فهرست مطالب

مطالعات حقوق خصوصی - سال چهل و هفتم شماره 4 (زمستان 1396)

فصلنامه مطالعات حقوق خصوصی
سال چهل و هفتم شماره 4 (زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/10/12
  • تعداد عناوین: 10
|
  • محمود باقری*، عادل ابراهیم پور اسنجان صفحات 589-608
    موضوعات مربوط به مسئولیت های ناشی از قرارداد و تسهیم آن، از موضوعات بسیار مهم و حیاتی قراردادهاست که عمدتا مدت زیادی را در زمان مذاکرات قراردادی به خود اختصاص می دهند. براساس اصل اولیه حقوقی، هر فردی باید مسئولیت ناشی از افعال و اقوال خود را پذیرا باشد، اما پیچیدگی های موجود در قراردادهای صنعتی به ویژه حوزه نفت و گاز که پروژه های بسیار گرانی را به خود اختصاص می دهند از این مرز عبور کرده است و به جهت حرفه ای بودن طرفین صرف نظر از قواعد اولیه حقوقی، مسئولیت های قراردادی را به طرف مقابل یا شخص ثالتی (عمدتا شرکت های بیمه ای) منتقل می کنند. این سطوح از تخصیص مسئولیت های قراردادی که تحت عنوان شرط جبران خسارت، پذیرش مسئولیت و بیمه از آن یاد می شود، درواقع مکانیزم هایی هستند که به سبب جلوگیری از افزایش بی رویه هزینه های پروژه در خرید پوشش های بیمه ای مضاعف، همچنین جلوگیری از متوقف ماندن روند اجرایی پروژه به دلیل اختلافات قراردادی-حقوقی و تخصیص ریسک به طرفی که کارآمدی بهتر در قبول و مدیریت ریسک است، مزیت های بسیاری دارند. درواقع سوال اصلی در این خصوص واکاوی تعامل این دو عامل در پذیرش مسئولیت است. تعامل و بر هم کنش این دو عامل در یکدیگر سبب می شود تا عملا این دو مفهوم به صورت پیوسته و به هم تنیده بحث و بررسی شوند هرچند ممکن است به موجب برخی رویه ها در بعضی کشورها مفاد این دو موضوع مستقل از یکدیگر در نظر گرفته شود.
    کلیدواژگان: بیمه اولیه، بیمه ثانویه، بیمه شده اضافی، تقصیر سنگین، قائم مقامی، نفع بیمه پذیر
  • بهرام تقی پور * صفحات 609-629
    بی شک ناباروری معضلی خانوادگی و اجتماعی است که ممکن است یکی از موجبات طلاق به حساب آید، اما توسل به طرق غیراخلاقی بارداری برای رفع این معضل به خصوص با نگاه و رویکرد اقتصادی و تجاری از قبیل خرید و فروش تخمک، اسپرم و جنین یا بارداری به حساب دیگری نه تنها یک معضل بزرگ تر اجتماعی به حساب می آید، بلکه به مراتب آثار مخرب تری برای اشخاص متعدد به خصوص طفل ایجاد خواهد کرد و کرامت و هویت انسانی نیز خدشه دار خواهد شد. حقوق داخلی کشورها و سازمان های بین المللی به این شیوه های بارداری نگاه واحدی ندارند که در این مقاله به طور تطبیقی مطالعه شدند. در حقوق ما توسل به این گونه شیوه ها که در قانون شیوه اهدای جنین به زوجین نابارور و آیین نامه اجرایی آن بیان نشده است، به دلیل تعارض با نظم عمومی و اخلاق حسنه غیرمجاز و هرگونه قرارداد راجع به آن باطل است.
