فهرست مطالب

نشریه جراحی ایران
سال بیست و ششم شماره 2 (تابستان 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/05/09
  • تعداد عناوین: 14
|
  • محمد جواد فاطمی صفحات 1-10
    اسیدپاشی نوعی خشونت فجیع است و در کشورهای هند، بنگلادش، کامبوج و پاکستان بیشتر رایج است. بین جرم اسیدپاشی و جایگاه اجتماعی زنان ارتباط نزدیک وجود دارد. این جرم با توجه به صدمات جبران ناپذیری که ایجاد می کند و مهمتر از همه به دلیل این که زیبایی چهره قربانی را از بین می برد، از نظر عده ای حتی به مراتب از جرم قتل عمد نیز سنگین تر است. از آنجا که در سال های اخیر ارتکاب جرم اسیدپاشی در ایران گسترش یافته است، مطالعه این جرم و بررسی مجازات آن در کشورهای مختلف و نیز پیشنهاد روش های پیشگیری مفید به نظر می رسد. قوانین ایران برای بازدارندگی از جرم اسیدپاشی کافی نیست. تولید، توزیع و فروش اسید آزاد بوده و لازم است محدودیت هایی برای آن در نظر گرفته شود. همچنین مجازات قصاص که برای این جرم در نظر گرفته شده است، به دلایل مختلف اجرا نمی شود و کارآیی لازم را ندارد. از آنجایی که سوختگی خصوصا در صورت و دست ها که این بیماران به آن دچار می شوند یک بیماری دائمی است و قابل درمان نبوده و عوارض فیزیکی، روانی، اقتصادی و اجتماعی زیادی داشته و زندگی فرد را به نابودی می کشد، باید علاوه بر دیه، هزینه متعارف درمان بیماری به طور مادام العمر به عهده مجرم باشد. همچنین جریمه های هنگفت مالی و زندان نقش بازدارندگی بهتری خواهند داشت. بالا بردن هزینه اجتماعی جرم اسید پاشی و مطرود شدن عاملین این جنایت از اقدامات لازم می باشد.
    کلیدواژگان: سوختگی، اسیدپاشی، اسید، جرم، مجازات
  • ابوالقاسم مرتضوی، میثم علیمحمدی، حسام قدیریان، سجاد نجفی، عباس امیرجمشیدی صفحات 11-19
    زمینه و هدف
    نتایج برخی مطالعات استفاده از متیل پردنیزولون را جهت کاهش عوارض جراحی های ستون مهره ای و نخاع و نیز تسریع روند بهبودی بیماران، مفید گزارش کرده اند. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر تجویز پیشگیرانه و در حین عمل جراحی متیل پردنیزولون با دوز بالا، بر پیش آگهی مداخله جراحی، در بیماران مبتلا به میلوپاتی سرویکال انجام گردید.
    مواد و روش ها
    مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی شاهددار تصادفی بر روی 72 بیمار با علائم سرویکال میلوپاتی شامل اسپوندیلوز، دژنراسیون دیسک های گردن، استئوفیت ها، کلسیفیکاسیون لیگامان طولی خلفی، ضخیم شدن لیگامان فلاووم، هایپرتروفی استئوآرتروتیک فاست ها و سایر پاتولوژی های غیر تروماتیک دارای اندیکاسیون عمل جراحی، انجام شد. در یک گروه (34=n) ابتدا متیل پردنیزولون با دوز بالا به میزان mg/kg 5/12 به شکل انفوزیون وریدی، در مدت 30 دقیقه قبل از عمل جراحی و سپس به میزانmg/kg/hr 1 به شکل انفوزیون مداوم داخل وریدی (تا انتهای عمل و قبل از انتقال به ریکاوری) تزریق شد. در گروه کنترل (38=n) این تزریق انجام نگردید. بیماران توسط تیم معاینه کننده، قبل و پس از جراحی (در چهار نوبت: 48 ساعت، دو هفته، یک ماه و شش ماه بعد) مورد بررسی قرار گرفته و براساس معیارهایJapanese Orthopedic Association Score (JOA) و Modified Rankin Scale (MRS) نمره دهی شدند. میزان موثر بودن تزریق متیل پردنیزولون، با مقایسه تفاوت نمره بیماران قبل و پس از جراحی در دو گروه انجام شد. آنالیز داده ها توسط نرم افزار SPSS نسخه 22 صورت گرفته و سطح معناداری کمتر از 05/0 در نظر گرفته شد.
