فهرست مطالب

مطالعات قدرت نرم - پیاپی 16 (بهار و تابستان 1396)

نشریه مطالعات قدرت نرم
پیاپی 16 (بهار و تابستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/05/26
  • تعداد عناوین: 10
|
  • کریم سواری* صفحات 8-19
    در تحقیق حاضر این سوال که آسیب های روانی اثرگذار روی دانشجویان که حاصل جنگ نرم هستند و همچنین برخی از منابع مقابله با آن کدم اند مورد مطالعه قرار گرفت. کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور اهواز که در سال تحصیلی 1393 مشغول تحصیل بودند جامعه آماری را تشکیل داده اند که از بین آنان 191 دانشجو به صورت تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند. طرح تحقیق توصیفی– اکتشافی است و برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه های محقق ساخته، استفاده به عمل آمد. نتایج تحلیل نشان داد که آسیب های روانی حاصل از جنگ نرم روی دانشجویان عبارت اند از گرایش به فضای مجازی و تبعیت از مدل های غربی (مرکب از 9 آسیب) و بی نشاطی و کاهش خودباوری (مرکب از 7 آسیب). ضمنا بزرگان قوم، استاندار، نیروهای نظامی، مدیران اقتصادی، جشن های مذهبی، ائمه جمعه، رسانه های محلی و اساتید دانشگاه به ترتیب بیشترین و مهم ترین منبع مقابله با جنگ نرم تلقی می شوند.
    کلیدواژگان: آسیب های روانی جنگ نرم، منابع مقابله با آن
  • ملیحه عقابیان، سیده فاطمه طباطبایی* صفحات 20-41
    شکل گیری تفکر جهان تک حکومتی در ذهن استثمارگران سبب شده تا ملت ها را تحت کنترل خود دربیاورند و در این راستا در منطقه خاورمیانه به جهت اهمیت ژئوپلیتیک آن با برپایی جنگ نرم و فیزیکی، قوای مسلمانان را تحلیل نمایند. در این تحقیق با روش توصیفی- تحلیلی به تبیین اهداف دشمن در جنگ نرم، جهت بیداری و حفظ وحدت امت اسلامی، پرداخته شده است. نتایج، گویای این است که اهداف قدرت نرم استثمار می تواند در ایجاد تفرقه، خودباختگی در مواجهه با زندگی پیشرفته اروپائیان، دین گریزی با اشاعه اندیشه ناسیونالیسم و ایجاد ذهنیت بدبینی نسبت به الگوهای دینی، اشاعه رسومات مذهبی غیر مشروع و نامتعارف در میان مسلمانان، خلط تشیع با خرافات و مادی گرایی و اقامه جنبش های اختلاف برانگیز، خلاصه شود که می توان از این جنبش ها در تشیع، به شیعه انگلیسی یاد کرد؛ زیرا بر امور اختلاف برانگیز و موهنی همچون قمه زنی، لطم در عزاداری امام حسین (ع)، سب به خلفا و برائت جستن شیعه و سنی از یکدیگر، برپایی جشن عید الزهرا، دهه محسنیه و غیر آن، تاکید دارند درصورتی که به تصریح آیات قرآن، هرکسی که اصول اعتقادی توحید، نبوت و معاد را بپذیرد در جمع امت واحد اسلامی قرارگرفته و موظف به رعایت رحمت و وحدت است و علاوه بر بررسی آیات، با بررسی سندی و متنی، بطلان روایاتی که جواز امور مذکور استنباط شده و همچنین بدعت قمه زنی که متولد 3-4 سده اخیر است به اثبات رسیده استپیشنهاد می شود که در راستای تنویر اذهان عموم به رصد، واکاوی و تبیین مصادیق رفتاری نوظهور شیعه انگلیسی پرداخته شود وبا تمسک به قدرت نرم و اصول اعتقادی و رفتاری ناب شیعه به مقابله با این پدیده نوظهور اقدام شود.
