فهرست مطالب

انتظام اجتماعی - سال هشتم شماره 4 (زمستان 1395)

فصلنامه انتظام اجتماعی
سال هشتم شماره 4 (زمستان 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/12/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • ایرج کاویانی، بابک پورقهرمانی صفحات 7-32
    زمینه و هدف
    احساس ترس از جرم، پدیده ای شایع و یکی از معضلات جوامع نوین است. عواملی از قبیل جنسیت، بی سازمانی اجتماعی، نگرش به پلیس، کنترل اجتماعی رسمی، محیط زندگی فرد و... در شکل گیری و تشدید این پدیده اثرگذارند. هدف اساسی پژوهش حاضر، تعیین تاثیر بی سازمانی اجتماعی، نگرش به پلیس، کنترل اجتماعی رسمی و جنس بر میزان ترس از جرم است.
    روش شناسی: روش پژوهش، پیمایشی بوده و ابزار اندازه گیری، پرسشنامه است. جامعه آماری این پژوهش افراد 65 تا 15 سال ساکن منطقه جنوب شهر تبریز است که با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی، به عنوان نمونه انتخاب شده اند. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات لازم توسط نرم افزار اس.پی.اس.اس مورد تجزیه وتحلیل قرارگرفته است.
    یافته ها
    بر اساس نتایج تحقیق، میانگین احساس ترس از جرم در بین ساکنان مناطق حاشیه ای جنوب شهر تبریز، از مقدار متوسط بالاتر و این میزان در بین زنان بیشتر از مردان است. همچنین، نتایج به دست آمده از انجام تحلیل رگرسیون چندگانه روی داده ها، نشان می دهد که ضریب تبیین برابر با 405/0 است؛ بدین معنی که 40 درصد کل تغییرات مربوط به ترس از جرم، ناشی از تغییرات دو متغیر مستقلی است که در الگوی نهایی باقی مانده اند.
    نتایج
    بر اساس نتایج حاصله، متغیر وابسته میزان ترس از جرم، از سه متغیر بی سازمانی اجتماعی، پیوندهای محله ای و اعتماد اجتماعی متاثر است.
    کلیدواژگان: ترس از جرم، بی سازمانی اجتماعی، نگرش به پلیس، کنترل اجتماعی رسمی
  • وکیل حیدری ساربان صفحات 33-58
    زمینه و هدف
    احساس امنیت اجتماعی به عنوان یک پدیده روان شناختی و اجتماعی، تحت تاثیر تجربه های مستقیم و غیرمستقیم افراد از شرایط متفاوت اجتماعی است که انسان ها برای دست یابی به زندگی سالم و تداوم روابط اجتماعی، نیازمند آن هستند و احساس امنیت پیش نیاز هرگونه توسعه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی محسوب شده و با سطح پیشرفت جامعه در ارتباط است. آگاهی از وضعیت احساس امنیت ساکنان یک اجتماع نقش موثری در شناخت چالش ها و راهکاری توسعه یک جامعه داشته و در جهت تقویت زیرساخت های آن عمل می کند. هدف این مقاله، تبیین رابطه پایداری اقتصادی با احساس امنیت اجتماعی ساکنان روستایی شهرستان اردبیل است.
    روش شناسی: این تحقیق، از نوع کاربردی و به روش تحلیلی-تبیینی است. روش کار به صورت میدانی بوده و اطلاعات از طریق پرسش نامه از 383 نفر از روستاییان شهرستان اردبیل جمع آوری شده است. روایی صوری پرسش نامه، توسط پانل متخصصان مورد تایید قرار گرفت. مطالعه راهنما در منطقه مشابه جامعه آماری با تعداد 30 پرسش نامه صورت گرفت و با داده های کسب شده و استفاده از فرمول ویژه آلفای کرونباخ در نرم افزار SPSS، پایایی بخش های مختلف پرسش نامه تحقیق 72/0 الی 81/0 به دست آمد.
    یافته ها
    یافته های استنباطی تحقیق، نشان داد که به جز متغیر سازگاری با محیط، بین تمامی متغیرهای پژوهش (رفع فقر، کاهش آسیب پذیری، تنوع بخشی، کارایی و بهره وری) با احساس امنیت اجتماعی در مناطق روستایی شهرستان اردبیل، رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.
    نتیجه گیری
    نتایج آزمون رگرسیون چندگانه خطی، نشان داد که 4 متغیر پیش بین شامل متغیر رفع فقر، کاهش آسیب پذیری، کارایی و میزان بهره وری 41 درصد (41= ) از میزان واریانس متغیر وابسته (احساس امنیت اجتماعی) را پیش بینی کردند.