    یافته ها
    بیماران دو گروه از نظر مشخصات بالینی و متغیرهای حین جراحی، نظیر خونریزی و زمان جراحی و همچنین عوارض پس از جراحی مانند عفونت محل عمل و ترومبوز ورید عمقی و… از نظر آماری تفاوت معناداری نداشتند. در سنجش معیار JOA و MRS قبل و در زمان های مختلف پس از جراحی بین دو گروه، تفاوت آماری معناداری مشاهده نگردید.
    نتیجه گیری
    نتایج مطالعه تفاوت قابل ملاحظه ای در بهبود عملکرد عصبی گروه بیماران با تجویز متیل پردنیزولون نسبت به گروه کنترل نشان نداد و مطالعات بیشتر در این زمینه با حجم نمونه بالاتر پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: متیل پردنیزولون، سرویکال میلوپاتی، پیشگیری، عوارض
  • فرهاد حافظی، روح الله نقی پور ، بیژن نقیب زاده، عباس کاظمی آشتیانی، سیامک فرخ فرقانی صفحات 20-28
    زمینه و هدف
    بیماران معمولا بعد از جراحی های زیبایی بینی (رینوپلاستی) حتی بعد از اصلاح انحراف بینی و عدم تقارن آن، نارضایتی های مکرری دارند. نویسندگان بر این باورندکه عدم تقارن اسکلت میانی می تواند منبع این ناهنجاری ها باشد. معرفی یک طبقه-بندی کاربردی و معرفی یک برنامه اصلاحی برای هر طبقه ممکن است به جراحان کمک کند که بینی های بدون انحراف و صاف تری را ارائه دهند.
    مواد و روش ها
    در مجموع 51 مورد بیمار کاندیدای رینوپلاستی، به صورت تصادفی انتخاب شدند. قبل از عمل از چهره و هنگام عمل از غضروف جانبی فوقانی قبل و بعد از جداسازی از سپتوم فتوگرافی انجام شد. غضروف های جانبی فوقانی از نظر شکل، اندازه و انحنای بخش های افقی و عمودی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها
    بررسی ها نشان داد که پنج شکل مختلف یافت شد، بنابراین آنها را با توجه به مشخصات توپوگرافی هر غضروف به 5 گروه تقسیم کردیم.
    نتیجه گیری
    این طبقه بندی کاربردی به جراح کمک خواهد کرد که به اسکلت بخش میانی بینی توجه بیشتری داشته باشد و برای اصلاح هر گونه انحراف برنامه ریزی داشته باشد.
    کلیدواژگان: اسکلت بخش میانی بینی، عدم تقارن، غضروف جانبی بالایی
  • سید حامد امیرفخریان، سکینه کمالی آهنگر، عبدالرحیم قلیزاده پاشا صفحات 29-36
    زمینه و هدف
    انتخاب روش جراحی مناسب برای ترمیم هرنی اینگوینال از موضوعات مورد بحث در جراحی می باشد و در این میان شناخت کارآیی و عوارض هر یک از این روش ها به ویژه در مقایسه با هم می تواند کمک کننده باشد. لذا هدف از مطالعه بررسی میزان عود فتق های اینگوینال عمل شده به روش ترمیم با متد اصلاح شده مش گذاری بوده است.
    مواد و روش ها
    بیماران مبتلا به هرنی اینگوینال که تحت هرنیورافی به روش ترمیم با مش پرولن بدون باز کردن فاسیای عرضی طی سال های 1385 تا 1390 قرار گرفتند، وارد مطالعه شدند. موارد عود هرنی (با معیار شکایت بیمار از بازگشت علائم در ظاهر و معاینه پزشک معالج و دیدن برآمدگی ناحیه در نگاه و موارد قابل لمس هرنی در معاینه با دست) با ذکر تاریخ عود ثبت شد. تمام بیماران مراجعه کننده با شکایت فتق اینوگینال که مورد جراحی ترمیم فتق قرار گرفتند، مرد بوده اند. داده ها با نرم افزار 22 SPSS V. تجزیه و تحلیل گردید. از آزمون های کای اسکوار و تی تست برای متغیرهای کمی و کیفی استفاده شد. P-value کمتر از 05/0 معنی دار تلقی گردید.