    کلیدواژگان: اهداف استعمار، قدرت نرم، شیعه انگلیسی، قمه زنی، لطم
  • محمدحسین جمشیدی، محسن اسلامی* صفحات 42-65
    اندیشه و فرهنگ، بنیان و اساس هر اجتماع انسانی را تشکیل می دهند و تفاوت جوامع بشری به تفاوت در اندیشه، نگرش و فرهنگ آنها باز می گردد. نشان جامعهٔ سالم، اندیشهٔ متعالی و فرهنگ سالم و علامت جامعهٔ بیمار و منحط، اندیشهٔ راکد و فرهنگ آشفته و بیمار است.بسیج که از لحاظ لغوی از عناصر «اراده»، «آگاهی»، «سامان بخشی» و «عام اندیشی» شکل گرفته است، از لحاظ مفهومی روندی اندیشه ای- عملی است. روندی معقول، منطقی، آزادانه، آگاهی و مبتنی بر فطرت انسانی نوع بشر که حاصل عقل، تعقل و تدبر اوست. در بعد نهادی نیز این روند سازمان می یابد. و در لوای رهبری آزاداندیش و فرزانه – چونان امام خمینی (ره)- قرار می گیرد. بستر و کارمایهٔ اصلی بسیج، اندیشه و تفکر و فرهنگ بسیجی است. اندیشه و تفکر بسیجی نیز محصول عقل انسان آزاد و عامل شکوفایی آن است که در کلیت خود جهان نگری و بالتبع ایدئولوژی گروهی یا طبقاتی نیست بلکه ایدئولوژی نوع انسان است.حاصل اندیشه، نگرش و ایدئولوژی بسیجی، فرهنگ بسیجی است و آن نظامی از اندیشه ها و معانی و ارتباط میان آن ها و نیز ارتباط آن ها با الگوهای رفتاری «انسان بسیجی». در چنین نظام معنادار ارتباطی است که تمام کنش ها و رفتارها معنا یافته، ارزش و قداست می یابند. این نظام فرهنگی که از جوهرهٔ عقلی- دینی برخودار است با فطرت بشری نیز هماهنگی دارد و دارای ویژگی های چند، مانند خداگونه اندیشی، اتکا بر فطرت سلیم انسانی، عقلایی و منطقی بودن، واقعیت نگری، آرمان گرایی، ولایت مداری، ایمان پذیری، علم باوری، متعهد بودن، تخصص گرایی، وحدت گرایی و وفاق اندیشی، مصلحت شناسی، نوآوری و تحول، عدالت خواهی و ظلم ستیزی، نگرش عاشورایی، شهادت طلبی و اسوه گرایی است و لذا هرگز نمی تواند در قالب های تنگ گروهی و طبقاتی یا جناحی و صنفی باقی بماند وگرنه بسیجی نخواهد بود.
    کلیدواژگان: بسیج، تفکر بسیجی، فرهنگ بسیجی، امام خمینی (ره)
  • علی آدمی* صفحات 66-85
    از مهم ترین موضوعات دهه های اخیر که تحول شگرفی را در حوزه قدرت و اجزا و عناصر آن و نیز کاربست قدرت پدید آورده است بعد جدیدی از قدرت به نام قدرت نرم است. گرچه ادبیات مدرن و مورد استفاده آن توسط اندیشمندان غربی مانند جوزف نای نظریه پردازی شده است اما در دهه های 70 و 80 میلادی نهضت امام خمینی جز با استفاده از همین مولفه های اجتماعی و فرهنگی که امروز در قالب قدرت نرم می شناسند به پیروزی نرسید. یکی از مهم ترین این مولفه ها مفهومی به نام سرمایه اجتماعی است که حضرت امام با تبیین صحیح و کاربست دقیق و نیز شناخت همه جانبه از روحیات و فرهنگ افکار عمومی از آن به عنوان پلی برای پیروزی انقلاب استفاده کرد که در این پژوهش به دنبال تبیین و چگونگی استفاده از آن توسط حضرت امام هستیم.
