فهرست مطالب

پژوهشنامه انقلاب اسلامی - پیاپی 22 (بهار 1396)

پژوهشنامه انقلاب اسلامی
پیاپی 22 (بهار 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/03/18
  • تعداد عناوین: 8
|
  • محمدهادی راجی، اصغر افتخاری* صفحه 1

    انقلاب اسلامی به عنوان یکی از مهمترین انقلاب های معناگرا در تاریخ جهان به حساب می آید. یکی از راهبردی ترین اهداف انقلاب اسلامی، موضوع صدور انقلاب اسلامی بوده و هست، اما فقدان الگوهای بومی در زمینه صدور انقلاب اسلامی همواره یکی از موانع عملیاتی شدن این موضوع مهم بوده است. با استفاده از مفهوم بازاریابی سیاسی و طرح آن مبتنی بر فرانظریه بومی مفهوم بنیادین نیاز سعی بر آن شده است تا گامی به سوی طراحی چارچوب های بومی در راستای عملی کردن موضوع صدور انقلاب اسلامی برداشته شود. این که بازاریابی سیاسی چیست و راهبرد بومی آن برای صدور انقلاب اسلامی چگونه است، سوالاتی هستند که در این پژوهش پیگیری شده است. بازاریابی سیاسی مفهومی است که در راستای پذیرش سازی ایده و معنا در مخاطب عمل می کند و با طرح آن مبتنی بر مفهوم بنیادین نیاز به مثابه منشاء کنش های انسانی سعی شده است تا یک چارچوب بومی در این زمینه مورد طرح و کاربست قرار بگیرد. در نتیجه نیز بازاریابی سیاسی مبتنی بر مفهوم بنیادین نیاز به مثابه منشاء کنش های عینی و ذهنی انسانی به عنوان چارچوب بومی کاربست پذیری صدور انقلاب اسلامی ارائه شده است. در این پژوهش که از نوع توسعه ای – کاربردی می باشد از روش تحقیق توصیفی – تحلیلی و برای گردآوری اطلاعات نیز از روش کتابخانه ای استفاده شده است.

    کلیدواژگان: صدورانقلاب اسلامی، بازاریابی سیاسی، مفهوم بنیادین نیاز، چتر و بارش اطلاعاتی
  • رضا طهماسبی بلوک آباد*، سید مجتبی کمیلی فرد، مهدی حمزه پور صفحه 23

    یکی از وظایف اصلی نظام ها و به تبع آن نظام جمهوری اسلامی نحوه تعامل آنها با مسائلی است که در عرصه های گوناگون اجتماعی بروز می کند. یکی از عرصه های اصلی در جوامع کنونی عرصه فرهنگ است که به خصوص در جمهوری اسلامی ایران همواره با مشکلات و مسائل متعددی رو به رو بوده است. سوال اصلی پژوهش این است هر یک از مراحل فرایند خط مشی گذاری فرهنگ در انقلاب اسلامی از چه میزان اهمیتی برخوردار بوده و در عین حال عملکرد کنونی مسئولین ناظر به هر یک از مراحل در چه سطحی از مطلوبیت برخوردار است؟ در این پژوهش با احصا و استخراج مراحل اصلی در فرایند خط مشی گذاری فرهنگی سعی شده است که به اولویت بندی مراحل فرایند خط مشی گذاری مبتنی بر دو بعد اهمیت هرکدام از مراحل در فرایند خط مشی گذاری و عملکرد نظام خط مشی گذاری در انجام آن مرحله پرداخته شود. در نهایت در این پژوهش مراحل شناخت و درک مساله، ارزشیابی و اجرا به ترتیب اولویت های اول برای بهبود در فرایند خط مشی گذاری فرهنگی شناخته شدند. علاوه بر این با تحلیل مبتنی بر ماتریس اهمیت و عملکرد فرایند خط مشی گذاری توصیه های جدی برای بهبود در مراحل خط مشی گذاری فرهنگی تبیین شده است.

