فهرست مطالب

Archives of Razi Institute - Volume:71 Issue: 2, Spring 2016

Archives of Razi Institute
Volume:71 Issue: 2, Spring 2016

  • تاریخ انتشار: 1395/04/02
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مقالات پژوهشی
  • غلامرضا حبیبی* صفحات 71-80
    تیلریوز گاوی بیماری تک یاخته ای منتقله بوسیله کنه است که بوسیله انگل های درون سلولی اجباری از جنس تیلریا ایجاد می شود. ایمنی سلولی موجب محافظت بدن دام در برابر عامل بیماری می گردد که با فعالیت مجموعه ای از سلول های ایمنی حاصل می شود. امروزه واکسن زنده تخفیف حدت یافته تیلریا آنولاتا در ایران تولید و جهت ایمن سازی فعال گاوها مصرف می شود. تشخیص آنتی ژن و اپی توپ های ایمونوژن اختصاصی لمفوسیت های T CD8+ می تواند کمک موثری در تولید واکسن های نوترکیب و تحت جزء (subunit) داشته باشد. در این مطالعه، مقایسه توالی DNA ژن Ta9 که از مهمترین آنتی ژن های اختصاصی موثر در بروز پاسخ ایمنی سلولی سیتوتوکسیک است در رده سلولی سویه واکسن ایران S15 و تعدادی از ایزوله های کشور بهمراه توالی های مرجع با روش واکنش زنجیره ای پلیمراز به انجام رسید. مقایسه توالی ها در سطح نوکلوتیدی و اسید امینه ها تنوع بالایی نشان داد. تنوع موجود در توالی ژن Ta9 سویه واکسن ایران و تعدادی از ایزوله های کشور نشان داد که این آنتی ژن، دارای توالی ناپایدار و متغیری بوده و بر اساس تئوری ایمونوژنی بسیار اختصاصی بوده و در کنار برخی از هاپلوتیپ های خاص MHC میزبان فعال می باشد. این بررسی نشان میدهد که توالی ناپایدار این ژن و متعاقبا اپی توپ های اختصاصی آن برای لمفوسیت های T سیتوتوکسیک توضیحی برای محافظت ناکامل بوجود آمده در برابر چالش با تلقیح سویه های هترولوگ انگل در حیوانات واکسینه می باشد که اهمیت تامل در استفاده از این آنتی ژن را در تولید واکسن های تحت جزء نشان می دهد.
    کلیدواژگان: تیلریا آنولاتا، آنتی ژن، پلیمرفیسم، Ta9، واکسن، ایران
  • کیوان تدین*، غلامرضا موذنی جولا، رضا بنی هاشمی، محمد سخاوتی، علی اکبر ناصری راد، حسین رزاز صفحات 81-86
    آنتراکس به عنوان یک بیماری مشترک با عامل باسیلوس آنتراسیس شناخته می شود از گذشته دور سبب ایجاد بیماری در انسان می گردیده است. به منظور مشخص نمودن ویژگی های ژنتیکی ژنوم تحت سویه رازی Bacillus anthracis 34F2 روش SNP تایپینگ تکمیل شده توسط van Erth و روش تایپینگ VNTR 8 ابداعی Keim و همچنین روش MLVA 3 معرفی شده توسط Levy مورد استفاده قرار گرفتند. در سیستم SNP typing که ساختار نوکلئوتید های ژنوم باکتری در 13 لوکوس کانونی مهم از نظر تکاملی بصورت تجمیعی مورد آنالیز قرار می گیرند٬ تحت سویه Bacillus anthracis 34F2 که دارای اصالت آفریقای جنوبی می باشد در گروه A.Br.001/002 قرار گرفت. در VNTR 8 قطعاتی به طول 314 و 229 و 162 و 580 و 532 و 158و 137 زوج باز در ژنوم این سویه در لوکوس های vrrA، vrrB1، vrrB2 ،vrrC1، vrrC2، CG3 and pxO1 شناسایی گردیدند. علاوه بر این در جریان استفاده از روش ژنوتایپینگ Levy که مبتنی بر سه لوکوس می باشد وجود قطعاتی به طول 941 و 451 و 864 به ترتیب در مورد لوکوس های AA03، AJ03 ، AA07 مورد توجه قرار گرفتند. بدون تردید یافته های این تحقیق در تامین الزامات سازمان های بین المللی OIE و WHO که ناظر بر عملکرد تولیدکنندگان فرآورده های بیولوژیک و از جمله موسسه رازی می باشند مفید و کاربردی می باشند. با این حال انتظار می رود با انجام مطالعات مشابه دانش حال حاضر موجود از اپیدمیولوژی آنتراکس در ایران بهبود یابد.
