فهرست مطالب

سلول و بافت - سال هشتم شماره 1 (بهار 1396)

مجله سلول و بافت
سال هشتم شماره 1 (بهار 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/04/07
  • تعداد عناوین: 9
|
  • محمود نظری، فاطمه ثعلبی، لیشین دو صفحات 1-11
    هدف
    هدف از این مطالعه بررسی اثرات ازدیاد بیان ژن فولیستاتین بر چرخه سلولی، بیان ژن های میوژنیک و فاکتور رشد سلول های میوبلاست جنینی گوسفند در محیط آزمایشگاه بود که با استفاده از ویروس AAV سروتیپ 2 حمل کننده فولستاتین انجام شد.
    مواد و روش ها
    سلول های میوبلاست جنینی به‏دست آمده از جنین های 60 روزه گوسفند در محیط رشد و تمایز، کشت داده شدند. میزان جذب نوری در طول موج 450 نانومتر، به‏عنوان شاخص تکثیردر سلول های ترانسفکت شده با ویروس AAV2 حمل کننده فولیستاتین، بررسی شد. در نهایت بیان ژن های میوژنین، Myo D ، CDK2، Myf 5، p57 و p21 با استفاده از تکنیک ریل تایم qPCR اندازه گیری شد.
    نتایج
    میزان جذب نور (در 450 نانومتر) در سلول های آلوده شده با ویروس به طور معنی داری افزایش یافت که این موضوع نشان‏می دهد که فولیستاتین می تواند تکثیر را افزایش دهد. ازدیاد فولیستاتین سبب افزایش معنی دار بیان ژن های Akt 1 و CDK2 و کاهش بیان ژن p21 در شرایط تکثیر شد. نتایج ریل تایم نشان داد که بیان ژن های میوژنین، Myo D، Myf 5، p57 و p21 تحت شرایط تمایز با ازدیاد فولیستاتین افزایش یافت.
    نتیجه گیری
    نتایج نشان داد که ازدیاد فولیستاتین سبب افزایش تکثیر سلول میوبلاست از طریق بیان ژن p21 و افزایش تمایز سلول های میوبلاست از طریق افزایش بیان ژن های میوژنیک می‏شود.
    کلیدواژگان: ریل تایم qPCR، فولیستاتین، ژن های میوژنیک، میوبلاست جنینی گوسفند
  • نیما سندگل، مجید کمیجانی صفحات 12-21
    هدف
    هدف تحقیق، بررسی دقیق اثرات وابسته به‏زمان کوپریزون بر پروتئین های MAG، MOG، MBP و PLP و روند تخریب میلین می‏باشد.
    مواد و روش ها
    مدل تخریب میلین با مصرف پنج هفته غذای حاوی 2/0 درصد کوپریزون ایجاد شد. ناحیه کورپوس کالوزوم مغز موش ها در هفته های 3، 4 و 5 مورد ارزیابی بافتی و مولکولی قرار گرفت و در انتهای هفته پنجم مطالعات رفتاری توسط تست میدان باز انجام شد.
    نتایج
    نتایج نشان داد بیان پروتئین های غلاف میلین در مقایسه با گروه کنترل به‏صورت وابسته به‏زمان کاهش یافته است. علی رغم کاهش کلی این پروتئین ها در هفته سوم، در این هفته تنها پروتئین PLP کاهش معنی‏داری با گروه کنترل نشان داد (01/0P<). همچنین سایر پروتئین ها از هفته چهارم به بعد کاهش بیان معنی‏داری را نشان دادند. مطالعات میکروسکوپ الکترونی تغییرات معنی‏دار در کاهش قطر میلین در مقایسه با گروه کنترل را تنها پس از 4 هفته نشان داد (01/0P<). مطالعات رفتاری نیز نشان داد کوپریزون قادر به ایجاد اختلالات رفتاری معنی‏داری در حیوانات مورد مطالعه در مقایسه با گروه کنترل بود و این تغییرات از هفته سوم به بعد قابل مشاهده بودند.