    در این پژوهش با تاکید بر اندیشه های امام خمینی که مفهوم سرمایه اجتماعی از مضامین مورد تاکید در فرمایشات ایشان به خصوص در حوزه سیاسی و اجتماعی است، ابتدا منظومه فکری ایشان در خصوص سرمایه اجتماعی که شامل مولفه ها، عناصر و اهمیت آن در شکل گیری یک جامعه اسلامی است توضیح داده خواهد شد و همچنین به نقش تاریخی مردم و استمرار حضور کمی و کیفی آنها در شکل بخش به سرمایه اجتماعی و باز تولید آن در جهت اقتدار فرهنگی و هویتی کشور پرداخته خواهد شد.
    این سرمایه با اقدام فردی یا جمعی به تدریج و فرایندی شکل می گیرد و ریشه های آن با ایجاد شبکه های معقولانه، حس اعتماد، تفاهم بین الاذهانی و مشارکت جمعی با هدف تقویت انسجام درونی جامعه و در یک فرآیند تاریخی قابل شناخت است که البته در سده اخیر تاریخ ایران گسست ها و انقطاع های مختلفی مانع از هم افزایی و انباشت سرمایه اجتماعی شده اند. این مقاله به این پرسش پاسخ می دهد که جایگاه سرمایه اجتماعی در اندیشه های امام چیست و ایشان چگونه با بهره گیری از هویت اجتماعی جوانان به ساخت هویتی نظام اسلامی کوشیده اند؟
    کلیدواژگان: هویت اجتماعی، سرمایه اجتماعی، هویت ملی و اسلامی، آگاهی و اعتماد
  • افشین زرگر، عبدالکریم شاحیدر، محمد مهدی کوشا*، مهدی عباسی سرمدی صفحات 86-105
    امروزه و با گسترش روزافزون تحولات تکنولوژیکی و ارتباطی دیگر برای تاثیرگذاری نیازی به روش های مستقیم اجبار و اقناع و سرکوب نیست، به مرور و در پس سالیان گذار از شیوه های کلاسیک اعمال قدرت و از دست رفتن مشروعیت اعمال قدرت مستقیم، دولت ها سعی در اتخاذ استراتژی هایی متفاوت و در عین حال کار آمد نمودند، این کارآمدی هم چنان بستگی به میزان دستاوردی دارد که مورد انتظار است، استراتژی امروز دولت ها بر مبنای قدرت نرم شکل می گیرد و استفاده از این شکل از قدرت دارای گستره بیشتری است، گاهی استفاده از این قدرت شکل فرا سرزمینی گرفته و جنبه روابط بین المللی به خود می گیرد. این پژوهش در پی پاسخ به این سوالات است که روسیه چگونه با استفاده از قدرت نرم توانسته بدون کمترین درگیری شبه جزیره کریمه را به فدراسیون روسیه الحاق کند و هم چنین دکترین نظامی جدید روسیه تا چه حد در این امر موثر بوده است؟ روش پژوهش در این تحقیق با استفاده از روش مطالعه کتابخانه ای و منابع دست اول موجود در مورد قدرت نرم و دکترین نظامی روسیه است که به کمک آن تحلیل وقایع پیرامون الحاق کریمه به خاک روسیه ممکن می شود.
    کلیدواژگان: قدرت نرم، الحاق کریمه، روسیه، اصل حاکمیت، اصل عدم مداخله
  • احمد فدوی *، عباسعلی کدخدایی، محمدعلی داوریار صفحات 106-131
    نقش سیاسی، اجتماعی مرجعیت و علمای دینی خصوصا شیعه در تاریخ جوامع اسلامی همواره نقشی برجسته و تعیین کننده بوده است. این نقش در حالتی تکلیف مدارانه جهت حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جوامع اسلامی و ایستادگی در برابر طمع ورزی بیگانگان همواره بر صحنه تاریخ جوامع مسلمان و به ویژه تشیع نقش بسته است. مرجعیت شیعی در جامعه اسلامی به عنوان نیرویی ریشه دار، پرتوان، متکی به معنویت، برخواسته از متن اجتهاد و مسلح به ابزار فتوا و حکم با توانایی بسیج مردم و ایجاد جنبش سیاسی اجتماعی و راهبری آنها را به نحو مستقیم و غیرمستقیم دار یکی از مهمترین کانون ها و نهادهای قدرت نرم فقه سیاسی شیعی می باشد.