    کلیدواژگان: ایران، آنتراکس، ماکس استرن
  • مهران بخشش*، شهین مسعودی، مجید اسماعیلی زاده، بهمن خالصی صفحات 87-96
    بیماری برونشیت عفونی طیور(IB) یکی از بیماری های حاد و بشدت واگیردار طیور است که عمدتا موجب ابتلاء دستگاه تنفس می شود. وجود تعداد زیاد سویه ها و سروتیپ های ویروس عامل بیماری که قادر به ایجاد ایمنیت متقاطع بر علیه یکدیگر نیستند مهمترین مانع کسب نتایج مطلوب از واکسیناسیون میباشد. پروتئین S1 تحت واحد گلیکو پروتیینی S یا Spike این ویروس نقش اصلی را در تعیین سروتیپ های ویروس و تحریک سیستم ایمنی و اتصال ویروس به سلول های میزبان را به عهده دارد. تغییرات جزئی در توالی اسیدهای آمینه این پروتئین موجب تغییر سویه ویروس و فقدان ایمنیت متقاطع می شود. به همین علت تعیین توالی ژن کد کننده پروتئین S1 از اهمیت بالایی برخورداراست و در تعیین سویه های ویروس و میزان قرابت آنها با واکسن های مورد استفاده قرار می گیرد. در این بررسی ژن S1 سویه های واکسینال H120 و H52 به صورت کامل توالی یابی شد و سپس تاثیر پاساژهای متوالی (5 پاساژ بعد از بذر مادر) در تخم مرغ جنین دار SPF بر این سویه ها مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج این مطالعه مشخص نمود که اولا سویه های H120 و H52 تولید شده در موسسه رازی منطبق بر سویه های رفرانس ثبت شده در بانک ژن هستند. ثانیا سویه H52 از پاساژ سوم به بعد دارای تغییر اسید آمینه گلایسین (G) به والین (V) در موقعیت 118 می باشد که موجب قرابت 100% پاساژهای سوم به بعد آن به سویه H120 شده است، در حالی که پاساژهای 1 تا 5 سویه H120 موجب تغییر این سویه نشده است. به منظور تعیین عامل تخفیف حدت این سویه ها در پاساژهای متوالی در تخم مرغ آنالیز سایر ژنها به ویژه ژن های مسئول تکثیر ویروس در مطالعات بعدی توصیه می شود.