    نتیجه گیری
    این تحقیق برای اولین بار به بررسی هم‏زمان پروتئین‏های اصلی میلین پرداخته و نتایج نشان می دهد بهترین زمان جهت بررسی های دقیق مولکولی، بافتی و رفتاری هفته های چهارم و پنجم می باشند.
    کلیدواژگان: کوپریزون، کورپوس کالوزوم، غلاف میلین، تخریب میلین
  • زهره نصیری، سید جمال مشتاقیان، فریبا اسماعیلی صفحات 22-31
    هدف
    پژوهش حاضر به‏منظور بررسی اثر داربست کیتوسان/پلی وینیل الکل آمیخته با عصاره مغز نوزاد رت NRBE)) بر تمایز عصبی سلول های بنیادی کارسینومای جنینی P19 طراحی شد.
    مواد و روش ها
    به‏منظور القای فنوتیپ عصبی، سلول های بنیادی کارسینومای جنینی رده P19 روی داربست کیتوسان/پلی وینیل الکل آمیخته با عصاره ی مغز نوزاد موش صحرایی کشت شدند. برای ارزیابی توان بقا، مهاجرت و تمایز سلول های کشت سه بعدی، این سلول ها به دستگاه عصبی مرکزی در حال تکوین جنین جوجه پیوند شدند. سرانجام سلول های پیوندی با استفاده از روش های رنگ آمیزی اختصاصی و ایمنوفلورسانس ردیابی شدند.
    نتایج
    رنگ آمیزی اختصاصی کرزیل ویوله، فنوتیپ عصبی سلول های پیوندی را تایید نمود. همچنین بیان پروتئین اختصاصی عصبی، سیناپتوفیزین با استفاده از فرآیند ایمنوفلورسانس نشان داده شد.
    نتیجه گیری
    نتایج این مطالعه نشان داد که سلول های بنیادی کارسینومای جنینی P19 را می توان به‏عنوان منبع عظیمی از سلول های پرتوان در مطالعات پیوندی به منظور بررسی جنبه های سلولی و مولکولی تکوین و تمایز سلولی مورد استفاده قرار داد.
    کلیدواژگان: سلول های بنیادی کارسینومای جنینی، سلول P19، تمایز عصبی، پیوند سلول، جنین جوجه
  • امید صابری، حسین غفوری صفحات 32-41
    هدف
    هدف مطالعه حاضر بررسی بیان بهینه Hsp70 نوترکیب کبد ماهی Rutilus Frissi Kutum در باکتری E. coli می باشد.
    مواد و روش‏ها: به‏منظور بررسی میزان بیان پروتئین Hsp70 نوترکیب، باکتری E. coli ترانسفورم شده در محیط LB در زمان‏های 2، 4، 8، 12، 24، 36 و 48 ساعت، دماهای 20، 25، 30، 37، 45 و 50 درجه سانتی‏گراد، شرایط pH افراطی (5 و 9) و نیز در حضور فلزات سنگین همانند نقره، کبالت، آهن، کروم، جیوه، سرب، روی، کادمیوم، منگنز و نیکل کشت داده شد سپس با تهیه ی عصاره ی سلولی، میزان بیان Hsp70 با استفاده از SDS-PAGE 12 درصد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و رنگ آمیزی با کوماسی بلو صورت گرفت.
    نتایج
    بیان بهینه پروتئین Hsp70 نوترکیب در زمان 4 و 8 ساعت، دمای 37 درجه سانتی‏گراد و pH برابر 5 صورت گرفت. به‏علاوه در حضور نمک های فلزات منگنز و کبالت، به‏ترتیب بیشترین و کمترین میزان بیان پروتئین نوترکیب مشاهده شد. همچنین E. coli دارای Hsp70 در مقایسه با باکتری کنترل، نسبت به NaCl تحمل و رشد بیشتری دارد.
