فهرست مطالب

پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی - سال دهم شماره 2 (پیاپی 38، تابستان 1396)

پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی
سال دهم شماره 2 (پیاپی 38، تابستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/07/16
  • تعداد عناوین: 7
|
  • طاها عشایری، مهران سهراب زاده *، موسی سعادتی، حسن صمدزاده صفحات 1-26
    مقدمه
    امنیت اجتماعی بهوجود آرامش، اطمینان، فقدان هراس، ترس نداشتن از جرم و تهدید اجتماعی در جامعه اطلاق می شود. امنیت اجتماعی زنان در جامعه بهشدت از وضعیت سرمایه اجتماعی تاثیر می پذیرد و میزان احساس امنیت آنها تابعی از میزان سرمایه اجتماعی است. بر این اساس، هدف اصلی پژوهش، بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی و احساس امنیت اجتماعی در بین زنان شهر تبریز است.
    روش
    پژوهش حاضر، به لحاظ روشی، پیمایش (کمی)، به لحاظ اهداف، کاربردی بوده و با ابزار پرسشنامه، اطلاعات مورد نیاز از جامعه گردآوری شده است. روایی گویه ها از طریق آلفای کرونباخ بالای 70 درصد تایید گردید. جامعه آماری این پژوهش را تمام زنان متاهل شهر تبریز تشکیل می دهند که از آن میان، 400 نفر با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شدند.
    یافته ها
    یافته های حاصل از پژوهش نشان می دهد که همبستگی بین سرمایه اجتماعی در تمامی شاخص های چهارگانه (حمایت اجتماعی، اعتماد اجتماعی، انسجام اجتماعی و مشارکت اجتماعی) با احساس امنیت اجتماعی زنان به تایید رسید. همچنین، نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل رگرسیونی، نشان داد که متغیرهای مستقل باقی مانده در مدل رگرسیونی توانسته اند 40 درصد از تغییرات متغیر وابسته امنیت اجتماعی را تبیین نمایند. در این میان، متغیر حمایت اجتماعی بیشترین تاثیر را بر متغیر وابسته داشته است.
    نتیجه گیری
    وجود میزان چشمگیری از سرمایه اجتماعی موجب تسهیل کنش های اجتماعی گشته و به مراتب احساس امنیت اجتماعی در بین زنان را بهتر و بالاتر خواهد برد.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، حمایت اجتماعی، اعتماد اجتماعی، امنیت اجتماعی
  • یوسف محمدی مقدم *، علی سیاح پور، قدرت گودرزی صفحات 27-46
    مقدمه
    نظر به اهمیت فصلنامه های علمی در تولید علوم جدید، ارزیابی اعتبار علمی این نشریات فرایندی است که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان این نشریات به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف آن ها صورت می گیرد. به همین منظور، می توانیم از تحلیل محتوای مقالات در راستای ارزیابی فصلنامه ها بهره بجوییم.
    روش
    به منظور بررسی جریان دانش در پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی طی سال های 93، 94 و 95، مطابق با اطلاعات جمع آوری شده از پایگاه اینترنتی پژوهش نامه، به ارائه اطلاعاتی نظیر تعداد مقالات، رتبه علمی پژوهشگران، وابستگی سازمانی آن ها، تعداد منابع مورد استفاده و حوزه های پژوهشی پرتمرکز پرداخته شده است. در نهایت، شمایی کلی از جریان دانشی پژوهش نامه در اختیار پژوهشگران قرار می گیرد.
    یافته ها
    یافته های پژوهش نشان داد که بیشتر پژوهشگران این پژوهش نامه، نویسندگان مرد بوده اند. نرخ پذیرش مقالات پژوهش نامه در سال های مذکور به ترتیب 26، 30 و 36 درصد بوده و دانشگاه ها بیشترین سهم در انتشار مقالات پژوهش نامه را داشته اند که در این میان، دانشگاه علوم انتظامی امین بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است. یافته های بررسی محتوایی پژوهش نامه نیز نشان می دهد که تمرکز موضوعی مقالات مربوط به عوامل اجتماعی، مدیریتی، سازمانی، محیطی و امنیتی بوده است.