    ما در این مقاله ضمن بررسی جایگاه مرجعیت دینی به عنوان یکی از منابع مهم قدرت نرم در نظام فقه سیاسی اسلام به دو مولفه مهم آن، که خود نیز منبع قدرت نرم می باشند می پردازیم.
    رویکرد ویژه در این مقاله بررسی فقهی جایگاه و شئون دوگانه فتوا و حکم می باشد.
    کلیدواژگان: مرجعیت، شئون مرجعیت، فتوا، حکم
  • مهدی حقیقی کفاش*، محمود محمدیان، محمدرضا تقوا، محمدرضا اسماعیلی صفحات 132-151
    هنر ایرانی اسلامی به عنوان یکی از ارزشمندترین عوامل فرهنگی برای دستیابی به اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه های گوناگون محسوب می شود؛ ولی آیا هنر کشور در حال حاضر در خدمت اهداف انقلاب قرار دارد، یا بی تفاوت و نیز در تقابل با آن عمل می کند؟ اگرچه پس از انقلاب، آثار ارزشمندی در حوزه های گوناگون فرهنگی و هنری تولید شده است؛ ولی آیا همه آثار پدیدآمده در این بازه زمانی از شاخصه های جوهری اسلامی و ایرانی بودن برخوردارند؟ برای یافتنی پرسش، نخست، باید مرز میان اثر ایرانی اسلامی با اثر ایرانی غیراسلامی و در برخی موارد ضداسلامی یا ضدایرانی مشخص گردد تا دست کم در سطح سیاستگذاری های کلان، شفاف سازی صورت پذیرد. این پژوهش می کوشد با الهام از معارف اسلامی و مبتنی بر نظر اندیشمندان اسلامی معاصر و صاحب نظران متعهد حوزه هنر، شاخص های کلان برای تعیین حدود و معیارهای تشخیص ایرانی اسلامی بودن آثار هنری فرهنگی اعم از آثار نمایشی و رسانه ای، هنرهای تجسمی و هنرهای سنتی با رویکرد اصلاح و تکمیل استخراج و ارائه گردد که در نتیجه ویژگی های سه عامل «هنرمند»، «پیام» و «شکل»، به عنوان علل ثلاثه پدیدآیی اثر هنری، به عنوان شاخص های اصلی و کلان در ارزیابی و تعیین ایرانی اسلامی بودن آثار هنری شناسایی و بررسی شده است.
    کلیدواژگان: ماهیت فرهنگ و هنر، هنر اسلامی، هنر دینی، هنر انقلاب اسلامی، شاخص های هنر ایرانی، اسلامی
  • مهدی عباسی سرمدی*، محمد آبید صفحات 152-169
    حقوق نیز مانند بسیاری از علوم، جهانی شدن را به رسمیت شناخت.. به موازات گستره جهانی حقوق و نهادی های بین المللی در چند دهه اخیر، کشورهای مختلف تمایل به استفاده از قدرت نرم یافته اند. جمهوری اسلامی ایران نیز با آگاهی از اهمیت قدرت نرم در عصر وابستگی متقابل، نیز از ابزارهایی لازم در این راستا بهره می برد. الحاق به سازمان های بین المللی با اهداف متفاوت هم بیانگر قدرت نرم وهم نفوذ فرهنگی و علمی کشور را گسترش می دهد. در این مقاله به الحاق ایران به سازمان کنفرانس حقوق بین الملل خصوصی لاهه به عنوان ابزاری برای اعمال قدرت نرم پرداخته شد. یافته های ما از داده های مورد بررسی از قبیل؛ کتب، دایره المعارف ها، فرهنگ نامه ها، مجلات، روزنامه ها، هفته نامه ها، ماهنامه ها، در این حوزه، این است که دولت بخشی از صلاحیت های پیشین خود را به این نهادها، منتقل می کند البته به واسطه فعالیت و عضویت خود و اتباعش در این نهادها صلاحیت های جدیدی هم به دست می آورد؛ به نحوی که می تواند، با اتکا بر الحاق، در امور ملی دیگر دولت ها وارد شود. به علاوه دولت هر زمان اراده کند می تواند آن بخش از صلاحیت خود را که با دیگر دولت ها در قالب تعهدهای بین المللی به اشتراک گذاشته است. بدین ترتیب، دولت ها در جهت کسب برخی منافع، از منافع دیگری چشم پوشی می کنند. این نوشتار با روش کتابخانه ای انجام گرفته است. داده های پژوهش حاضر با روش تحلیل کیفی و عقلی، مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفته است.