    نتیجه گیری
    همه نتایج حاصل از مطالعه نشان می دهد باکتری ترانسفورم شده در مقایسه با باکتری کنترل به‏دلیل دارا بودن Hsp70 نوترکیب در برابر شرایط حاد محیطی قادر به بقا بوده است. پروتئین Hsp70 نوترکیب با خاصیت چاپرونی خود از واسرشت شدن پروتئین های حیاتی جلوگیری کرد است. بنابراین شرایط رشد توصیف شده در این مطالعه می تواند برای تولید بهینه پروتئین Hsp70 نوترکیب در میزبان E. coli استفاده گردد.
    کلیدواژگان: Hsp70، Rutilus Frissi Kutum، چاپرون، E، coli
  • اکبر صفی پور افشار، فاطمه سعید نعمت پور، متینه لکزیان صفحات 42-51
    هدف
    محصول ژن اورنیتین دکربوکسیلاز-1 ((ODC1 آنزیم کلیدی دخیل در سنتز پلی آمین ها است که در انواع سرطان میزان آن ها افزایش می یابد. در این پژوهش اثر عصاره ریشه گیاه شیرین بیان بر بیان ژن ODC1 و درصد زنده مانی در دو رده سلولی سرطانی (MCF-7، MDA-MB-231) و رده نرمال (MCF-10A) سلول های پستانی انسان بررسی می شود.
    مواد و روش ها
    رده های سلولی تحت تاثیر غلظت های افزایشی عصاره از صفر تا 200 میکروگرم در میلی لیتر قرار گرفتند. فعالیت سایتوتوکسیک عصاره با استفاده از سنجش MTT بررسی شد. بررسی کمی بیان ژن ODC1 با استفاده از تکنیک Real-time PCR انجام شد.
    نتایج
    با افزایش غلظت عصاره میزان مرگ و میر سلول ها به ویژه در دو رده سرطانی به طور معنی داری افزایش یافت. همچنین با افزایش غلظت عصاره بیان ژنODC1 در رده های سرطانی کاهش قابل توجهی پیدا کرد و در مقایسه دو رده سرطانی رده MDA-MB-231 بیشتر تحت تاثیر عصاره گیاه شیرین بیان قرار گرفت.
    نتیجه گیری
    نتایج این تحقیق حاکی از اثر بالقوه عصاره گیاه شیرین بیان بر بیان ژن ODC1 در سلول های سرطانی پستان انسان و ارتباط آن با مهار رشد سلول های سرطانی است.
    کلیدواژگان: ODC1، ضد سرطان، شیرین بیان، سایتوتوکسیک
  • لیدا باباخواه، لیلا آزادی، مریم اربابیان، مرضیه تولایی، مهرنوش بهادرانی، محمدحسین نصراصفهانی صفحات 52-68
    هدف
    هدف از این پژوهش، پارامترهای اسپرمی (غلظت، تحرک و مورفولوژی) و وضعیت سلامت DNA اسپرم را در مردان ناباروری که در معرض مواجهات شغلی مختلف می باشند، است.
    مواد و روش ها
    152 مردی که برای اهداف تشخیصی به مرکز باروری و ناباروری مراجعه کرده بودند،( بهار 1393 تا پاییز 1395) وارد این مطالعه شدند. با همه شرکت کنندگان مصاحبه شد و نمونه مایع منی آن‏ها برای بررسی پارامترهای اسپرمی و سلامت کروماتین اسپرم به‏ترتیب بر اساس پروتکل سازمان بهداشت جهانی و روش TUNEL جمع آوری شد.
    نتایج
    نتایج نشان می‏دهند که در مردانی که در معرض مواد شیمیایی، نشستن طولانی مدت و با فعالیت فیزیولوژیکی بالا می باشند، درصد تحرک اسپرم کمتر و درصد آسیب DNA اسپرم بیشتر از معیارهای ارائه شده در مقالات قبلی می باشد. به‏علاوه، در مردان با آسیبDNA بیشتر از 10 درصد، کاهش معنی‏داری در پارامترهای اسپرمی مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    مواجهات شغلی دارای اثرات منفی بر روی کیفیت پارامترهای اسپرمی و سلامت کروماتین اسپرم می باشد، اما مطالعات بیشتری برای اثبات این نتایج لازم است.
