فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:16 Issue: 8, Aug 2018

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:16 Issue: 8, Aug 2018

  • تاریخ انتشار: 1397/06/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نسیم طبیب نژاد، مهرداد سلیمانی، عباس افلاطونیان* صفحات 483-490
    مقدمه

    سطح سرمی آنتی مولرین هورمون (AMH) می تواند به عنوان یک فاکتورکمی جهت پیشگویی پاسخ تخمدان به تحریک تخمک گذاری در سیکل های کمک باروری (ART) به کار رود.

    هدف

    ارزیابی ارتباط بین سطح سرمی آنتی مولرین هورمون و پارامترهای مورفوکینتیک جنین شناسایی شده توسط امبریوسکوپ تایم لپس و همچنین نتیجه سیکل های تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS).

    موارد و روش ها

    تعداد 547 جنین به دست آمده از 100 سیکل تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) ارزیابی شدند. 50 زن مبتلا به تخمدان پلی کیستیک و 50 بیمار با نازایی به دلیل فاکتور لوله ای وارد مطالعه شدند. غلظت سرمی آنتی مولرین هورمون در تمامی بیماران اندازه گیری شد. فاکتورهای کینتیک شامل زمان ناپدید شدن پرونوکلیرها (tPNf)، زمان 2 تا 8 سلولی (t2-t8) و همچنین اختلالات مورفولوژیکی جنین ها شامل تقسیم معکوس بلاستومرها (Reverse cleavage)، تقسیم مستقیم 1 به 3 بلاستومر (Direct cleavage) و وجود بلاستومر چند هسته ای توسط امبریوسکوپ تایم لپس ثبت شد.

    نتایج

    سطح سرمی آنتی مولرین هورمون با زمان 5 سلولی (t5، 8) سلولی (t8) و همچنین سیکل سوم تقسیم سلولی (cc3) در بیماران مبتلا به تخمدان پلی کیستیک ارتباط منفی داشت (به ترتیب 0/02p=، 0/02p= و 0/01=p). فاکتورهای کینتیک جنین ارتباطی با سطح سرمی آنتی مولرین هورمون در زنان با ناباروری به دلیل فاکتور لوله ای نداشت. همچنین، غلظت سرمی آنتی مولرین هورمون در جنین های با و بدون اختلالات مورفولوژی شامل تقسیم معکوس بلاستومرها (Reverse cleavage)، تقسیم مستقیم 1 به 3 بلاستومر (Direct cleavage) و وجود بلاستومر چند هسته ای یکسان بود. آنالیزها با استفاده از منحنی Receiver operating characteristicنشان داد که آنتی مولرین هورمون نمی تواند فاکتور پیشگویی کننده دقیقی برای میزان حاملگی کلینیکی و میزان تولد زنده در بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستیک باشد. هرچند در بیماران با نازایی به دلیل فاکتور لوله ای آنتی مولرین هورمون می تواند به عنوان یک فاکتور پیش گویی کننده خوب برای میزان حاملگی کلینیکی و میزان تولد زنده محسوب گردد.

    نتیجه گیری

    بعضی از پارامترهای کینتیک جنین در دستگاه امبریوسکوپ تایم لپس با میزان سرمی آنتی مولرین هورمون در بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستیک ارتباط دارد، هرچند سطح سرمی آنتی مولرین هورمون نمی تواند به عنوان فاکتور پیشگویی کننده نتیجه سیکل های تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم (ICSI) در این بیماران به کار گرفته شود.

    کلیدواژگان: آنتی مولرین هورمون، پارامترهای مورفوکینتیک جنین، نتایج حاملگی، امبریوسکوپ تایم لپس، سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • زینب ابراهیم آبادی، مریم خادمی بمی، مریم گلزاده، سید مهدی کلانتر، محمدحسن شیخها* صفحات 491-496
    مقدمه

    پروتئین توموری p53 (TP53) یک پروتئین تنظیم کننده مهارکننده تومور می باشد که نقش مهمی در اسپرماتوژنز دارد. یکی از مهمترین تنظیم کننده های p53 ژن MDM2 می باشد که به عنوان تنظیم کننده منفی مسیر p53 عمل می کند. با توجه به نقش کلیدی p53 و MDM2 در آپوپتوز سلول های جنسی، چندشکلی های ژنتیکی که بتواند در عملکرد آنها نقش داشته باشد ممکن است بر روی آپوپتوز سلول های جنسی و ریسک ناباروری مردان موثر باشد.