    کلیدواژگان: بارداری به حساب دیگری، تجارت جنین، اسپرم و تخمک
  • سعید حبیبا *، محبت مظفری صفحات 631-646
    دکترین استیفای حق در رقابت و تجارت آزاد بازار بسیار موثر است. حقوق علائم تجاری از جمله حقوق مالکیت فکری است که نسبت به سایر شاخه های آن با بازار و تجارت ارتباط بیشتری دارد. در قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری مصوب 1386 به دکترین استیفای حق در حوزه علائم تجاری اشاره شده است. حقوق انحصاری که حقوق علائم تجاری ایجاد می کند از یک سو به سود تولیدکننده و از سوی دیگر، به نفع مصرف کننده است. تلاقی حقوق مصرف کننده و تولیدکننده در این مورد سبب شده است که همواره نتوان استیفای حق را درخصوص علائم تجاری اعمال کرد. در این تحقیق این موضوع بررسی می شود که آیا حقوق مصرف کننده می تواند مانع اعمال دکترین شود؟ به طور کلی باید گفت در هر موردی که اعمال دکترین شرایطی را ایجاد کند که براساس آن مصرف کننده درباره منشا کالا دچار اشتباه یا گمراهی شود، نباید آن را پذیرفت.
    کلیدواژگان: حوزه جغرافیایی، دکترین استیفای حق، علائم تجاری، گمراهی مصرف کننده
  • محسن صادقی *، سمیرا سلیمان زاده صفحات 647-666
    در میان ابزارهای مختلف تجارت الکترونیکی، به اعتبار اسنادی به جهت رواج استفاده از آن بیشتر توجه شده است، اما با ظهور ابزار تعهد پرداخت بانکی در سال 2013، پرسش درخصوص تفاوت ها و تردید درباره کاربرد و قلمرو هریک، اذهان حقوق دانان را به خود مشغول کرد. نویسندگان این مقاله برای رفع نسبی خلا تحقیقاتی پیرامون مقایسه دو موضوع یادشده، درصدد بیان تفاوت ها و تبیین قلمرو و کاربرد هریک از این ابزارها برآمده اند. پژوهشی که درنهایت به این نتیجه می رسد که با توجه به تفاوت کارکرد و ساختار دو نهاد اعتبار اسنادی و تعهد پرداخت بانکی و تفاوت در روابط حقوقی موجود در آن دو، هریک از آن ها مختص دسته های خاصی از تجار و معاملاتشان هستند که در جایگاه خود مفیدند، استفاده می شوند و نمی توانند جایگزین دیگری شوند.
    کلیدواژگان: اعتبارات اسنادی، تجارت الکترونیکی، تعهد پرداخت بانکی، eucp، UCP، URBPO
  • امیر صادقی نشاط *، سید مرتضی پورمیرغفاری صفحات 667-682
    امروزه، سازمان جهانی تجارت به یکی از مهم ترین نهادهای تنظیم کننده قواعد تجارت جهانی تبدیل شده است. موافقت نامه ی عمومی تجارت خدمات (گاتس) به عنوان سند ناظر بر تجارت خدمات در این سازمان، اصول و قواعد حاکم بر تنظیم تجارت در این حوزه را معین نموده است و اعضا موظف هستند در آزادسازی تجارت خدمات و روابط با سایر اعضا و فعالان اقتصادی آن ها، قواعد این موافقت نامه را رعایت و نظام حقوقی خود را با آن هماهنگ کنند. ایران نیز به عنوان عضو ناظر این سازمان از این قاعده مستثنی نیست و می بایست با ایجاد هماهنگی با قواعد این موافقت نامه در حوزه های خدماتی که قصد آزادسازی آن ها را دارد، سازوکارهای مناسب را جهت عضویت کامل ایجاد کند. موضوع اصلی این مقاله، بررسی یکی از بحث برانگیزترین قوانین بانکی ایران یعنی قانون عملیات بانکی بدون ربا مصوب 1362 دررابطه با الحاق به سازمان جهانی تجارت است. این مطالعه به بررسی جامع موافقت نامه گاتس و قانون عملیات بانکی بدون ربا پرداخته و به این نتیجه دست یافته است که الگوی بانکداری اسلامی تجویزشده در قانون مذکور، مغایرتی با اصول و تعهدات این موافقت نامه ندارد.