    کلیدواژگان: ناباروری، مواجهات شغلی، آسیب DNA اسپرم، پارامترهای اسپرمی
  • مژگان زنده دل، زهره مرتضی ئی، مریم یوسفی صفحات 69-76
    هدف
    در این پژوهش مواد هیبرید جامد حاصل از کمپلکس باز شیف در داخل و روی سطح زئولیت NaY، تهیه شدند و سپس خاصیت ضد باکتری آن ها در برابر باکتری های مختلف (باکتری های گرم منفی و گرم مثبت) بررسی شد.
    مواد و روش ها
    ابتدا ترکیبات با خاصیت ضد باکتری از طریق روش سنتز پی در پی تهیه شدند. به‏طوری‏که کمپلکس‏های باز شیف فلزات واسطه به‏ دو روش یک بار از طریق روش کشتی درون بطری داخل حفرات زئولیت NaY و بار دیگر از طریق عامل دار کردن که همان اصلاح سطح ترکیبات حفره دار می‏باشد، بر روی سطح زئولیت NaY بارگذاری شدند. در بخش دوم، فعالیت ضد باکتری ترکیبات سنتز شده در سطح آزمایشگاهی در مقابل باکتری های گرم مثبت (باسیلوس سابتلیس و استافیلوکوکوس اورئوس) و گرم منفی (اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا) مورد بررسی قرار گرفت.
    نتایج
    نتایج نشان داد که مواد هیبرید جامد حاصل از کمپلکس باز شیف و زئولیتNaY فعالیت ضد باکتری بسیار خوب (در برابر باکتری های گرم منفی اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا) و قابل مقایسه ای با آنتی بیوتیک جنتامایسین و نالیدیکسیک اسید، به‏عنوان نمونه های استاندارد دارند. همچنین فعالیت ضد باکتری تا 24 ساعت همچنان ادامه داشت.
    نتیجه گیری
    مواد هیبرید جامد حاصل از کمپلکس باز شیف و زئولیتNaY فعالیت ضد باکتری بسیار خوب و قابل مقایسه ای با داروهای استاندارد دارند. خصوصا این ترکیبات قابلیت چندین بار استفاده بدون اینکه خاصیت خود را از دست داده باشند را دارند و تهیه آن‏ها از نظر صنعتی مقرون به صرفه می‏باشد.
    کلیدواژگان: خاصیت ضد باکتری، زئولیت، عامل دار کردن، کمپلکس باز شیف
  • محسن شرفی، زهرا عسگریان زاده، محمد امیر کریمی ترشیزی صفحات 77-87
    هدف
    این مطالعه به منظور بررسی اعمال شدت های مختلف میدان مغناطیسی بر محیط انجمادی اسپرم انجام شد.
    مواد و روش ها
    در این آزمایش از القای میدان مغناطیسی با شدت های 0، 2000، 4000 و 6000 گوس، به منظور تعیین شدت بهینه در طی فرآیند انجماد-ذوب استفاده شد. نمونه های منیاز 10قطعهخروسگلهمرغمادرگوشتی24هفتهنژادراس308بااستفادهازروشماساژشکمی جمع آوریشد. در این پژوهش تیمار های آزمایش شامل: 1) رقیق کننده معمولی، 2) رقیق کننده مغناطیسی شده با شدت G2000، 3) رقیق کننده مغناطیسی شده با شدت G4000 و رقیق کننده مغناطیسی شده با شدتG 6000 بود. رقیق کننده مورداستفاده در این تحقیق ، رقیق کننده Lake بود. این رقیق کننده با سطح 1 درصد لسیتین سویا و 5 درصد گلیسرول ترکیب و سپس بر اساس تیمار های آزمایشی ذکر شده، با شدت های مختلف امواج مغناطیسی روبرو شد. اسپرم رقیق شده بر اساس هر تیمار، پسازسردسازیدرپایوت های 25/0 میلی لیتریمنجمدشد.پسازانجماد،فراسنجه هاییهمچونتحرک کل،تحرکپیشرونده، مورفولوژیاسپرم،یکپارچگیغشایاسپرم،یکپارچگیآکروزوم،میزانتولیدمالون دی آلدهید، آپوپتوزیس و پتانسیلغشایمیتوکندری اسپرماندازه گیریشدند.