    کلیدواژگان: IBV، Vaccinal strain، S1 gene characterization، egg، passaged
  • نرگس گلاب، پژواک ناصرخاکی*، سهیلا مرادی بید هندی، مجتبی نوفلی، رایناک قادری، فرشته شاهچراغی، وجیهه سادات نیک بین صفحات 97-102
    آلودگی سالمونلا دومین علت بیماری های مشترک بین انسان و دام می باشد که با منشا مواد خوراکی قابل سرایت است. منبع اصلی این عفونت در انسان محصولات غذایی آلوده میباشد. هدف از انجام این مطالعه، جداسازی زیرگونه سالمونلا انتریکا می باشد که در مطالعه پیشین توسط تیم تحقیقاتی حاضر و با استفاده از روش الکتروفورز پالس فیلد صورت گرفته است. همه 46 گونه جدایه سالمونلا تعیین سروتیپ شده و سپس مورد آزمون PFGE قرار گرفتند. همه جدایه ها با استفاده از روش های مولکولی XbaI PFGE بررسی شدند. در این مطالعه PFGE و سروتایپینگ برای جداسازی 46 زیرگونه سالمونلا که متعلق به 27 سرووار مختلف می باشد، مورد استفاده قرار گرفت. این زیرگونه ها با منشاء انسان و منابع غذایی مختلف به دست آمده اند. در میان این جدایه ها سالمونلا تیفیموریوم به عنوان شایع ترین سرووار شناسایی شد. از 46 جدایه، 40 الگوی PFGE بدست آمده است. شاخص تمایز بدست آمده ناشی از سروتایپینگ (DI=0.93) پایین تر از شاخص مربوط به PFGE (DI=0.99) بوده است. تعیین زیرگونه سالمونلا بسیار مهم بوده و نشان دهنده منشا حیوانی است که به عنوان یکی از منابع ذخیره ای این آلودگی قلمداد شده و بالقوه دارای توانایی انتقال به انسان از طریق زنجیره غذایی می باشد. ضمنا نتایج این مطالعه مشخص نمود که این رویه به عنوان یک استاندارد طلایی به منظور تعیین ژنوتیپ سروتیپ های مختلف سالمونلا به حساب می آید.
    کلیدواژگان: PFGE، سالمونلا انتریکا، سروتایپینگ، تعیین زیرگونه، انسان، دام
  • شاهرخ شیرازی، رسول مدنی*، ناصر حقوقی راد، شاهرخ رنجبر بهادری صفحات 103-108
    کیست هیداتیک که بوسیله مرحله لاروی گونه های سستود اکینوکوکوس ایجاد می گردد، یکی از بیماری های انگلی مشترک بین انسان و حیوان، در سراسر جهان است. اخیرا سازمان بهداشت جهانی آن را در زیرگروه بیماری های نادیده گرفته شده مناطق گرمسیری (NTDs) قرار داده است. اکینوکوکوس گرانولوزوس به علت داشتن میزبانان واسط وسیع در ایران از شیوع بالایی برخوردار بوده و مطالعات اپیدمیولوژیکی که در سطح کشور صورت گرفته نشان دهنده روند رو به افزایش این آلودگی می باشد بنابراین تشخیص این بیماری زئونوز انگلی بسیار حائز اهمیت می باشد. امروزه به پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی به منظور تشخیص های سرولوژیکی از آنتی ژن های اختصاصی، خصوصا آنتی ژن B استفاده می شود. آنتی ژن B یک لیپوپروتئین پلیمری است که تحت شرایط احیا به تحت واحدهایی به وزن مولکولی 12/8، 16، 24/20 کیلو دالتون تجزیه می شود. در این مقاله از سه روش متفاوت برای جداسازی AgB از مایع کیست هیداتیک استفاده شده و این روش ها از حیث توانایی جداسازی آنتی ژن B مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفته اند. در نهایت این آنتی ژن به روش برادفورد سنجیده شده و صحت آن با SDS-PAGE تایید گردید. نتایج نشان داد که در روش سوم که به منظور تغلیظ مایع کیست هیداتیک از پلی ا تیلن گلایکل 4000 استفاده گردید، بسیار موثر بوده و سبب گردید تا میزان بیشتری AgB جداسازی شود و این روش تاکنون انجام نشده بود.
