فهرست مطالب

مطالعات بین المللی پلیس - پیاپی 26 (تابستان 1395)

فصلنامه مطالعات بین المللی پلیس
پیاپی 26 (تابستان 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/06/19
  • تعداد عناوین: 8
|
  • ابراهیم قربانی، کریم اکبری، میرصادق محمدی، بهرام حسینی صفحات 9-37
    زمینه و هدف
    تحقیق حاضر به بررسی اجمالی قوانین حاکم در مبارزه با مواد مخدر در ایران و برخی کشورهای همسایه و چالش های موجود در منطقه پرداخته است. امروزه مواد مخدر، پیش سازها و روان گردان ها از اصلی ترین معضلات جوامع بشری به شمار می روند. با توجه به همسایگی ایران با کشورهای درگیر با موضوع کشت، تولید، توزیع، قاچاق و سوءمصرف مواد مخدر، یقینا قوانین حاکم در این کشورها در روند سرازیر شدن مواد مخدر و پیش سازهای تولید مواد روان گردان به ایران و به دام انداختن جوانان مرزوبوم در منجلاب اعتیاد، تاثیرات بسزایی خواهد داشت.
    روش تحقیق: مقاله حاضر با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه ای و الکترونیکی انجام شده است.
    یافته ها
    یافته ها نشان می دهد ایران به خاطر قرار گرفتن در مجاورت بزرگ ترین کانون تولید مواد افیونی، ناآرامی در کشورهای هم جوار از جمله عراق، واقع شدن در مسیر ترانزیت بالکان و... حساس ترین موقعیت ژئوپلیتیکی را در میان کشورهای منطقه و حتی جهان دارد. از طرفی دیگر وضع قوانین ساده و سهل در خصوص مواد مخدر و روان گردان، عدم اجرای اصولی آن در کشورهای همسایه و همچنین عدم تناسب جرم و مجازات در این کشورها باعث گردیده تا علاوه بر گسترش اعتیاد و قاچاق مواد مخدر در بین همسایگان غربی و شرقی، تبعات ناشی از آن دامن گیر جمهوری اسلامی ایران نیز شود.
    نتیجه گیری
    نتایج حاصله نشان می دهد که نوعی ناهماهنگی بین قوانین و مقررات بین کشورهای منطقه وجود داشته و این ناهماهنگی ها در مبارزه منطقه ای با مواد مخدر تاثیرات منفی را در پی دارد و بایستی با دعوت از کشورهای همسایه، نسبت به تبادل اطلاعات، انتقال تجربیات و یکسان سازی قوانین و مقررات با توجه به شرایط اکولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشورهای منطقه اقدام گردد.
    کلیدواژگان: قوانین و مقررات، مواد مخدر، روان گردان ها، پیش سازها، کشورهای منطقه
  • محمد شاه محمدی، ابوالفضل پورمنافی صفحات 38-65
    زمینه و هدف
    واژه ترور به معنی ترساندن، ترس، وحشت و در فرهنگ لغات فرهنگستان علوم فرانسه، تروریسم به مفهوم « نظام یا رژیم وحشت» آمده است. پیشرفت های فناورانه و ابداع جنگ افزارهای خودکار و مواد منفجره کم حجم الکتریکی به تروریست های قرن بیستم پویایی و قدرت مرگ آفرینی بیشتری بخشیده است. اغلب قربانیان تروریسم مدرن، شهروندان بی گناهی هستند که یا به طور تصادفی انتخاب شده اند یا صرفا به طور اتفاقی در موقعیت های تروریستی حضور داشته اند. هدف اصلی این مقاله دستیابی به مناسب ترین و موثرترین روش کاربردی کنترل و مهار تروریسم می باشد. این نوشتار درصدد است برای تحقق هدف فوق به این سوال اساسی پاسخ دهد که با توجه به تحولات فزاینده پدیده تروریسم در عرصه جهانی چه شیوه های موثری برای مهار و کنترل تروریسم وجود دارد؟ همچنین سعی دارد شیوه-های موثر برای مهار و کنترل پدیده تروریسم را با تاکید بر رویکرد حقوقی مورد تجزیه وتحلیل قرار دهد.