    یافته ها
    در این مطالعه تعداد 126 بیمار مبتلا به فتق اینگوینال که تحت عمل جراحی ترمیم فتق اینگوینال قرار گرفتند، بررسی شدند. میانگین سنی بیماران مورد مطالعه برابر 61/14±24/51 که حداقل 18 و حداکثر 96 سال بوده اند. در پیگیری انجام گرفته مشخص شد که هیچ یک از بیماران مورد مطالعه دچار عود نشده اند.
    نتیجه گیری
    بر اساس نتایج این مطالعه، هیچ موردی از عود در روش ترمیم فتق با متد اصلاح شده مش گذاری دیده نشده است.
  • فرنوش فرضی، گلاره بی آزار ، صمد امیدی، محمدرضا حبیبی، طاهره ظهری نوبیجاری، مهسا خصوصی ثانی، گودرز نعمت اللهی صفحات 37-43
    زمینه و هدف
    از آنجا که عمل سزارین شایعترین روش “مداخله گر” ختم بارداری است، در این مورد انتخاب تکنیک بیهوشی کم خطر، مطلوب و مقرون به صرفه برای مادر و نوزاد اهمیت زیادی دارد. بر اساس مطالعات معتبر روش ارجح برای سزارین، بیهوشی نخاعی است. با این حال نتایج مطالعات انجام شده در ایران موید استفاده زیاد از روش بیهوشی عمومی برای انجام عمل سزارین بوده است. لذا هدف از مطالعه حاضر، بررسی علل عدم پذیرش بی حسی نخاعی در عمل سزارین توسط زنان باردار است.
    مواد و روش ها
    این پژوهش مقطعی - تحلیلی بر روی زنان باردار مراجعه کننده جهت انجام عمل جراحی سزارین الکتیو به بیمارستان الزهرا رشت در سال 1396 صورت پذیرفت. پس از اخذ رضایت نامه آگاهانه از افراد، پرسشنامه ای که روایی آن توسط ده نفر از اعضای هیات علمی گروه بیهوشی تایید شده بود، طی یک مصاحبه حضوری توسط یک تکنسین آموزش دیده پر شد. این پرسشنامه شامل مشخصات دموگرافیک و سوالاتی پیرامون علل عدم انتخاب روش بیهوشی نخاعی بود. جهت تحلیل آماری از نرم افزار 21SPSS و آزمون کای اسکوار و فیشر استفاده شد.
    یافته ها
    در مطالعه حاضر در مجموع 386 زن باردار با میانگین سنی 31/6 ± 09/30 سال و میانگین تعداد بارداری 7/0± 2 بار مورد بررسی قرار گرفتند. "ترس و نگرانی از کمر درد"، "ترس و نگرانی دیدن و شنیدن در اتاق عمل" و "ترس و نگرانی از درد ورود سوزن" شایع ترین علل عدم پذیرش بی حسی نخاعی در زنان باردار برای سزارین عنوان شد. همچنین، ارتباط آماری معنی داری بین میزان تحصیلات زنان باردار و " نگرانی از کمر درد" (0001/0 P) ، " دیدن و شنیدن در اتاق عمل" (014/0 P =) و سردرد" (009/0 P =) دیده شد. ارتباط آماری معنی داری بین تعداد دفعات بارداری زنان باردار عنوان کردن " نگرانی از کمر درد"، " نگرانی از فلج شدن"، " نگرانی دیدن و شنیدن در اتاق عمل"، " نگرانی از سر درد"، " نگرانی از درد ورود سوزن" و " نگرانی از درد حین عمل" دیده شد (0001/0 P) ، در تمامی موارد). همچنین، ارتباط آماری معنی داری بین وجود سابقه بی حسی نخاعی زنان باردار، " نگرانی از کمر درد "، " نگرانی از فلج شدن" و " نگرانی از سر درد" دیده شد (042/0P = و 027/0P = و 031/0P = ، به ترتیب).