    کلیدواژگان: الحاق، تجارت خدمات بانکی، دسترسی به بازار، قانون عملیات بانکی بدون ربا، گاتس، مقررات داخلی
  • عباس کریمی *، هادی شعبانی کندسری صفحات 683-702
    در این مقاله مفهوم، قلمرو، مبانی و مصادیق وضعیت مراعی به منزله وضعیت مستقل و در عرض وضعیت های حقوقی صحت، بطلان و نفوذ ناپذیری بررسی شده است. نتیجه نوشتار حاضر این بود که وضعیت مراعی وضعیت مستقلی تلقی می شود و در مواردی به کار می آید که حق شخص ثالث مورد معامله تعلق گرفته و این حق جنبه احتمالی داشته باشد و قراردادی به زیان شخص ثالث منعقد شود و مالکیت بالقوه یا طلب او را نادیده بگیرد. در این صورت، صحت عقد مراعی به تامین یا سقوط بعدی حق ذی نفع ثالث است. وضعیت مراعی بیشتر در قراردادها به کار می رود، اما در ایقاعات نیز قابل اجراست. علاوه بر این، حمایت از مالکیت بالقوه ثالث یا طلب وی سبب ایجاد وضعیت مراعی می شود. مطالعه مصادیق متعدد وضعیت مراعی نشان می دهد که نباید این نهاد را به چند مصداق مشخص محدود دانست، بلکه تصرفات منافی بیع شرط و خیار شرط، معاملات قبل از حصول معلق علیه نسبت به موضوع عقد معلق، قراردادهای ورثه در سهم زوجه متوفی یا موصی به قبل از قبول موصی له و معامله به قصد فرار از دین نیز مراعی به اعمال یا سقوط حق ذی نفع ثالث است.
    کلیدواژگان: بطلان، تامین یا سقوط حق، ذی نفع ثالث، صحت، طلب، مالکیت بالقوه، مراعی، نفوذ ناپذیری (موقوف)
  • عباس میرشکاری *، افروز صمدی صفحات 703-721
    زندگی جمعی، انسان را به انجام معاملات و داد و ستد وامی دارد و در این خصوص شخص را از دیگری طلبکار و گاهی مدیون دیگری نیز می کند. به همین دلیل باید گفت دارایی انسان همواره پالایش شده نیست و دیونی را با خود همراه دارد. حال در بعضی مواقع شخص، به پرداخت بدهی های خود مبادرت می کند، اما گاه بنا بر دلایل گوناگون همانند ورشکستگی یا مرگ، این امر به صورت ارادی شکل نمی گیرد. از آنجا که در اکثر این موارد، یا اموال بدهکار کافی نیست یا احتمال بی کفایتی آن می رود، بیم تزاحم حقوق طلبکاران و پایمال شدن حق آن ها وجود دارد، به همین دلیل لازم است پالایش در این موارد به گونه ای ویژه صورت گیرد. از این رو، برای اتخاذ رویکردی برابری طلبانه میان طلبکاران در این گونه موارد، اصولی همچون بی طرفی نهاد پالایش کننده، هم سطح کردن بدهی ها و وحدت مرجع رسیدگی برای تحقق اصل ذکرشده ضروری است. در تحقیق پیش رو، ابتدا، مفهوم تصفیه ویژه بررسی و در ادامه، مصادیق آن برشمرده می شود. درنهایت، با وجه به این مصادیق، قواعد حاکم بر تصفیه ویژه بررسی و تبیین می شوند.
    کلیدواژگان: اصل برابری، تصفیه ویژه، فوت بدهکار، ورشکستگی انحلال شرکت
  • بیشینه سازی ثروت به مثابه معیاری برای ارزیابی قواعد حقوقی
    سید مرتضی نعیمی * صفحات 723-742
    در رویکرد اقتصادی به حقوق، برداشت غالب از مفهوم کارایی، بیشینه سازی ثروت است. این تعبیر از کارایی، که ریچارد پازنر ارائه کرده است، علاوه بر کاربردهای توصیفی، به مثابه معیاری برای ارزیابی قواعد حقوقی نیز به کار می رود. مدعای پازنر این است که هدف حقوق، باید بیشینه سازی ثروت اجتماعی باشد. در عین حال، منتقدان بر این باورند که دیدگاه پازنر، نه تنها با معیارهای اخلاقی تعارض دارد، بلکه به معنای نقض حقوق بنیادین افراد نیز است. در این نوشتار، ضمن تحلیل مفهوم بیشینه سازی ثروت و دلایل پازنر در دفاع از آن، همچنین بررسی دیدگاه منتقدان، به این نتیجه رسیده ایم که هرچند بیشینه سازی ثروت ارزشی ذاتی ندارد و نمی تواند تنها هدف نظام حقوقی تلقی شود، اما لااقل در برخی حوزه های حقوق، به ویژه حقوق خصوصی، می تواند به مثابه یکی از اهداف قانون گذار ی محسوب شود. از سوی دیگر، ثروت برای نیل به بسیاری از اهداف شخصی و حفاظت از بسیاری از حقوق فردی، عنصری ضروری محسوب می شود. بدین ترتیب، نظام حقوقی نمی تواند نسبت به ارزش ابزاری ثروت و آثار قوانین موضوعه در ثروت افراد اجتماع بی اعتنا بماند.
