فهرست مطالب

سلول و بافت - سال نهم شماره 2 (تابستان 1397)

مجله سلول و بافت
سال نهم شماره 2 (تابستان 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/05/27
  • تعداد عناوین: 8
|
  • حمیدرضا مومنی*، حوری سپهری، مهری یوسفی، نجمه اسکندری صفحات 102-111
    هدف
    این پژوهش با این هدف انجام شد تا مشخص نماید که آیا سیلیمارین قادر است اثرات مخرب آلومینیوم را بر روی قابلیت حیات، قابلیت تحرک و پتانسیل غشای میتوکندری اسپرم قوچ مهار کند.
    مواد روش ها
    اسپرم های اپی دیدیمی قوچ فراهانی به پنج گروه 1- اسپرم های لحظه صفر، 2- اسپرم های لحظه 180 دقیقه (کنترل) ، 3- اسپرم های تیمار شده با آلومینیوم کلراید (0. 5 mM) به مدت180 دقیقه 4- اسپرم های تیمار توام آلومینیوم کلراید (0. 5 mM) + سیلیمارین (0. 5 μM) به مدت 180 دقیقه و 5- اسپرم های تیمار شده با سیلیمارین به مدت 180 دقیقه تقسیم شدند. برای بررسی قابلیت حیات و پتانسیل غشای میتوکندری به ترتیب از سنجش MTT [3 – (4, 5- dimethyl thiazol-2-yl) -2, 5-diphenyl tetrazolium bromide] و رنگ آمیزی رودامین 123 استفاده شد در حالی که قابلیت تحرک بر اساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی انجام گرفت. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
    نتایج
    تیمار اسپرم ها با آلومینیوم کلراید 5/0 میلی مولار به مدت 180 دقیقه درصد قابلیت حیات، حرکت پیش رونده اسپرمها و پتانسیل طبیعی غشای میتوکندری را در مقایسه با گروه کنترل بهطور معنی داری کاهش داد. همچنین این آلاینده به طور معنی‏داری موجب افزایش حرکات درجا و ساکن اسپرمها نسبت به گروه کنترل شد. در گروه سیلیمارین+آلومینیوم، سیلیمارین به‏طور معنی داری توانست اثرات سمی آلومینیوم کلراید را بر این پارامترهای اسپرمی (به استثنای حرکات درجا) در مقایسه با گروه آلومینیوم مهار کند.
    نتیجه گیری
    آلومینیوم کلراید اثر سمی بر قابلیت حیات، قابلیت تحرک و پتانسیل غشای میتوکندری اسپرم قوچ دارد و سیلیمارین توانست اثرات مخرب آلومینیوم کلراید را بر روی پارامترهای مذکور جبران نماید.
    کلیدواژگان: آلومینیوم کلراید، اسپرم قوچ، پارامترهای اسپرم، سیلیمارین
  • معصومه اکبری، کلیشمی، شهره زارع کاریزی، مرتضی کریمی پور * صفحات 112-122
    هدف
    در مطالعه حاضر میزان بیان ژن‏های مذکور در 30 بیمار مبتلا به سرطان سلول‏های غیرکوچک ریه بررسی گردیده است. مواد و روش‏ ها: استخراج RNA از بافت‏ توموری و بافت مجاور 30 بیمار مبتلا به سرطان سلول‏های غیرکوچک ریه انجام شد. پس از سنتزcDNA ، با روشReal time-PCR بیان ژن‏هایBeclin1 و LC3 ارزیابی گردید. همچنین میزان بیان این ژن‏ها با یافته های بالینی و پاتولوژی بیماران مقایسه شد.
    نتایج
    در مطالعه حاضر میزان بیان دو ژنBeclin1 (p<0. 0001) و LC3 (p<0. 0001) افزایش قابل توجهی داشت. همچنین ارتباط معنی‫داری بین افزایش بیانLC3 بانوع زیرگروه بافتی مشاهده شد (p=0. 0171). نتیجه‏ گیری: افزایش بیان دو ژن Beclin-1و LC3 ممکن است باعث افزایش فرآیند اتوفاژی شود و افزایش فرآیند اتوفاژی می‏تواند باعث توسعه‎ی تومورزایی گردد که تایید این نتیجه نیاز به تحقیقات بیش‏تر دارد.