    نتایج
    نتایج نشان داد شدت های مختلف میدان مغناطیسی هیچ تاثیر معنی داری بر جنبایی کل، جنبایی پیش رونده، یکپارچگی غشاء، مورفولوژی، پراکسیداسیون لیپیدی، یکپارچگی آکروزوم و سازوکارهای آپوپتوزیس اسپرم خروس ندارد. فقط پتانسیل غشا میتوکندری در گروه کنترل از سایر گروه ها بیشتر بود (5/60 درصد، 05/0P<)
    نتیجه گیری
    ندارد باید اضافه شود
    کلیدواژگان: اسپرم خروس، امواج مغناطیسی، انجماد-ذوب، رقیق کننده
  • بررسی اثر دو فاکتور Nurr1 و GDNF بر حفاظت نورونهای دوپامین ساز SH-SY5Y در مقابل التهاب عصبی و مسمومیت ناشی از 6-OHDA
    صفحات 87-106
|
  • M. Nazari, F. Salabi, L. Du Pages 1-11
    Aim: The aim of this study was investigation of Follistatin gene over-expression effects on cell cycle, myogenic and growth factor genes expression of ovine primary myoblast (OPM) cells in lab that was done using AAV serotype 2 virus (rAAV2) carrying Follistatin (FST).
    Material and
    Methods
    Obtained primary myoblasts cells from 60-day-old sheep fetuses were cultured in the growth and differentiation media. The optical density at 450 nm was measured as an indicator of proliferation in transfected cells with AAV serotype 2 (rAAV2) carrying Follistatin. Finally, Myogenic, Myo D, CDK2, Myf5, p57 and p21 genes expressions were measured using Real-Time qPCR.
    Results
    The optical density (at 450 nm) was significantly increased in virus infected cells that shows Follistatin can increase proliferation. Follistatin proliferation significantly increased the expression of Akt1 and CDK2 genes and decreased the p21 expression gene under proliferation conditions. Real-Time results showed that the expression of myoincin, Myo D, Myf5, p57 and p21 genes increased under conditions of differentiation with Folistatin elevation.
    Conclusions
    The results showed that proliferation of Follistatin increased the myoblast cells proliferation by p21 gene expressing and increasing the differentiation of myoblast cells by increasing the myogenic genes expression.
    Keywords: Real Time qPCR, Follistatin, myogenic genes, ovine primary myoblast
  • L. N Sanadgo_I. M Komijan Pages 12-21
    Aim: The aim of this study was to investigate of cuprizone time-dependent effects on MAG, MOG, MBP, and PLP proteins and demyelination process.
    Materials And Methods
    The myelin degradation model was created with a five week diet containing 0.2% of cuprizone. The rats brain corpus callosum region was subjected to tissue and molecular evaluation at weeks 3, 4 and 5. At the end of the fifth week, behavioral studies were performed by open field test.
    Results
    Results showed that the expression of myelin sheath proteins decreased time-dependently in comparison with the control group. Despite the overall reduction of these proteins in the third week, only PLP protein decreased significantly in this week comparing to control (P
    Conclusion
    This research was the first time to study the main myelin proteins at the same time, and the results show that the best time for accurate molecular, tissue and behavioral reviews are fourth and fifth weeks.
    Keywords: Cuprizone, Corpus Callosum, Myelin Sheath, Demyelination
  • Z. Nasiri, S.J. Moshtaghian, F. Esmaeili Pages 22-31
    Aim: The present study was designed to investigate the effects of chitosan/poly vinyl alcohol scaffold incorporated by NRBE (neonatal rat brain extract) on neuronal differentiation of P19 EC (embryonal carcinoma) stem cells.
