فهرست مطالب

نشریه ورزش و علوم زیست حرکتی
سال ششم شماره 1 (پیاپی 11، بهار و تابستان1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/06/24
  • تعداد عناوین: 7
|
  • محمد فتحی*، رضا قراخانلو، راضیه رضایی صفحات 1-11
    مقدمه
    فعالیت های استقامتی موجب هایپرتروفی قلب می شود ضمن اینکه دیده شده میزان بیان HDAC4 در عضلات اسکلتی تحت تاثیر فعالیت های استقامتی قرار می گیرد.
    هدف
    بنابراین هدف این مطالعه بررسی اثر تمرینات استقامتی بر بیان ژن hdac4بطن چپ است.
    روش شناسی: بدین منظور 14 رت تحت شرایط کنترل شده (دما، چرخه روشنایی و تاریکی و دسترسی آزاد به آب و غذا) نگهداری و در ادامه به صورت تصادفی به دو گروه کنترل و تجربی تقسیم شدند. گروه تجربی یک برنامه (14 هفته ای) استقامتی را روی تردمیل اجرا کرد و سپس 48 ساعت پس از پایان آخرین جلسه تمرینی بی هوش و تشریح شدند، سپس قلب و بطن چپ آنها خارج و با استفاده از روشReal time-PCR میزان بیان ژن hdac4 بطن چپ آنها اندازه گیری شد، در پایان با استفاده از آزمون آماری t اطلاعات به دست آمده ارزیابی شد.
    نتایج
    نتایج نشان داد، میانگین بیان ژن hdac4 بطن چپ گروه تجربی به طور معنی داری بیشتر از گروه کنترل بود(002.P=).
    بحث و نتیجه گیری
    به نظر می رسد تفاوت ها در نوع هایپرتروفی ایجاد شده در بطن چپ ناشی از پاسخ متفاوت ژن hdac4 باشد.
    کلیدواژگان: HDAC4، تمرینات استقامتی، قلب، بطن چپ
  • محمد اسماعیل افضل پور*، اعظم رضازاده، سید حسین ابطحی صفحات 16-26
    هدف
    استفاده از مکمل های آنتی اکسیدانی برای کاهش اثرات تخریبی رادیکال های آزاد پس از ورزش های شدید و حاد، امری حیاتی است؛ از این رو، در پژوهش حاضر تاثیر مصرف میوه عناب بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC) و مالون دی آلدهید (MDA) زنان جوان پس از یک جلسه فعالیت مقاومتی شدید مورد بررسی قرار گرفته است.
    روش بررسی
    18 زن غیر ورزشکار جوان به طور تصادفی در 2 گروه همگن و مساوی شامل گروه مصرف میوه عناب + فعالیت مقاومتی شدید و گروه فعالیت مقاومتی شدید تقسیم شدند. گروه اول روزانه 4/ 0 گرم عناب به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن به مدت 3 هفته دریافت کردند. افراد هر دو گروه در یک جلسه فعالیت مقاومتی متشکل از 5 حرکت ورزشی با شدت 90 درصد یک تکرار بیشینه (RM1) شرکت کردند. نمونه های خونی در سه مرحله شامل مرحله پایه، پس از مصرف میوه عناب، و پس از پروتکل تمرینی گرفته شد. TAC و MDA به ترتیب با روش FRAP و TBARS اندازه گیری شدند و برای استخراج نتایج از آزمون تحلیل واریانس با اندازه گیری مکرر و آزمون تعقیبی LSD در سطح 05/ 0≥p استفاده گردید.
    یافته ها
    در گروه تمرین مقاومتی شدید، TAC به طور معنی دار (02/ 0>p) کاهش یافت، اما در گروه میوه عناب + تمرین مقاومتی شدید، افزایش معنی دار(TAC (p<0/03 پس از دوره 3 هفته ای مصرف عناب مشاهده شد که با عدم تغییر معنی دار (0/11>p) این شاخص بلافاصله پس از تمرین همراه بود. از طرف دیگر، میزان MDA در هیچ کدام از دو گروه فوق تغییر معنی داری در مراحل مختلف اندازه گیری نداشت(p>0/05).