    کلیدواژگان: اتوفاژی، Beclin1، LC3، سرطان سلول‏های غیرکوچک ریه
  • حسن مروتی*، لیلا عینی، مسعود ادیب مرادی، حجت عنبرا صفحات 123-138
    هدف
    در تحقیق حاضر، تاثیر بافت شناسی تجویز کافئین در دوران بارداری بر روی شبکیه چشم و بیان ژن PAX6 در نوزادان موش بزرگ آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.
    مواد و روش ها
    تعداد 24 سر موش بزرگ آزمایشگاهی باردار به سه گروه مساوی تقسیم شدند. گروه کنترل سرم فیزیولوژی و دو گروه دیگر کافئین را با دوزهای 50 و 100 میلی گرم بر کیلوگرم به صورت داخل صفاقی از روز نهم تا بیستم آبستنی دریافت نمودند. نوزادان متولد شده در روزهای اول و پنجم آسان کشی و ناحیه سر آن‏ها جداسازی و داخل فیکساتیو ثابت شد. همچنین نوزادان از نظر ناهنجاری های ظاهری نیز بررسی شدند. ارزیابی های هیستولوژی و مورفومتری شبکیه، تغییرات فلورسنت بافت چشم و بیان ژن PAX6 با روش رونویسی معکوس واکنش زنجیره ای پلیمراز (Real-time PCR) بررسی شد.
    نتایج
    نتایج نشان داد که دریافت کافئین مادری بر شبکیه چشم نوزادان متولد شده با تغییرات آتروفیک همراه بوده و موجب کاهش معنی دار (05/0>p) در تراکم سلول‏های لایه گانگلیونی، ضخامت شبکیه و ضخامت لایه شبکه داخلی شد. همچنین کافئین باعث تغییرات رفتاری در مادران و فلوروسنت بافتی شده و باعث افزایش معنی دار (05/0>p) الگوی بیان ژن PAX6 در گروه های دریافت کننده کافئین شد.
    نتیجه گیری
    دریافت کافئین در دوره بارداری تغییرات مشخص هیستولوژی و مورفومتری را در ارگانوژنز و اختلال بیان PAX6 در تنظیم تکوین چشم را سبب می ‫شود.
    کلیدواژگان: کافئین، شبکیه، آنالیز مورفومتری، موش صحرایی
  • آزاده جعفرزاده، خسرو حسینی پژوه* ، مهران کیانی راد صفحات 139-149
    هدف
    هدف این مطالعه بررسی اتصال و رشد سلول‫های غضروفی گاو بر روی داربست نانوالیاف فیبروئین ابریشم و کیتوزان طراحی و ساخته شده توسط مولفین جهت استفاده در مهندسی بافت غضروف مفصلی بود. مواد و روش‫ ها: سلول‫های کندروسیت جداشده از غضروف 3 گوساله به داربست مذکور منتقل شده و برای 30 روز کشت داده شدند. چسبنگی و میزان رشد سلول‫ها با تصویر برداری میکروسکوپ الکترونی و روش‫های رنگ آمیزی هماتوکسیلین- ائوزین و DAPI ارزیابی و غضروف زایی با رنگ آمیزی تری کروم ماسون جهت ارزیابی تولید کلاژن و رنگ آمیزی سافرانین ا جهت ارزیابی تولید پروتئوگلیگان ها و تعیین مقدار گلیکوزآمینوگلیکان سولفاته توسط دی متیل متیلن بلو بررسی شد.
    نتایج
    نتایج نشان دادند که سلول‫های کندروسیت به خوبی بر روی داربست متصل شده و تکثیر یافته بودند. تعداد سلول‫های کشت داده شده پس از یک ماه 4 تا 5 برابر شده بودند. همچنین برسی تولید کلاژن، پروتئوگلیکان وگلیکوزآمینوگلیکان نشان داد که بافت غضروفی به خوبی برروی داربست تشکیل شده بود.
    نتیجه گیری
    داربست نانوالیاف کیتوزان/ فیبروئین ابریشم می تواند به‫عنوان کاندید مناسبی برای داربست‫های مهندسی بافت باشد، هم به‫لحاظ ایجاد دمین هایی برای اتصال سلولی به‫‫خاطر ماهیت پروتئینی (فیبروئین ابریشم) و پلی ساکاریدی (کیتوزان) آن و هم به لحاظ قطر نانوالیاف که نزدیک به قطر پروتئین‫های ماتریکس خارج سلولی بافت است.
