article uses a descriptive-analytical method and states that the “Imdad” tradition promotes the economic development of both Monotheistic and atheistic societies, and the Sunna of Sustenance will lead to the progress of the Monotheistic society. Another important result of this article is a misunderstanding of the Sunna of Sustenance. The low and universal order of the Sustenance includes material blessings. The things God gives to everyone, but the higher and more specific levels of servants in the hereafter include those who are believers. This article contributes to the richness of the issues raised in the ontological, cognitive, and cognitive foundations of the evolutionist document    
    Keywords: economic progress, epistemological foundations, monotheistic progress , Sustenance, Imdad.
  • Mahdi Baratalipour Pages 82-104
    On the one hand, Iranian identity structures characterize the specific historical and cultural features of Iranian nationality at this particular geographical point. And on the other hand, it shows the conscious choice or passive influence of other cultures. In fact, in the long history of Iran, what is the secret of the difference between two different moves of cultural upheaval and the loss of historical reserves? Why, at one time, We are witnessing the fertility and prosperity of Iranian identity, and at another time, We are watching its subordinate position? Is it possible to imagine a mechanism for attracting and eliminating alien cultural elements, that Simultaneously, It announces Iranian cultural independence? Various historical periods have revealed fundamental cultural and identity developments that portray two separate paths: self- cultural immolation and passivity, and intellectual growth and excellence. It is clear that the alien culture asks for full-fledged submission, but which exclusive features of Iranian identity facilitate this ominous goal, and which features are proudly proud of? In this paper, we seek to show that Iranian identity structures in the post-Islamic period have been influenced by two different policies for preservation, survival and continuity. But have both these policies achieved this goal? Providing a detailed picture of the characteristics of Iranian identity and explaining the role of structures in the free choice of individuals and groups can be a valuable contribution to reducing current confrontation in Iran and to determine the implicit principles of behavior that are conceived.  
    Keywords: Constructing Identity, Macro Policy, Iran, Communitarianism, Symbolic Interconnection
  • A.Majid Ahangari, Reza Alaei, Seddighe Bakhtiyari Pages 105-134
    In this paper has been paid to evaluation of robustness of financial development’s impact on poverty and inequality with a comparative approach between high- income and Upper middle income countries and low- income and Lower middle income countries. For this purpose a total of 59 countries have been studied during the period of 2000 to 2016 . In order to check the robustness of the result, in one hand, we have reduced during the period 2002 to 2012 and the number of countries to 49 countries and On the other hand, three indices such liquid liability, private sector credit and assets of central Bank as an indicator of financial development is taken into account. The result, in terms of poverty models, indicate that the sign and obtained values of result are sensitive than the kind of selection indices of financial development and robustness of the result than the kind of selection sample. In conjunction with the models estimated on inequality, in terms of sign and meaningful, only the liquid liability is robustness to the selection sample, that is, it shows the positive effect of financial development on reducing inequality and other indicators of financial development not valid. According to results it can be stated that despite the impact of financial development on poverty and inequality, especially among various income groups, amount and the effectiveness is ambiguous and it depends on  the selection indicators of financial development.  
    Keywords: financial development, poverty, inequality, Robustness
  • Hadi Hakimi, Hossein sadlounia, Ali Mirzaie Pages 135-163
    Developed by World bank, empowerment considered as a liberal strategy for improving of informal settlements. Its feasibility in Iran would be ambiguous. Thus, the research is to study feasibility of its different dimension and  indicators to show  what dimension and indicators have more chance to be implemented in the informal settlements of Iran. Extracting the dimensions and indicators through different resources, they sorted in AHP structure questionnaire. This questionnaire were distributed among 30 elites of empowerment, housing , social and urban planning fields. The findings indicates that  out of the 6 empowerment dimensions, technological, environmental, economic, social, legal and administrative dimensions have more feasibility chance in the informal settlements of Iran. Among the indicators, making the accessibility to communication technologies, learning IT to women, interactive learning in environmental learning through first-hand experience, have more chance and reforming NGOs, NGOs development, improving surveillance on the officials have less chance to be implemented.  