    کلیدواژگان: آنتی ژن B، اکینوکوکوس گرانولوزوس، کیست هیداتیک، جداسازی
  • احمد علیپور *، جعفر صادق فیضی، مجتبی حیدری صفحات 109-116
    هدف اصلی از انجام این تحقیق تبیین و توصیف چگونگی جایگاه یابی مطمئن شرکتهای فعال در کسب وکار های بیولوژیکی و دارویی در بازار، با اتکا بر مزیت رقابتی، با بکارگیری یک الگوی بازاریابی برند محور می باشد. همچنان که رقابت بین شرکتها تشدید میگردد ،پدیده هایی چون رشد بازاریابی جهانی اهمیت بیشتری پیدا میکنند. لذا شرکتهای داخلی جهت تداوم حیات و پویایی خود مجبور به تقویت مزیت رقابتی از منظر بازاریابی هستند.رضایت مشتری جزو عواملی است که میتواند بعنوان شاخص پیشرو در موفقیت و سوداوری شرکتها عمل نماید. روی این اصل تحقیق حاضر رابطه بین ارزش برند و نیت رفتاری و رضایت مشتری را مورد آزمون قرار داد. بدین منظور80 پرسشنامه بین مشتریان که از طریق روش تصادفی به عنوان نمونه انتخاب شده بودند،توزیع گردید. داده های جمع اوری شده توسط نرم افزار SPSS تحلیل گردیدند. متغیرهای مولفه نیت رفتاری شامل «معرفی محصول» و «خرید تکراری» و متغیرهای ارزش برند شامل «آگاهی از برند» و «وفاداری به برند» بودند که پس از سنجش رابطه شان مشخص شد مستقیما و به صورت مثبت رضایت مشتری را تحت تاثیر قرار می دهد. لذا هر چه قدر شرکتهای فعال در این زمینه به تقویت برند و هویت خود بپردازند باعث رضایت مشتریان و تقویت وفاداری آنها نسبت به رقبا میگردد.
    کلیدواژگان: ارزش برند، رضایت مشتری، وفاداری به برند، معرفی محصول
  • مقالات کوتاه
  • سهیل یوسفی، محمد هادی سخاوتی*، مجتبی طهمورث پور، طوبا عباسی دلویی صفحات 117-124
    بروسلوز یک بیماری عفونی کاملا شناخته شده و شایع در میان حیوانات اهلی می باشد. به علت ایجاد مشکلات جدی کلینیکی و اقتصادی این بیماری، راهکارهای گوناگونی برای جلوگیری از ایجاد عفونت های ناشی از آن، با استفاده ازتولید واکسن های نوترکیب براساس آنتی ژن های پروتئینی خارج غشایی بروسلا، ایجاد شده است. هدف از این مطالعه، کلون سازی، بررسی توالی و پیش بینی اپی توپ های ژن Omp31 باکتری بروسلا گونه ملیتنسیس به عنوان آنتی ژن موثر بود. بر این اساس، ناحیه خوانش (ORF) مربوط به این ژن ها توسط پرایمرهای اختصاصی تکثیرو در داخل وکتور pTZ57R/T کلون شدند. همچنین توالی این ژن ها در NCBI ثبت شدند. نتایج آنالیزهای فیلوژنی نشان داد که این دو ژن در میان گونه های مختلف بروسلا تقریبا بطور کامل مشابه اند. همچنین از نرم افزارهای اینترنتی برای پیش بینی اپی توپ های مرتبط با سلول های B وT، ساختارهای دوم و سوم، خاصیت ایجاد تحریک سیستم ایمنی و نواحی که تحت تاثیر آنزیم ها هستند استفاده شده است. ابزارهای بیوانفورماتیکی مورد استفاده در این مطالعه توسط پیش بینی سه اپی توپ مختلف به روش تجربی، تایید شدند. آنالیزهای بیوانفورماتیکی سه اپی توپ مربوط به سلولB و یک اپی توپ مربوط به سلول T را برای آنتی ژن Omp31 نشان دادند. در آخر بر اساس توانایی تحریک سیستم ایمنی و جایگاه تشخیص پروتئوزومی، اپی توپ های مربوط به سلولT وB برای (Omp31 اسیدهای آمینه 191- 204) پیش بینی شد. آنالیزهای بیوانفورماتیکی نشان داد که این نواحی خواص کامل اپی توپی را دارا می باشند بنابر این می توانند برای توسعه واکسن نوترکیب مفید واقع شوند.