    کلیدواژگان: ارزیابی قواعد حقوقی، بیشینه سازی ثروت، ریچارد پازنر، عمل گرایی حقوقی، هدف حقوق
  • خیرالله هرمزی *، حبیب بابایی قره قشلاقی صفحات 743-761
    چنانچه شخص ثالث آرای صادره از مراجع قضایی یا اجرای تصمیمات قضایی را مخل حقوق بداند می تواند مراتب اعتراض خود را به مرجع صالح اعلام کند. با توجه به تفاوت مبنایی اعتراض ثالث به رای و اعتراض ثالث اجرایی مرجع رسیدگی به این دعاوی متفاوت خواهد بود، به طوری که اعتراض شخص ثالث اصلی به حکم در دادگاه صادرکننده رای قطعی مطرح می شود. اعتراض ثالث طاری در دادگاهی که دعوا در آن مطرح است بدون تقدیم دادخواست به عمل خواهد آمد، اما اگر درجه دادگاه پایین تر از دادگاهی باشد که رای معترض عنه را صادر کرده است، معترض دادخواست خود را به دادگاهی که رای را صادر کرده است تقدیم می کند. درخصوص دادگاه صالح برای رسیدگی به اعتراض ثالث اجرایی، اختلاف نظر وجود دارد. برخی دادگاه صادرکننده حکم را صالح می دانند و عده ای بر این باورند که دادگاه مجری حکم صالح برای رسیدگی است. برخی نیز هر دو را صالح می دانند. پذیرش صلاحیت دادگاه مجری حکم، از منطق حقوقی بیشتری برخوردار است. برخی آرای صادره از دیوان عالی کشور و مفاد مواد 26 و 142 قانون اجرای احکام مدنی و دکترین حقوقی موید این نظر است.
    کلیدواژگان: اعتراض شخص ثالث، دادگاه صادرکننده رای، دادگاه مجری حکم و توقیف اموال، مرجع صالح
  • محمدحسین وکیلی مقدم * صفحات 763-781
    گسترش روابط تجاری در عرصه بین الملل چالش های فراوانی ایجاد کرده است که این چالش ها به واسطه تفاوت در رویکرد کشورهای مختلف بروز یافته اند. چگونگی تحقق ساختار رقابتی در بازارهای بین المللی نمونه ای از همین موضوعات است که به منزله یکی از شروط رونق تجارت بین الملل مطرح شده است. در این مقاله ضمن تبیین مفهوم حقوق رقابت بین الملل، اهمیت آن و راهکارهای استفاده شده برای تحقق آن بررسی می شود. در حال حاضر هماهنگ سازی قوانین و ضوابط رقابتی مهم ترین ابزار تحقق نظام مشترک است و تفاوت های کشورها در سیاست و دور نمای اقتصادی اصلی ترین مانع برای تحقق این امر محسوب می شوند. راهکارهای جدیدی که برای هماهنگ سازی به کار گرفته می شوند، تلاشی است به منظور تسریع فرایند تحقق نظام بین المللی حقوق رقابت. در عین حال، با توجه به خلا طرح این مباحث در متون حقوقی و قانونی ایران، آگاهی از این ضوابط و راهکارها زمینه را برای نقش آفرینی بیشتر کشورمان در زنجیره تجارت جهانی فراهم می کند.
    کلیدواژگان: اقدامات ضدرقابت تجاری، تجارت بین الملل، حقوق ضدتراست، رقابت جهانی، سیاست رقابتی
|
  • Mahmood Bagheri *, Adel Ebrahimpoor Asanjan Pages 589-608
    Allocation and share of Contractual liability is one of the important issues of contract law which consuming lots of time in negotiation area. According to the primary principle everybody is liable for its faults, but complicated contracts in oil and gas industry has passed this boundaries and by contractual terms transfer the liability to the other party or third party (insurance company)these levels of risk allocation which referred to indemnity and insurance clauses in contracts are mechanisms prevent project costs related to insurance and minimize the contractual controversies which may hold the project advancement. The interaction between indemnity and insurance and dependency of them makes to be analyzed together.