    نتیجه گیری
    یک جلسه تمرین مقاومتی شدید TAC را سرکوب می کند، اما مصرف 3 هفته عناب با دوز 0/4 گرم/کیلوگرم وزن بدن، می تواند اثرات منفی آن را کاهش دهد.
    کلیدواژگان: مالون دی آلدهید، ظرفیت آنتی اکسیدانی تام، میوه عناب، تمرین مقاومتی
  • رضا قهرمانی، فرزاد ناظم* صفحات 27-36
    مقدمه و هدف
    در این مطالعه تاثیر زودگذر اجرای حرکت اسکات بصورت تک پا و جفت پا بر اساس روش نیرومند سازی پس فعالی، بر عملکرد پرش عمودی و فعالیت EMG عضلات منتخب هنگام پرش مردان ورزشکار بررسی می شود.
    روش شناسی: آزمودنی ها 20 مرد ورزشکار (10 نفر بسکتبالیست و10 نفر والیبالیست) تمرین کرده بودند (سن: 56/ 2±94/ 20سال، وزن: 72/ 6±64/ 74 کیلوگرم، قد: 55/ 6 ±180 سانتی متر) که داوطلبانه در این طرح شرکت کردند. آزمودنی ها در سه روز متفاوت هر سه پروتکل:1- گرم کردن مطلق (دویدن روی تردمیل با سرعت9 کیلومتر بر ساعت به مدت 5 دقیقه و انجام حرکات کششی ظرف3 دقیقه)، 2- گرم کردن به همراه اجرای یک نوبت با دو تکرار نیم اسکات پویای جفت پا با شدت 90درصد 1RM و 3- گرم کردن با اجرای یک نوبت دو تکراری نیم اسکات پویای تک پا با شدت 90درصد1RM را بطور تصادفی اجرا کردند. آزمون پرش عمودی در پنج دقیقه ریکاوری هر سه پروتکل انجام گرفت و فعالیت EMG عضلات چهارسررانی و همسترینگ در فاز کانسنتریک پرش و هنگام انقباض ارادی بیشینه (MVC) ثبت و شاخص RMS/MVC استخراج گردید. برای تحلیل آماری داده ها از آنالیز واریانس با اندازه گیری مکرر استفاده شد.
    یافته ها
    ارتفاع پرش پس از اجرای پروتکل های دوم و سوم (نیرومندسازی پس فعالی) نسبت به روش گرم کردن مطلق (سنتی) بطور معناداری افزایش یافت (به ترتیب P= 0/018 و P= 0/043)، اما در فعالیت EMGعضلات چهارسررانی و همسترینگ ورزشکاران در سه پروتکل تمرینی تفاوت معناداری مشاهده نگردید(P≥0/05).
    نتیجه گیری
    روش گرم کردن ویژه با استفاده از نیم اسکات تک پا و جفت پا بهتر می تواند عملکرد پرش عمودی این ورزشکاران را بهبود دهد که احتمالا به تغییرات درون عضلانی وابسته است.
    کلیدواژگان: نیرومندسازی پس فعالی، انقباض های یکجانبه و دوجانبه، پرش عمودی، الکترومایوگرافی، مردان ورزشکار
  • ایمان زکوی*، مهرداد شریفی، مریم پناهی زاده، علی اصغر ولی پور صفحات 37-48
    مقدمه و هدف
    اینترلوکین 18 و پروتئین واکنش گر (C (CRP دو ریسک فاکتور قلبی- عروقی هستند که در سال های اخیر مطرح شده اند و به طور مستقل خطر آترواسکلروز را نشان می دهند. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر هشت هفته تمرینات طناب-زنی بر IL-18 و CRP نوجوانان دارای اضافه وزن و چاق است.