    کلیدواژگان: مهندسی بافت، کندروسیت، داربست، فیبروئین ابریشم، کیتوزان
  • شیوا زمانی، فهیمه باغبانی آرانی *، سیدعطااللهسادات شاندیز صفحات 150-158
    هدف
    در تحقیق حاضر، به مطالعه اثرات ضد متاستاتیک و کشندگی نانو ذرات اکسید سریم در دو رده ی سلولی سرطان پستان MCF-7 و T47D پرداخته شده است.
    مواد و روش ها
    رده های سلولی سرطان پستان MCF-7، T47D و سلول نرمال HEK293 تحت تیمار با غلظت های 5/6 میلی‫گرم، 65 و 650 میکروگرم، 65 و 650 نانوگرم، نانو ذرات اکسید سریم قرار گرفتند و آنالیز MTT برای بررسی سمیت نانو ذرات انجام شد. سپس میزان بیان ژن‏های NM23 و KAI-1 با روش Real time PCR اندازه‏گیری شد.
    نتایج
    غلظت 650 میکروگرم و 5/6 میلی‫گرم از CNP به‫ترتیب باعث مرگ تقریبا 60 درصد از سلول های MCF-7 و T47D شد. همچنین در تیمار سلول های نرمال با غلظت 5/6 میلی‫گرم CNP کاهش بقای 25درصدی مشاهده شد. نتایج آنالیز بیان ژن نیز نشان داد دو ژن سرکوبگر توموری NM23 و KAI-1 تحت اثر CNP دچار افزایش بیان نمی‫شوند.
    نتیجه گیری
    بر طبق نتایج این تحقیق، نانو ذرات اکسیدسریم دارای اثر سمیت بر سلول‏های سرطان پستان می باشد. هر چند این تاثیر بسته به دوز و نوع رده سلولی متغیر می باشد. از طرفی بررسی بیان ژن های ضد متاستازیی نشان داد که این نانوذره قادر به افزایش بیان این ژن ها نیست و بنابراین در کنترل تهاجم سلولی بی تاثیر است و احتمالا اثر ضد سرطانی خود را از طریق القا مرگ سلولی اعمال می‫کند.
    کلیدواژگان: سرطان پستان، متاستاز، نانو ذرات اکسید سریم، MCF-7، T47D
  • اسماعیل زنگویی، عیدی بازگیر *، جلال غلام نژاد، مصطفی درویش نیا صفحات 159-175
    هدف
    هدف از این مطالعه بررسی تاثیر عصاره پوست سبزگردو بر روی کاهش علایم بیماری کپک آبی سیب، تغییرات میزان فعالیت آنزیمهای دفاعی شامل پراکسیداز و کاتالاز و همچنین تغییرات میزان بیان ژن این دو آنزیم در میوه سیب بود.
    مواد و روش ها
    در این پژوهش ابتدا از پوست سبزگردو عصاره گیری شد، سپس این عصاره های گیاهی جهت کنترل بیماری کپک آبی سیب با عامل Penicillium expansum، در آزمایشگاه و در انبار 4 درجه سانتی گراد استفاده شدند. تاثیر عصاره آبی پوست سبز گردو بر میزان فعالیت و همچنین بیان ژن های دو آنزیم پراکسیداز و کاتالاز در میوه سیب، نیزمورد ارزیابی قرار گرفت.
    نتایج
    بر اساس نتایج، در مورد آزمون اختلاط عصاره با محیط کشت و نیز عصاره های آبی و متانولی پوست سبز گردو در غلظت 1000×6 با میزان 41/86 و 84/75 درصد ممانعت از رشد قارچ بیمارگر بهترتیب، نسبت به شاهد، بهترینکنترل کنندگی را نشان داد. در آزمون انبار 4 درجه سانتی گراد سطح لکه ایجاد شده در تیمار عصاره های آبی و متانولی با غلظت 1000×6 بهمیزان 50/94 و 69/81 درصد، بهترتیب، نسبت به تیمار شاهد کاهش یافت. فعالیت آنزیمهای پراکسیداز و کاتالاز در روز نهم به بیشترین مقدار خود در بین روزهای نمونه برداری رسید. بررسی بیان ژنهای پراکسیداز و کاتالاز بهروش Real-time PCR نشان داد که بهترتیب 60/227 و 08/314 برابر میزان بیان دو ژن و در تیمار عصاره پوست گردو بههمراه بیمارگر، نسبتبهشاهد و در روز نهم،افزایش نشان داد.