    هدف

    این مطالعه جهت آزمایش ارتباط چندشکلی های ژنتیکی TP53 72 Arg>Pro (rs1042522) و MDM2 309 T>G (rs937283) با نقص اسپرماتوژنتیک در جمعیت ایرانی انجام شد.

    موارد و روش ها

    یک مطالعه مورد-شاهدی بر روی 150 مرد با آزواسپرمی غیرانسدادی و اولیگواسپرمی شدید و همچنین 150 مرد بارور انجام شد. دو نوع چندشکلی ژنتیکی 72 Arg>Pro در TP53 و 309 T>G در MDM2 با روش PCR-RFLP و ARMS-PCR به ترتیب ژنوتیپ شدند.

    نتایج

    بررسی ما نشان داد که شیوع آللی و ژنوتیپی چندشکلی ژنتیکی TP53 R72P به طور معنی داری در گروه مورد و شاهد متفاوت نبود (به ترتیب 41/0p=، 40/0p=). همچنین ارتباط معنی داری بین توزیع آللی (0/46p=) و ژنوتیپی (0/78p=) چندشکلی ژنتیکی MDM2 309 T>G بین گروه شاهد و مورد نبود.

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان داد که چند شکلی TP53 و MDM2 به نظر می رسد که در پاتوژنز ناباروری مردان و نقص اسپرماتوژنیک نقشی ندارد.

    کلیدواژگان: آپوپتوز، ناباروری مردان، MDM2، TP53، پلی مورفیسم
  • صفحات 497-500
    مقدمه

    مقاومت به لپتین با کاهش کارآیی تولید مثلی، کاهش زنده مانی و رشد جنین همراه است که منجر به افزایش شیوع محدودیت رشد جنین داخل رحم می شود.

    هدف

    هدف ما، بررسی مکانیزم های اصلی مقاومت به لپتین، ارزیابی هومیوستاز آنتی اکسیدانی در جنین های مقاوم به لپتین و جنین های لاغر خوک بود.

    موارد و روش ها

    این مطالعه شامل 70 نمونه پلاسمایی از جنین در روز 62 حاملگی (میانه حاملگی)، از نژاد های با مقاومت (35 (Iberian, n=و بدون مقاومت به لپتین (25% بزرگ سفید × 25%Landrace × 25% پیتروان؛ 35=n) بود. وضعیت آنتی اکسیدانی نمونه های پلاسما با استفاده از کمیلومینسنس نوری به دست آمد، در حالیکه استرس اکسیداتیو سیستمیک تعیین غلظت پراکسید هیدروژن پلاسما با استفاده از آنزیمیوایمیونواسی انجام شد.

    نتایج

    ظرفیت آنتی اکسیدانی کل پلاسما در جنین های مقاوم به لپتین (0/003=p) به طور معنی داری کاهش یافت، در حالی که استرس اکسیداتیو سیستمیک افزایش یافت (0/02=p).

    نتیجه گیری

    نتایج ما نشان دهنده تفاوت های کلیدی در وضعیت آنتی اکسیدانی در حاملگی هایی است که تحت تاثیر مقاومت لپتین قرار گرفته اند.

    کلیدواژگان: مدل حیوانی، جنین، لپتین، استرس اکسیداتیو، بارداری
  • سید حمیدرضا میرابوطالبی، نورالدین کرمی، فاطمه منتظری، فرزانه فصاحت، محمدحسن شیخها، الناز حاجی مقصودی، مژگان کریمی زارچی*، سید مهدی کلانتر صفحات 501-506
    مقدمه

    مطالعه تغییرات بیان microRNA، می تواند در تشخیص و درمان بیماری موثر باشد. miR-135a یکی از مهم ترین microRNA های درگیر در اندومتریوز است. یکی از ژن هایی که توسط miR-135a مورد هدف قرار می گیرند و در اندومتریوز نقش دارند، ژن HOXA10 می باشد. ژن HOXA10 بیان شده در اندومتر وابسته به هورمون می باشد.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی بیان ژن HOXA10 در هردو بافت یوتیپیک و اکتوپیک اندومتر بود.

    موارد و روش ها

    در این مطالعه، هر دو نمونه های یوتیپیک و اکتوپیک گرفته شده از 17 زن مبتلا به اندومتریوز و همچنین 17 نمونه یوتوپیک از زنانی که سالم بودند گرفته شد و بیان ژن HOXA10 و miR-135a با استفاده از Real Time-PCR بررسی شد.