    کلیدواژگان: توسعه اقتصادی، پایداری اقتصادی، امنیت اجتماعی، توسعه روستایی، شهرستان اردبیل
  • اصغر میرفردی، حکیم احمدی قارنایی صفحات 59-84
    زمینه و هدف
    اعتماد از عناصر مهم و محوری در تسهیل روابط اجتماعی است. هدف اصلی این پژوهش، بررسی و شناخت رابطه ی میزان قانون گریزی و اعتماد اجتماعی در روابط بین شخصی، در بین ساکنان 18 سال به بالای شهر یاسوج بوده است. در این پژوهش، از دیدگاه گیدنز و زتومکا برای چارچوب نظری استفاده شده است.
    روش شناسی: روش تحقیق در این پژوهش از نوع پیمایشی و ابزار تحقیق، پرسشنامه ی محقق ساخته و دیگران ساخته بوده است. جامعه آماری پژوهش- برابر با سرشماری سال 1390 کل کشور- 88278 نفر بوده که با استفاده از جدول لین (1976)، حجم نمونه 384 نفر محاسبه شد. برای دستیابی به نمونه های تحقیق، از روش نمونه گیری تصادفی سامانمند از نوع طبقه ای چندمرحله ای استفاده شده است. برای ارزیابی روایی، از اعتبار صوری و برای ارزیابی میزان انسجام درونی (پایایی) گویه های متغیر وابسته و متغیر مستقل، از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شده است.
    یافته ها
    نتایج پژوهش نشان داد که با توجه به مقدار ضریب همبستگی پیرسون (026/0- r =) و مقدار سطح معناداری (617/0 = Sig)؛ بین متغیر میزان قانون گریزی و اعتماد اجتماعی در روابط بین شخصی، رابطه ی معناداری وجود نداشته است. همچنین با توجه به مقدار ضریب همبستگی پیرسون (115/0r =) و مقدار سطح معناداری (025/0 = Sig)؛ بین سن پاسخگویان و میزان اعتماداجتماعی آنان در روابط بین شخصی، رابطه ی معنا داری وجود داردو با افزایش میزان سن، میزان اعتماد اجتماعی پاسخگویان در روابط بین شخصی به نسبت کمی افزایش می یابد.
    نتیجه گیری
    با افزایش یا کاهش در میزان قانون گریزی افراد، هیچ تغییری در میزان اعتماد اجتماعی خود آنان در روابط بین شخصی ایجاد نمی شود.
    کلیدواژگان: اعتماد اجتماعی، قانون گریزی، روابط بین شخصی، یاسوج، ایران
  • امیر ملک زاده، سید محمد هاشمی صفحات 85-114
    زمینه و هدف
    جامعه مدنی به شیوه های گوناگونی تعریف شده است. در اصل، جامعه مدنی یک اجتماع سیاسی است. هدف از این تحقیق، بررسی ویژگی های جامعه مدنی است. پژوهش هایی مهم، تنها با رویکرد بیان ساختارهای شکلی از این اصطلاح صورت گرفته است و ضرورت ویژگی ها و انتظارات اصلی برای ایجاد چنین مهمی مبتنی بر مبانی حکومتی کشور ما چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
    روش شناسی: این مقاله به روش توصیفی – تحلیلی و با استفاده از سایر کتب، مقاله ها، ترجمه ها و بررسی چارچوبی آن در سایر کشورها به تبیین شاخص های هنجاری جامعه مدنی می پردازد.
    یافته ها و
    نتیجه گیری
    نتایج حاصل در مورد ویژگی های جامعه مدنی، نشان می دهد که جامعه مدنی دربرگیرنده نهادهایی است که خصوصی هستند؛ از این حیث که مستقل از حکومت بوده و توسط افرادی که به دنبال اهداف خود هستند، سازمان دهی می شوند. این جامعه واسطه ای بین مردم و جامعه سیاسی است تا بتوانند حق ها و آزادی های بنیادین خود را محقق سازند. در این مقاله، نشان داده می شود که توجه به ویژگی های جامعه مدنی می تواند تاثیر به سزایی در بیان آزادی های فردی و میزان مداخله دولت داشته باشد.