    کلیدواژگان: کنفرانس لاهه، قدرت نرم، حقوق بین الملل، الحاق، دولت
  • غلامرضا سالارکیا*، محمدعلی سرلک، محمد جواد حضوری، حسن دانایی فرد صفحات 170-207
    مقاله پیش رو با مدنظر قرار دادن سیاست زدگی در سازمان های اطلاعاتی به عنوان یک عارضه سازمانی یا به مفهوم دقیق تر مهم ترین آسیب در این سازمان ها، در ابتدا تلاش می ورزد مفهوم سیاست زدگی در سازمان های اطلاعاتی را مورد بررسی عملیاتی قرار دهد. در ادامه، پیش آیندهای سیاست زدگی یا به عبارت دیگر بسترهای وقوع سیاست زدگی مورد مطالعه قرار می گیرد. سوال اصلی که نویسندگان در این مقاله به دنبال پاسخ گویی به آن با اتکا به پژوهش میدانی به روش نظریه داده بنیاد با استفاده از ابزار مصاحبه عمیق و هم چنین منابع ثانویه می باشند این است که «پیش آیندهای (بسترهای وقوع) سیاست زدگی در سازمان های اطلاعاتی چه است؟» پیش از پاسخ گویی به این سوال، لازم می نماید که نویسندگان به این مسئله پاسخ دهند که اساسا «سیاست زدگی اطلاعات به چه معناست و مفهوم آن چیست؟» نویسندگان در نهایت 17 عامل که در مجموع بسترهای سیاست زدگی اطلاعات به شمار می روند را اکتشاف و شناسایی می نمایند.
    کلیدواژگان: سازمان های اطلاعاتی، سیاست زدگی اطلاعات، پیش آیندهای سیاست زدگی اطلاعات، تحلیل اطلاعات، عارضه یابی سازمانی
  • مرتضی توکلی*، عبدالمجید شاهزایی صفحات 208-228
    امروزه با پیشرفت ارتباطات، جوامع دستخوش تغییرات بسیاری شده اند. رسانه های همگانی مانند تلویزیون، رادیو، اینترنت، ماهواره و... در سطح جامعه جایگاهی را اشغال کرده اند که از آن جایگاه بهطور فزاینده چه در سطح ملی و چه در سطح بین الملل مطرحشدهاند. از آنجا که فرهنگ ها از طریق رسانه های جمعی جریان مییابند، اشکال متفاوت زندگی نیز توسعه مییابند. در این رابطه میتوان گفت که رسانه ها بر شیوه زندگی و سلیقه های عمومی در سطح جامعه تاثیر میگذارند. هدف پژوهش حاضر آن است که میزان تاثیرگذاری رسانه ها بر تغییر سبک زندگی روستاییان را نشان دهد. روش تحقیق در پژوهش حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی میباشد و داده ها و اطلاعات موردنیاز به تبعیت از موضوع پژوهش از دو روش اسنادی- کتابخانه ای و پیمایشی با استفاده از ابزار پرسشنامه جمعآوری شده است. جامعه موردمطالعه این تحقیق 380 نفر از روستاییان بخش مرکزی شهرستان زهک میباشد. نتایج بهدستآمده حاکی از ارتباط معنادار میان میزان استفاده از رسانه ها و تغییر در سبک زندگی روستاییان در منطقه موردمطالعه میباشد.