    روش تحقیق: روش تحقیق حاضر توصیفی – تحلیلی و اطلاعات مقاله به صورت اسنادی – کتابخانه ای از طریق فیش برداری گرداوری شده است.
    یافته ها و
    نتیجه گیری
    به منظور پاسخ به سوال مذکور، فرض ما براین است که با توجه به پیامدهای منفی ناشی از اعمال راه کارهای سخت افزاری از قبیل به کارگیری ابزار نظامی در مبارزه با پدیده تروریسم و همچنین افزایش هزینه های آن، بهره گیری از شیوه های حقوقی مناسب ترین و موثرترین گزینه برای مهار و کنترل تروریسم می باشد.
    کلیدواژگان: تروریسم، حقوق بین الملل، مهار و کنترل تروریسم، پیشگیری از تروریسم
  • فرزاد رستمی صفحات 66-96
    زمینه و هدف
    تروریسم یکی از مقوله های مهم در حوزه امنیت ملی و بین المللی در جهان امروز می باشد. تروریسم در ادبیات سیاسی بسیاری از کشورها همواره به عنوان یک مسئله و یا موضوع امنیتی مهم مطرح بوده است. اما پس از حادثه 11 سپتامبر به یکی از مهم ترین مسئله های امنیت بین المللی تبدیل گردید. این پدیده به علت پیوندی که با فناوری های نوین پیدا کرده قابلیت تبدیل شدن به یک معضل راهبردی نوین برای امنیت بین الملل را دارد. براین اساس نوشتار حاضر با نگاهی دوباره به پدیده تروریسم هسته ای به ویژه با وقوع تحولات 2011 به دنبال طرح این سوال است که تروریسم هسته ای چه تاثیری بر روندهای امنیت بین الملل آینده دارد. فرضیه تحقیق این است که تروریسم هسته ای به عنوان یک چالش راهبردی برای امنیت بین الملل مطرح خواهد شد.
    روش تحقیق: روش تحقیق حاضر توصیفی – تحلیلی و اطلاعات مقاله به صورت اسنادی – کتابخانه ای از طریق فیش برداری گرداوری شده است.
    یافته ها
    شیوه اقدامات تروریستی و تنوع آن همواره این هراس را به همراه دارد که تروریست ها در راستای اهداف خود به سلاح های خطرناک تر و ازجمله مواد رادیواکتیو و تسلیحات هسته ای مجهز گردند. اقدامات پیشگیرانه در این زمینه از قبیل پیش بینی مقررات داخلی و بین المللی و حفاظت شدید از مواد و تسلیحات هسته ای نه فقط امری عاقلانه، بلکه امری لازم و ضروری است.
    نتیجه گیری
    با توجه به تحولات نوین امنیت بین الملل ازجمله تحولات بعد از 2011 و تشدید روندهای تروریستی در منطقه خاورمیانه یک بار دیگر ضرورت اتخاذ نگاهی راهبردی به پدیده تروریسم به ویژه تروریسم هسته ای احساس می شود. تفاوت این مقطع با حادثه 11 سپتامبر این است که در آن مقطع غرب خود را قربانی اول تروریسم معرفی می کرد و امروز غرب تنها قربانی تروریسم نیست و این پدیده فراگیری بیشتری پیداکرده و محتمل است در قالب تروریسم هسته ای به عنوان یکی از چالش های راهبردی امنیت بین الملل آینده مطرح گردد.