    Keywords: Additional Insured Subrogation, Primary Insurance, Secondary Insurance, Insurable Interest, Gross Negligence
  • Bahram Taghipour * Pages 609-629
    Undoubtedly Infertility is a social and family problem, and even may be considered as one of the causes of divorce. But, resort to immoral pregnancy ways for solving this problem, especially, from economical and commercial standpoints such as buying and selling of ovum, sperm and embryo and fertilizing to another account (surrogacy), not only is a more complicated social problem but also has many destructive consequences for many people, especially for children will be born ,identity and human dignity will be undermined. Domestic law and international organizations do not have a same view of the matter explained in this article. In our law, These pregnancy ways has been mentioned above, except for the items listed in the Act of embryo donation, are illegal so any contract due to conflict with public orders and morality must be voided and unauthorized.
    Keywords: Commerce, Embroys, Sperm, ovum, pregnant to another account, surrogacy
  • Saeed Habiba *, Mohabbat Mozaffri Pages 631-646
    The exhaustion doctrine is significantly effective in the domain of free trade and competition in markets. Among intellectual property rights are trademarks rights which, more than other branches of such rights, relate to market and trade. The Patents, Industrial Designs, and Trademarks Registration Act of 2007 refers to the exhaustion doctrine in the domain of trademarks. The exclusive rights established by the trademarks rights do benefit both the producer and the consumer. The converge of these rights, i.e. the rights of consumers and producers, makes it impossible to exhaust trademarks rights at all times because confusion and incorrect perception on the part of consumers can be an obstacle.
    Keywords: Exhaustion Doctrine, Trademarks, Consumer Confusion, Geographical area
  • Mohsen Sadeghi *, Samira Soleymanzadeh Pages 647-666
    Electronic trade that has a lot of unevitable advantages, has faced lawyers with this challenge that how manage the relationships between trademans and banks rapidly and securely.the importance of this subject in electronic payments and specially electronic Lc es and in future years, bank payment obligation because of the more usage of them, in international trade relations ind notable financial values.is more.on this babsis, authors of this article, are trying to present and answer these questions that who are the relations between the parties of an electronic trade and a bank payment obligation, and are the relations between the electronic letters of credit change by enacting the new regulations of bank payment obligation(URBPO)?the hypothesis of the article is based on this fact that in accordance with the difference of usage of the two institutions letter of credit and bank payment obligation and the difference between the legal relations between them, each of them is specialized for a particular contracts and traders that are useful and used in their particular case and can not use interchangebley.
    Keywords: Electronic trade, Electronic letter of credit, Paper letter of credit, Bank payment obligation, UCP, eucp, URBPO
  • Amir Sadeghi Neshat *, Sayed Morteza Pourmirghaffari Pages 667-682
    The World Trade Organization (WTO) is one of the most predominant organizations in regulating the international trade. The most important rules of the WTO on trade in services, are enunciated in the General Agreement on Trade in Services (GATS). All members’ legal systems must conform to the GATS and change laws and regulations that doesn’t correspond with it, including observers such as Iran who wish to become a main member through accession process. The main issue to be examined in this article would be the compatibility of the Islamic Banking Law that has arisen controversial questions about its compatibility with WTO’s legal system. Upon a comprehensive study of the GATS and The Islamic Banking Law, we conclude that the latter is in accordance with the GATS.
    Keywords: Accession, Domestic Regulation, GATS, Islamic Banking Law, Market Access, Trade in Banking Services
  • Abbas Karimi *, Hadi Shabani Kandsari Pages 683-702
    The possibility of transaction of future property is studied in this article. The purpose of doing this paper is studying of the bases of nullity of transaction of future property and designing of the general rule for these transactions, and we were encountered to this question that why the famous of jurists and lawyers knew as nullity transaction of future property, and how much the given arguments are valid and also in what cases it is possible to know truth the transaction of future property under a general rule. The result was that transaction of future property has known as nullity mainly because of some Jurisprudential exemplum (called Revayat in Islamic jurisprudence) and the forbidden of belonging of possession of nonexistent and its uncertainty, while there are also some Jurisprudential exemplum indicating the truth of transaction of future property. Moreover, prompt possession is not the inherent prerequisite of possessive contracts and possession takes place after the emersion of the subject of contract. In addition, transaction of future property is not uncertain and should be known as truth, if there is conjecture of creation of the property in the future according to the normal routine of affairs. Therefore, the existence of subject of contract meanwhile of conclusion is not of the main conditions and general rule and is necessary only in the cases which the mind basis of the parties is on the transaction of existent property.