    کلیدواژگان: خط مشی گذاری عمومی، خط مشی گذاری فرهنگی، فرایند خط مشی گذاری، تجزیه و تحلیل اهمیت، عملکرد
  • جلال درخشه، محمد آقایی*، محمدرضا فتحی مهر صفحه 39

    بهترین راه برای بررسی و مطالعه ی پدیده های مرکب به دست آوردن فهمی کلی از آن ها است که جغرافیای حوزه ی مطالعاتی مطلوب را به پژوهشگران نشان دهد. از این روی برای مطالعه ی پدیده ی آینده محور «تمدن نوین اسلامی» لازم است ابتدا مرزهای مفهومی آن مورد بازشناسی قرار گیرد. آیت الله خامنه ای به عنوان تاثیرگذارترین عالم شیعی در قرن بیست و یکم دارای سپهری اندیشه ای است که افق های گوناگون آن سیراب از آموزه های اصیل اسلامی است؛ به همین علت شناخت مرزهای مفهومی تمدن نوین اسلامی در اندیشه ی ایشان گامی مهم در راستای نیل به معرفت صحیح از فرهنگ سیاسی تشیع می باشد. سوال اصلی نوشتار حاضر آن است که آفاق تمدن نوین اسلامی در سپهر اندیشه ی آیت الله خامنه ای چیست؟ برای پاسخگویی به این پرسش انگاره ی تمدن نوین اسلامی در چهار حوزه ی کلان هستی شناسی، معرفت شناسی، غایت شناسی، و روش شناسی در اندیشه ی آیت الله خامنه ای مورد مطالعه و بازتفسیر قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان می دهد تمدن نوین اسلامی در اندیشه ی ایشان از لحاظ هستی شناسی به صورت دوبعدی، در قالب معرفت شناسی آفاقی، با غایت سعادت طلبی، و در نهایت روش شناسی اخلاقی فهم می گیرد. نوشتار حاضر در زمره ی پژوهش های کیفی فلسفی-سیاسی است که باروش توصیفی-تحلیلی صورت گرفته و منابع آن از طریق مطالعه ی اسنادی و رجوع به منابع موجود گردآوری شده است.

    کلیدواژگان: تمدن نوین اسلامی، آیت الله خامنه ای، هستی شناسی، معرفت شناسی، غایت شناسی
  • اصغر پرتوی* صفحه 55

    شناخت علل ایجاد انقلابهای بزرگ سیاسی از قبیل انقلاب اسلامی ایران از اهمیت بالایی در جامعه شناسی سیاسی برخوردار است. تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 ، جامعه شناسان انقلاب اساسا بر نقش عوامل ساختاری در ایجاد انقلابها تمرکز داشتند . تحت تاثیر انقلاب اسلامی تحولی در نظریه پردازی انقلابها به وجود آمد و نقش عوامل فرهنگی در ایجاد انقلابها برجسته گردید .
    در این مقاله با بهره گیری از نظریه « کارگزار - فرهنگ» اریک سلبین به این مساله پرداخته ایم که اندیشه ورزان دینی به عنوان کنشگران اصلی عرصه فرهنگ چه نقشی در انقلاب اسلامی ایفا کردند . در راستای سوال مطروحه ، این فرضیه مورد سنجش واقع شد که «اندیشه ورزان دینی از جمله دکتر علی شریعتی ، استاد مطهری و امام خمینی (ره) با بهره گیری از ظرفیتهای دینی اسلام (مذهب تشیع) و تبدیل «اسلام به مثابه فرهنگ» به «اسلام به مثابه ایدئولوژی» نقشی اساسی در ایجاد انقلاب اسلامی ایفا کردند» .
    با رجوع به منابع معتبر مکتوب ، فرضیه مورد سنجش قرار گرفت . یافته های تحقیق حاکی از آن است که اندیشه ورزان انقلاب اسلامی با بهره گیری از فرصت هایی که به دلیل مهندسی فرهنگی غرب گرایانه (مبتنی بر سکولاریسم ، شبه مدرنیسم و ناسیونالیسم باستان گرا) در دوره پهلوی ایجاد شد و باز تفسیر انقلابی از مذهب تشیع و خلق فرهنگ مقاومت زمینه ذهنی انقلاب اسلامی را فراهم ساختند .