    کلیدواژگان: امنیت، تروریسم هسته ای، سرقت هسته ای، ایالات متحد آمریکا، روسیه
  • علی فقیه حبیبی صفحات 97-14
    زمینه و هدف
    یکی از ابزارهایی که از طریق آن می توان از محیط زیست در عرصه بین المللی حفاظت کرد، ایجاد مسئولیت برای دولت ها است. این مسئولیت، در عرصه حقوق بین الملل محیط زیست، تعهدی است که بر هر یک از تابعان جامعه بین المللی، بارشده که در صورت نقض آن تعهد، مسئولیت آن دولت را در جبران خسارات وارده در پی خواهد داشت. در این مقاله نیز سعی شده به تبیین کلیاتی در خصوص مفهوم خسارت زیست محیطی، مبانی نظری مسئولیت بین المللی دولت ها و توصیف و تحلیل ارکان مسئولیت مدنی ناشی از خسارت های زیست محیطی ناشی از جنگ و شرایط تحقق آن، جهات رافع مسئولیت بین المللی دولت ها و آثار حقوقی مسئولیت بین المللی بپردازیم.
    روش تحقیق: مقاله حاضر با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه ای و الکترونیکی انجام شده است.
    یافته ها
    خسارت شدید، طولانی مدت و گسترده به محیط زیست طبیعی، لطمه ای مهم به زندگی انسان و منابع طبیعی است که به مراتب از خسارات در میدان جنگ بیشتر و جبران ناپذیر می باشد. بسیاری از کنوانسیون ها، استفاده از سلاح هایی که آثار گسترده ،پایدار و شدید بر محیط زیست دارند را منع نموده است. بدیهی است اثرات آلودگی محیط زیست توسط این گونه سلاح ها تا مدت ها نتایج شوم خود را بر انسان ها، حیوانات و گیاهان به دنبال خواهد داشت. یکی از اصلی ترین و متداول ترین راه های جبران خسارت که از گذشته های دور در میان طرفین تخاصم رایج بوده ، جبران مالی یا پرداخت غرامت در اثر نقض حقوق بشردوستانه است.
    نتیجه گیری
    در زمینه پرداخت غرامت باید گفت که در جنایات بین المللی علاوه بر دولت یا دولت های مستقیما لطمه دیده، جامعه بین المللی نیز ،دست کم در چارچوب سازمان ملل متحد، می تواند به محض وارد آمدن خسارت تقاضای پرداخت غرامت کند. علاوه بر شورای امنیت، مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز از سال 1973 به بعد بارها وظیفه جبران خسارت یا پرداخت غرامت را مورد تایید قرار داده است.
    کلیدواژگان: مسئولیت بین المللی، جبران خسارت، توسل به زور، محیط زیست
  • خدیجه مرادی، میلاد خدایی صفحات 135-155
    زمینه و هدف
    ازجمله مباحث مهم حقوق بین الملل خصوصی حقوق خصوصی اتباع خارجی در کشورهای میزبان است. در نظام حقوقی ایران اصل بر این است که اتباع خارجی از تمام حقوقی که اتباع ایرانی دارند برخوردار می باشند. تحقیق حاضر می کوشد به این هدف مهم نائل آید که میزان تمتع اتباع خارجی از حقوق خصوصی در ایران تا چه حد است ؟ چه محدودیت هایی برای اتباع خارجی نسبت به به کارگیری حقوق خصوصی آن ها لحاظ شده است ؟
    روش تحقیق: مقاله حاضر با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانه ای و الکترونیکی انجام شده است.
    یافته ها و
    نتیجه گیری
    در راستای تامین هدف مذکور می بایست اذعان نمود که اتباع خارجی از کلیه حقوق خصوصی برخوردار هستند و در برخی از امور با توجه به مسائل سیاسی و حفظ امنیت کشور از قبیل تملک اموال غیرمنقول ، مالکیت صنعتی و ثبت اختراعات، اشتغال اتباع خارجی و تجارت خارجی آن ها محدودیت هایی در قوانین تدوین گردیده است.