    کلیدواژگان: بروسلا ملیتنسیس، Omp3، تحلیل انفورماتیک زیستی
  • گزارش علمی
  • بهمن عابدی کیاسری*، زهره زارع توران پشتی صفحات 125-134
    HSV-1 شیوع گسترده ای در بین جمعیت های انسانی دارد و نتیجه آن ایجاد طیف گسترده ای از عفونت ها و بیماری ها می باشد.اگرچه،HSV-2 عامل اصلی هرپس جنسی می باشد، هرپس جنسی ناشی از HSV-1 نیز در حال افزایش می باشد. این مقاله تغییرات اپیدمیولوژیکی HSV-1 را که شامل کاهش وقوع HSV-1 در دوران کودکی و افزایش هرپس جنسی ناشی از HSV-1 و تغییر در اپیدمیولوژی هرپس چشمی که شامل کاهش عفونت اولیه هرپس چشمی در بچه ها و افزایش وقوع HSV چشمی در بزرگسالان می باشد را بررسی می کند.
    کلیدواژگان: HSV، 1، هرپس چشمی، هرپس جنسی، اپیدمیولوژی
|
  • G. Habibi* Pages 71-80
    Bovine theileriosis is a tick-borne disease caused by obligate intracellular parasites related to the genus Theileria. Cellular immune responses protect cattle against pathogens through the activation of immune cells. Nowadays, live, attenuated vaccine of Theileria annulata (T. annulata) is being produced in Iran and is recommended for active cattle immunization. Detection of the immunogenic antigens and epitopes recognized by CD8 T Lymphocytes is vital for the development of recombinant and subunit vaccines. Herein, sequences of the genes encoding Ta9, which is an important antigenrecognized by bovine CD8 T cells specific for T. annulata, in Iranian S15 vaccine strains, several Iranian isolates, as well as reference Ta9 DNA sequences registered in GeneBank were compared through polymerase chain reaction (PCR). The obtained data from DNA sequences were analyzed by using "Nucleotide", "Blast n", "BioEdit" and "IEDB" softwares. The results showed high level of variation in nucleotides and amino acids level. The observed polymorphism in Ta9 gene sequences of Iranian vaccine strains and some isolates from Iran demonstrated that this antigen contains polymorphic sequences and is active along with the specific major histocompatibility complex (MHC) of the host. Polymorphic sequences and specific epitopes of Ta9 gene for CD8 T cell provides an explanation for incomplete protection observed after inoculation of heterologous parasites in vaccinated cattle. These results have important implications for the application of Ta9 antigen for developing novel subunit vaccines.
    Keywords: Antigen, Iran, Polymorphism, Ta9, Theileria annulata, Vaccine
  • K. Tadayon *, G. Moazeni Jula, R. Banihashemi, M. Sekhavati, A.A. Naseri Rad, H. Razaz Pages 81-86
    Anthrax, a zoonotic disease caused by Bacillus anthracis, has affected humans since ancient times. For genomic characterization of Razi B. anthracis Sterne 34F2 substrain, single nucleotide polymorphism (SNP) genotyping method developed by Van Erth, variable-number tandem-repeat (VNTR)-8 analysis proposed by Keim, and multiple-locus VNTR analysis (MLVA)-3 introduced by Levy were employed. In the SNPs typing system, where the nucleotide content of the genome at 13 evolutionary canonical loci was collectively analyzed, the originally South African 34F2 substrain was categorized in the A.Br.001/002 subgroup. In the VNTR-8 analysis, fragments with lengths of 314, 229, 162, 580, 532, 158, and 137 bp were identified at the following loci: vrrA, vrrB1, vrrB2, vrrC1, vrrC2, CG3, and pxO1, respectively. In addition, application of Levy's MLVA-3 genotyping method revealed that the genome of this strain carried 941, 451, and 864 bp fragments at AA03, AJ03, and AA07 loci, respectively. The present findings are undoubtedly helpful in meeting the requirements set by the World Organization for Animal Health (OIE) and World Health Organization (WHO) for anthrax vaccine manufacturers including Razi Institute. However, further similar studies are required to promote the current epidemiological knowledge of anthrax in Iran.