    نتیجه گیری
    نگرانی از کمر درد، دیدن و شنیدن در اتاق عمل و درد ورود سوزن به عنوان علل اصلی عدم پذیرش بیهوشی نخاعی گزارش شد. بر اساس نتایج مطالعه، توصیه به توجه و تلاش در جهت رفع نگرانی زنان باردار در مورد علل اصلی عدم پذیرش بیهوشی نخاعی در ویزیت های قبل عمل می شود. همچنین لازم است در تحقیقات بعدی به صورت چند مرکزی و دربرگیرنده بخش های خصوصی باشد.
    کلیدواژگان: جراحی سزارین، بی حسی نخاعی، عدم پذیرش
  • علیرضا موغلی، حسین رهبر صفحات 44-50
    زمینه و هدف
    فرهنگ سازمانی، پدیده ای است که شناخت و بکارگیری آن، تاثیر چشمگیری در اداره اثربخش سازمان دارد. به همین منظور هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر نظام آراستگی 5s بر بهره وری پرسنل و فرهنگ سازمانی در محیط های جراحی بیمارستان های دولتی است.
    مواد و روش ها
    این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ نحوه گردآوری اطلاعات توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری کلیه پرسنل محیط های جراحی بیمارستان های دولتی است که تعداد آنها 200 نفر می باشد. در این پژوهش با توجه به محدود بودن جامعه پژوهش و همچنین در دسترس بودن کلیه پرسنل و به جهت بدست آمدن یک نتیجه موثق و کلی، از نمونه گیری خاصی استفاده نگردید و کل جامعه آماری مورد مطالعه قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات، سه پرسشنامه استاندارد به نام های پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون (2000) ، بهره وری نیروی انسانی هرسی و گلد اسمیت (1980) و کیفیت خدمات پاراسورامان و همکارانش (1985) بود. به منظور تجزیه و تحلیل هدف پژوهش از شاخص های آمار توصیفی، میانگین و انحراف معیار استفاده گردید و همچنین از آمار استنباطی به خصوص آزمون تی تست وابسته به منظور سنجش میزان اثرگذاری نظام آراستگی 5s بر سه عامل کیفیت خدمات، بهره وری و فرهنگ سازمانی با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 20 با سطح معناداری 001/0 استفاده شد.
    یافته ها
    یافته های این پژوهش نشان داد که بین استفاده و عدم استفاده از نظام آراستگی 5s در کیفیت کاری پرسنل محیط-های جراحی بیمارستان های دولتی بر اساس آزمون T با سطح معنی داری برابر با (sig = 0. 001) و مقدار (T = 1. 498) تفاوت معناداری وجود داشت. همچنین بین استفاده و عدم استفاده از نظام آراستگی 5s در فرهنگ سازمانی بر اساس آزمون T با سطح معنی داری برابر با (sig = 0. 001) و مقدار (T = 1. 467) تفاوت معناداری وجود داشت و کاربرد نظام آراستگی بر بهره وری پرسنل و فرهنگ سازمانی با سطح معنی داری برابر با (sig = 0. 005) و مقدار (T = 1. 309) نیز تفاوت معناداری وجود داشت.
    نتیجه گیری
    نتایج حاصل از یافته ها نشان داد که محیط هایی جراحی که از نظام آراستگی 5s استفاده کنند در کیفیت، بهره-وری و فرهنگ سازمانی آنها تاثیر قابل توجه ایی خواهد داشت. بنابراین لزوم بکارگیری استفاده از نظام آراستگی5s خصوصا در محیط اتاق عمل و توسعه آن در سایر بخش های بیمارستانی توصیه جدی می شود.
    کلیدواژگان: نظام آراستگی5s، بهره وری، کیفیت، محیط های جراحی بیمارستان های دولتی
  • سید امیر موسویان، ساویز پژهان*، کامبیز شیخی صفحات 51-55

    مالفورماسیون شریانی - وریدی ریه یا Pulmonary Arterio Venous Malformations، بیماری نادر به علت ارتباط غیر طبیعی بین شریان ها و وریدهای ریوی می باشد. در این مقاله به معرفی یک مورد مالفورماسیون شریانی - وریدی ریه لوب تحتانی راست در یک بیمار 43 ساله پرداخته می شود که با موفقیت به روش لوبکتومی مورد درمان قرار گرفت. پیشرفت های حاصل شده در رادیولوژی مداخله ای منجر به ارائه روش های نوین دردرمان مالفورماسیون شریانی - وریدی ریه شده است. با این وجود، در یک مالفورماسیون بزرگ مرکزی منفرد همانطور که در بیمار ما دیده شد، همچنین در بیماران پر خطر، جراحی همچنان یک روش ایمن بوده که اولین انتخاب است.