    نتایج

    در فاز لوتیال کاهش بیان معناداری در ژن HOXA10 در بافت های یوتیپیک افراد بیمار نسبت با افراد سالم مشاهده شد در حالیکه بیان در بافت اکتوپیک معنادار نبود. همچنین بیان miR-135a در فاز لوتیال در بافت یوتیپیک بیماران نسبت به افراد سالم افزایش معناداری نشان داد همچنین در بافت اکتوپیک کاهش معناداری مشاهده شد.

    نتیجه گیری

    با در نظر گرفتن این نکته که بیان ژن HOXA10 و miR-135a به صورت معکوس در یک راستا افزایش یا کاهش می یابند می توان نتیجه گرفت که بتوان miR-135a را به عنوان یک بیومارکر تشخیصی درمانی در اندومتریوز به کار برد .

    کلیدواژگان: اندومتریو، بیان ژن، میکرو ریبونوکلئیک اسید، miR-135، .HOXA10
  • مریم غلامی تبار طبری، سید غلامعلی جورسرایی*، محمد قاسم زاده حسن کلایی، علی اصغر احمدی، ندا مهدی نژاد گرجی صفحات 507-518
    مقدمه

    پروتئین شکل دهنده استخوانی 4 (BMP4) یک مولکول قابل توجه است که سبب شروع تمایز و اثرات چند جانبه بر روی سلول های بنیادی جنینی و جنین می شود.

    هدف

    در این مطالعه با استفاده از مدل تمایز آزمایشگاهی القا تمایز از سلول های بنیادی جنینی به سلول های زایا با استفاده از BMP4 انجام شد. موارد و

    روش ها

    ما از رده سلول های بنیادی جنینی موشی Oct4-GFP برای تشکیل تجمعات جسم جنین دو روزه استفاده کردیم. سپس سلول های تک سلولی شده جسم جنینی به مدت چهار روز کشت شدند. پس از انجام تست MTT و ارزیابی بیان ژن های Vasa و Riken با استفاده از RT-PCR real time در 6 غلظت مختلف، دز ng/mL 12/5 به عنوان دز بهینه BMP4 تعیین شد. میزان بیان ژن هایFkbp6, Mov10l1,Riken ,Tex13, Mvh, Scp3, Stra8, Oct4 ارزیابی شد. فلوسایتومتری و رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی جهت تایید یافته های ریل تایم انجام شد.

    نتایج

    در این مطالعه BMP4 توانست میزان بیان بعضی از ژن های سلول های زایا را نسبت به گروه کنترل افزایش دهد. در گروه +BMP4 میزان بیان ژن (0/001≥p) Riken و (0/001≥p) Vasa با تفاوت معنی داری نسبت به گروه کنترل افزایش یافت. همچنین Tex13، (0/22p=)Mov1011 (0/61p=)Scp3، (0/90=p)Fkbp6 ، (0/10p=) و (0/08p=) Stra8 نسبت به گروه کنترل افزایش یافتند ولی این تفاوت معنی دار نبود. نتایج آزمون فلوسایتومتری نشان داد میانگین سلول های Mvh مثبت در گروه +BMP4 در مقایسه با گروه های ESCs، –BMP4 و EB بیشتر بود به ترتیب (0/001p=، 0/02 p=، 0/03p=).

    نتیجه گیری

    کاهش میزان بیان ژن Oct4 به عنوان یک فاکتور پرتوانی در راستای بیان مارکرهای میوزی این فرضیه ایجاد می شود که BMP4 سبب تمایز سلول های بنیادی جنینی به سلول های شبه سلول های زایا درمرحله تقسیم اول میوزی شد.

    کلیدواژگان: پروتئین تغییر شکل دهنده استخوانی 4، سلول های بنیادی جنینی، سلول زایا، جسم جنینی
  • معصومه فانی، عباس محمدی پور، علیرضا ابراهیم زاده بیدسکان* صفحات 519-528
    مقدمه

    آترازین یک علف کش است که با ورود به بدن انسان می تواند سلامت وی را تحت تاثیر قرار دهد. از طرفی کروسین ممکن است بتواند از عوارض احتمالی ناشی از آترازین جلوگیری نماید.

    هدف

    در این مطالعه اثرات آترازین بر بافت بیضه و پارامتر های اسپرم و اثرات محافظتی کروسین مورد مطالعه قرار گرفت.