    روش شناسی: این مطالعه از نوع نیمه تجربی است. تعداد30 نوجوان دارای اضافه وزن و چاق به طور تصادفی در دو گروه تجربی (تعداد: 15 نفر، قد28 /165 سانتی متر، وزن02/ 83کیلوگرم، سن 73/ 13سال، شاخص توده بدنی (BMI) 31/046) و گروه کنترل (تعداد: 15 نفر، قد54/ 164 سانتی متر، وزن 02/ 83کیلوگرم، سن 93/ 13سال، BMI 30/404) تقسیم شدند. سپس گروه تجربی تحت تاثیر یک برنامه تمرینی طناب زنی فزاینده به مدت هشت هفته قرار گرفتند. در حالیکه گروه کنترل هیچ مداخله ای دریافت نکردند و تنها پی گیری شدند. متغیر های وزن، درصد چربی، BMI و حداکثر اکسیژن مصرفی(Vo2max) قبل و بعد تمرینات از هر دو گروه اندازگیری شدند. نمونه خونی در حالت ناشتا طی دو مرحله، 48 ساعت قبل و بعد از تمرینات برای سنجش میزان IL-18،CRP سرم گرفته شد. به منظور مقایسه ی درون گروهی از آزمون آماری t همبسته و برای مقایسه بین گروهی از آنالیز واریانس دو طرفه استفاده شد.
    یافته ها
    پس از هشت هفته تمرینات طناب زنی در مقایسه درون گروهی با آزمون t همبسته متغیر های وزن (001 /0=P) و (BMI (P=0.001 و درصد چربی (P=0.001) و (IL-18 (P=0.001 و (CRP (P=0.001 کاهش معنی دار داشتند، ولی در مقایسه بین گروهی با آنالیز واریانس دو طرفه متغیر های وزن(P=0.501) و (BMI (P=0.257 و درصد چربی (068/ 0=P) کاهش غیر معناداری داشتند، (IL-18 (p=0.001 و (CRP (p=0.001 به طور معناداری کاهش یافتند و V02max افزایش معنی دار داشت (009/ 0=P).
    بحث و نتیجه گیری
    بر اساس نتایج این مطالعه انجام تمرین طناب زنی موجب کاهش اینترلوکین 18 و کاهش التهاب در نوجوانان دارای اضافه وزن و چاق شد، بنابراین ممکن است انجام این گونه تمرینات در پیشگیری و کاهش آترواسکلروز در نوجوانان چاق مفید باشد.
    کلیدواژگان: طناب زنی، IL، 18، CRP، اضافه وزن، چاقی
  • حمزه بیانی، ضیاء فلاح محمدی، محمد فاضل زاده* صفحات 49-57
    هدف
    هدف از این پژوهش مقایسه ی تاثیر دو نوع فعالیت بدنی وامانده ساز هوازی و بی هوازی بر سطوح BDNF و کورتیزول سرمی و ارتباط آن ها با هم می باشد.
    مواد و روش ها
    16 نفر از دانشجویان فعال به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول تست وامانده ساز بی هوازی کانینگهام و فالکنر و گروه دوم تست وامانده ساز هوازی استراند را انجام دادند. نمونه های خونی قبل و بلافاصله پس از تمرین گرفته شد.
    یافته ها
    نتایج آزمون تی همبسته نشان داد که هر دو نوع ورزش حاد وامانده ساز هوازی و بی هوازی موجب افزایش معنی دار BDNF شدند (05/ 0< p). همچنین اجرای یک جلسه ورزش تا حد واماندگی از نوع هوازی باعث کاهش معنی دار (05/ 0< p) و از نوع بی-هوازی باعث افزایش غیرمعنی دار (05/ 0< p) در سطوح سرمی کورتیزول گردید. بین سطوح کورتیزول و BDNF در هر دو گروه آزمودنی همبستگی معنی داری وجود نداشت (05/ 0< p). به علاوه، آزمون تی مستقل نشان داد تفاوت معنی داری بین گروه های هوازی و بی هوازی در سطوح سرمی BDNF و کورتیزول وجود ندارد (05/ 0< p).
    نتیجه گیری
    نتایج پژوهش حاضر نشان دهنده ی تاثیرات قابل توجه و مثبت تمرینات وامانده ساز حاد هوازی و بی هوازی بر سطوح سرمی BDNF می باشد. با توجه به عدم ارتباط معنادار بین این دو عامل می توان بیان داشت احتمالا اجرای فعالیت های حاد هوازی و بی هوازی موجب افزایش کورتیزول تا حدی که باعث سرکوب و کاهش سطوح BDNF در افراد فعال شود نمی گردد و از این رو خطری برای سلامت دستگاه عصبی به شمار نمی رود.