    کلیدواژگان: حقوق خصوصی، اتباع خارجی، تبعیت، مالکیت، اشتغال
  • فضل الله فروغی، فاطمه عظیمی، محمد میرزایی صفحات 156-181
    مسئله و
    هدف
    قاچاق به عنوان یک جرم فراملی که نوعا به طور سازمان یافته ارتکاب یافته و به دلیل این که عواید حاصل از آن به عنوان مهم ترین منبع تامین مالی تروریسم به کار گرفته می شود حاکمیت سیاسی و اقتصادی کشورها را به خطر می اندازد . لذا تبیین گونه های مختلف آن و راهکارهای مبارزه در سطح بین الملل با این گونه ها دارای اهمیت است . گونه های مهم و مورد مطالعه در این مقاله بر اساس موضوع آن عبارت اند از قاچاق مواد مخدر ، انسان، تسلیحات ، مواد هسته ای ، اعضای بدن و آثار فرهنگی و تاریخی که در هر مورد نیز راهکارهای تخصصی و پلیسی مبارزه با آن مورد بحث قرار گرفته است.
    روش تحقیق: پژوهش حاضر از نظر نوع و هدف، کاربردی و از نظر ماهیت و روش، توصیفی بوده و جمع آوری اطلاعات از طریق بررسی اسنادی و فیش برداری بوده است؛
    یافته ها و
    نتایج
    در سطوح ملی پلیس کشورها به عنوان مهم ترین نهاد اجرایی مقابله با جرائم باید ضمن شناخت مفهومی و مصداقی گونه های مختلف جرم ازجمله قاچاق، روش های مبارزه خود را با متدهای جدید علمی ، فنی و پلیسی در سطح بین الملل تطبیق داده و به منظور مبارزه موثرتر با انواع جرائم، با اینترپل که نقش پشتیبانی اجرایی و عملیاتی بین پلیس های کشورهای مختلف را بر عهده دارد هماهنگ گردیده و از روش های جدید مبارزه با جرائم الگوبرداری نمایند .
    کلیدواژگان: قاچاق، پلیس بین الملل، جرم فراملی، اقدامات تخصصی
  • جمال بیگی، مصطفی محمدنسل صفحات 182-210
    زمینه و هدف
    برخی از حقوق دانان بین المللی بر این عقیده اند که در صورت ارتکاب جنایات شدید بین المللی و به منظور مقابله با بی کیفری چنین جنایت هایی، مقامات مهم دولتی را نباید از مصونیت قضایی برخوردار دانست. اهداف اصلی این پژوهش، شناسایی و اصلاح مقررات در کنوانسیون های موجود، در جهت اجتناب از به کارگیری تسلیحات ممنوعه در جنگ های آتی و تقویت اجماع جهانی و سازمان های بین المللی و اتخاذ راهکارهای لازم است.
    روش تحقیق: روش تحقیق حاضر بر اساس روش توصیفی – تحلیلی و بر پایه اسناد و منابع کتابخانه ای نگاشته شده است.
    یافته ها
    نتایج پژوهش حاضر گویای این است که مقامات دولت ها، در استفاده از تسلیحات ممنوع شده، نه از مصونیت شخصی برخوردارند و نه از مصونیت شغلی و به عبارت دیگر، اشخاص برخوردار از مصونیت ازجمله مقامات دولت ها در صورت نقض قواعد آمره بین المللی نمی توانند به مصونیت های خود متکی بوده و از مسئولیت کیفری مبرا باشند.
    نتیجه گیری
    روند تحولات مسئولیت کیفری مقامات دولت ها از معاهده ورسای تاکنون که در اساسنامه های دادگاه های نورنبرگ (ماده 7)، توکیو (ماده 6)، یوگسلاوی سابق (ماده 7)، دادگاه روآندا (ماده 6)، دادگاه ویژه سیرالئون (ماده 6)، اساسنامه دیوان کیفری بین المللی (ماده 27) و رویه های دادگاه بین المللی و ملی شاهد بوده ایم، روشن می سازد که در حال حاضر مقامات دولت ها، در استفاده از تسلیحات ممنوع شده، نه از مصونیت شخصی برخوردارند و نه از مصونیت شغلی و به عبارت دیگر، اشخاص برخوردار از مصونیت ازجمله مقامات دولت ها در صورت نقض قواعد آمره بین المللی نمی توانند به مصونیت های خود متکی بوده و از مسئولیت کیفری مبرا باشند.