    نتیجه گیری
    با توجه به نتایج این تحقیق مشخص شد که عصاره پوست سبز گردو علاوه بر اثر مستقیم قارچکشی قادر به القا بیان ژن های دفاعی و بهدنبال آن افزایش فعالیت آنزیمهای دفاعی در میوه سیب است.
    کلیدواژگان: بیان ژن، پوست گردو، پراکسیداز، سیب، کاتالاز، کپک آبی
  • زهره جهانگیری زاده، حسین غفوری *، رضاحسن ساجدی صفحات 176-186
    هدف
    نقش چپرونی پروتئین Hsp70 از ماهی Rutilus frisii kutum در غیرفعال سازی حرارتی لوسیفراز در سلول باکتری E. coli کوترنسفرم شده حامل ژن های لوسیفراز و چپرون مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ‫ها: انتقال هم‫زمان دو وکتور بیانی حاوی ژن های Hsp70 و لوسیفراز به سلول های باکتری E. coli انجام شد. سپس بیان سلول های کوترنسفرم شده تحت شرایط بهینه انجام پذیرفت. بعد از افزودن تتراسایکلین، نمونه های باکتری در دماهای 40، 42، 44، 46، 48 و 50 درجه سانتی‫گراد در طی زمان 60 دقیقه انکوبه شدند و در نهایت فعالیت لوسیفراز نمونه ها اندازه‫ گیری شد.
    نتایج
    در دماهای 40 و 42 درجه سانتی‫گراد با گذشت زمان 30 دقیقه، فعالیت لوسیفرازی در نمونه های کنترل تقریبا به صفر می رسد، در صورتی که در نمونه های کوترنسفرم به‫ترتیب حدود 72 درصد و 60 درصد فعالیت لوسیفرازی نسبت به نمونه های کنترل (‫قبل از تیمار حرارتی) حفظ شد و حتی پس از60 دقیقه نیز تا 36 درصد و 22 درصد فعالیت همچنان باقی ماند. همچنین در استرس دماهای 44 و46 درجه سانتی‫گراد، اختلاف قابل ملاحظه ای بین فعالیت لوسیفرازی نمونه کوترنسفرم و کنترل در زمان های اولیه پس از اعمال استرس مشاهده شد. در صورتی که در دماهای 48 و 50 درجه سانتی‫گراد فعالیت لوسیفرازی نمونه کوترنسفرم نسبت به نمونه کنترل حتی در زمان های اولیه استرس اندک بود.
    نتیجه گیری
    تجمع حرارتی لوسیفراز به عنوان یک پروتئین گزارش‫گر مهم، در دماهای بالا با توجه به فعالیت چپرون Hsp70 در سلول باکتری مهار شود که این امر می تواند در صنایع غذایی، داروسازی و تهیه ی کیت های تشخیص سرطان کاربردهای فراوانی داشته باشد.
    کلیدواژگان: Hsp70، Rutilus frisii kutum، لوسیفراز، in vivo، غیرفعال سازی حرارتی
  • لیلا وفادارقاسمی، مرتضی بهنام رسولی *، مریم مقدم متین، ناصر مهدوی شهری صفحات 187-195
    هدف
    هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر تیمار موش های صحرایی هیپرگلیسمیک با بنفوتیامین بر میزان مانایی سلول های بنیادی مشتق از بافت چربی بر روی داربست های سلول زدایی شده عصب سیاتیک بوده است.
    مواد و روش ها
    بعد از القای هیپرگلیسمی (STZ) و تیمار 4 و 8 هفته ای با بنفوتیامین از یک سوم میانی عصب سیاتیک، به‫روش ساندل، داربست های سلول زدایی شده تهیه شد. به موازات آن، از بافت چربی سلول های بنیادی استخراج، تکثیر و سپس در مرحله پاساژ 4 بر روی داربست ها پیوند زده شدند. در روز هشتم پس از پیوند، ماتایی سلول ها در محیط کشت توسط تست MTT و همچنین میزان چسبندگی سلول ها بر روی داربست توسط میکروسکوپ الکترونی نگاره (SEM) مورد ارزیابی قرار گرفتند.