    کلیدواژگان: BDNF، کورتیزول، فعالیت حاد هوازی و بی هوازی
  • علی حیدریان پور*، مجید وحیدیان رضازاده، علیرضا زمانی صفحات 58-68
    هدف
    هدف از پژوش حاضر بررسی تاثیر8 هفته تمرین استقامتی و مصرف متادون به عنوان جایگزین مورفین بر سطح سرمی سایتوکاین های اینترفرون گاما و اینترلوکین17 بود.
    مواد و روش ها
    تعداد24 موش صحرایی نر نژاد ویستار با وزن 10±220گرم به چهار گروه کنترل، ورزیده، مصرف کننده متادون، ورزیده مصرف کننده متادون تقسیم شدند. همه گروه ها به وسیله مورفین سولفات mg/mL4/0 در طی21روز معتاد شدند. برای اطمینان از وابستگی به مورفین، به تعدادی از حیوانات نالوکسان (3mg/kg، ip) تزریق شد. به آب آشامیدنی گروه مصرف کننده متادون و گروه ورزیده مصرف کننده متادون پودر متادون هیدروکلراید اضافه شد. گروه ورزیده و گروه ورزیده مصرف کننده متادون به مدت8 هفته بر روی تردمیل دویدند. مدت زمان و سرعت به صورت تدریجی افزایش یافت. پیش از شروع تمرینات و24 ساعت پس از آخرین جلسه تمرین، نمونه خونی از همه حیوانات تهیه و از سرم خون به روش الایزا میزان سطح سرمی اینترفرون گاما و اینترلوکین17 اندازه گیری شد.
    یافته ها
    سطح سرمی اینترفرون گاما گروه ورزیده مصرف کننده متادون در مقایسه با گروه مصرف کننده متادون افزایش (P<0.001) و سطح سرمی اینترلوکین17 کاهش معنی داری را نشان داد (P<0.01). همچنین افزایش معنی داری در سطح سرمی اینترفرون گاما (P<0.01) و کاهش معنی داری در سطح اینترلوکین17 (P<0.001) در گروه ورزیده نسبت به گروه ورزیده مصرف کننده متادون مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    تمرین استقامتی در دوره سندروم ترک باعث افزایش اینترفرون گاما و کاهش اینترلوکین17 در گروه های فعال نسبت به گروه های غیر فعال شده و تاثیر بیشتری بر این سایتوکاین ها گذاشت. بنابراین این نوع ورزش می تواند باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی در دوره سندروم ترک گردد.
    کلیدواژگان: اینترفرون گاما، اینترلوکین 17، سندروم ترک، تمرین استقامتی، متادون
  • مهدیه ملانوری شمسی*، مهدی مهدوی، رضا قراخانلو، زهیر محمد حسن صفحات 69-77
    مقدمه
    سایتوکاین ها و دیگر پپتیدهای بیان، تولید و آزاد شده به وسیله فیبرهای عضلانی که اثرات پاراکرین و اندوکرین اعمال می کنند به عنوان مایوکاین طبقه بندی می شوند. این احتمال وجود دارد که مایوکاین های آزاد شده از عضله اسکلتی واسطه اثرات مفید ورزش در رابطه با سلامتی باشند. هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات تمرین مقاومتی شدید بر بیان پروتئین مایوکاین های IL-6، IL-1β و TNF-α در عضله تند تنش در موش های صحرایی دیابتی بود.
    مواد و روش ها
    موش های صحرایی به گروه های کنترل، تمرین، دیابتی ایجاد شده با استرپتوزوتوسین و دیابتی تمرین تقسیم شدند. گروه های تمرین برای تمرین مقاومتی بالا رفتن از یک نردبان 1 متری با وزنه ای که به دم آن ها آویزان بود را اجرا کردند. بیان پروتئین مایوکاین ها در عضله FHL با روش الایزا اندازه گیری شد.