    کلیدواژگان: قدرت رسانه ها، سبک زندگی، روستاییان، شهرستان زهک سیستان
|
  • Karim Savari * Pages 8-19
    In this study, trauma affects of soft power on students and also some resources for coping with it has studied. All students of Payam Noor University of Ahvaz have considered in the academic year 2015. Among The population that had formed, 191 students have selected by multistage random sampling. This paper is a descriptive - exploratory study and to collect data has been used of researcher-made questionnaires. The results showed that the trauma of war on students include trends in cyberspace and follow the Western model (consisting of 9 trauma) and somber and lower self-esteem (consisting of 7 trauma). The elders, governor, military, business executives, religious celebrations, imams, local media and university professors. Respectively the highest and most important coping sources deemed confront the soft war.
    Keywords: Soft War, Trauma, Coping Resources
  • Maliheh Oghabian, Seyede Fateme Tabatabaee* Pages 20-41
    The formation of thinking of one-governmental universe in the mind of the rich of England results in nations to be under the control of them, and in this field with respect to the geopolitical significance of the middle east and physical and psychological war, forces of Muslims have reduced. This research deals with interpretation of the goals of enemy by an analytical-descriptive method to awake and protect the unity of Islamic nation. Results indicate that the goals of exploitation include: schism, self-estrangement in confrontation to European developed life, secularism with dissemination of nationalism thought and formation of pessimism subjectivity toward religious symbols. Dissemination of illegal and heterodox sacraments among Muslims, confusion of Shi’ism by superstitions, materialism, and schematic movements that are mentioned “English Shi’a” in Shi’ism, because they affirm schematic and insulting affairs as self-mutilation in mourning ceremonies of imam Hussein (peace be upon him), insulting the caliphs, an6d contempt of Shi’a and Sunnite for each other, celebration of “eid-al-Zahra”, “mohsenieh decade”,…. While according to qur’anic verses, those who accept creed, monotheism, prophecy, and resurrection, they are among Islamic unitary nation, and obliged to observe absolute mercy and unity, and according to documental and textual study, some traditions considered as the license of above-mentioned affairs, are rejected. The innovation of self-mutilation is also confirmed. To clarify the public thoughts, monitoring, investigation and enlightenment of modern behavioral instances emerging from England Shieh is recommended. It is suggested that soft power, believing and behavioral principles of Shieh should be used against this new and emerging phenomenon
    Keywords: Goals of Exploitation, Soft Power, English Shia, Cutlass, self-mutilation
  • Mohsen Eslami * Pages 42-65
    Thought and culture, constitute the basis of any human society, and difference between societies returns to differences in thought, attitude and their culture. Indicates healthy society, the idea of the sublime and healthy culture and society sick and decadent symbols are ideas and culture still confused and sick. literally The Basij means "will", "consciousness", "regulations" and Conceptually, is process of Thought – practical. The Basij is process reasonable, rational, free, awareness and based on human nature that is result of his wisdom and prudence. On the institutional aspects of the process organized and surveillance under the leadership of the minded and wise - as Imam Khomeini. The main essence of Basij, is thought and culture of Basij. Though of Basij is also product free human reason that its entirety is not group or class ideology but is ideology of humans mankind. The result of thought, attitude and ideology of basij, is culture of basij and a system of ideas and meanings and the relationship between them and their relation to behavior patterns "Basij’s human". In such a communication significant system, became values and sanctity all actions and behaviors. This cultural system that enjoyed of essence of intellectual-religious, coordinate with human nature.