    نتیجه گیری
    نتایج پژوهش نشان می دهد که پژوهش نامه حاضر به واسطه پذیرش اندک مقالات سعی در جذب مطالعات باکیفیت داشته و مراودات علمی این پژوهش نامه با پژوهشگرانی است که از اعضای هیئت علمی، دانشجویان دکتری و ارشد دانشگاه های برتر کشور همانند دانشگاه تهران هستند. همچنین، از تحلیل های صورت گرفته چنین برمی آید که تمرکز موضوعی پژوهش نامه بیشتر بر عوامل اجتماعی و مدیریتی است.
    نتیجه گیری
    وجود میزان چشمگیری از سرمایه اجتماعی موجب تسهیل کنش های اجتماعی گشته و به مراتب احساس امنیت اجتماعی در بین زنان را بهتر و بالاتر خواهد برد.
    کلیدواژگان: پژوهش نامه نظم و امنیت انتظامی، تحلیل محتوایی، جریان دانشی، عوامل اجتماعی، دانشگاه امین
  • رضا رئیسی وانانی *، حبیب احمدی، قاسم قنبری صفحات 47-66
    مقدمه
    رشد چشمگیر نشریات علمی ناجا، لزوم نگرش کیفی به انتشار نشریات علمی را اجتناب ناپذیر کرده است. از آنجایی که نشریات یادشده در ارتقاء و بهبود سطح دانش اعضای هیئت علمی، پژوهشگران، اندیشمندان، دانشجویان و در مجموع کارکنان ناجا اهمیت به سزایی دارد، شایسته است در تدوین و اجرای آیین نامه ها و دستورالعمل های تعیین اعتبار و نظارت بر نشریات علمی ناجا بازنگری ژرف صورت پذیرد. هدف اصلی مقاله حاضر، اطلاع رسانی مناسب از آخرین وضعیت نشریات علمی ناجا در سطح مسئولان ملی ذی ربط است.
    روش
    پژوهش حاضر از نوع کیفی است. جامعه آماری تمامی گروه دبیران نشریات ناجا که براساس نمونه گیری هدفمند انتخاب شده اند و از میان آنها گروه دبیران 40 نشریه که در مجموعه 320 نفر در تکمیل پرسشنامه مشارکت نموده اند. برای تحقق این اهداف، از ابزار پرسشنامه ای باز- پاسخ (9 صفحه و 19 سوال) که در آن نشریات علمی ناجا در سه قالب قابلیت ها، چالش ها و راهبردهای اجرایی در افق برنامه ششم طراحی و بین ارکان نشریات توزیع و در یک فرایند طولانی مدت 40 پرسشنامه جمع آوری شد و از رویکرد کیفی و روش تحلیل محتوای استقرایی برای تجزیه و تحلیل دیدگاه ها استفاده شد.
    یافته ها و نتایج
    در بعد قابلیت نشریات ناجا، ارتقاء سطح علمی کارکنان و ایجاد زمینه مشارکت علمی با نشریات برون سازمانی در همه ابعاد مهمترین مولفه محسوب می شود. در بخش چالش ها مواردی که تقریبا در همه ابعاد مشترک بوده است شامل ضعف در داوری و چاپ مقالات، کمبود بودجه و هزینه، کمبود فرصت و نداشتن تخصص بوده و در راستای راهبردهای اجرایی برای استفاده از قابلیت ها و رفع چالش ها می توان به ارزیابی مداوم عملکرد دست اندرکاران، به کارگیری افراد متخصص و برگزاری دوره های آموزشی اشاره کرد. گفتنی است از آنجایی که هر پرسش (مولفه) حوزه خاصی از نشریات را ارزیابی می کند، مخاطبان، بهره برداران و دست اندرکاران نشریات علمی می توانند بر اساس نیاز موضوعی، تحلیل و پیشنهاد های مرتبط را مورد مداقه قرار دهند.