    کلیدواژگان: انقلاب اسلامی، اندیشه ورزان دینی، رهیافتهای فرهنگی، نظریه کارگزار، فرهنگ، بازخوانی سنت ها
  • مهدی نادری صفحه 79

    از جمله پرابلماتیک اصلی متفکران مسلمان ایرانی و غیر ایرانی، شناخت غرب و مبانی تمدنی آن است. انگاره «جاهلیت مدرن»، تعبیر و اصطلاحی است که برای نقد مبانی معرفتی و منطق رفتاری تمدن غرب در گفتمان فکری انقلاب اسلامی بکار گرفته شده است. این مقاله با رویکرد کیفی و روش تحلیل اسنادی، درصدد پاسخ به این سوال است: «دلالت های نظری و عملی کاربست انگاره جاهلیت در گفتمان انقلاب اسلامی چیست؟». یافته های پژوهش بر ملاحظاتی چند تاکید دارد: اول، جاهلیت تعبیری اسلامی است که در قرآن کریم و سیره معصومین علیهم السلام برای نشان دادن قباحت و بطلان هرگونه باور، اخلاق و رفتار غیر اسلامی و ضد اسلامی بکار گرفته شده است. دوم، اطلاق جاهلیت مدرن بر معرفت و منطق رفتاری غرب از جانب گفتمان فکری انقلاب اسلامی دلالت هایی دارد: الف. از منظر نظام معنایی، جاهلیت مفهومی کلی است و مصادیق و مراتب فراوانی دارد. تفاوت جاهلیت مدرن با جاهلیت کهن جاهلیت صدر اسلام در شکل ظاهری و نه محتوا است. از اینرو، جاهلیت به معنای «حاکمیت شهوت و غضب» بر محیط زندگانی انسان و در مقابل «حاکمیت عقل هدایت شده الهی» بر محیط زندگانی انسان است. ب. ابتذال اخلافی، نسبیت گرایی معرفتی، تکلیف گریزی(انسان محوری) و ناسیونالیسم(عصبیت) از نشانه های اطلاق جاهلیت مدرن است. ج. جاهلیت مدرن با شاکله، ابزار و تدابیر جدید و با به خدمت گرفتن ابزارهای علمی و تبلیغاتی پیشرفته نسبت به جاهلیت کهن، مجهز تر است. لازمه فائق آمدن بر جاهلیت مدرن دو راهکار سلبی(مقاومت اسلامی) و ایجابی(تلاش برای تحقق حیات طیبه اسلامی) می باشد.

    کلیدواژگان: اسلام، انقلاب اسلامی، جاهلیت مدرن، سیاست
  • فاطمه قنایی*، نورالله قیصری صفحه 99