    Keywords: Basiji, Basiji thinking, Basij culture, Imam Khomeini (RA)
  • Ali Adami * Pages 66-85
    The most important issues in recent decades, are the new version of power that is called soft power which has made great changes in power, its elements, components and application. Although its modern and current literature has been theorized by the western thinkers like J. Nye, yet the victory of Imam Khomeini’s revolution was shaped by using the social and cultural elements that today are recognized as soft power. One of these elements is the concept that is called social capital which Imam Khomeini has been used as the bridge to the victory of revolution through precise and correct explanation, application and also comprehensive knowledge of public opinion culture and characteristics. This paper is aimed to focus on the concept of social capital with an emphasis on Imam Khomeini’s thoughts specially social and political thoughts. At first, his thoughts witch are based on social capital including elements, components, and importance for a constructing an Islamic society is explained and then the historical role of the people and continuity of its qualitative as well as quantitative presence is discussed, as this role has contributed in producing and reproducing social capital towards identity and cultural authority of the country. This social capital is shaped gradually by individual and collective measures, and its roots could be recognized in a historical process by making rational network, a sense of confidence, intersubjective understanding and public participation with the aim of internal cohesion of society. It should be considered that in the last century of Iranian history, there are different discontinuities and ruptures which have prevented the synergy and the accumulation of social capital. This paper is to answer this question that what is the status of social capital in Imam Khomeini’s thoughts? And how Imam Khomeini has tried to build an identity construct of Islamic system by using the social identity of people?
    Keywords: social identity, Social Capital, Islamic, national identity, knowledge, confidence
  • Afshin Zargar, Abdolkarim Shaheidar, Mohammad Mahdi Koosha *, Mahdi Abbasi Sarmadi Pages 86-105
    Nowadays, with the advent of technological developments and different communications methods, there is no need to direct methods of coercion, repression and suppression anymore. Over the years, after the years of transition from classical methods of exercising power and loss of legitimacy of direct exercising power, governments tried to adopt different and efficient strategies. This efficiency also depends on the amounts of the expected achievements. The current strategy of governments is based on soft power and using this form of power has a greater range. Sometimes this power takes extra-territorial form and international relations.This study seeks to find an answer to the question how could Russia incorporate Crimean Peninsula to Russian Federation without the slightest conflict? How much Russia’s new military doctrine has been effective? The method of present research is library research and uses original sources about soft power and Russian military doctrine by which the analysis of the events surrounding the incorporation of Crimean to Russia’s territory becomes possible. The necessity and importance of this research originate from the fact that stability of governments is based on the concept of “border” and modern tools in the field of soft power can threaten global security and order. Results of this study show that according to the UN charter and existing procedures, any direct or indirect intervention of states in internal affairs of other states is strongly prohibited. Instruments of soft power which intervene the internal affairs of countries are also the examples of these prohibited tools because the absolute sovereignty of governments on citizens in internal dimension and freedom of action in external relations is the exclusive right of governments.
    Keywords: Soft Power, Crimea, Russia, Principle of Sovereignty, Non interference principles
  • Ahmad Fadavi * Pages 106-131
    Politico-social role of religious authority and especially Shiite scientists, in the history of Islamic societies has always been prominent and determinative. This role is illustrated in the historical scene of Islamic and especially Shiite societies, in a task-oriented status and for the protection of political, economic and cultural independence of Islamic societies and resistance in front of the foreigner's greed. Shiite authority, having the instrument of Ijtihad in the two aspects of Judgment and sentence, as the two important components of power, not only breaks the grandeur of colonialism and arrogance and cuts their interference in the internal affairs of other countries, but also carries an explicit message to human societies, putting stress on the establishment of justice and divine teachings, the right of freedom integrated with human responsibility in front of God, fighting all exponents of ruin and corruption that weaken the status of peace and security, paying attention to multi-directional rights of man's children from any race and religion, negation of foreign arrogance in political, economic and social areas, the right of defense to the assault, supporting the world's Moslems and oppressed, and etc.In the present paper, the status of religious authority as one of the important sources of power in Islamic Fiqh system and its two important components which are themselves sources of power, are investigated. The especial approach in this jurisprudent study is these status and components.