    نتایج
    در مقایسه با گروه سالم، میزان مانایی سلولها در محیط کشت محتوی داربست های متعلق به موش های صحرایی هیپرگلیسمیک تیمار نشده به طور معنی داری کاهش یافت ولی بین گروه تیمارشده با بنفوتیامین و گروه سالم تفاوت معنی داری دیده نشد. بررسی SEM داربست ها چسبندگی سلول ها بر روی داربست را تایید کرد.
    نتیجه گیری
    هیپرگلیسمی احتمالا از طریق افزایش گلیکوزیلاسیون و تولید AGEs موجب کاهش اثرات القایی پروتئین های ECM بر میزان مانایی و همچنین چسبندگی سلول ها به داربست سلول زدایی شده می شود. چنین به نظر می رسد که تیمار موش های صحرایی هیپرگلیسمیک با بنفوتیامین با ممانعت از تغییرات متابولیک پیشرفته در پروتئین های ECM از تغییرات ساختاری ECM جلوگیری می کند.
    کلیدواژگان: هیپرگلیسمی، داربست سلول زدایی شده عصب سیاتیک، سلول های بنیادی مشتق از بافت چربی، بنفوتیامین، ماتریکس خارج سلولی
|
  • HR Momeni *, H Sepehri, M Yosefi, N Eskandari Pages 102-111
    Aim
    In order to study the efficiency of the tuber specific promoter (Patatin1), the expression of the HBsAg antigen of the hepatitis B vaccine was evaluated using a transient expression method (AgroInfiltration) in the tubers and leaves of potato plants. Material and Methods: A tuber specific promoter (Pat1) was isolated from the potato plant using a specific primer pairs by Polymerase Chain Reaction (PCR). It was cloned in the upstream of a synthetic optimized codon of the HBsAg gene in the binary plant vector pBI121. In order to compare the tissue specificity of Pat1, the HBsAg gene also was used under the control of a consultative CaMV35S promoter. The genetic constructs were transferred to the tubers and leaves of potato plants using the Agroinfiltration method. An HBsAg antigen content was measured using ELISA method.
    Results
    The level of HBsAg antigens in the leaves and tubers of potato plants indicated that Pat1 promoter specifically induced HBsAg high expression in the tuber tissues. Very low expression by the Pat1 promoter in the leaf tissues has been also reported and can be partly dependent on the presence of inducing factors in the inoculation media. However, the expression of HBsAg antigen occurs in both leaf and tuber tissues under the consultative promoter CaMV35S. The results showed that the codon optimized HBsAg gene for potato plant was expressed properly in plant tissues.
    Conclusion
    findings indicate that potato tuber specific promoter Pat1 can be used effectively to express the synthetic optimized HBsAg antigen in the transgenic potato plants.
    Keywords: HbsAg, Hepatitis B, Potato, Transient expression, Tuber specific promoter Pat1
  • M Akbari, Kelishomi, Sh Karizi, M Karimipoor * Pages 112-122
    Aim
    In the present study, the expression of Beclin1 and LC3 genes has been investigated in 30 patients with non-small cell lung cancer. Material and methods: RNA was extracted from tumor and adjacent normal tissues of 30 patients with non-small cell lung cancer. After synthesis of cDNA, real time-PCR was exploited for quantitative expression of Beclin1 and LC3 genes. Also, the expression of these genes was compared with the clinical and pathological findings of the patients.
    Results
    the expression levels of Beclin1 (P<0.0001) and LC3 (p<0.0001) genes increased significantly. Also, there was a significant correlation between increasing the expression of LC3 with the subtype of tissue (P=0.01).
    Conclusion
    The increased expression of Beclin-1 and LC3 genes may enhance the process of autophagy and this condition can develop tumorigenesis; however more research is needed to confirm these findings.