    نظام جمهوری اسلامی ایران از بدو تاسیس تاکنون یکی از نظامهای حکومتی دنیا می باشد که بیشترین انتخابات را تجربه و برگزار نموده است. جمهوری بودن ساختار نظام و انتخابی بودن مناصب و مقامات تقنینی و اجرایی از جمله شاخصهای مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی ایران است که بستر مناسبی را برای حضور گسترده شهروندان، گروه ها و احزاب در جهت تعیین سرنوشت سیاسی از طریق انتخابات فراهم نموده است.حضرت امام (ره)،براساس نظریه سیاسی انقلابی،مردمی وکارآمدخود،با طرح اصل ضرورت تعیین سرنوشت هرملت به دست خویش تصریح می نمایند:«هرملتی بایدسرنوشت خودش را خودش معین کند».امام ،حاکمیت وتعیین سرنوشت ملتها را به دست خویش نه تنها به سان یک شایست وبایست سیاسی طرح می کنند،بلکه آن را به عنوان یک سنت وقانون فلسفی تاریخی وجهانی مورد توجه قرار داده است وبه عنوان یک واقعیت عینی ومسلم مورد تاکید قرار می دهند.همچنین امام دولتها واقتدار وکارآمدی آنها رااز اراده ملتهاوعلاقه مندی آنان به سرنوشت خویش محسوب می دانند،یعنی دولت،انتخابات،ریاست جمهوری،رهبری ومجلس وسایر ارکان ونهادهای نظام سیاسی ودولت جمهوری اسلامی ایران راناشی از خواست ملی وتابع اراده عمومی آنها تلقی می کنندوهمچنین آنها را در جهت تامین منافع ومصالح کشور خود می دانند.اجمالا در این مقاله به بررسی منابع و مبانی نظری اندیشه ی سیاسی امام (ره) در خصوص لزوم مشارکت سیاسی مردم در جهت تعیین سرنوشت سیاسی و ساماندهی و اداره جامعه اسلامی می پردازیم.

    کلیدواژگان: مشارکت سیاسی، انتخابات
  • رضا سلیمانی صفحه 123

    شیوه اندیشیدن درباره حکومت در هر جامعه یکی از موضوعات قابل تامل برای اندیشه ورزان حوزه سیاست است به طوریکه می تواند مبنایی برای بدیهی یا غیربدیهی قلمداد کردن هر حکومت از یک سو و تعیین شکل و سیاق ابراز مخالفت علیه آن از سوی دیگر قلمداد شود. به دیگر سخن، نوع تصور حکومت و پرسشهای جدی درباره مطلوبیت آن، از جمله موضوعات اساسی در بررسی تفکر انقلابی یا اصلاحی مخالفان هر نظام سیاسی قلمداد می شود. بنابراین، اتخاذ هر گونه روشی در برخورد با نظام سیاسی مسلط مبتنی بر تلقی نیروهای مخالف از حکومت است. نوشتار پیش رو بر آن است تا در چارچوب مفهوم حکومتمندی فوکو به ارزیابی تفاوت میان تفکر انقلابی امام خمینی(ره) با رویکرد آیت الله خالصی زاده؛ و نیز جریان فداییان اسلام بپردازد و نشان دهد که اساس اسلام سیاسی دهه 1320 را نمیتوان جریانی یکدست در نظر گرفت که به شکل واحدی در مورد حکومت پهلوی اندیشیده یا استراتژی انقلابی خود را تعریف کرده است. پرسش اصلی آن است که تفکر انقلابی امام(ره)، چه تفاوتی با تفکر برخی جریانات دیگر انقلابی زمانه خود در دهه بیست مانند آیت الله خالصی زاده و جریان فداییان اسلام دارد؟فرضیه مقاله آن است که نوآوری تفکر انقلابی مبتنی بر صورت بندی خرد جدید حکومتی در نفی سلطنت، توانست حتی بر خلاف دو جریان اصلاحی خالصی زاده و افراطی فداییان و بر خلاف سنت مقبولیت سلطنت، از نظام تاریخی سلطنتی مشروعیت زدایی نماید.روش مقاله توصیفی-تحلیلی و مبتنی بر اسناد کتابخانه ای(اسناد وآرشیو تاریخی مستند و معتبر) در دسترس است.