    Material and
    Methods
    In order to induce neuronal phenotype, P19-derived embryonic carcinoma stem cells were cultured on a rat chitosan/poly (vinyl alcohol) scaffold with newborn rat brain extracts. To evaluate the survival potential, migration and differentiation of the three-dimensional culture cells, these cells were grafted to the developing central nervous system of the chick embryo. Finally, the transplanted cells were detected using specific staining and immunofluorescence methods.
    Results
    Cresyl-Violet specific staining confirmed the neuronal phenotype of the transplantation cells. Also, the expression of specific neural protein, synaptophysin, was shown using the immunofluorescence process.
    Conclusion
    The results of this study showed that P19 embryonic carcinoma stem cells can be used as a source of pluripotent cells in transplantation studies in order to investigate cellular and molecular aspects of developmental and cellular differentiation.
    Keywords: Embryonic carcinoma stem cell, P19 cells, neural differentiation, Cell transplantation, Chick embryo
  • O. Saberi, H. Ghafoor Pages 32-41
    Aim: The aim of the present study was to investigate the optimal expression of Hsp70 recombinant Rutilus FrissiKutum liver in E. coli.
    Material and
    Methods
    To evaluating of expression level of recombinant Hsp70, transformed E. coli were cultured in LB medium at 2, 4, 8, 12, 24, 36 and 48 hours, 20, 25, 30, 37 and 50 °C, extreme pH (5 and 9) and in present of heavy metals e.g. mercury, cobalt, iron, zinc and etc. Expression of recombinant Hsp70 protein was determined by SDS-PAGE 12% analysis of E. coli extracts followed by staining with Coomassie Blue.
    Results
    Optimum expression of recombinant Hsp70 was obtained at 4 and 8 h, 37 °C and pH 5. Additionally, the maximum and minimum expression of this protein was achieved in present of manganese and cobalt respectively. The results further indicate that the survival of E. coli with Hsp70 was enhanced compared to the control cells.
    Conclusion
    All results reveal that transformed bacteria are able to survive against extreme environmental conditions compared to control sample, because of having recombinant Hsp70. This heat-shock protein protects vital proteins from denaturing by its chaperone property. So, growth condition described in this study can be used for optimizing production of recombinant Hsp70 in E. coli host.
    Keywords: Chaperone, E. coli, Hsp70, Rutilus Frissi Kutum
  • A. Safipour Afshar, F. Saeid Nematpour, M. Lakzian Pages 42-51
    Aim: Product of ODC1 gene is key enzyme in polyamines synthesis that in diverse cancers their content increases. In the present study the effects of root extract of licorice on the ODC1gene expression and cell viability of two human breast cancer cell lines (MCF-7 and MDA-MB-231) and non-cancer cell line (MCF-10A) were evaluated.
    Material and
    Methods
    The cell lines were subjected to increasing doses of the extract ranging from 0-200 µg ⁄ml. Cytotoxic effect was assessed using the MTT assay. Expression of ornithine decarboxylase 1 gene was analyzed by Real Time PCR.
    Results
    In cancerous cell lines mortality increases significantly by a concentration-dependent manner. Moreover, a marked decrease observed in the expression of ODC1 gene in cancer cell lines. In comparison of two cancer cell lines, MDA-MB-231cell line more affected by licorice root extract.
    Conclusion
    The result of our study highlights the potential influences of Glycyrrhiza glabra extract on ODC1 gene expression in breast cancer cells and its relation to inhibition of cancer cell growth.
    Keywords: ODC1, Anticancer, licorice, cytotoxic
  • L. Babakhah_I. L Azad_M. Arbabian_M. Tavalaee_M. Bahadorani_Mh Nasr- Esfahani Pages 52-68
    Aim: This study examines the sperm parameters (concentration, mobility and morphology) and the state of sperm DNA in infertile men exposed to various occupational exposures.