    کلیدواژگان: مالفورماسیون شریانی وریدی ریه، هموپتزی، رزکسیون جراحی
  • امین رضازاده، مریم ساقی صفحات 56-61
    آسیب نافذ قلبی یکی از شرایط تهدید کننده حیات می باشد. بیشتر بیماران قبل از رسیدن به بیمارستان فوت می نمایند و آن دسته از بیمارانی که زنده می رسند، بایستی تحت مداخله جراحی فوری قرار گیرند. در این مقاله به گزارش بیمار 28 ساله ای با ترومای نافذ قلبی می پردازیم که با علایم تامپوناد قلبی مراجعه کرده و در حین عمل پارگی نوک بطن چپ مشخص گردید.
    کلیدواژگان: ترومای نافذ، تامپوناد قلبی
  • مصطفی جابرانصاری صفحات 62-65
    مشهورترین پزشک دوران یونان - روم جالینوس از اهالی پرگاموم (Perfamum) (129 تا 199 م) است. وی دومین پزشک مشهور پس از بقراط در تمام طول دوران باستان است. نظرات وی به مدت پانزده قرن، تا زمان آندریاس وسالیوس (1514 تا 1564م.) و ویلیام هاروی (1578 تا 1657م.) پزشکی اروپا را تحت سلطه خویش داشت.
  • رسول احمدی فر، احسان جعفری طوسی صفحات 66-78
    جراحی زیبایی به عنوان یکی از اقسام جراحی پلاستیک در پی گسترش دانش جراحی ترمیمی که در ابتدا اغلب به جهت ترمیم اعضای آسیب دیده یا نامتعارف بکار می رفت، به دنبال تغییر در سبک زندگی و ارزش های اجتماعی، مورد توجه بسیاری از جوامع قرار گرفت. پیچیدگی های تبیین مسوولیت پزشک در جراحی زیبایی باعث شد که نظرات مختلفی در مورد چگونگی مسوولیت پزشک در این جراحی ها ارائه شود؛ در این رابطه باید اذعان داشت که ریشه اغلب موارد مسوولیت پزشکان ناشی از رعایت نکردن شرایط معافیت از مسوولیت می باشد که در قانون مجازات اسلامی ذکر شده است. در جراحی زیبایی وفق بند ج ماده 158 و ماده 495 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و نیز ماده 616 (تعزیرات) مصوب 1375، پزشک برای معافیت از مسوولیت، باید ابتدا ضرورت انجام جراحی را با توجه به خطراتی که در آن وجود دارد احراز نماید، سپس رضایت آگاهانه و آزادانه از بیمار اخذ نموده و خود از تخصص کامل در گرایش مربوطه برخوردار باشد و با توجه به عدم تصور هیچ گونه فوریت در آن، از امکانات و ابزار حداکثری در انجام این اعمال، استفاده نماید. همچنین کارکرد برائت در جراحی زیبایی نمی تواند جابجایی بار اثبات باشد و در صورت صدمه کافی است که سببیت جراح در حادثه مشخص شود. در این فرض جراح زیبایی باید از عهده اثبات تمامی تکالیف خود اعم از رعایت تناسب میان سود و خطر در جراحی و اطلاع رسانی و رعایت حداکثری موازین فنی، علمی و نظامات دولتی برآید.
    کلیدواژگان: جراحی زیبایی، مسوولیت پزشک، رضایت و برائت در جراحی زیبایی
  • سیدعباس میرمالک صفحات 79-85
    تهیه بودجه از منابع ملی در اغلب کشورها اغلب غیرممکن تلقی می شود. به نظر می رسد دسترسی به منابع ملی اختصاص یافته برای طرح های تحقیقاتی گذشته از روابط تاثیرگذار در رقابت شدیدی نیز قرار دارد. مقاله ذیل به راهکارهای موثر در کمیته های بازنگری طرح های تحقیقاتی که در مرحله اول رد شده اند، ارائه می دهد.