    کلیدواژگان: تسلیحات ممنوعه، مسئولیت کیفری، مقامات دولت ها، محاکم کیفری بین المللی
  • غلامحسین بیابانی صفحات 211-229
    زمینه و هدف
    قاچاق انسان یکی از سودآورترین فعالیت مجرمانه ای است که بعد از قاچاق مواد مخدر و سلاح و مهمات در ردیف سوم فعالیت های جنایی قرار دارد. قاچاق انسان یک جرم نیست، بلکه عملی است که سبب می شود فرد قربانی از طریق مهاجرت غیرقانونی عمل مجرمانه مرتکب شود. به لحاظ سودآوری سازمان های زیادی در این حوزه فعال هستند و می توان کشورها را به سه دسته مبدا، مقصد و ترانزیت تقسیم بندی کرد. لذا در این مقاله نگارنده تلاش دارد ابعاد مختلف قاچاق انسان را تبیین و تشریح نماید.
    روش تحقیق: روش تحقیق حاضر توصیفی تحلیلی بوده و از منابع کتابخانه ای و اسناد بین المللی بهره گرفته است.
    یافته ها
    قاچاق انسان عموما یکی از چهره های زشت جرایم سازمان یافته به شمار می رود. عمده دلیل قاچاق انسان، زنان هستند. زیرا این قاچاق از قاچاق مواد مخدر کم خطرتر و متحمل خسارت کمتری است. اما متاسفانه کشورهای زیادی را با خود درگیر نموده است. به گونه ایی در دنیای امروز کشوری وجود ندارد که از این آسیب خطرناک در امان باشد.
    نتیجه گیری
    گروه های قاچاق انسان در جوامع فقیر اقبال بیشتری برای جذب نیروهای خود دارند. آن هایی که متقاضیان زندگی بهتر در کشور دیگر هستند را انتخاب می نمایند. بر این اساس قاچاق انسان شکل پیشرفته برده داری نوین است و حقیقتی است که سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده است.
    کلیدواژگان: قاچاق انسان، قاچاق زنان، مهاجرت غیرقانونی، برده داری نوین
|
  • Ebrahim Ghorbani, Karim Akbari, Mirsadegh Mohammadi, Bahram Hoseyni Pages 9-37
    Context and
    Objective
    Current research has briefly looked into the rules applied to the campaign against drug addiction and drug consumption in Iran and some neighbouring countries and existing challenges in the region as well. Considering Iran neighbourhood along with other countries involved in Culti vation, Production, Distribution, Smuggling and Abuse of drug, it is definitely prooved that the existing rules in these countries has led to drug and precusors of psychotropics arrival to Iran , as well as traping the territory youth into the sinkhole of drug addiction.
    Research
    Method
    The current article is to use decription-analytic method while using library and electronic sources.
    Findings: The obtained depicts that due to the facts Iran situated along the largest opium central producers , unrest in adjacent countries such as Iraq, and that located in transit path of Balkans and .... the most sensitive geopolitic position does have Iran across the regional countries and even the whole world. On the othe hand , establishing simple-minded and uncomplicated rules as regards drug and psychtropics , lack of principal performance of rules in adjoining countries ,and incoherence & unproportional punishment versus crime has not only developed drug addiction and smuggling across both eastern and western neighbours ,but also has involved the Islamic Republic in inevitable misconsequences.
    Conclusion
    The sesults indicate that a typical inconsistency among regulations in regional countries exists, and therefore these inconsonances regard ing the campaign against drug has really made negative impacts subsequently; so there must be a call for summit of neighbouring countries to exchange information,experience , and to homogenize rules and regulations considering ecological,social,economical and cultural conditions of regional countries.