    موارد و روش ها

    24 سر موش حامله نژادBalb/c بطور تصادفی به 4 گروه شامل گروه آترازین mg/kg 10، گروه آترازین-کروسین، گروه کروسین mg/kg 10 و گروه نرمال سالین تقسیم شدند. تجویز به صورت روزانه طی دوره بارداری و شیردهی به صورت گاواژ انجام شد. در پایان از هر مادر دو فرزند نر به طور تصادفی انتخاب و به ترتیب در 23 و 75 روز پس از زایمان بعد از بیهوشی عمیق اپیدیدیم جهت ارزیابی پارامتر های اسپرم و سپس بیضه جهت بررسی تغییرات بافتی برداشته شد. بیضه ها پس از آماده سازی به روش معمول آزمایشگاه بافت شناسی با استفاده از روش تانل رنگ آمیزی و با استفاده از تکنیک های استریولوژی بافت بیضه مطالعه قرار گرفت.

    نتایج

    تعداد اسپرم در گروه آترازین در مقایسه با سایر گروه ها کمتر بود و در گروه آترازین-کروسین در مقایسه با گروه آترازین به طور معنی داری (0/001p=) افزایش داشت. درصد اسپرم های غیر طبیعی در گروه آترازین نسبت به گروه های نرمال سالین و کروسین افزایش معنی دار و در گروه آترازین-کروسین نسبت به گروه آترازین کاهش معنی داری داشت (0/001p≤). همچنین تعداد اسپرماتوگنی های تانل مثبت در فرزندان 23 روزه در گروه آترازین نسبت گروهای نرمال سالین و کروسین افزایش معنی داری داشت (0/03p=). سلول های اسپرماتوژنیک 75 روزه تانل مثبت در گروه آترازین به طور معنی داری نسبت به گروه نرمال سالین افزایش داشت (0/001p≤). ارتفاع اپیتلیوم در گروه آترازین نسبت به گروه کنترل کاهش معنی دار و در گروه کروسین نسبت به گروه نرمال سالین افزایش معنی داری وجود داشت (0/001p≤).

    نتیجه گیری

    آترازین سبب کاهش تعداد اسپرم و افزایش اسپرم غیرنرمال، افزایش سلول های آپوپتوتیک و کاهش ارتفاع اپیتلیوم می شود و کروسین عوارض ناشی از آترازین را تا حدودی کاهش می دهد.

    کلیدواژگان: آترازین، کروسین، آپوپتوز، اسپرماتوژنز
  • صفحات 529-534
    مقدمه

    چاقی ممکن است مانع جدی برای درمان باروری مفید در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) باشد.

    هدف

    هدف ما مقایسه نتایج تزریق اسپرم داخل سیتوپلاسمی در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک و بدون آن و ارزیابی اثر چاقی در زنان PCOS.

    موارد و روش ها

    این مطالعه گذشته نگر از ژوین 2015 تا سال 2016 انجام شد شامل زنان با و بدون PCOS (طبق معیار روتردام) بود که تحت تزریق اسپرم در داخل سیتوپلاسم قرار گرفتند. PCOS به غیر چاق و چاق بر اساس معیارهای جنوب آسیا برای شاخص توده بدن طبقه بندی شد. نتایج بر اساس گنادوتروپین کوریونیک (β-hCG) و transvaginal scan به غیر باردار (mIU/ml 25β-hCG<)، سقط پیش بالینی (mIU/ml 25β-hCG> بدون جنین فعالیت قلبی) و حاملگی بالینی (mIU/ml 25β-hCG> با فعالیت قلبی جنین در اسکن Transvaginal) مشخص شد. علاوه بر این، نتایج باروری، میزان لقاح، میزان بارداری بالینی و میزان سقط جنین در میان بیماران مبتلا به PCOS چاق و غیر چاق مقایسه شد.

    نتایج

    نتایج ما نشان داد 38/5% موارد حاملگی بالینی در زنان غیر PCO، 8/23% در زنان PCOS غیر چاق و 26/4% در زنان PCOS چاق است. سقط های جنین پیش بالینی در خانم های PCOS غیر چاق بیشترین میزان (31/5%) را نشان می دهد و در زنان غیر PCOS کمترین (26/2%) میزان بود. در گروه غیر PCOS 35/4% و زنان مبتلا به PCOS غیر چاق 64/44% حامله نشدند.

    نتیجه گیری

    موفقیت پس از تزریق اسپرم داخل سیتوپلاسمی از نظر تعداد حاملگی های بالینی در بیماران غیر PCOS نسبت به PCOS بیشتر بود. افزایش شاخص توده بدنی منعکس کننده تاثیر منفی بر نتایج باروری در بیماران PCOS است.