    کلیدواژگان: جامعه مدنی، جامعه سیاسی، دولت، آزادی های فردی، جنبش اجتماعی
  • آرش صادقیانی، عبدالله روزبه گل افشانی، محمد جاهد قدمی، سید مصطفی هدایت نژاد کاشی صفحات 115-136
    زمینه و هدف
    امروزه کاهش امنیت اجتماعی شهرها، از نتایج رشد بی رویه ی شهر و بی هویت ماندن در آن است. رویکردهای جدید طراحی محیطی نیز بر این نکته تاکید دارند که با توجه به ساختار کالبدی فضاهای شهری و تدوین و اعمال ضوابط ویژه در آن ها، می توان به میزان گسترده ای از ارتکاب جرائم شهری جلوگیری کرد و «پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی» را می توان برای کاهش یا جلوگیری از جرائم و بهسازی کیفیت زندگی دانست.
    روش شناسی: روش پژوهش حاضر، دارای رویکردی تحلیلی_توصیفی است. مبانی پژوهش به روش کتابخانه ای و مرور اسنادی تهیه شده است. نگارندگان در این پژوهش، پس از بیان مفاهیمی مرتبط با موضوع پژوهش و همچنین بیان ضرورت و اهمیت پرداختن به این موضوع، به بررسی پیشینه نظریه های طراحی کالبدی به منظور پیشگیری از جرائم محیطی پرداخته و پس از استخراج مولفه ها، ابعاد و شاخص های تاثیرگذار بر ارتقای امنیت اجتماعی برگرفته شده از نظرات اندیشمندان این حوزه، اقدام به تدوین الگوی تحلیلی مرتبط با موضوع پژوهش کرده اند و سپس پرسش نامه ای بر اساس شاخص های بیان شده در این الگوی تحلیلی تنظیم شده است.
    یافته ها
    با استفاده از آزمون تی؛ تحلیل همبستگی، رگرسیون ساده و چند متغیره در نمونه موردی مدنظر مورد سنجش قرارگرفته که در نهایت، صحت و درستی الگوی مفهومی تبیین شده اثبات شد.
    نتیجه گیری
    نتایج بررسی های آماری نشان می دهد که مولفه حس مالکیت (قلمروگرایی)، بیش ترین نقش را در ارتقای امنیت اجتماعی بافت های فرسوده شهری به نسبت مولفه های دیگر دارا است.
    کلیدواژگان: امنیت اجتماعی، بافت فرسوده، شهرسازی، طراحی شهری
  • جعفر حسین پور سعادت آبادی، زکریا ترکمان صفحات 137-156
    زمینه و هدف
    گسترش روز افزون جرایم در فضای مجازی با توجه به تاثیرات منفی که بر روی فرهنگ اجتماعی دارد، مورد توجه ویژه مسولان و کارشناسان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و سایر حوزه ها بوده و برای پیشگیری و کاهش آن نیاز به برنامه ریزی همه جانبه می باشد و تنها با برخورد های امنیتی این پدیده قابل کنترل نمی باشد، هدف این پژوهش بررسی نقش شیوهای فرهنگی پیشگیری از جرائم اخلاقی در فضای مجازی می باشد.
    روش شناسی: برای انجام این پژوهش از روش توصیفی پیمایشی استفاده شده و اطلاعات مربوط به پژوهش از طریق پرسش نامه محقق ساخته که در بین 120 نفر از متولیان فرهنگی شهر همدان توزیع گردیده، جمع آوری شده است. فرضیه های پژوهش با استفاده از آزمون های میانگین، انحراف معیار، کای اسکوئر، آزمون فرید من و آزمون تی تک نمونه ای مورد بررسی قرار گرفتند.
    یافته ها
    به ترتیب مولفه های آگاه سازی خانوده ها با میانگین 72/30 بیشترین نقش را در پیشگیری از جرایم اخلاقی در فضای مجازی مطالعه موردی شهر همدان در سال 94 داشته و در رتبه اول قرار دارد و پس از آن ترویج سبک زندگی اسلامی با میانگین 28/17 در رتبه دوم و نظارت همگانی با میانگین 31/12 در رتبه سوم قرار دارد.
    نتیجه گیری
    نتایج پژوهش حاکی از آن است که بین متغیرهای آگاهسازی خانواده ها، ترویج سبک زندگی اسلامی، نظارت همگانی، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و آموزش استفاده صحیح از ابزارهای ارتباط جمعی با متغیر پیشگیری از جرایم اخلاقی در فضای مجازی رابطه معناداری وجود دارد.