    Keywords: Rules, Regulations, drugs, Psychotropics, Precursors, neighbouring countries
  • Mohammad Shahmohammadi, Abolfazl Pormanafi Pages 38-65
    Context and
    Objective
    The term “Terror” means “to horrify,to freighten” and in french glossaries it has come meaning “Horror Regime”.The technological development , automatic warfare armament invention, and low volume electronic explosives has made dynamic and powerful 21th century terrorists. Most victims of modern terrorism ,are innocent citizens either haphazardly chosen or unintentionally being present in the terrorist attack location.This article is aiming to reach the most suitable and effective applicable methods to harness and restrain terrosim.This transcription to attain the mentioned purpose is answering the main question while the terrorism event increasingly transforming all around the world ,what types of efficient methods can be used to restrain and control the terrorism. It also examines the effective and efficient ways to restrict and control the terrorism, emphasizing on juridical approaches . Research
    Method
    The ongoing description-analytic research process and the article information is library-documented based on taking notes. The Findings and
    Conclusion
    in order to answer the question above, we suppose that while considering physical and practical strategies applying warfare to fight against the terrorism event also its incremental cost ,using juridical proceedings could be the most effective choice to control and regulate the process versus terrorism.
    Keywords: Terrorism, International law, Contain, control terrorism, Prevention of Terrorism
  • Farzad Rostami Pages 66-96
    Context and
    Objective
    Terrorism is one of the chiefly important catagories in national-international security field nowadays.Terrorism in political literature of many countries constantly appear as a significant security issue. However,after the 11th september 2001 transformed into one the greatest controversial international matters. That event due to being connected to new technology,acts as a potential strategic trouble for international security.According to current transcription,while revising the nuclear terrorism disaster specially taking 11th september attack into account, is to design the question that what type of impact nuclear terrorism makes to international security proceedings. The research assumption is that nuclear terrorism acts as strategical challenge for international security.
    Research
    Method
    The current research method is description-analytic and article information is library-documented based on taking notes.
    Findings: The terrorist attack actions and its variety has constantly made panic that terrorist on the way to their target ,are making efforts to get radioactive materials and nuclear weapons.The preventive measures in this major as both state and international regulations , nuclear substances and weapons protection are not only wise and rational but also necessary and essential.
    Conclusion
    Considering new changes in international security such as those made after the 11th september and intensifying the terrorist procedures in the middle east, once more the revision necessity to terrorist event specially nuclear one could be felt. In this stage the difference from 11th september is that at the time the west was said to be first victim of terrorist; but nowadays the west is not the only target but also it has a wide range impact ; and the nuclear terrorism can be announced as one of the strategical challenges of international security.
    Keywords: Security, nuclear terrorism, nuclear theft, the United States, Russia
  • Ali Faghih Habibi Pages 97-14
    Context and
    Objective
    One of the implements by which the environment internationally could be protected, is to set responsibility for governments. This responsibility,in the field of international invironment rights,is some obligation on any of international community followers ;that in case of violating it, that government would take responsibility for all damage compensation. This article tries to clarify the general thread about environmental damage made,visionary international principals of governments, as well as to describe and analyze the responsibility basis resulting from environmental damage due to warfare and leading conditions,and so on.
    Research
    Method
    The current article is transcribed by description-analytic method as well as using library-digital sources.
    Findings: The long term, intense,and expansive detriment to the environment ,acts as by far the most negative irreparable impact on human-kind life and natural resources in contrast with those made in battle fields . Many conventions ,prohibit the weapons that have wide range , constant and severe effects on the environment. It is obvious that the environment-polluted effects made by these weapons will cause long-lasting misconsequences on the human-being,animals,and plants. One of the most ordinary and principal compensative ways that have lasted between two enemies ,that is to financially indemnificate due to human right contravention.
    Conclusion
    About compensation , it has to be said that due to international crime, not only hurt governments but also international community can in the context of general assembly demand for compensation. In addition to the security councel,the general assembly of the united nations also since 1973 has confirmed the compensation payment duty.
    Keywords: International responsibility, compensation, use of force, environment
  • Khadije Moradi, Milad Khodai Pages 135-155
    Context and
    Objective
    A significant international discussion in the field of private juridication is one related to the foreigners. In Iran legal system , foreigners deserve the rights as the Iranians do. The present research strives to reach this critical aim that how far the foreigners will be juridically treated as Iranians concerning their private rights? What sorts of restrictions are put in for foreigners as regarded with the personal rights.