    کلیدواژگان: شاخص Quetelet، چاقی، سندرم تخمدان پلی کیستیک، تزریق اسپرم، Intracytoplasmic، ناباروری
  • انسیه شاهرخ تهرانی نژاد، فاطمه بختیاری قلعه* صفحات 535-540
    مقدمه

    هر دو نوع قرص های ضد بارداری خوراکی (OCP) و استرادیول والرات (E2) جهت برنامه ریزی در تحریک تخمک گذاری در سیکل های IVF به کار برده می شوند ولی 5-7 روز پس از توقف مصرف OCP، مهار FSH اتفاق می افتد. لذا به نظر می رسد که تحریک تخمک گذاری در زمان های متفاوت پس از قطع قرص می تواند تاثیر گذار باشد .

    هدف

    هدف این مطالعه تعیین پروتکل مناسب در انتقال جنین تازه با دو روش استرادیول و قرص های پیشگیری از بارداری با فاصله ثابت 6 روزه از قطع مصرف آن ها و شروع تحریک تخمک گذاری با پروتکل آنتاگونیست می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه کارآزمایی بالینی که 210 نفر از زنان (18-35 سال، کمتر از دو بار IVF شکست خورده) جهت تحریک تخمک گذاری با پروتکل GnRH انتاگونیست به طور تصادفی به سه گروه درمانی (پیش درمانی باOCP ، پیش درمانی با E2 و بدون پیش درمانی) تقسیم شدند .نویسندگان از جمع آوری داده ها و آنالیز بی اطلاع بودند. 53 بیمار در گروه قرص (30)OCP میکروگرم E2، و 150 میکروگرم لوانورژسترول) به مدت 10 روز از روز 20 سیکل قبلی، دریافت کردند و تحریک با پروتکل آنتاگونیست GnRH از 6 روز پس از توقف مصرف OCP انجام شد. 63 بیمار 4 Mg روزانه قرص استرادیول والرات از روز 20 سیکل قبلی به مدت 10 روز دریافت نمودند. و تحریک تخمک گذاری با پروتکل آنتاگونیست GnRH، نیز 6 روز پس از توقف مصرف E2 انجام شد. و در گروه سوم یا گروه کنترل (70 نفر) هیچ نوع پیش درمانی قبل از تحریک GnRH آنتاگونیست دریافت ننمودند.

    نتایج

    نتایج نشان داد که هر سه گروه از نظر سن؛ BMI، سطح هورمونی، نوع و علت ناباروری اختلافی نداشتند. میانگین تعداد تخمک بالغ؛ کیفیت جنین و حاملگی بالینی و شیمیایی تفاوت معنی داری نداشت. اگر چه میزان حاملگی در گروه استرادیول والرات بیشتر از دو گروه دیگربود (42/9 در مقابل 39/6 و 34/3 به ترتیب در گروه قرص ضد بارداری و کنترل) اما تفاوت معنی دار آماری وجود نداشت (0/59p=).

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان داد که به نظر می رسد پیش درمان با OCP یا E2 می تواند جهت برنامه ریزی در سیکل های IVF به کار برده شود و پیامد بارداری را در سیکل های IVF با جنین تازه افزایش نمی دهد.

    کلیدواژگان: IVF، آنتاگونیست GnRH، برنامه ریزی سیکل IVF، قرص های ضد بارداری خوراکی، استرادیول والرات
|
  • Nasim Tabibnejad, Mehrdad Soleimani, Abbas Aflatoonian * Pages 483-490
    Background

    Anti-Mullerian hormone (AMH) is considered as a good marker for quantitative evaluation of ovarian response to the stimulation during assisted eproductive technology cycles.

    Objective

    To evaluate the association between serum AMH level and embryo orphokinetics using time-lapse imaging and intracytoplasmic sperm injection ICSI) outcomes in women with polycystic ovarian syndrome (PCOS).

    Materials And Methods

    We evaluated a total of 547 embryos from 100 women nderwent ICSI cycles; 50 women with PCOS and 50 women with tubal factor infertility. Serum AMH level was measured in all participants. Time-laps records were annotated for time to pronuclear fading (tPNf), time to 2-8 cells (t2-t8), reverse cleavage, direct cleavage, and also for the presence of multinucleation.