    Keywords: autophagy, Beclin1, LC3, non-small cell lung cancer
  • H Morovvati *, L Eini, M Adibmoradi, H Anbara Pages 123-138
    Aim
    In this study, the histology effect of caffeine administration was evaluated on retina and PAX6 expression in rat neonates. Material and Methods: A total of 24 pregnant rats were divided into three groups. Intraperitoneal injection of saline in the control group and also 50 mg/kg and 100 mg/kg caffeine injection from the ninth day of gestation was done. At 20 or 21 embryonic day, neonates on the first and fifth days were euthanized anesthetized and the eyes were isolated and fixed. The neonates were examined for abnormalities. The Retina Histological and morphometric evaluations, eye tissue fluorescence changes, and PAX6 gene expression were investigated by Real time PCR.
    Results
    The results showed that the effects of maternal caffeine treatment on the retina in neonates are associated with atrophic changes and cell counts of ganglion cell layer, retinal thickness and thickness of the inner plexiform layer, in the animals were treated with caffeine, were significantly reduced (P<0.05). Also caffeine induced behavioral changes in mothers and tissue fluorescence and significantly increased (P <0.05) the PAX6 gene expression in the groups receiving caffeine.
    Conclusion
    Administration of caffeine during pregnancy can induce histopathological changes in organogenesis and developing in rat neonate’s retina.
    Keywords: Caffeine, Retina, Morphometric analysis, Rat
  • A Jafarzadeh, K Hoseinipajooh *, M Kiani rad Pages 139-149
    Aim
    The aim of this study was to investigate the bovine chondrocytes growth on new polymeric nanofibers silk fibroin/kitosan scaffolds, designed by authors, to form the cartilage tissue. Material and Methods: The chondrocyte cells isolated from three calf articular cartilage were loaded on the scaffold. After a monthof incubation, cells morphology was studied by SEM and the rate of cell growth by H&E and DAPI staining. To assay chondrogenesis in the culture, production of collagene was assayed by masson’s trichrom staining and formation of Glycosaminoglycans (GAGs) and Proteoglycan was assayed by DMMB and “safranin O” staining.
    Results
    The results showed that the cells attached and proliferated to scaffolds very well. The number of cultured cells after one month proliferated by 4 to 5 times. Masson’s trichrom, safranin O staining and GAG assay showed cartilage tissue production in the scaffolds.
    Conclusion
    According to the results, the scaffold of nanofibers Fibroin silk / chitosan could be a good scaffold candidate for cartilage tissue engineering. This is due to the nature of the proteins in silk fibroin and polysaccharides in chitosan for cellular attachment and also the diameter close to the diameter of extracellular matrix proteins in these scaffolds.
    Keywords: Tissue engineering, Nanofibers, Electrospinning, Chitosan, Fibroin silk
  • Sh Zamani, F Baghbani, Arani *, S.A Sadat Shandiz Pages 150-158
    Aim
    In the present study, The anti-metastatic and cytotoxicity effects of cerium oxide nanoparticles on two MCF-7 and T47D breast cancer cell lines have been studied. Material and methods: MCF-7 and T47D breast cell lines and normal HEK293 cells were treated with 6.5 mg, 650μg, 65μg, 650ng, 65 ng of cerium oxide nanoparticles and MTT analysis was performed to investigate the toxicity of nanoparticles. Then, NM23 and KAI-1 genes expression were measured by real-time PCR method.
    Results
    Concentrations of 650 μg and 6.5 mg of CNP resulted in approximately 60% death of MCF-7 and T47D cells. Also, in treatment of normal cells with a concentration of 6.5 mg of CNP, Reduced survival of 25% was observed. Gene expression analysis showed that the two anti-metastatic NM23 and KAI-1 genes did not increase expression under CNP treatment.
    Conclusion
    According to the results of this study, the cerium oxide nanoparticles have toxic effects on breast cancer cells, However, this effect varies dose and type of cell line dependent. On the other hand, the study of the anti-metastatic expression of genes showed that this nanoparticle is not capable of enhancing the expression of these genes and therefore is ineffective in controlling cell invasion and is likely to exert its anticancer effect through induction of cell death.
    Keywords: Breast cancer, Metastasis, Cerium oxide nanoparticles, MCF-7, T47D
  • E Zangooei, E Bazgir *, J Gholamnejad, M darvishnia Pages 159-175
    Aim
    The aim of this study was to evaluate the effect of walnut green skin extract on blue mold apple, peroxidase activity and catalase activity, as well as the level of gene expression of these two enzymes. Material and methods: In this study, extracts of green skin of walnut were used to control the apple blue mold caused by Penicillium expansum, in vitro and in vivo. Then, the effect of the aqueous extract of this plant on the activity and also expression of the genes of the two enzymes of peroxidase and catalase were evaluated.