    Research
    Method
    The current article is using description-analytic method as well as digital-library sources.
    Findings and
    Conclusion
    in order to provide the mentioned target, it has to be announced that foreigners are entitled to every personal right; and in some cases considering political issues and national security such as non-transferable properties,industrial units ownership, and invention records,non-native employment and cross-border commerce , some boundaries are set up.
    Keywords: Private law, foreign nationals, compliance, ownership, employment
  • Fazlallah Froughi, Fatemeh Azimi, Mohammad Mirzaee Pages 156-181
    Context and
    Objective
    Smuggling as a transnational crime ,that typically is commited organizedly , from which a huge,important,and financial source is benefited,jeopardises the political,and economical sovereignty of countries. So,clarification of its different types and strategies to resist internationally,is of great importance.Important studied types in this article based on the subjectare as mentioned further : Smuggling drug,human beings,weapons,nuclear materials,human body parts,and cultural-historical effects that for each one, a special strategy and relative police force is proposed. and discussed.
    Research
    Method
    The current research in view of type and target, acts applicably and in view of method and existance functions descriptively; and gathering information is done by document-investigation and taking notes.
    Findings and
    Conclusion
    The obtains and
    Conclusions
    In national level, the police-force of countries as the most important executive body against crimes in addition to conceptual knowledge,and applicable different types of crime like smuggling,has to conform its struggling methods to the most scientific ,technological,newly made, internationally fit for the police; and in order to fight against different crimes more effectively ,it must coordinate with Interpol that has supportive-executive role amongst different countries ; and also it has to model the new combat methods against crime commitment.
    Keywords: Interpol, Smuggling, transnational crime, Technical measures
  • Jamal Beygi, Mostafa Mohammadnasl Pages 182-210
    Context and
    Objective
    Some international lawyers believe that if severe international crimes and to combat impunity for such crimes, important government officials should not enjoy immunity from prosecution.
    Reaserch
    Method
    The current article is using description-analytic method as well as digital-library sources
    Findings: The main objectives of this study was to amend the provisions of existing conventions, in order to avoid the use of banned weapons in future wars, and strengthening global consensus and international organizations and strategies is required or criminal liability.
    Conclusion
    in an overall assessment, a glance at the developments of Criminal responsibility of public officials from Versailles Treaty up to now which has been brought in the constitutions of tribunals for Nuremberg(article 7), Tokyo (article 6), former Yugoslavia (articl 7), Tribunal for Rwanda (article 6), Special court for Sierra Leone (article 6) and the procedures of the international and national criminal courts suggests that at the present, government officials are not safeguarded from nor personal and nor occupational immunity concerning use of prohibited weapons. In other words, those, especially government officials, who benefit from immunity cannot rely on their own immunities in case they violate peremptory international laws and to be cleared from criminal responsibility
    Keywords: Prohibited weapons, Criminal liability, Government officials, International criminal courts
  • Gholamhossein Biabani Pages 211-229
    Context and
    Objective
    Human trafficking is one of the most profitable criminal activity after drugs and arms trafficking, criminal activity is in the third row. Human trafficking is a crime, but an act that causes the victim of a criminal act committed by illegal immigration. In terms of profitability, many organizations are active in this area and can be three categories of countries of origin, destination and transit classification. In this article I will try to explain and describe the different aspects of human trafficking.
    Reaserch
    Method
    The current article is using description-analytic method as well as digital-library sources.
    Findings: The ugly face of organized crime of human trafficking generally is. The major reason of human trafficking are women. For the trafficking of illicit drugs is safe and suffered less damage. Unfortunately, many countries have been involved with. There is so lightweight in the world today that is safe from this dangerous injury.
    Conclusion
    Human trafficking groups in poor communities more chance to recruit their forces. Applicants are those who opt for a better life in another country. The new Brdh¬Dary is an advanced form of human trafficking and the fact that the whole world is affected
    Keywords: human trafficking, women trafficking, illegal immigration, Modern Slavery