    Results

    AMH was negatively correlated with t5, t8, and the third cell cycle (p=0.02, p=0.02, and p=0.01; respectively) in PCOS group. AMH had no correlation with embryo kinetics in infertile women with tubal factor infertility. Moreover, AMH level is similar between embryos with and without direct cleavage as well as reverse cleavage and Multinucleation in both groups. The Receiver operating characteristic curves analyses indicated that AMH was not an accurate predictor of clinical pregnancy as well as a live birth (AUC=0.59 [95% CI, 0.42-0.76]) in PCOS women. However, in the women with tubal factor infertility AMH showed a fair prediction value for clinical pregnancy (AUC=0.64 [95% CI, 0.48-0.82]) along with the live birth (AUC=0.70 [95% CI, 0.55-0.85]).

    Conclusion

    Some of the time-lapse embryo parameters may be related to the AMH concentration. However, AMH is not an accurate tool to predict the ICSI outcomes in PCOS women.

    Keywords: Anti, Mullerian hormone, Embryo morphokinetic, Pregnancy outcome, Timelapse, PCOS
  • Zeinab Ebrahim Abadi, Maryam Khademi Bami, Maryam Golzadeh, Seyed Mehdi Kalantar, Mohammad Hasan Sheikhha * Pages 491-496
    Background

    Tumor protein p53 (TP53) is a tumor suppressor transcriptional regulator protein which plays a critical role in the spermatogenesis. One of the most important regulators of p53 is Murine double minute 2 (MDM2), which acts as a negative regulator of the p53 pathway. Based on the key role of p53 and MDM2 in germ cell apoptosis, polymorphisms that cause a change in their function might affect germ cell apoptosis and the risk of male infertility.

    Objective

    This study was designed to examine associations of TP53 72 Arg>Pro (rs1042522), and MDM2 309 T>G (rs937283) polymorphisms with spermatogenetic failure in Iranian population.

    Materials And Methods

    A case-control study was conducted with 150 nonobstructive azoospermia or severe oligozoospermia and 150 fertile controls. The two polymorphisms, 72 Arg>Pro in TP53 and 309 T>G in MDM2, were genotyped using PCR-RFLP and ARMS-PCR respectively.

    Results

    Our analyses revealed that the allele and genotype frequencies of the TP53 R72P polymorphism were not significantly different between the cases and controls (p=0.41, p=0.40 respectively). Also, no significant differences were found in the allelic (p=0.46) and genotypic (p=0.78) distribution of MDM2 309 T>G polymorphism between patients and controls.

    Conclusion

    The results of this study indicate that polymorphisms of TP53 and MDM2 genes are unlikely to contribute to the pathogenesis of male infertility with spermatogenetic failure.

    Keywords: Apoptosis, Male infertility, MDM2, TP53, Polymorphisms
  • Pedro Gonzalez-A, Ntilde, Over, Laura Torres-Rovira, Consolacion Garc, Iacute, A-Contreras, Marta Vazquez-Gomez, Jose Luis Pesantez, Maria Victoria Sanz-Fernandez, Susana Astiz, Antonio Gonzalez-Bulnes * Pages 497-500
    Background

    Leptin resistance is associated with lower reproductive efficiency, with deficiencies in embryo viability and growth leading to low prolificacy and high incidence of intrauterine growth restriction.

    Objective

    We aimed to investigate the underlying mechanisms of the leptin-resistance, evaluating the antioxidant homeostasis of leptin-resistant and lean swine fetuses.

    Materials And Methods

    The study included 70 plasma samples from fetuses at day 62 of gestation (mid-pregnancy), from breeds with (Iberian breed; n=35) and without leptin resistance (25% Large White x 25% Landrace x 50% Pietrain; n=35). The antioxidant status of the plasma samples was determined by photoinduced chemiluminescence whilst systemic oxidative stress was assessed determining plasma hydrogen peroxide concentration by enzimoimmunoassay.

    Results

    Plasma total antioxidant capacity was significantly lower in leptin-resistant fetuses (p=0.003), whilst systemic oxidative stress was increased (p=0.02).

    Conclusion

    Our results indicate key differences in the antioxidant status in pregnancies affected by leptin resistance.

    Keywords: Animal models, Fetus, Leptin, Oxidative stress, Pregnancy
  • Seyed Hamidreza Mirabutalebi, Noorodin Karami, Fatemeh Montazeri, Farzaneh Fesahat, Mohammad Hasan Sheikhha, Elnaz Hajimaqsoodi, Mojgan Karimi Zarchi, Seyed Mehdi Kalantar Pages 501-506
    Background

    The study of microRNA expression can be effective in the diagnosing and treating different diseases. miR-135a is one of the most important micro-ribonucleic acids involved in endometriosis. Among the genes that become the target of the miR-135a and are subjected to changes in the endometrium of patients with endometriosis is HOXA10 gene which is expressed in the endometrium in response to steroid hormones.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the expression of miR-135a and its relationship with the level of HOXA10 gene expression in both endometrial ectopic and eutopic tissues in patients with endometriosis compared to the control samples.