    Keywords: Epowerment, Informal settlements, Feasibity study, AHP
  • Shirin Arbabian, Zahra Zamani, Negin Sadeghi Mohammadi Pages 164-186
    Financial Market is one of the major economic sectors in each country and financial liberalization and strengthening of financial markets play a key role in economic growth. Whereas, the effect of financial markets on the economics is so significant that without an efficient financial division, achieving the economic growth is not feasible. Further, due to the presence of risk in stock market and that the prosperity of any economy is related to the performance of financial markets, the study of risk factors thereof is of great importance. In the present study, the effect of financial market development on stock market risk has been explored for D8 countries (Malaysia, Turkey, Egypt, Iran, Indonesia, and Pakistan) during 2005-2015. To estimate the model we use Ordinary Least Square Method in Panel data approach. Empirical the results show that the effect of financial development on stock market risk as for proxy one (The ratio of capitalization of stock market) had been negative and statistically significant, and it has been positive and statistically significant for another proxy (the number of embraced enterprises in stock market). Likewise, the GDP and foreign currency fluctuations have entailed negative and significant effect respectively, and financial openness also has had positive and significant effect on stock market risk.
    Keywords: Risk, Stock market, Financial markets development, Panel Data
  • Esmaeil barghi Pages 187-210
    Research revealed that the providing of basic education and literacy has remarkable impacts on increasing the ability, physical, psychological, and social health and taking advantages of the indicators of a better life of the community, and entirely, it can ensure the development of a community The concept of development and Sustainable development is a comprehensive and widespread concept. Its dimensions and elements are interconnected and include human, cultural, social development, economic, political and environmental development.it should be planned and coordinated in a harmonized and appropriated manner. The Human capital is considered as the fundamental and principal factor of the development, therefore, education must be prioritized for development. Education and empowerment are the key elements of the development and basis of the lifelong learning, and investment in this area is key to the development process.  Literacy as an appropriate opportunity for delivering education for those who have been deprived of their right time to learning, can be the basis for growth, Development and development of society.  Various studies have shown that the literacy, in addition to responding to social and cultural needs, plays an important and remarkable  role in reducing child mortality, agricultural growth, enhancing  the situation of villagers livelihood  and reducing migration to cities, improving the business environment, and increasing the participation of people in social affairs and the promotion of public health and all this The factors contribute to the economic, social and cultural development and development. In this paper, while defining the concepts of development, its dimensions are described and the role of education and literacy in human development is examined, and by presenting the results of various studies between National and national emphasis on the effective role of literacy in sustainable development.    
    Keywords: Development, Sustainable Development, Dimensions of Development, Literacy, Adult Education
  • Mohammadjavad Heydarian dolatabadi, Rasoul mazaheri kuhanestani Pages 211-237
    The government is the largest public figure, and at the same time, like private individuals, it can enter into a deal with others to update its massive infrastructure through contracting with contractors. The acts of the state are divided from the point of view of the application of the sovereignty, the acts of the lawful and the formal aspect to the unilateral acts (Aqa) and the bilateral (treaty) acts. Including the administration of the state's "double contract" administration. Obviously, these acts create the rights and obligations for the parties to the contract as well as for the people. In the private law, as the principle is in principle the equality of the will of the people (the two sides) is the principle, the will of one person alone can not create an obligation to another. However, in public and administrative law, with regard to government, in legal relations, the principle is based on unilateral acts and decisions, ie, the executive, so that administrative and executive officials take decisions about their duties and competencies, and act that does not require an agreement in principle Not with people; but they create rights or obligations for individuals. In this trail, it is likely that differences between parties to the contract will emerge and appear; therefore, identification of the causes and source of these differences in administrative contracts is essential in order to reduce these disputes.
    Keywords: Economic Competition, improve administrative, Governing Act, Acting, Termination of Contract