    Keywords: Iran, Anthrax, Max Sterne
  • M. Bakhshesh *, S. Masoudi, M. Esmaili Zade, B. Khalesi Pages 87-96
    Avian infectious bronchitis is an acute and highly contagious disease that mainly causes respiratory symptoms in poultry. A number of serotypes and variants of the viral agent with poor cross-protection are the major problem to achieve desired immunity from vaccination. The S1 subunit of S glycoprotein (spike) is the major determinant of IBV so that a minor change in amino acid sequence of this protein, alters the virus strain. Therefore, characterization of the sequence of S1 gene is necessary to identify virus strains and their similarities with the vaccinal strains. In this research, the S1 sequence of H52 and H120 vaccinal strains of Razi Institute was fully characterized, and also the effect of serial passages in embryonated - eggs (5 passages beyond the master seed) on the S1 gene was investigated. The results showed that H120 and H52 strains of Razi Institute are 100% identical to the reference vaccine strains available in the GenBank. In addition, the H52 strain showed one amino acid substitution from the 3rd passage in which Glycine (G) was replaced by Valine (V) at position 118 making these passages exactly identical to the H120 strain while no change occurred for the H120 strain during these passages. Analysis of the original vaccinal strains which are widely administered in Iran, is definitely useful for prevention and control strategies against the circulating viruses. To identify the genetic change(s) responsible for attenuation of these strains during passages in embryonated-egg, characterization of other genes, especially those involved in replication is recommended.
    Keywords: IBV, Vaccinal strain, S1 gene characterization, egg, passaged
  • N. Golab, N. Khaki *, S. Moradi Bidhendi, M. Noofeli, R. Ghaderi, F. Shahcheraghi, V.S. Nikbin Pages 97-102
    Salmonella infections are the second leading cause of zoonotic bacterial foodborne illness. Main source of infection in human is contaminated food products. The aim of this study was sub typing isolates of Salmonella entericaobtained during our previous study byPulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) technique. All 46 Salmonella isolates were serotyped and then subjected to PFGE. Total isolates were analyzed by means of the molecular technique XbaI PFGE. In this study, PFGE and serotyping were used to subtype 46 Salmonella isolates belonging to 27different serovars and derived from human and different food origins. Among these isolates, S. Typhimurium was found to be the most predominant serovar. 40 PFGE patterns out of 46 isolates were obtained. The Discrimination Index obtained by serotyping (DI = 0.93) was lower than PFGE (DI = 0.99). Subtyping of Salmonella enterica is very important and shows that animal origin can be one of a reservoir that potentially could be transferred to human through the food chain. In addition, results of this study also revealed that this procedure is a golden standard for genotyping of such salmonellaserotypes.
    Keywords: PFGE, Salmonella enterica, Serotyping, Subtyping, Human, Food animals
  • S. Shirazi, R. Madani *, N. Hoghooghi Rad, S. Ranjbar Bahadori Pages 103-108
    Hydatid cyst, the larval stage of cestodes Echinococcus spp., is recognized as a zoonotic infection in the world. The World Health Organization (WHO) has recently classified echinococcosis in a group of neglected tropical diseases.The prevalence of Echinococcus granulosus infection is high in Iran due to the presence of various intermediate hosts in this country. Considering the rising trend of this zoonotic parasitic disease based on national epidemiological studies, diagnosis is of great significance. WHO has suggested the use of specific antigens, especially antigen B (AgB) for serological diagnostic tests. In general, AgB is a polymeric lipoprotein, which disintegrates into 8.12, 16, and 20.24 kDa subunits. In the present study, we applied three different methods for AgB isolation from hydatid cyst fluid (HCF) and compared their efficacy in AgB isolation. Finally, the protein concentration of this antigen was measured by Bradford assay and confirmed by sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE). The results showed that the application of polyethylene glycol (PEG 4000) as a thickener agent beside purification of HCF in dialysis bag and filtering and also dialysis against acetate buffer leading to the best quantity in purified antigen B.