  • محمدحسین عزیزی صفحات 86-88
    اشاره: با تاسف بسیار در مهر ماه 1397، دانشکده پزشکی شیراز یکی از استادان پیشگام و بزرگ خود را از دست داد. استادی که افزون بر دانشوری، انسانی والا و دلسوز، فروتن و سرشار از مهربانی بود و الگوی دانش و اخلاق به شمار می رفت. این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، همکاران و جامعه ارجمند پزشکی کشور تسلیت می گوییم.
  • صفحه 89
    درگذشت "دکتر کریم واعظ زاده" استاد جراحی در مهر ماه 1397، هیات علمی دانشگاه شیراز را از وجود یکی از درخشنده ترین اعضاء خود محروم و مرا غرق در تاثر و تاسف کرد. مهری که روزگاران ما را بر دل نشسته بود، پایان یافت.
  • علی یعقوبی نوتاش صفحات 90-91
    استاد سید جلال الدین سید فرشی در بهمن ماه 1311 متولد گردید، پدر؛ سید محمد سید فرشی و مادر؛ بتول پیران، برای پرورش او تلاشی درخور کردند. استاد در سال 1329 وارد دانشکده پزشکی شد. در سال 1335 فارغ التحصیل طب گردید و سپس در کسوت شاگردان پروفسور یحیی عدل بنیان گذار جراحی نوین درآمد. حضور استاد در این کسوت با همراهی دیگر هم نسلان شایسته خود منجمله استاد حسابی و استاد هدایت و… حلقه ای دور پروفسور عدل تشکیل داد که در تمام لحظات زندگی شان بیمار و آموزش پزشکی در متن آن قرار داشته و با تمام توان، صادقانه و با خلوص در خدمت سلامت بیماران قرار گرفتند.
|
  • Dr.Mohammadjavad Fatemi* Pages 1-10
    Acid throwing as a formidable violence is more common in countries such as India, Bangladesh, Cambodia and Pakistan. There is a close connection between acid throwing crime and the social status of women. Regarding the irreparable damage of this crime and, more importantly, destroying the beauty of the victim's face, for some people, it is even heavier than the offense of intentional murder. Since acid throwing has been spread in Iran in recent years, a comparative study of punishment of this crime in Iran with these four countries, according to their legal system, appears to be useful. Therefore, type, quality and quantity of punishment and penalizing the criminal can be helpful in better understanding of criminal law, using strengths and covering weaknesses in legislation. According to the results of this study, there is no enough standard law in this country to deter acid throwing. Accordingly, its production, distribution and sale should be limited and preventable, and its illegal distribution must be punished. Since acid throwing is rarely fatal but causes serious damage to one's appearance and beauty, death penalty is rarely imposed. It is important to note that acid burn is a lifelong disease therefore criminal must incur all of conventional expenses of victim for a lifetime in addition to the wergild.
    Keywords: Crime, Acid Throwing, Punishment
  • Dr.Abbas Amir Jamshidi Pages 11-19
    Introduction &
    Objective
    One of the proper methods to reduce the complications of spine surgeries and to accelerate the patient's recovery process is to use methylprednisolone before, during or after surgery. The aim of this study was to investigate the effect of prophylactic administration and high dose methylprednisolone on the prognosis of surgical intervention in patients with cervical myelopathy.
    Materials & Methods
    The study was a randomized controlled clinical trial in patients with cervical myelopathy. Patients with myelopathy who had a surgical indication were included in the study due to spondylosis, degeneration of the cervical intervertebral disks, osteophytes, calcification of the posterior longitudinal ligament, thickening of the ligamentum of flavum, hypertrophic osteoarthritis and other non-traumatic pathologies. In one group, methylprednisolone was injected at high dosages of 12.5 mg/kg intravenous infusion within 30 minutes, and then (after half an hour) at a dose of 1 mg/kg/hr in the form of continuous intravenous infusion (to the end of surgery). In the other group, this injection was not performed. Before and after surgery (four times: 48 hours, two weeks, one month and six months later), the patients were examined by the team and scored in terms of Japanese Orthopedic Association Score (JOA) and Modified Rankin Scale (MRS). The efficacy of high doses of methylprednisolone was compared by comparing the patients' score before and after surgery in two groups.
    Results
    72 patients participated in this study. 34 patients were injected with methylprednisolone and 38 patients remained in the control group. There was no significant difference between JOA and MRS scores before and at different postoperative times between the two groups. Post-surgical complications were not significantly different between the two groups.