    کلیدواژگان: حکومتمندی، رویکرد انقلابی، اصلاح، اجرای احکام، تغییر سلطنت
  • غلامرضا خواجه سروی صفحه 143

    دغدغه اصلی مقاله چرایی و چگونگی غلبه جریان مذهبی بر رژیم شاه و سبقت گرفتن آن از سایر جریان های سیاسی بوده برای تحلیل مسئله از دو مفهوم جریان سیاسی و جامعه پذیری سیاسی بهره گرفته شد و با طرح سوال اصلی دائر بر نسبت توان جامعه پذیرساز جریان مذهبی با پیروزی نهضت اسلامی و فرضیه نوشتار دائر بر توانمندی جریان مذهبی در تعمیم یافته ها و داشته های خود به کل مردم ایران و پیش گیری روش تاریخی، استفاده از رهیافت فرهنگی و روش توصیفی و تحلیلی مشخص شد که جریان مذهبی با بهره گیری جدی از سبک فرهنگی در مبارزه توانسته عموم مردم را تحت تاثیر ارزش های اسلامی قرار دهد و از این راه بر رقبای خود پیروز شود.دغدغه اصلی مقاله چرایی و چگونگی غلبه جریان مذهبی بر رژیم شاه و سبقت گرفتن آن از سایر جریان های سیاسی بوده برای تحلیل مسئله از دو مفهوم جریان سیاسی و جامعه پذیری سیاسی بهره گرفته شد و با طرح سوال اصلی دائر بر نسبت توان جامعه پذیرساز جریان مذهبی با پیروزی نهضت اسلامی و فرضیه نوشتار دائر بر توانمندی جریان مذهبی در تعمیم یافته ها و داشته های خود به کل مردم ایران و پیش گیری روش تاریخی، استفاده از رهیافت فرهنگی و روش توصیفی و تحلیلی مشخص شد که جریان مذهبی با بهره گیری جدی از سبک فرهنگی در مبارزه توانسته عموم مردم را تحت تاثیر ارزش های اسلامی قرار دهد و از این راه بر رقبای خود پیروز شود.

    کلیدواژگان: جامعه پذیری سیاسی، شبکه مساجد، جریان سیاسی، شبکه روحانیت، هیئت های موتلفه اسلامی
|
  • Page 23

    This article is about Deliberation and analysis of the steps of cultural policy making order in the Islamic Revolution of Iran. One of the orders duties and Islamic republic is the kind of their interaction with the different problems that are revealed in different social areas. One of the primary areas in different societies, is the cultural area that they are in adverse of the Varity of problems. This occur specially in Islamic republic of Iran. For this reason we decided to deliberate one of the prime orders in this area that tries to solve problems of this area namely cultural policy making. In this research is tried with discovering of the cultural policy making steps, to prioritize the policy making process based on two dimensions of Importance and Performance of the any step in the policy making process. Thus the methodology is the IPA. The IPA is the Interpretative phenomenological analysis (IPA) is an approach to psychological qualitative research with an idiographic focus, which means that it aims to offer insights into how a given person, in a given context, makes sense of a given phenomenon. Eventually of this research, steps of “perception of problem”, “evaluation” and “implementation of policy” were elected as the first respectively priorities for improvement of cultural policy process. In addition, with the analysis based on cultural policy making process Importance- performance matrix (IPA), some advises are given for the improvement of the cultural policy making process. the results of the article include the practical acts that the policy makers should do or not do these processes. The major criteria in this research is some word that they are Public policy making, Cultural policy making and Policy Process. most important ingredients in this article is the perception and understanding the problem, evaluation of the policies in use, current policy in use, policy making for the problem solving, problem expression in public organizations, approving the selective policies.