    Results
    The results of the extract mixed with culture media tests showed the aqueous and methanolic extracts of green walnut skin inhibit with the rate of 86.41 and 75.84 percent of the fungal pathogen were respectively the best treatment in comparison with the control. In vivo test (the 4 ° C), the spot surface, in the treatment of aqueous and alcoholic extracts with a concentration of 6×1000, reduced 94.50 and 81.69%, respectively. In the test for the activity of peroxidase and catalase activity, the walnut skin extract increase the activity of these enzymes at 9th day. The results of enzymes genes expression showed that the expression of peroxidase and catalase genes was 227.66 and 314.08 fold on day 9, in the plant extract+ pathogen treatment, respectively.
    Conclusion
    The extract of walnut skin had direct fungal effects, and it can was induce the defense genes expression and subsequently increased activity of defense enzymes.
    Keywords: Apple, Blue mold, Catalase, Gene expression, Peroxidase, Walnut skin
  • Zohreh Jahangirizadeh, H Ghafouri *, RH Sajedi Pages 176-186
    Aim
    The role of Hsp70 chaperone from Rutilus frisii kutum in the thermal inactivation of luciferase in E. coli cell carrying Hsp70 and firefly luciferase was investigated. Material and Methods: Co-transformation of E. coli cell was carried out with two expression vectors containing Hsp70 and firefly luciferase. The co-transformed cells carrying Hsp70 and luciferase were expressed under optimum conditions. After adding tetracycline, the cells were then incubated for 60 min at 40, 42, 44, 46, 48 and 50°C treatments. Finally, the luminescence activity of samples was calculated.
    Results
    After 30 min at 40 and 42°C temperatures, the luciferase activity in control samples reached almost zero, while in the co-transformed samples, about 72% and 60% of the luminance activity maintained compared with control samples (before heat treatment), and even after 60 min, up to 36% and 22% of the activity remained. Also, at 44 and 46°C temperatures in the initial times after stress, a significant difference was observed between the luciferase activity of the co-transformed and the control samples. In contrast, at 48 and 50°C temperatures, the changes of the luciferase activity of co-transformed samples were small compared with control samples even in the early stages of stress.
    Conclusion
    The thermal aggregation of luciferase as a significant reporter protein is inhibited at high temperatures via the activity of Hsp70 in the bacterial cell, which this process can be widely used in the food and pharmaceutical industries and the providing cancer diagnostic kits.
    Keywords: Hsp70, Rutilus frisii kutum, luciferase, in vivo, thermal inactivation
  • L Vafadar_Ghasemi_Behnam_Rassouli M *_M Moghadam_Matin_N Mahdavi_Shahri Pages 187-195
    Aim
    The purpose of this study was to investigate the effects of benfotiamine treatment of hyperglycemic rats on viability of adipose tissue- derived mesenchymal stem cells on sciatic nerve acellular scaffolds. Material and method: After induction of hyperglycemia (STZ) and treatment with benfotiamine segments for 4 and 8 weeks from the middle part of the sciatic nerves were decellularized using Sandell method and seeded with mesenchymal stem cells derived from adipose tissue. after 8 days of culture cells viability in the culture medium was evaluated by MTT assay and adhesion of the cells to the scaffold was examined by scanning electron microscopy (SEM).
    Results
    In comparison with intact group, cell viability of untreated hyperglycemic rats was significantly decreased while, there was no significant difference between benfotiamine treated group and intact. Results of electron microscopy confirmed adhesion of the cells on the scaffolds.
    Conclusion
    In hyperglycemic condition it is likely that glycosylation of ECM constituents and the production of AGEs decrease the inducible effects of ECM on the level of cell viability and probably cell adhesion to the scaffolds. It seems that benfotiamine treatment of hyperglycemic rats by reduction of glycation and AGEs production may prevent the structural changes of the ECM.
    Keywords: Hyperglycemia, Acellular scaffolds of sciatic nerve, Adipose derived stem cells, Benfotiamine, Extracellular matrix