    کلیدواژگان: نشریات علمی ناجا، ارکان علمی و اجرایی نشریات، قابلیت ها، چالش ها، راهبردهای اجرایی
  • محمدعلی عامری، حسن بختیاری *، محمد جواد کاملی، نوذر امین صارمی صفحات 67-100
    مقدمه
    نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مهم ترین سازمان ها و ارکان توسعه کشور برای انجام مناسب ماموریت ذاتی خود، یعنی تامین نظم و امنیت، نیازمند مدیریت صحیح و مناسب در ابعاد گوناگون همچون فرایند توسعه استعدادها می باشد. از این رو، این پژوهش با هدف شناسایی و تبیین مولفه های موثر بر توسعه استعدادهای فرماندهی و مدیریتی ناجا انجام گرفته است.
    روش
    روش پژوهش در این مقاله، ترکیبی (کیفی-کمی) و نوع پژوهش، توصیفی – تحلیلی است. جامعه آماری پژوهش، فرماندهان و مدیران ناجا بوده و حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند- اشباع نظری 13 نفر و شیوه تجزیه و تحلیل داده های کیفی با استفاده از کد گذاری باز، محوری و گزینشی انجام گرفته است. داده های کمی نیز با استفاده از آزمون رتبه ای فریدمن و آزمون t تک نمونه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند.
    یافته ها
    نتایج حاصل از کدگذاری باز، محوری و گرینشی متن مصاحبه ها نشان می دهد که «توسعه استعدادها» شامل دو مولفه «آموزش استعدادها» و «توانمندسازی استعدادها»ست. نتایج آزمون فریدمن نشان میدهد که تفاوت معناداری بین میانگین رتبه ای دو مولفه توسعه استعداد های فرماندهی و مدیریتی ناجا وجود ندارد. نتایج آزمون t تک نمونه تاثیر دو مولفه آموزش استعدادها و توانمندسازی استعداد بر توسعه استعدادهای فرماندهی و مدیریتی ناجا نشان می دهد میانگین های محاسبه شده معنادار و بالاتر از حد متوسط است.
    نتیجه گیری
    به طور کلی، در این پژوهش می توان نتیجه گرفت که بعد توسعه استعدادهای فرماندهی و مدیریتی ناجا دارای دو مولفه آموزش استعدادها و توانمندسازی استعدادهاست.
    کلیدواژگان: استعداد، مدیریت استعدادها، توسعه استعدادها، آموزش، توانمندسازی
  • غلامحسین بیابانی *، عبدالله هندیانی، محمدرضا مقیمی صفحات 101-128
    مقدمه
    در سال های اخیر، جرایم تغییرات زیادی کرده و به سرعت از جرایم فردی به سمت جرایم گروهی و سازمانیافته حرکت می کند، اما سرعت تخصصی شدن پلیس با جرایم سازمان یافته هم پا نیست به گونه ای که در ساختار پلیس جایگاه مناسبی از جرایم سازمان یافته تعریف نشده است؛ بنابراین، این امر مشکلاتی را متوجه پلیس مینماید.
    روش
    روش جمع آوری و تحلیل داده ها در این مقاله، کیفی و مبتنی بر نظریه زمینه ای و انجام مصاحبه های عمیق با کارشناسان و کارآگاهان پلیس آگاهی تعیین شده است.
    یافته ها
    جرم علامت مهمی برای بیماری های نهفته و عمیق اجتماعی است و جرم سازمانیافته به لحاظ ویژگی های خاص خود، نظام اقتصادی بیمارگونه تولید میکند و همچنین در محیطی که نظارت در آن ضعیف باشد، رشد می یابد. رشد جرایم سازمان یافته دو دلیل عمده دارد: یکی سیستم اقتصاد بیمارگونه و دوم، حضور گروه های تبهکاری در ارکان و واحدهای سازمانی و اداری را می توان برشمرد.
    نتیجه گیری
    بر اساس نتایج حاصله از این پژوهش مهم ترین مسئله، حرکت جرم به سمت سازمان یافتگی است، اما در پلیس این جرم متولی مستقیمی ندارد و مهم ترین پیامدهای آن را توسعه جرایم سازمان یافته و ایجاد زمینه برای شکل گیری جرایم می توان در نظر گرفت.