    Material and
    Methods
    This study was performed on 152 men who referred to Isfahan Fertility and Infertility Center )spring 2014 to autumn 2016( for diagnostic purposes. After an interview with all the participants, their semen samples were collected for assessment of sperm parameters and sperm chromatin health, based on the WHO protocol and the TUNEL method, respectively.
    Results
    The results showed that in men with prolonged sitting, high physiological activity and with exposure to chemical compounds, they had lower sperm motility and higher sperm DNA damage than the presented criteria by previous studies. In addition, in men with DNA damage higher than 10%, there was a significant decrease in sperm parameters.
    Conclusion
    Occupational exposure has negative effects on sperm parameters and sperm chromatin health, but more studies are needed to prove these results.
    Keywords: Infertility, Occupational exposures, Sperm DNA damage, Sperm parameters
  • M. Zendehdel, Z. Mortezaei, M. Yusefi Pages 69-76
    Aim: In this study, solid hybrid material from the Schiff base complex was prepared inside and on the surface of NaY zeolite, and then their antibacterial properties against different bacteria (gram-positive and gram negative bacteria) was investigated.
    Material and
    Methods
    Antibacterial compounds were first prepared by sequential synthesis. So that Schiff base complexes of intermediate metals are used in two ways, one way through the vessel's method inside the bottle, inside the NaY zeolite cavities, and again by the factorizing, which is the same as the modification of the pitted compound surface, on NaOH zeolite were loaded. In the second part, the antibacterial activity of the synthesized compounds in the laboratory was investigated against gram-positive (Bacillus subtilis and Staphylococcus aureus) and gram negative bacteria (Pseudomonas aeruginosa and Escherichia coli).
    Results
    The results show that solid hybrid materials from Schiff base complexes and Zeolite NaY has fine antibacterial activity (against gram negative bacteria such as Pseudomonas aeruginosa and Escherichia coli) compared with Gentamicin and Nalidixic acid as standard drugs. So, fine inhibition on bacterial growth till 24 hours.
    Conclusion
    The solid hybrid materials from Schiff base complexes and NaY Zeolite show fine inhibition on bacterial growth in comparison with standard drugs. In particular, these compounds can be used several times without losing their properties and making them industrially economical.
    Keywords: Antibacterial properties, Zeolite, functionalization, Schiff base complex
  • I. M Sharaf_Z. Asgariazadeh_Ma Karimi Torshizi Pages 77-87
    Aim: This study was carried out to investigate the application of different magnetic intensities on the sperm freezing medium.
    Material and
    Methods
    In this experiment, the magnetic field induction of 0, 2000, 4000 and 6000 Gauss was used to determine the optimum intensity during the freeze-thawing process. Semen samples were collected from 10 pieces of 24-week-old Ross 308 broiler chickens using abdominal massage technique. In this study, the experimental treatments were: 1) ordinary diluent, 2) G2000-intensive magnetic diluent, 3) G4000-intensive magnetic diluent, and G6000-intensive magnetic diluent. The used diluent in this study was the Lake diluent. This diluent was mixed with 1% soy lecithin and 5% glycerol, and then on the basis of the experimental treatments, they encountered different magnetic intensities. Diluted sperm was frozen based on each treatment, after cooling in a 0.25 ml straws. After freezing some sperm parameters such as total and progressive motilities, morphology, membrane integrity, MDA production, apoptosis status and mitochondrial activity were evaluated.
    Results
    Results showed that different magnetic fields had no significant effect on total and progressive mobilities, membrane integrity, morphology, lipid peroxidation, acrosome integrity and apoptosis mechanisms of rooster sperm. Just mitochondrial membrane potential in the control group was higher than other groups (60.5%, P
    Conclusion
    It seems that exposure of rooster semen cryopreservation media with magnetic field cannot be efficient for quality of sperm after thawing.
    Keywords: freezing-thawing, rooster sperm, magnetic waves, extender