    یافته ها
    نتایج پژوهش نشان دهنده تاثیر دیابت و اثر متقابل تمرین و دیابت بر بیان مایوکاین IL-6 در عضله FHL بود (P<0.05). همچنین دیابت باعث افزایش سطوح IL-1β و TNF-α در عضله تند تنش FHL گشت. اما تمرین مقاومتی نتوانسته است تغییری در سطوح این فاکتورها ایجاد کند.
    بحث و نتیجه گیری
    براساس نتایج پژوهش تمرین مقاومتی توانسته است باعث کاهش مایوکاین IL-6 در دیابت شود. این احتمال وجود دارد که افزایش مایوکاین های التهابی در عضله اسکلتی مکانیسمی برای سازگاری های تمرینی باشد.
    کلیدواژگان: دیابت، مایوکاین، تمرین مقاومتی، عضله اسکلتی
|
  • Fathi M. *, Gharakanlou R., Rezaei R Pages 1-11
    Background
    Endurance activities induce cardiac hypertrophy; also it was observed the hdac4 gene expression rate in skeletal muscle is affected by endurance activities.
    Purpose
    Therefore the aim of this study was to investigate the effect of endurance training on cardiac expression of HDAC4.
    Material And Methods
    For this purpose، 14 rats under controlled conditions (temperature، light/dark (12:12) cycle، with ad Libitum access to food and water) were housed and randomly was divided into control and Experimental groups، the experimental group performed 14-weeks endurance exercise on motorized treadmill، and then 48 hours after the end of the last session were anesthetized as sacrificed. The left ventricle of the heart was removed. Real time RT-PCR method was used to determine of expression levels of hdac4 gene، and the obtained data were evaluated using t-test.
    Results
    The results showed the mean of left ventricle hdac4 gene expression was higher in experimental group significantly (P=. 002) than control group.
    Conclusion
    It appears differences in the type of left ventricle Hypertrophy is Due to difference in response of HDAC4 factor.
    Keywords: HDAC4 gene, endurance training, heart, left ventricle
  • Afzalpour Me*, Rezezadeh A., Abtahi Ivar Shi Pages 16-26
    Background and
    Purpose
    The use of antioxidant supplements is vital for reduction of damaging effects of free radicals after acute exercises. Therefore, the present study aimed to examine the impact of jujube fruit consumption on total antioxidant capacity (TAC) and malondialdehyde (MDA) in young women after a single bout of the intense resistance exercise.
    Methods
    Eighteen young non-athletes female were randomly divided into two equal groups including jujube fruit consumption+intensive resistance exercise and intensive resistance exercise groups. The first group received jujube daily 0/4 g/kg of body weight for 3 weeks. Both groups carried out a session of intensive resistance exercise consisted of 5 movements at 90% of one repetition maximum (1RM). Blood samples were measured in three phases included baseline, after 3 weeks of the jujube consumption, and after the resistance exercise session. TAC and MDA were measured using Ferric reducing antioxidant power (FRAP) assay and thiobarbituric acid (TBARS), respectively. For extraction of results the repeated measures ANOVA and LSD tests were applied at a significance level of p≤ 0/05.
    Results
    In intensive resistance group, TAC significantly decreased (p<0/02), but in the jujube+intense resistance group it is observed a significant increases in the TAC (p<0/03) after a 3-weeks of jujube consumption, which had accompanied with absence of significant changes (p<0/11) in this parameter immediately after exercise session. On the other hand, the MDA did not change significantly (p>0/05) in both groups in different phases on study which indicator of non-influencing of jujube consumption and intensive resistance session on this parameter.
    Conclusion
    Jujube fruit consumption before performing of intensive resistance training can be a suitable stimulus for strengthen of antioxidant system and control of damaging effects of free radicals following resistance exercises.
    Keywords: Malondialdehyde, Total antioxidant capacity, Jujube fruit, Resistance training
  • Mr Reza Ghahremani, Dr Farzad Nazem* Pages 27-36
    Purpose
    The aim of this study was to determine the acute effects of unilateral and bilateral squats performing (post-activation potentiation) on vertical jump performance and EMG activity of the selected muscles in athlete men during a vertical jumping.