    کلیدواژگان: جرایم سازمان یافته، قانون، ناجا
  • محمد سلطانی فر * صفحات 129-154
    مقدمه
    تمایل نداشتن به انجام خدمت سربازی دلایل شخصی و اجتماعی متعددی دارد؛ از جمله این که مشمولان معتقدند دوران سربازی ، نه تنها مفیدترین سال های عمرشان را اتلاف و فرصت های اجتماعی شان را محدود می کند، برای آنها دستاورد قابل توجهی هم ندارد. در این زمینه انتشار مطالبی حاوی مخالفت با سربازی در فضای مجازی که سعی در ترغیب جوانان برای مخالفت با سربازی دارند، به این بی علاقگی دامن می زند. این تلاش ها علاوه برآنکه مخالف نظام است، باعث دلسردی جوانان شده و آسیب های روانی قابل ملاحظه ای را به بار خواهد آورد.
    روش
    روش پژوهش در این مقاله به صورت کیفی، توصیفی تحلیلی، از نوع ارزیابی محتوا با نمونه گیری هدفمند در دوره زمانی دو ماهه است. جامعه آماری این پژوهش شامل تمامی وب سایت ها و وبلاگ هایی هستند که در محتوای خود مطالبی را در مخالفت با خدمت سربازی در ایران درج کرده اند و و واحد تحلیل نیز «مطلب» یا «موضوع» بوده است.
    یافته ها
    نتایج این پژوهش نشان می دهد که این وب سایت ها بیشتر مطالب خود را با هدف انتقادی و کمتر اطلاع رسانی مطرح کرده اند. تاکید عمده این انتقادها بر اتلاف دو سال از عمر جوانان، آشنایی سربازان بامعضلات و مفاسد اجتماعی، و در نظر نگرفتن مسایل بهداشتی دوران سربازی است. محتوای بررسی شده در این بررسی، همچنین نشان می دهد که دوره آموزشی و آمادگی نظامی و دفاعی ناکافی است؛ مسوولان دوره ها در بهره گیری از سربازان ناکارآمدند، و استفاده های غیرنظامی از سربازان می شود.
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج پژوهش، انتشار مطالب منفی در فضای مجازی نیازمند نظارت بیشتر است تا موجبات دلسردی مشمولان جدید نشود. از طرفی، تامل درباره انتقادهای موثر، از برخی لحاظ نیازمند برنامه ریزی های اصلاحی به ویژه در بحث آموزش، تحقق ارتش حرفه ای و اصلاحات تدریجی در دو وجه «مدت سربازی» و «کمک هزینه» است. محدود و قدیمی بودن منابع اطلاعات در خصوص قوانین، طولانی بودن زمان گردآوری داده ها به دلیل فراوانی موضوع و کمبود ادبیات پژوهش از جمله محدودیت های این پژوهش بود. با توجه به اینکه مطالب، تنها نظرات بخش اندکی از جامعه گسترده مشمولان را در برگرفته است، پیشنهاد می شود پژوهش های کیفی و پیمایشی با هدف نظرسنجی از دوره سربازی و ارایه راهکارهای اصلاحی و افزایش انگیزه مشمولان از طریق فضای مجازی، انجام پذیرد.
    کلیدواژگان: خدمت سربازی، تحلیل محتوا، وبلاگ، وب سایت
  • هادی شیرزاد *، شیرین جلیلی، سمانه نبوی فرد صفحات 155-166
    مقدمه
    امروزه یکی از مهمترین موضوعات مرتبط با امنیت هر کشور، مدیریت پیشگیری از جرم است. مبارزه با جرم و مدیریت اجتماعی آن، منوط به شناخت عوامل جرمزا بوده و بررسی علمی و موشکافانه عوامل تاثیرگذار در مدیریت بر جرایم بهمنظور دستیابی به احساس امنیت ضروری بهنظر میرسد. یکی از این موارد، شناسایی مجرم و کشف علمی جرم است که بدون شک نقش موثری در مدیریت جرم دارد. در این میان، یکی از ابزارهای قوی و کمککننده علم ژنتیک است بهطوری که نقش آن در مدیریت بر جرایم آینده از طریق کشف علمی جرم و شناسایی مجرمین غیرقابلانکار است.
    روش
    این مقاله مروری نتیجه مطالعه و بررسی منابع و مقالات مرتبط در زمینه ژنتیک و کاربردهای آن در حوزه های امنیتی و انتظامی است.