    Keywords: Public policy making, Cultural policy making, Policy Process, IPA
  • Jalal Dorakhshah, Mohammad Aghaei, Mohammadreza Fathimehr Page 39

    Thus for future-oriented study the phenomenon of "new Islamic civilization" concept, it is necessary first to recognize the borders. Ayatollah Khamenei as the most influential Shiite scholar in the twenty-first century has a sphere of thought is that the horizons of its various products from the teachings of radical Islam, which is why knowing the boundaries concept new Islamic civilization in his ideas important step in order to achieve the knowledge of the right of Culture Shiism is political. The main question of this paper is that the horizons of the new Islamic civilization in the sphere of thought, Ayatollah Khamenei What? To answer this question the notion of a new Islamic civilization in four areas: macro-ontology, epistemology, teleology, and methodology of the study and reinterpretation of the notion was Ayatollah Khamenei. The results indicated that the new Islamic civilization in his thought in terms of a two ontology, epistemology in the form of horizons, with the goal of seeking happiness, and the methodology is moral understanding.Thus for future-oriented study the phenomenon of "new Islamic civilization" concept, it is necessary first to recognize the borders. Ayatollah Khamenei as the most influential Shiite scholar in the twenty-first century has a sphere of thought is that the horizons of its various products from the teachings of radical Islam, which is why knowing the boundaries concept new Islamic civilization in his ideas important step in order to achieve the knowledge of the right of Culture Shiism is political. The main question of this paper is that the horizons of the new Islamic civilization in the sphere of thought, Ayatollah Khamenei What? To answer this question the notion of a new Islamic civilization in four areas: macro-ontology, epistemology, teleology, and methodology of the study and reinterpretation of the notion was Ayatollah Khamenei. The results indicated that the new Islamic civilization in his thought in terms of a two ontology, epistemology in the form of horizons, with the goal of seeking happiness, and the methodology is moral understanding.

    Keywords: New Islamic civilization, Ayatollah Khamenei, ontology, epistemology, teleology
  • Page 55

    Understanding the causes of the great political revolutions, such as the Islamic Revolution of Iran, is very important in the political sociology.Till the victory of the Islamic revolution of Iran in1979, the researchers, basically focused on the role of the structural causes in the revolutions. Influenced by the Islamic Revolution, a change occurred in the theorizing of revolutions, and the outstanding role of the cultural factors in creating the revolutions has been appeared.
    The main question in this article is the role of the religious ideologues- as the main actors of the cultural field- in forming the Islamic revolution, based on Eric Selbin’s “agent-culture” theory. Related to the research question, the hypothesis is that “the Religious ideologues such as Shariati, Motahhari and Imam Khomeini, played a key role in making the Islamic revolution of Iran, by using the potentials of Islam and turning “Islam as a public culture “to “Islam as an ideology”.
    In order to change Islam as a public culture to Islam as an idealogy, Islamic and Shia concepts were represented by the religious thinkers and also they used the symbols and historical collective memories, to present Islam as full-blown socio-political ideology. They also have combined nationalism and Islam to present the “west” instead of “Islam” as the “other ideology” of the “national identity”.In addition by creating concepts and culture of resistance, they prepared public perceptions to fight against the oppression, secularism and dependency which in turn made the Islamic revolution of 1979.
    The research results indicated that the religious ideologues by using the opportunities based on the west-oriented cultural engineering (secularism, semi-modernism, ancient nationalism) in Pahlavi era, the revolutionary interpretation of Islam and creating the culture of resistance, brought out the public perceptions for the Islamic revolution.

    Keywords: the Islamic Revolution, the religious ideologues, the cultural approaches, Agent- Culture theory, re-interpretation of traditions
  • Fatemeh Ghanaee, Nooroalla Gheisari Page 99