    Keywords: future property, possession of nonexistent, uncertainty, Risk, ignorance, outer substance
  • Abbas Mir Shekari *, Afrouz Samadi Pages 703-721
    Social life makes people's transactions inevitable. These transactions put people under debt as well as make them creditors. Therefore, people's belonging is not always pure and it always includes some debts. Sometimes, these debts are paid by the debtor's own will but in some cases, such as bankruptcy or death, liquidation doesnt take place willingly. In these cases, the insufficiency of debtor's belonging is either evident or probable so creditors may face with injustice. As a result, liquidation in these situations needs to be special. In this special liquidation, for maintaining equality among debtors, some specific measures such as the impartially of the liquidator and the unity of courts which carries on the whole procedure shall be taken into consideration. In this article, at first the concept of special liquidation is explained and then examples of it are counted. At last, its regulations are studied.
    Keywords: bankruptcy, company's dissolution, debtor's death, equality, special liquidation
  • Wealth Maximization as a Criterion for Evaluating the Legal Rules
    Sayyed Morteza Naeemi * Pages 723-742
    Wealth maximization is the prevailing conception of efficiency in current literature of economic approach to law. This conception which is proposed by Richard Posner, is used as a criterion for evaluating of legal rules. Posner claims that wealth maximization must be the purpose of law. This paper intends to examine the meaning of wealth maximization from Posner’s perspective and his defense of this concept in different phases of his thought. Moreover, I consider a few important criticisms of some scholars of this standard as to its conflict with moral values and individual basic rights. In the end, I reach to this conclusion that although wealth maximization doesn’t have an intrinsic value and cannot be the only goal pursued by law, it can be considered as one of the main objectives of law specially in private law. Wealth, on the other hand, is a necessary part of achieving many personal objectives and a vital element in protecting rights. Hence, legal system cannot ignore the effects of statutes on social wealth
    Keywords: wealth maximization, aim of law, evaluation of legal rules, legal pragmatism, Richard Posner
  • Khierollah Hormozy *, Habib Babaee Gareh Geshlagi Pages 743-761
    If a third party or execution of judicial decisions and judgments issued by the courts, he could be detrimental to the rights of their protests notify the competent authority The basic difference in votes and protests against third-party claims administration will be different to hear a third party so that the main challenge in court the final judgment comes the court has handed down the verdict is submitted. The competent court to handle third objection executive, is controversial; some know and some say issuing court to the competent court of jurisdiction is the executor of the sentence. And some consider both the righteous. Jurisdiction of the court executor, the legal reasoning more. Some opinions issued by the Supreme Court and the provisions of Articles 26 and 142 of the Civil Law enforcement and legal doctrine, supporting the idea. And some consider both the righteous. Jurisdiction of the court executor, the legal reasoning more. Some opinions issued by the Supreme Court ,
    Keywords: Third party objection, the competent authority, the issuing court, the court executor of the sentence, confiscation of property
  • Mohammad Hosein Vakili Moghadam* Pages 763-781
    Globalization of trade arises some controversial issues which should be considered in legal studies. This paper provides an overview of “international competition law”, as an intensive discussion which international trade encounters with. The spread of competition law around the world has been remarkable. But to initiate international competition law, as a comprehensive system, is unworkable. It can be safe to say that the main reason is the variety of approach about the competition law.
    The importance of competition law in international trade relations is undeniable, but it is an insufficiently studied field. The article, after introducing characteristics, clusters the arenas and the sources of international competition law. The findings of the study confirm the necessity of harmonization and the importance of international co-operation by soft law. Given the difficulties of international collaboration this is a considerable achievement. The Prevalence of soft law asserts that there can be no doubt that states are no longer the only or most important actors in global law.
    Keywords: Anti-competitive Activities, Antitrust, Competition Policy, Global Competition, International Trade