    یافته ها
    بررسی منابع موجود نشان میدهد که علم ژنتیک از طریق شناسایی مجرمین و کشف علمی جرم، در مدیریت بر جرایم آینده نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. بهطور کلی امروزه محققین فعال در حوزه ژنتیک جنایی از طریق بررسی عوامل ژنتیکی موثر در وقوع جرم و خشونت از یک سو و استفاده از فنآوری های نوین ژنتیکی در کشف علمی جرایم و شناسایی مجرمین و تاثیر آن بر نظم وامنیت اجتماعی از سوی دیگر، نقش موثری در مدیریت جرایم و ایجاد امنیت در جامعه ایفا میکنند.
    نتیجه گیری
    با توجه به نقش مهم ژنتیک در مدیریت بر جرایم و ارتقای امنیت و به منظور دستیابی به نوعی مدیریت علمی در جلوگیری از وقوع جرم و شناسایی مجرمین، ارائه یک مدل نقشهراه دانش در مراکز تحقیقاتی و مراکز تحقیق و توسعه از جمله مراکز تحقیقاتی مرتبط با مباحث ژنتیکی در علوم انتظامی در سطح کشور ضروری است که در نهایت، با اعتبارسنجی نقشه دانش ژنتیک جنایی بر اساس نیاز کاربران، می-توان مدیریت پیشگیری از وقوع جرم و شناسایی مجرمین را از طریق ژنتیک عملی کرد.
    کلیدواژگان: ژنتیک، مدیریت جرایم آینده، کشف علمی جرم
|
  • mehran sohrabzadeh *, elham abasei, mosa seadati Pages 1-26
    And what the relationship between social capital and security there can be women?
    This study, a survey was conducted and the validity item questionnaire through Cronbach's alpha of 70% has been approved. The population of the study, the women in Tabriz up to 378,854 people. Of these, 400 Cochran formula using stratified random sampling method were selected.
    The findings of the study showed a correlation between social capital in all aspects (social protection, social trust, social cohesion and social participation) was confirmed with a sense of social security for women. The results of the analysis and depletion regression showed that the remaining independent variables in regression model could explain 41 percent of variability in social security. The social support variables have the greatest impact on the dependent variable.
    Keywords: social capital, social protection, Social Networking, social security
  • Yousef mohammadi moghaddam *, Ghodrat Goodarzei Pages 27-46
    Introduction
    With regard to the importance of scientific journal in producing the new knowledge, assessing the scientific validity of these journals is a process that could be taken to consider the strengths and weaknesses. So, we can use the content analysis of articles to assessment of journals.
    Method
    In order to study the knowledge flow of disciplinary order and security journal during 1393, 94 and 95, According to data collection from the journal website, were determined number of articles, researchers’ scientific rank, organizational dependence, some sources and the fields of research. Finally, an oversight about the knowledge flow will be available to researchers.
    Findings
    The findings of this study show that the most of researchers were men; the rate of acceptance of papers Included 26, 30 and 36. The most contribution in publishing articles was related to Amin University. Findings from content analysis show that the articles of this journal focused on social, managerial, organizational, and environmental security factors.
    Conclusion
    The results of this study shows that this journal tries to absorption high quality articles. This journal has scientific relationship with university professors, master students and PhD students of superior universities for example Tehran University. Also, results showed that articles of this journal focused on Social and managerial factors.
    Keywords: Disciplinary Order, Security journal, content analysis, Knowledge Flow, Social Factors, Amin University
  • reza raeisi vanani *, Ghassem Ghanbari Pages 47-66
    Significance and objective
    Considerable growth of the scientific journals of police has necessitated the qualitative look at the publication of the scientific journals. Since these journals are prominent to promote and improve the knowledge level of the faulty, researchers, scholars, university students, and staff of police, it is essential to revise the formulation and execution of regulations and instructions to validate and supervise the scientific journals of police. The main objective of present study is to analyze the status of the scientific journals of police (research, promotion, university, specialized) in the scientifically informing system including capabilities, challenges, and executive strategies.