    Conclusions
    There was no significant difference between two groups in terms of intraoperative variables such as bleeding and surgical time, as well as post-operative complications such as surgery site infections and deep vein thrombosis. Finally, according to the findings of the study, it can be argued that the administration of methylprednisolone during surgery cannot contribute to the improvement of neurological function
    Keywords: Methylprednisolone, Cervical Myelopathy, JOA Score, Modified Rankin Scale
  • Dr.Farhad Hafezi* Pages 20-28
    Introduction & Objective: There is frequent patient complain after crooked nose rhinoplasty operations even in apparently straight noses due to remnant of nasal deviations or asymmetries. Authors believe that middle vault skeletal asymmetry can be the source of these deformities. Introducing a practical classification and addressing the corrective plan for each class may help the surgeons to produce more straight noses post-operatively.
    Materials & Methods
    Fifty-one rhinoplasty cases were selected randomly. Pre-operative pictures of faces and intraoperative pictures of upper lateral cartilages before and after separation from septum were taken. Hundred and two upper lateral cartilages were analyzed for shape, size and curvature of horizontal and vertical sub-units.
    Results
    Five different shapes were found so we divided them to 5 groups according to topographic characteristics of each cartilage.
    Conclusions
    This pragmatic classification will help the surgeon to be more concern about the middle vault and will have a plan to correct each variation.
    Keywords: Middle Vault Skeleton, Asymmetry, Upper Lateral Cartilage
  • Seyyed Hamed Amirfakhrian* Pages 29-36
    Introduction &
    Objective
    The choice of surgical procedure for inguinal hernia repair is one of the topics discussed in surgery. In this regard, recognizing the efficacy and complications of each of these methods, especially in comparison with each other, can be helpful. Therefore, the aim of this study was to investigate an inguinal hernia recurrence treated with the method of modified repair with the mesh.
    Materials & Methods
    Patients with inguinal hernia underwent inguinal hernia (neuralgia) by the method Proline mesh repair without opening the transversalis fascia cortex during 2006 to 2011, were included in the study. Hernia recurrence cases (with the criterion of a patient's complaining of the return of symptoms in the appearance and examination of the physician and seeing the protrusion of the area in the look and the palpable cases of hernia in the examination by hand) were recorded by the mention of the recurrence period. All patients referred to the inguinal hernia who had undergone an inguinal hernia repair surgery were male.
    Results
    In this study, 126 patients with inguinal hernia underwent inguinal hernia repair surgery were examined. The mean age of the patients was 51.22 ± 14.61, which was at least 18 and was at most 96 years. The follow-up study showed no recurrence in the studied patients.
    Conclusions
    According to the results of this study, no cases of recurrence in an inguinal hernia repair method have been seen with the method of modified repair with the mesh.
    Keywords: Inguinal Hernia, Recurrence, Mesh, Hernia Repair
  • Gelareh Bi Azar Pages 37-43
    Introduction & Objective: Caesarean section is the most common method of termination of pregnancy. In this case, the choice of a low-risk, desirable, and affordable anesthetic technique for mother and baby is important. Based on valid studies, the preferred method for cesarean section is spinal anesthesia. However, the results of studies conducted in Iran have confirmed the high use of general anesthetic technique for performing cesarean section. Therefore, the aim of this study was to investigate the causes of non-acceptance of spinal episode in cesarean section by pregnant women.
    Materials & Methods
    This descriptive cross-sectional study was performed on all pregnant women referred to al-Zahra hospital in Rasht, Iran, in 2017, for elective cesarean section. After obtaining informed consent from the subjects, a questionnaire consisting of demographic characteristics and questions about the reasons for not choosing the method of spinal anesthesia was conducted as a face-to-face interview with a trained technician. Finally, the data were analyzed using SPSS 21 software and appropriate statistical methods.
    Results
    In this study, 386 pregnant women with a mean age of 30.09 ± 6.31 years and mean pregnancy rate of 2 ± 0.7 years were studied. Anxiety from back pain, seeing and hearing in the operating room needle stick pain" were the most common causes of non-acceptance of spinal anesthesia. Also, statistical significance was found between the education level of pregnant women and anxiety of the back pain" (P 0.0001), “seeing and hearing in the operating room" (P = 0.014), headache "(P = 0.009). A statistical relationship between anxiety about back pain", " anxiety for paralysis", " anxiety to see and hear in the operating room", ", headache, needle insertion pain" and pain during surgery"(P = 0.0001 in all cases). Also, there was a statistically significant correlation between the history of spinal anesthesia in pregnant women and "anxiety of back pain, paralysis and headache" was observed (P = 0.42, 0.027 and 0.03, respectively).