    کلیدواژگان: فرهنگ، پیشگیری، جرم، اخلاق، فضای مجازی
  • غلامعلی کارگر، فرزاد غفوری، یوسف محمدی مقدم، غلامرضا مرادی صفحات 157-190
    زمینه و هدف
    با توجه به بازتاب وسیع برگزاری رویدادهای ورزشی در رسانه های جمعی، امنیت موجود در برگزاری این رویدادها می تواند به عنوان نمودی از امنیت در سطح جامعه شناخته شود، بنابراین هدف این تحقیق، شناسایی عوامل موثر بر امنیت رویدادهای ورزشی در ایران، با تاکید بر مسابقات فوتبال است.
    روش شناسی: روش اجرای این تحقیق توصیفی از نوع کتابخانه ای است، جامعه آماری این تحقیق را مطالعات و تحقیقات در حوزه امنیت رویدادهای ورزشی، به ویژه مسابقات فوتبال تشکیل داده اند. ابزار گردآوری اطلاعات در این تحقیق، فیش برداری است.
    یافته ها و
    نتیجه گیری
    با توجه به یافته های تحقیق، عوامل موثر بر امنیت رویدادهای ورزشی در پنج حوزه؛ زیرساخت ها، فناوری، رسانه ها و تبلیغات، منابع انسانی و اقدامات فرهنگی قابل تقسیم بندی هستند. همچنین نتایج تحقیق نشان می دهد که فرایند مدیریت امنیت انتظامی رویدادهای ورزشی شامل گام های؛ مدیریت و برنامه ریزی مسابقات، سیاست ها و تدابیر انتظامی، سیستم مدیریت ورزشگاه، برآوردها، کنترل ترافیک و تعاملات و مشارکت بین سازمانی است. در انتهای تحقیق مدل فرایندی عوامل تاثیرگذار امنیت رویدادهای ورزشی، گام های مدیریت امنیت و پیامدهای آن ذکر شده است.
    کلیدواژگان: مدیریت امنیت، رویدادهای ورزشی، مسابقات فوتبال، مدیریت انتظامی
  • اصحاب حبیب زاده، عباس سلطانی صفحات 191-210
    زمینه و هدف
    سرمایه اجتماعی منبعی است که در راستای دستیابی به اهداف، در اختیار سازمان ها و اشخاص قرار دارد. بنابراین ، نقشی مهم و گاهی اوقات ضروری در تشکیل سرمایه اجتماعی و مصرف آن ایفا می کند. پژوهش حاضر با هدف بررسی سرمایه اجتماعی پلیس راهور ناجا از نظر رانندگان شهر تهران انجام شده است.
    روش شناسی: تحقیق حاضر یک مطالعه پیمایشی و از نوع کمی است و جامعه آماری این پژوهش را کلیه رانندگان شهر تهران تشکیل می دهندکه تعداد 384 نفر بر اساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری خوشه ایچند مرحله ای توام با تصادفی ساده انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد و پایایی متغیر وابسته 761/0 درصد و میانگین متغیرهای مستقل 821/0 درصد می باشد.
    یافته ها و
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق نشان می دهد که بین سرمایه اجتماعی و اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی و تعامل اجتماعی همبستگی معناداری وجود دارد. نتایج کلی تحقیق نشان داد که اعتماد اجتماعی بیشترین تاثیر و تعامل اجتماعی کمترین تاثیر را در تولید و بازتولید سرمایه اجتماعی پلیس دارد.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، پلیس، تعامل اجتماعی، اعتماد اجتماعی، مشارکت اجتماعی
|
  • Iraj Kaviani, Babak Pourghahramani Pages 7-32
    Background And Objectives
    Fear of crime is a common phenomenon and one of the problems of modern societies. Factors such as gender, social disorganization, attitudes toward the police, formal social control, the environment of the individual etc. contribute to the formation and intensification of this phenomenon. The main purpose of the present research is to determine the impact of social disorganization, attitude towards the police, formal social control, and sex on the rate of fear of crime.
    Methodology
    The research method is survey and the instrument is a questionnaire. The statistical population of this study included 15-65 year-old peoples living in the southern part of Tabriz. The participants were selected using random sampling method and Cochran formula. After collecting the questionnaires, the data were analyzed by SPSS software.
    Findings: According to the results of this study, the mean score of sense of fear of crime among the residents of marginal areas of southern Tabriz city is higher than the average and this rate among women is more than men. Also, the results of the multiple regression analysis show that the explanation coefficient is equal to .405; that is, 40% of the total change in the fear of crime is due to changes in the two independent variables remaining in the final model.