    Material And Methods
    The subjects were 20 trained athlete men (10 volleyball players, 10 basketball players) with the characteristics of age: 20/94± 2/56 years, weight: 74/64± 6/72 kg, height: 180± 6/55 cm) that voluntary participate in this study. the subjects performed each of the three protocols: 1. Common warm up (the running on the treadmill with the speed of 9 km/h in 5 minutes and stretch movements on 3 minutes), 2. warm up and 1 set with two repetitions of dynamic bilateral half-squat with 90% 1RM, 3. warm up and 1 set with two repetitions of dynamic unilateral half-squat with 90% 1RM in three different days and randomized condition. in 5 minutes of recovery from each protocol, subjects were examined with the vertical jump test, and EMG activity of quadriceps and hamstring muscles were recorded in concentric phases of the jumping and during maximum voluntary contraction (MVC). the RMS/MVC index was derived from muscle's EMG signals. One-way ANOVA with repeated measures was used to data analysis.
    Results
    The vertical jumping height have significantly improved after the second and third protocols (post-activation potentiation) compared to common traditional warm up (P= 0/043, 0/018 respectively), but no significant differences was found among the quadriceps and hamstring muscles electrical activity in three different conditions (P≥0/05).
    Conclusion
    The specific warm up method via using unilateral or bilateral half-squat probably can improve the athlete's subsequent vertical jumping performance. these changes are related to intramuscular variations.
    Keywords: post, activation potentiation, unilateral, bilateral contractions, vertical jumping, electromyography, athlete men
  • Iman Zakavi *, Mehrdad Sharifi, Maryam Panahizadeh, Aliasghar Valipour Pages 37-48
    Background
    interleukin-18, and C-Reactive protein (CRP) are two Cardio - Vascular risk factors that have been raised in recent years and independently show the risk of atherosclerosis. The purpose of this study is to evaluate the effect of eight weeks roping on IL-18 and C-reactive protein in overweight and obese adolescents.
    Material And Methods
    This is a semi experimental study in which Thirty overweight or obese adolescents willing to cooperate voluntarily were randomly divided in two groups: experimental group (15 people, height 165.28 cm, weight 83.02 kg, age 13.73 years old and BMI 31.046) and control group (15 people, height 164.54 cm, weight 83.02 kg, age 13.93 years and BMI 30.404). Then, the experimental group was influenced by increasing roping exercise program which consisted of 8 sessions per week. While the control group received no intervention but were just followed. Variables including weight, body fat percentage, body mass index (BMI), VO2max were measured in both groups before and after exercises. Blood samples were collected in two stages, 48 hours before and after exercise to measure leukocytes, lymphocytes, neutrophils and levels of IL-18, CRP levels. Paired t-test was used for intergroup comparisons and two way variance analysis was used for comparison between two groups. All statistical calculations were performed by SPSS software version 19.
    Results
    After eight weeks roping in within groups comparison the variables weight (P=0.001), BMI (P=0.001), percent body fat (P=0.001), IL-18 (P=0.001) and CRP (P=0.001) were significantly decreased but in between groups comparison with variance analysis the variables weight (P=0.501), BMI (P=0.257), percent body fat (P=0.068), had an insignificant decrease, IL-18 (p=0.001) and CRP (p=0.001) significantly decreased and V02max (P=0.009) significantly increased.
    Conclusions
    Based on these results, roping exercise reduced IL-18 and decreased inflammation in overweight and obese adolescents, so it would be possible and useful to perform this exercise to prevent and reduce atherosclerosis in obese adolescents.
    Keywords: Roping, IL, 18, CRP, Overweight, Obese
  • Hamzeh Bayani, Ziya Fallah Mohammadi, Mohammad Fazelzadeh* Pages 49-57
    Purpose
    Cortisol and BDNF are two factors that affect the human brain neurogenesis. The purpose of this study was to comparison the effect of two exhaustive aerobic and anaerobic physical activity on serum BDNF and cortisol levels and their relationship together in active men.
    Material And Methods
    16 active students divided into two groups randomly. Tests used in this study consisted of Cunningham and Faulkner test for anaerobic group and Astrand test for aerobic group. blood sample was taken before and immediately after exhaustion.