    Method
    Participants responded to 19 items of nine pages open-ended questionnaire about the scientific journals of police. It composed of four dimensions including informing, administration, supervision, and content, align with three approaches of capabilities, challenges, and executive strategies according to the horizon of sixth designing plan. Forty questioners were distributed and collected in the third meeting of the scientific journals of police board during a long-term process. It was qualitative research and inductive content analysis was used to analyze the questionnaires.
    Results and conclusion
    In the dimension capabilities, the scientific level promotion of the faculty and creation of scientific participation with inter-organization journals were considered significant. In the dimension challenges, shortage of budget, shortage of opportunity, and lack of expert were proposed. In the dimension executive strategies, continuous evaluation, hiring the experts, and training periods were advised to enjoy the capabilities and remove the challenges. It must be added that each item asked about a specific area of journal. Thus, the audience, staff, and stakeholders of the scientific journals can analyze and answer according to the subject requirements.
    Keywords: Scientific journals of police_Scientific - executive pillars of journals_Capabilities_challenges_Executive strategies
  • Mohammadali Ameri, Hassan Bakhtiari *, Mohammad Javad Kameli, Nozar Aminsaremi Pages 67-100
    Introduction
    Islamic Republic of Iran law enforcement as one of the most important organizations and base of country development capacities process to provide order and security. Therefore, the present research is to identify effective components on developing managerial and command capacities in NAJA.
    Method
    The research method is compound (qualitative and quantitative) and descriptive-analytical one. The statistical society is NAJA commanders and managers. The sample is 13 persons using purposeful sampling and the method of analysis of qualitative data is selective. Quantitative data is analyzed via Freidman and T Test.
    Findings
    The result shows that development capacities are composed of two components as training capacities and empower capacities. The results of Freidman Test show that there is no meaningful differences between grade average of two components: NAJA managerial and command capacities .the results of T test show that calculated average of training capacities and capacity empowerment on developing NAJA managerial and command capacities is meaningful and above the medium level.
    Conclusion
    As a whole it is to be concluded that the dimension of NAJA managerial and command capacities development has two components such as capacity training and capacity empowerment.
    Keywords: Capacity, Capacity Management, Capacity Development, Training, Empowerment
  • Gholam Hossein Biabani *, Abdullah Handiani, Mohammad Reza Moghimi Pages 101-128
    Introduction
    Crimes have seen considerable changes in recent years and have been moving rapidly from one individual to a group and in organized form and police expertise can not keep pace with organized crimes in such a way that an appropriate position of organized criems have not been defined in police structure. Therefore; this issue causes problems for police.
    Method
    The data collection and analysis method in this article is qualitative based on field theory and deep interview with police experts and detectives, as well.
    Findings
    Crime is an important evidence for latent and deep social diseases. Organized crimes produce an ailing economic system due to their particular features and they grow in an environment where oversight is weak. There are two main reasons for the growth of organized crimes; firstly, an ailing economic system and secondly, the presence of gang groups in organizational and administrative pillars and uints.
    Conclusion
    According to results obtained from this research, the most important issue is the movement of crime towards being organized, but in police organization, there is no definite unit to charge in this regard. So the most important consequences of organized crimes are their development and establishment of a ground to form crimes.
    Keywords: Organized Crimes, law, Naja
  • Mohammad Soltanifar * Pages 129-154
  • Hadi Shirzad *, Shirin Jalili, Samaneh Nabavifard Pages 155-166
    Introduction
    Managing crime prevention is one of the most important issues related to the security of any country. Fighting crime and its social management depends on understanding the factors causing offense and a scientific study on the factors that are important in the management of the crimes is necessary in order to achieve a sense of security. The role of genetics in the management of future crimes as well as the type, quality and quantity of crimes and identify criminals is undeniable.
    Method
    This review gives an overview of an extensive search in scientific literature of genetics and its applications in the field of security and the law enforcement.
    Finding
    Generally, the role of genetics on the Managing crime prevention can be classified in two main areas: 1. studying on the role of important genetic factors in crimes 2. The use of new technologies to scientific crime discovery and social security .
    Conclusion
    Preparation a comprehensive road map of knowledge in police research centers are necessary because of the important role of genetics in the management of crime and improve security and to achieve a scientific management in the prevention of crimes.
    Keywords: Genetics, Scientific Criminal Discovery, Future Crime Management