    Elections are one of the most recognized characteristics of a politically developed society. However, a large number of countries have been unable to hold effective elections because of a variety of reasons. One of the countries which is considered, even by many outsiders, as an example of a successful country with regard to holding effective elections is Islamic republic of Iran. The country has been, from the beginning, one of the governments which has experienced and successfully held a large number of elections.In this system, the republic structure necessitates the appointments to be based on election so that legislative and executive posts are indicative of indispensable democratic characteristics of Islamic Republic of Iran. This prepares grounds for the active and extensive participation of the citizens, groups and political parties toward determining political destiny of the country through election.Imam Khomeini (RA), in his political, revolutionary, national and efficient theory, and with introducing the principle of the necessity of self-determination of destiny in each nation, stipulates that,” each nation should determine its own destiny”. In his view, this decision is not only politically necessary, it is also considered as a historical, global and philosophical tradition and law and is an objective and definite reality. Imam, also, believes that governments, their power and their efficiency originate in nations’ determination and their interests in their fate i.e. the government, election, the president, the parliament and other leading government organs and institutions of the political system of the Islamic Republic of Iran are in accordance with national demand, and depend on general will and toward fulfiling their own country’s national interests.In this article, resources and theories of Imam Khomeini’s thoughts are studied with regard to the necessity of people’s political participation in organizing and governing the Islamic society.

    Keywords: Imam Khomeini, electoral behavior, Political Participation, election
  • Page 123

    Any type of thinking about government in any society is such an important case of cocern for political thinkers, which determines evitableness or inevitableness of a government establishment in one hand, and method of expressing opposition against it on the other. Put in other words, when we study revolutionary or reformational thought of opposition gropus, the type of mentality of government and serious questions about its legitimacy, is considered as a fundamental issue. In other words, this mentality has a determinant impact on reformational or revolutionary manner of opposition gropus against political system. Consequently, this means taking any method of opposition against political system is based on oppotistion gropus mentality of the government. This article, in the framework of Foucault concept of “Govern mentality”, would try to explain initiation of Imam Khomeini thought about revolution in comparison to Ayatollah Khalesizade and Fadayan-e Islam manner in their infronatation with government.Therefore, the article would emphasize that this difference indicates lack of unity and solidarity among Islamic political opposition groups against Pahlavi regime at 1320’s and hence, no unity and solidarity is observable among Islamic revolutionary groups in their manner towards surveillant government. The main question of the article is that what difference or differenes is imaginable between Imam Khomeini’s revolutionary thought in one hand, and Ayatollah Khalesizade and process of Fadayan-e Islam revolutionary thought on the other. In response to this important question, the main hypothesis of the article is that Imam definition of Isalm relation with politics and government; and his impact on new formation of governmental rationality have been contributed to emergence of new revolutionary though differed from Khalesizade and Fadayan-e Islam approach to monarchy as an old, historical and legitimate system and therefore delegitimate monarchical political system. The article utilizes of library documents, especially historical, valid and accessible documents.

    Keywords: Govern mentality, revolutionary approach, reformation, execute Islamic laws, changing monarchy
  • Page 143

    The main concern article on why and how to overcome religious during the Shah's regime and outpace those of other political currents To analyze the issue from the concept of politics and political socialization was used And with the main question the notion of the religious current Jamhpzyrsaz be a victory of the Islamic movement And thesis writing generalized notion of religious streaming capabilities and assets to the entire people of Iran. The religious stream by using the cultural style of fighting could seriously affect the public's Islamic values and in this way to win over your competitors. The main concern article on why and how to overcome religious during the Shah's regime and outpace those of other political currents To analyze the issue from the concept of politics and political socialization was used And with the main question the notion of the religious current Jamhpzyrsaz be a victory of the Islamic movement And thesis writing generalized notion of religious streaming capabilities and assets to the entire people of Iran
    The religious stream by using the cultural style of fighting could seriously affect the public's Islamic values and in this way to win over your competitors.The main concern article on why and how to overcome religious during the Shah's regime and outpace those of other political currents To analyze the issue from the concept of politics and political socialization was used And with the main question the notion of the religious current Jamhpzyrsaz be a victory of the Islamic movement And thesis writing generalized notion of religious streaming capabilities and assets to the entire people of Iran
    The religious stream by using the cultural style of fighting could seriously affect the public's Islamic values and in this way to win over your competitors. Political socialization among revolutionaries Political socialization among revolutionaries.

    Keywords: Political socialization, the network of mosques, Political, clerical networks, Islamic Coalitionists