    Conclusions
    Anxiety from back pain, seeing and hearing in the operating room and needle stick pain" were the most common causes of spinal anesthesia refusal. Enough attention and attempt to relief pregnant women in preoperative visits are recommended. In addition future multicenter studies involving private wards should be planned
    Keywords: Cesarean Section, Spinal Anesthesia, Refusal
  • Hossein Rahbar Pages 44-50
    Introduction &
    Objective
    The purpose of this study is assessing Effect of 5s discipline on quality on efficiency of employees and organizational culture in Surgical environments in state hospitals.
    Materials & Methods
    This study is descriptive both in applied target and data collecting. Statistical society in this study includes all of employees in the local branch of the centre of science and technology which is 200 people. Because statistical society is limited and all of them were available, the whole society was studied to achieve a certain result and no special sampling was needed. Questionnaire was data collection tool and Descriptive statistics indexes, mean and Standard deviation, were used to analyse study’s default assumptions. Also Inferential statistics and specialy dependent T test was used in order to measure amount of 5s discipline on quality of services, efficiency and organizational culture.
    Results
    Results showed a meaningful difference between using and not using 5s discipline on quality of services in the local branch of the centre of science and technology. Results of third assumption shows that application of discipline system has a significant effect on efficiency and organizational culture.
    Conclusions
    The results of the findings showed that the surgical environments that use the S5 adornment system have had a significant impact on their quality, productivity and organizational culture. Therefore, the necessity of using the 5s system of adornment, especially in the operating room environment, is strongly recommended.
    Keywords: 5s Discipline, Efficiency, Quality, Surgical Environments State Hospitals
  • Dr.Saviz Pezhhan Pages 51-55

    Pulmonary arteriovenous malformation (PAVM) is a rare clinical condition with abnormal direct communication between the branches of pulmonary artery and vein. We present a case of PAVM in the central part of right lower lobe in a 43-year-old man, which was successfully treated by lobectomy. Advances in interventional radiology have led to the introduction of obliterative techniques for the treatment of PAVM. However, in the presence of a large solitary malformation centrally located, as in our case, and also in high-risk patients, surgery is still safe and the first effective option.

    Keywords: Pulmonary Arteriovenous Malformation, Hemoptysis, Surgical Resection
  • Amin Rezazadeh Pages 56-61
    Penetrating cardiac injury is one of the most life – threatening conditions. Most patients die before reaching the hospital and those that arrive alive must receive immediate surgical intervention. We report the case of a 28-Years old male with penetrating chest trauma. This case was presented with symptoms of cardiac tamponade and diagnosis during the operation was ruptured left ventricle apex
    Keywords: Penetrating Trauma, Cardiac Tamponade
  • Dr.Rasoul Ahmadifar Pages 66-78
    Cosmetic surgery as one of the ways of plastic surgery following expansion of compensatory surgery that initially was being used as means of fixing damaged or unusual body parts has been center of attention following changes in the lifestyle and social values. Therefore, various ideas about howness of surgeon’s penal responsibility have been presented about these surgeries. It is acknowledged that the root of most crimes and consequent casualties of cosmetic surgery is disobeying the conditions of amnesty from penal responsibility in Islamic punishment laws. Consequently, cosmetic surgeon according to article for shirking responsibility must first clarify the necessity of doing it according to dangers concerning the surgery, then acquire conscious consent of the patient, and the surgeon's expertness over his field must be observed and according to unnecessaryness of surgery and lack of evidence and necessity, maximum facilities and tools must be used during the procedure. Also avoidance in cosmetic surgery can't change proving it and if crime is committed, culpritness of surgeon would be enough to accuse the surgeon; therefore, he has to be able to prove all of his duties including balance between pros and cons of surgery, notifying the patient, and maximum observance of technical and scientific standards to governmental system.
    Keywords: Cosmetic Surgery, Surgeon’s Penal Responsibility, Consent, Avoidness