    Keywords: Antigen B, Echinococcus granulosus, Hydatid cyst, Isolation
  • A. Alipour *, A. Feizi, M. Heidari Pages 109-116
    The purpose of this study was to describe how companies in pharmaceutical and biological sectors can ensure their position in different markets by relying on sustainable, competitive advantages, resulting from the use of a well-defined marketing model with particular emphasis on brand improvement. As competition becomes more intense among companies and phenomena such as global marketing grow in importance, domestic industries in each country become obliged to improve their competitive advantages in order to survive from a marketing perspective. Customer satisfaction is among factors which could lead to the success and profitability of a company. The present research examined the relationship between brand value and customer behavioral intention. Accordingly, 80 questionnaires were distributed among customers, selected through random sampling in Tehran, Iran. The obtained data were analyzed by SPSS. Based on descriptive statistics, two aspects of customer behavioral intention included “product introduction” and “repeat purchase”, while two aspects of brand equity were “brand awareness” and “product introduction”. The research findings showed that factors such as “brand awareness” and “brand loyalty” directly affect customer behavioral intention and satisfaction.
    Keywords: Brand value, Customer satisfaction, Brand awareness, Brand loyalty, Product introduction
  • S. Yousefi, M.H. Sekhavati*, M. Tahmoorespurm., Abbassi, Daloii Pages 117-124
    Brucellosis, caused by the genus Brucella bacterium, is a well-known infection among domestic animals. Considering the serious economic and medical consequences of this infection, various preventive efforts have been made through using recombinant vaccines, based on outer membrane protein (OMP) antigens of Brucella species. The objective of the present study was to clone, analyze the sequence, and predict the epitopes of Omp31 gene as a major B. melitensis antigen. The full-length open reading frame (ORF) for this gene was amplified by specific primers and cloned into the pTZ57R/T vector. The gene sequence of B. melitensis Rev 1 strain was submitted to NCBI database. The results of phylogenetic analysis showed that Omp31 is almost similar in different Brucella species. Online prediction software programs were also used to predict B- and T-cell epitopes, secondary and tertiary structures, antigenicity, and enzymatic degradation sites. The bioinformatic tools in the current study were confirmed by the results of three different experimental epitope prediction studies. Bioinformatic analysis identified one T-cell and three B-cell epitopes for Omp31 antigen. Finally, based on the antigenicity and proteosome recognition sites, common B- and T-cell epitopes were predicted for Omp31 (amino acids 191-204). Bioinformatic analysis showed that these regions had proper epitope characterization and could be useful for recombinant vaccine development.
    Keywords: Brucella melitensis, Omp31, Bioinformatic analysis
  • B. Abedi Kiasari *, Z. Zare Tooranposhti Pages 125-134
    Herpes simplex virus type 1 (HSV-1) with a worldwide distribution has been reported in all human populations, resulting in a clinical spectrum of infections. Although HSV type 2 (HSV-2) is known as the most common cause of genital herpes, an increasing number of cases with genital herpes are caused by HSV-1. The present study aimed to discuss the changes in the epidemiology of HSV-1 infection including the decline in the general incidence of HSV-1 infection in childhood and the increased rate of genital herpes, caused by HSV-1. Moreover, changes in the epidemiology of ocular herpes, i.e., the reduced rate of primary ocular herpes in children and increased incidence of ocular HSV infection in adults, were discussed.
    Keywords: Herpes simplex virus type 1 (HSV_1)_Ocular herpes_Genital herpes_Epidemiology