    Results
    Based on the results, the dependent variable of the degree of fear of crime is affected by three variables of social disorganization, local ties and social trust.
    Keywords: fear of crime, Social disorganization, Attitude toward the police, Formal social control
  • Vakil Heidari Sareban Pages 33-58
    Background And Objectives
    The sense of social security as a psychological and social phenomenon is influenced by the direct and indirect experiences of people from different social conditions that humans need to achieve a healthy life and the continuity of social relationships, and the sense of security is a prerequisite for any social, economic, cultural and Political developments and is associated with the level of progress of society. Awareness of the status of the sense of security of the inhabitants of a community has an effective role in identifying the challenges and strategies of developing a community and acts for strengthening its infrastructure. The purpose of this article is to explain the relationship between economic sustainability and the sense of social security among rural residents of Ardabil city.
    Methodology
    This research is of an applied research type and analytical-explanatory method. The methodology was of a survey type and the data were collected using questionnaire completed by 383 villagers in the city of Ardabil. The face validity of the questionnaire was confirmed by a panel of experts. The piolet study was conducted in the similar region and statistical population using 30 questionnaires. Using the obtained data and Cronbach's alpha special formula in SPSS software, the reliability of the various sections of the questionnaire was obtained, .72 to .81.
    Findings: The inferential findings of the research showed that, except for consistency with the environment, there is a positive and significant relationship between all research variables (poverty reduction, vulnerability reduction, diversification, efficiency and productivity) and the sense of social security in rural areas of Ardabil city.
    Results
    The results of multi-linear regression analysis showed that 4 predictive variables including poverty reduction, vulnerability reduction, efficiency and productivity rate predicted 41% of variance of dependent variable (sense of social security).
    Keywords: Economic Development, Economic sustainability, Social Security, Rural Development, Ardabil city
  • Asghar Mirfardi, Hakim Ahmadi Gharnaie Pages 59-84
    Background And Objectives
    Trust is an important element in facilitating social relations. The main purpose of this research was to study the relationship between the degree of lawlessness and social trust in interpersonal relationships among residents over the age of 18 years in the city of Yasuj. In this research, the Giddens and Zetomka's viewpoints have been employed for the theoretical framework.
    Methodology
    This research methodology is of a survey type. The instruments were researcher-made and other-made questionnaires. The statistical population of the research included 88278 people based on the census of the country in 2011. The sample size was calculated as 384 using the Lane table (1976). In order to achieve the research samples, a systematic stratified random sampling and multi-stage method has been used. The face validity was used to assess validity, and the Cronbach's alpha test was used to assess the internal consistency (reliability) of dependent variables and independent variables.
    Findings: The results of this study showed that there was no significant correlation between the level of lawlessness and social trust in interpersonal relationships, due to Pearson correlation coefficient (r = -0.226) and significant level (Sig = 0.617). Also, according to the Pearson correlation coefficient (r = 0.15) and significant level (Sig = 0.225), there is a significant relationship between the age of respondents and their level of social trust in interpersonal relationships, and with increasing the age, the level of social trust of respondents in the interpersonal relationships increases slightly.
    Results
    By increasing or decreasing the degree of lawlessness of individuals, no change in their level of social trust in interpersonal relationships would be made.
    Keywords: Social trust, Lawlessness, Interpersonal relations, Yasuj, Iran
  • Amir Malekzadeh, Seyyed Mohammad Hashemi Pages 85-114
    Background And Objectives
    Civil society has been defined in a variety of ways. In essence, civil society is a political community. The purpose of this research is to examine the characteristics of civil society. Important researches have only taken the form of expressing the structures of this term. The necessity of the features and expectations for establishing such an important phenomenon based on the state principles of our country has not been taken into consideration.
    Methodology
    This paper describes the normative indicators of civil society through a descriptive-analytical method and using other books, articles, translations, and a review of its framework in other countries.
    Findings and
    Results
    The results on the characteristics of civil society show that civil society includes private institutions, in that they are independent of the state and organized by individuals who seek their own goals. It is an intermediary between people and the political community in order to realize their fundamental rights and freedoms. It is shown in this paper that attention to the characteristics of civil society can have a significant effect on the expression of individual freedoms and the degree of government intervention.
    Keywords: civil society, Political society, Government, Individual freedoms, social movement
  • Arash Sadeghiani, Abdollah Roozbeh Golafshani, Mohammad Jahed Ghadami, Seyyed Mostafa Hedayat Nejad Kashi Pages 115-136
    Background And Objectives
    Today, the social security reduction in cities is a result of the city's overwhelming growth and lack of security. New approaches to environmental design emphasize that considering the physical structure of urban spaces and the formulation and application of special rules in them, a considerable amount of urban crime can be prevented and "crime prevention through environmental design" can be used to reduce or prevent crime and improve the quality of life.