    Materials And Methods

    In this prospective case-control study, both case-eutopic and case-ectopic tissue samples were obtained from 17 women with endometriosis and the eutopic endometrial tissue was sampled from 17 women with normal endometrium as the control group. The gene's expression of miR-135a and HOXA10 were investigated using quantitative reverse transcription PCR (q-RT PCR).

    Results

    A significant decrease in the expression of HOXA10 gene was detected in case-eutopic during the luteal phase compared to the control samples (p=0.001), while in the case-ectopic, the expression of this gene was increased (p=0.681) compared to the control samples. In addition, the expression miR-135a in the luteal phase showed a remarkable increase in the case-eutopic endometrial tissue (p=0.026) as well as a significant decrease in the case-ectopic endometrial tissue compared to the control samples (p=0.008).

    Conclusion

    Considering the inverse relations between the over-expression of miR-135a and the reduction of HOXA10, it seems that miR-135a may be applied as an endometrial diagnostic and therapeutic biomarker.

    Keywords: Endometriosis, Gene expression, Micro, ribonucleic acid, HOXA10, miR, 135a. This article extracted from M.Sc. thesis. (Seyed Hamidreza Mirabutalebi
  • Maryam Gholamitabar Tabari, Seyed Gholam Ali Jorsaraei *, Mohammad Ghasemzadeh-Hasankolaei, Ali Asghar Ahmadi, Neda Mahdinezhad Gorji Pages 507-518
    Background

    Bone morphogenetic protein 4 (BMP4) is a significant signaling molecule that involves in initiating of differentiation and performs multifunctional effects on embryonic stem cells (ESCs) and embryos.

    Objective

    The goal of the present study was to evaluate an in vitro differentiation model of mouse embryonic stem cells into germ cells, using BMP4.

    Materials And Methods

    in this experimental study, we used Oct4-GFP mouse ESCs to form embryoid body (EB) aggregations for two days. Then, single cells from EB were cultured for four days with BMP4. Using MTT assay and gene expression levels for evaluation of Mvh and Riken by real-time RT-PCR of six concentrations, 12.5 ng/ ml BMP4 was determined as an optimized dose. Then, the expression level of Fkbp6, Mov10l1, 4930432K21Rik, Tex13, Mvh, Scp3, Stra8, Oct4 were evaluated. Flow cytometry and immunostaning were used to confirm the findings of the real-time RT-PCR.

    Results

    In the Ӄ group, the genes encoding Riken (p≤0.001) and Mvh (p≤0.001) were found to be increased with significant differences compared with the control group. Mov10l1 (p=0.22), Tex13 (p=0.10), Fkbp6 (p=0.90), Scp3 (p=0.61) and Stra8 (p=0.08) were up-regulated without significance differences compared with control group. Flow cytometry analysis showed that the mean number of Mvh-positive cells in the Ӄ group was greater when compared with ESCs, -BMP4 and EB groups (p=0.03, p≤0.001, p=0.02, respectively).

    Conclusion

    Down-regulation of Oct4, expression of germ cells genes and meiosis markers expression raise this hypothesis that ESCs were differentiated by BMP4, and may be introduced into the first meiosis as germ cell-like cells.

    Keywords: Bone morphogenetic protein, Embryonic stem cells, Germ cells, Embryoid body
  • Masoumeh Fani, Abbas Mohammadipour, Alireza Ebrahimzadeh-Bideskan * Pages 519-528
    Background

    Atrazine as a herbicide may affect the human’s health. Crocin may protect atrazine-induced damages.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the effects of atrazine on mice testicular tissue and sperm parameters and protective effects of Crocin on probably atrazine-induced damages.

    Materials And Methods

    in this experimental study, 24 pregnant Balb/c mice were randomly divided to 4 groups: I: Atrazine (10 mg/kg), II: Atrazine-Crocin, III: Crocin (10mg/kg) and IV: Normal saline. Administrations were done daily by gavage during pregnancy and lactation. In the end, two male offspring were randomly selected from every mother and sacrificed respectively on 23 and 75 postnatal days. Then, their epididymides were removed for sperm parameters investigation and their testes were prepared to evaluate apoptosis by means of TUNEL technique.