    Results
    T-test results showed that both acute exhaustive anaerobic and aerobic exercise increases significantly BDNF level (P<0/05). Also, Serum cortisol levels following Implementation of aerobic and anaerobic exercise to exhaustion decreased significantly (P<0/05) and increased non significantly (P>0/05), respectively. There was no significant correlation between cortisol and BDNF levels in the two groups. Likewise, independent samples t-test showed no significantly different between aerobic and anaerobic groups in BDNF and COR levels.
    Conclusion
    The present results indicate exhaustive aerobic and anaerobic exercise had significant and positive impact on serum BDNF. Due to the lack of correlation between these two factors can be stated that probably run acute aerobic and anaerobic activity is not increased COR to the extent that suppresses BDNF levels in active individuals, therefore is not a threat to the health of the nervous system.
    Keywords: BDNF, Cortisol, Aerobic, anaerobic acute exercise
  • Dr Ali Heidarianpour*, Majid Vahidian Rezazadeh, Dr Alireza Zamani Pages 58-68
    Objective
    The aim of this study was to investigate the effect of 8 weeks of endurance training and methadone as an alternative to morphine on serum levels of interferon-gamma and interleukin-17.
    Materials and Methods
    Twenty four male Wistar rats (220 ± 10 g) were divided into four groups of Addicted Control (AC), Addicted Trained (AT), Addicted Methadone (AM) and Addicted Methadone Trained (AMT). All groups were made addicted with morphine sulfate 0.4mg/mL (in 21 days). To ensure their dependence on morphine, Naloxone (3mg/kg, i.p.) was injected into a number of the rats. Methadone hydrochloride powder was added to the drinking water AM and AMT groups. AT and AMT groups were made run on treadmill for 8 weeks. Running time and speed gradually increased. Both prior to the exercises and 24 hours after the last training session, blood samples were collected from all the animals and the IFN-γ and IL-17 serum levels were measured using the ELISA method.
    Results
    Serum levels of interferon-gamma increased in the AMT group compared with AM (P<0.001) and serum levels of IL-17 showed a significant decrease (P<0.01). Also, a significant increase in serum levels of interferon-gamma (P<0.01) and a significant decrease in the levels of IL-17 (P<0.001) was observed in the AT compared with AMT.
    Conclusion
    Endurance training caused increased interferon-gamma and decreased interleukin-17 in the active groups compared with the sedentary groups, and it had a greater effect on these cytokines during withdrawal. Therefore, this type of exercise can improve the function of the immune system during withdrawal syndrome.
    Keywords: Interferon, Gamma, Interleukin, 17, Withdrawal Syndrome, Endurance Training, Methadone
  • Dr Mahdieh Molanouri Shamsi*, Dr Mehdi Mahdavi, Dr Reza Gharakhanlou, Dr Mohammad Zohair Hassan Pages 69-77
    Introduction
    It suggested that cytokines or other peptides that are produced, expressed and released by muscle fibres (usually during contraction) and exert endocrine effects should be classified as myokines. Many proteins produced by skeletal muscle are dependent upon contraction. Therefore, it is likely that myokines may contribute in the mediation of the health benefits of exercise. Our aim was to investigate effect of intensive resistance exercise training on protein expression of IL-6, IL-1β and TNF-α myokines in skeletal muscle in rats with diabetes.
    Materials And Methods
    Rats were divided into control, training, streptozotocin induced diabetic and diabetic training groups. Training groups performed for Resistance training consisted of climbing a 1 m ladder with increasing weight added to the tail. Protein expression of myokines in FHL skeletal muscle measured by ELIZA method.
    Results
    The results of this study indicate that training and diabetes interaction was significant for IL-6 in FHL muscle (P<0.05). Also, tumor necrosis factor-alpha (TNF-α) and IL-1β levels were increased by diabetes, but not changed by training. Discussion and
    Conclusion
    In conclusion, we found that in diabetic rats, resistance training decreased muscle IL-6 levels, and preserved FHL muscle mass. It is probably increased inflammatory cytokines in skeletal muscle with resistance training is a mechanism for skeletal muscle adaptation.
    Keywords: Diabetes, Myokine, Resistance Training, Skeletal Muscle