    Keywords: Authority, Fatwa, sentence, political Fiqh, Shiite authority
  • Mehdi Haghighi *, Mahmood Mohamadian, Mohammad Reza Taghva, Mohammad Reza Esmaili Pages 132-151
    Iranian Islamic art is considered as one of the most valuable cultural factors to reach the goals of the Islamic republic of Iran in different fields, but the question is whether this art is serving the goals of the Islamic revolution or is apathetic or even against those goals? Although after Islamic revolution so many valuable artworks in different artistic and cultural field are produced, there are still doubts about passing the desired Iranian and Islamic indicators in this period. Therefore, a boundary should be defined among the Iranian-Islamic and Iranian-non Islamic and sometimes Anti-Islamic work in order to be able to clarify the work in at least macro policy making. What is the correct method to categorize and differentiation between the artistic and cultural Islamic-Iranian work and other work? This study tries to extract and define some major indicators to determine the boundaries and standards for assessing the Islamic-Iranian artworks such as media and dramatic works, visual arts and traditional arts. Its method is inspired by the Islamic teachings and is based on the ideas of the current Islamic scholars and experts in the field of art and its approach is the correction and improvement of the indicators. In conclusion, the features of three factors “artist”, “message” and “configuration” (which are the three main factors of creation of an artwork) are defined and studied as the main and major indicators in assessing the Islamic-Iranian arts.
    Keywords: the nature of art, culture, Islamic art, religious art, Islamic revolution art, Indicators of Islamic-Iranian art
  • Mehdi Abbasi Sarmadi *, Mohammad Abid Pages 152-169
    Law as other sciences, have recognized globalization. In recent decades according to law spreading and international organization, countries tend to use soft power. The Islamic Republic of Iran acknowledging soft power in bilateral dependency, use required accessories. Annexing to international organizations with variety in target not only describe soft power but also extend scientific and cultural infiltration. this essay annexing I.R. Iran to Hague international private law conference as a tool for inserting soft power will be studied. Findings from references such as books, encyclopedias, dictionaries, magazines, Weeklies, monthlies and quarterlies in this scope show that government transfer some pervious authorities to these organizations. The government receives new authorities because of his membership and as well membership of his nationals; By means of relying on annexing could interfere to other governments national affairs. In addition whenever government want to share some authorities with other governments in framework of international commitments. Thus government ignores some benefits against other benefits. This paper was done by library method. Present research data were investigated and analyzed with qualitative and rationally.
    Keywords: Hague Conference, Soft Power, International Law, annexation, Government
  • Gholamreza Salarkia *, Mohammad Ali Sarlak, Mohammad Javad Hozori, Hassan Danaei Fard Pages 170-207
    Intelligence agencies by providing unique and timely information to policy makers (politicians) through data and information from overt and covert sources participate in the governance and management affairs. In this article antecedents of politicization or the politicization of the substrates is studied. There is essential information for policy formulation, (policy) efficient or strategic. Since it is based on a comprehensive assessment, information is considered as power, so it can be accessed actors in the field of power, privilege and mastery in their victory over the other competitors to be considered.The main questions that the authors seek to answer it by relying on the field research by theory grounded and by using of in-depth interviews and secondary sources are the "antecedents (substrates occurrence) politicization of intelligence, what is?" Before responding to this question, it is necessary and important that the authors respond that essentially "politicization information What does it mean and what is its meaning?"
    Keywords: Intelligence Agency, intelligence Politicization, politicization Antecedents, intelligence analysis, Organizational diagnosis
  • Mortaza Tavakoli *, Abdolmajid Shahzaee Pages 208-228
    Lifestyle, something that social scientists have noticed over the past decades. However, definitions and approaches concerning lifestyle is different, can be found in common places where intellectuals are more accepting. Style of life, in every society, can be done with various motives, with the advancement of communication, societies have undergone many changes. Mass media such as TV, radio, Internet, satellite, etc. have occupied a place in society that increasingly place both nationally and internationally Mtrhshdhand. Since the flow through the mass media cultures, different forms of life developed. In this respect, the lifestyle media and public preferences influence in the community. The aim of this study is that the impact of the media on lifestyle changes to show the villagers. This research study of 380 villagers in the central city is Zehak. The results show a significant association between the use of media and lifestyle changes in the study area is rural.
    Keywords: The power of media, Lifestyle, rural, city Zehak Sistan