    Results

    The mean number of sperms in the atrazine group was lower compared to other groups and increased in the atrazine-crocin group compared with atrazine group significantly (p=0.001). Sperm abnormality was increased in the atrazine group compared with the normal saline group and decreased in the atrazine-crocin group compared with atrazine group significantly (p≤0.001). TUNEL-positive spermatogonia in 23 days old offspring increased significantly in the atrazine group compared with other groups (p=0.03). TUNEL-positive spermatogenic cells in 75 days old offspring was significantly increased in the atrazine group compared with the saline group (p≤0.001).

    Conclusion

    Atrazine exposure may lead to decrease the number of sperms, increase sperms abnormality, spermatogenic cell apoptosis and height of germinal epithelium. These complications may improve by crocin administration.

    Keywords: Atrazine, Crocin, Apoptosis, Spermatogenesis, Mouse
  • Rehana Rehman, Mohsin Mehmood, Rabiya Ali, Saeeda Shaharyar, Faiza Alam * Pages 529-534
    Background

    Obesity may establish a crucial barrier for effective fertility treatment in polycystic ovary syndrome (PCOS) females.

    Objective

    To compare results of intra-cytoplasmic sperm injection (ICSI) in females with and without polycystic ovarian syndrome and further appraise the effect of obesity in PCOS females.

    Materials And Methods

    A cross-sectional study from June 2015 to July 2016 included non-PCOS and PCOS (recognized by Rotterdam criteria) females who underwent ICSI. The PCOS were further stratified into non-obese and Obese according to the South Asian criteria for body mass index. Results were categorized on the basis of beta-human chorionic gonadotropin (β-hCG) and transvaginal scan into non-pregnant (β-hCG 25 mIU/ml with no fetal cardiac activity) and clinical pregnancy (β-hCG >25 mIU/ml with fetal cardiac activity on transvaginal scan). In addition, reproductive outcomes; implantation rate, clinical pregnancy rate and miscarriage rate among obese and non-obese PCOS and non-PCOS patients were compared.

    Results

    Our results revealed 38.5% clinical pregnancy rate in non-PCOs females, 23.8% in non-obese PCOS females whereas 26.4% in obese PCOS. Preclinical abortions were found to be highest (31.5%) in non-obese PCOS females and were the lowest (26.2%) in non-PCOS females. In non-PCOS group and non-obese PCOS females 35.4% and 44.6%, respectively, failed to become pregnant.

    Conclusion

    The success after ICSI in terms of number of clinical pregnancies was more in non-PCOS patients as compared to PCOS. Increase in body mass index reflected a negative impact on the reproductive outcome in PCOS patients.

    Keywords: Quetelet's index, Obesity, Polycystic ovary syndrome, Sperm injection, Intracytoplasmic, Infertility
  • Ensieh Shahrokh Tehrani Nejad, Fatemeh Bakhtiari Ghaleh *, Bita Eslami, Fedyeh Haghollahi, Maryam Bagheri, Masoumeh Masoumi Pages 535-540
    Background

    Both oral contraceptive pills (OCPs) and estradiol valerate (E2) have been used to schedule a gonadotropin-releasing hormone antagonist in vitro fertilization (IVF) cycles. Since the suppression of follicle-stimulating hormone by OCPs can stay 5-7 days after stopping the pills, it seems that starting the gonadotropin-releasing hormone (GnRH) after 6 days of pre-treatment discontinuation may be important in IVF outcomes.

    Objective

    The aim of the present study was to determine the number of mature oocyte and pregnancy rate of three pretreatment methods for fresh embryo transfer cycles.

    Materials And Methods

    In this randomized controlled trial, two-hundred ten women (18-35 yr and less than 2 previous IVF attempts) undergoing IVF with the GnRH antagonist protocol were randomized to the OCP, E2, and no pretreatment arms. OCP group (n=53) received OCP (ethinyl estradiol30 μg and levonorgestrel150 μg), E2 group (n=63) received 4 mg/day oral E2 (17β‐E2) for 10 days from day 20 of the previous cycle and GnRH antagonist stimulation was started 6 days after the interruption of OCP and E2. The control group (n =70) did not receive any pretreatment.

    Results

    No significant difference was observed in the mean number of the mature oocyte, endometrial thickness, and embryo quality. The pregnancy rate in E2 group was higher than the two other groups (42.9% vs 39.6% and 34.3% in OCP and control group, respectively), but the difference was not statistically significant (p=0.59).

    Conclusion

    It seems OCP or E2 pretreatment could not improve the fresh IVFembryo transfer outcomes.

    Keywords: IVF, GnRH antagonist, Oral contraceptives, Estradiol