    Methodology
    The methodology of this study has an analytical-descriptive approach. The principles of research are provided by library and documentary review. In this research, after expressing the concepts related to the subject of research as well as the necessity and importance of addressing this issue, the authors review the background of physical design theories for the prevention of environmental crimes and after extracting the components, dimensions and indicators that affect social security enhancement based on the views of the intellectuals of this field, they have developed an analytical model related to the topic of research, and then a questionnaire is developed based on the indicators expressed in this analytical model.
    Findings: Using t-test, correlation analysis, simple and multivariate regression the case in question was measured. Finally, the accuracy of the explained conceptual model was confirmed.
    Results
    The results of statistical analyses show that the sense of ownership component (Territoriality) has the greatest role in promoting the social security of urban distressed structures as compared to other components.
    Keywords: Social Security, distressed structure, Urbanity, Urban Design
  • Jafar Hosseinpour Sadat Abadi, Zakaria Torkaman Pages 137-156
    Background And Objectives
    The increasing spread of cybercrime, considering its negative effects on social culture, has been taken into particular account by cultural, social, and political authorities and other experts, and a comprehensive plan is required for its prevention and reduction. This phenomenon cannot be controlled only by security confrontations. The purpose of this study is to investigate the role of cultural practices of ethical crime prevention in cyberspace.
    Methodology
    A descriptive-survey method was used for conducting this study and the research data were collected through a researcher-made questionnaire distributed among 120 cultural custodians of Hamedan. The research hypotheses were analyzed using mean, standard deviation, Chi-Square, Friedman test and one-sample t-test.
    Findings: Respectively, the components of informing families, with the mean score of 72.30, had the greatest role in preventing ethical crime in cyberspace in the case study of Hamadan city in 2015. It was in the first rank. Then, the promotion of Islamic lifestyle, with the mean score of 28/17, was in the second rank. The public supervision, with the mean score of 31/12, was in the third rank.
    Results
    The results of this study indicate that there is a significant relationship between the variables of informing families, promoting Islamic lifestyle, public supervision, establishing a national information network, and teaching the proper use of mass communication tools and the variable of preventing ethical crimes in cyberspace.
    Keywords: culture, prevention, crime, Ethics, Cyberspace
  • Gholam-Ali Kargar, Farzad Ghafouri, Yousef Mohammadi Moghaddam, Gholam-Reza Moradi Siasar Pages 157-190
    Background And Objectives
    Given the wide reflection of sport events in the mass media, the existing security in these events can be recognized as a representation of security at the community level. Therefore, the purpose of this study is to identify the factors affecting the security of sport events in Iran, with an emphasis on football matches.
    Methodology
    The methodology of this research is of a descriptive and library study. The statistical population of this study included the studies and researches in the field of security of sport events, particularly football matches. The data gathering tool in this study is note-taking.
    Findings and
    Results
    According to research findings, the factors affecting the security of sport events can be categorized in five areas: infrastructure, technology, media and advertising, human resources and cultural practices. Also, the results of the research show that the security management process of sport events includes the following steps: management and planning of competitions, policies and law enforcement measures, stadium management system, estimates, traffic control and interactions and inter-organizational partnerships. Finally, the process model of the factors influencing the security of sport events, security management steps and its implications are proposed.
    Keywords: security management, Sport events, Football matches, Law enforcement management
  • Ashab Habibzadeh, Abbas Soltani Pages 191-210
    Background And Objectives
    Social capital is the source for organizations and individuals to achieve their goals. Therefore, it plays an important and sometimes essential role in the formation of social capital and its consumption. The present research was conducted aiming at investigating the social capital of I.R.I Traffic Police from the viewpoints of drivers Tehran.
    Methodology
    The present study is a quantitative survey study. The statistical population of this study is all drivers of Tehran city. 384 individuals were selected based on Cochran formula using simple random and cluster sampling methods. A researcher-made questionnaire was used to collect data. The reliability of the dependent variable was .761 and the mean of independent variables was .821.
    Findings and
    Results
    The results of this research show that there is a significant correlation between social capital and social trust, and social participation and social interaction. The overall results of the research showed that social trust had the most impact and social interaction had the least effect on the production and reproduction of police social capital.
    Keywords: social capital, Police, Social interaction, Social trust, Social participation