فهرست مطالب

ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها - سال پنجم شماره 2 (تابستان 1396)

مجله ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها
سال پنجم شماره 2 (تابستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/07/20
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سرمقاله
  • نامه به سردبیر
  • شهین شوشتری، محمدرضا عابدی، مسعود بهرامی، راحله سموعی صفحه 61
    سلامت روانی در تمام عرصه های زندگی تاثیرگذار و ارتقاء آن، راهبردی مفید برای دستیابی به شاخص های توسعه یافتگی است. این بهبودی درباره زنان که عموما نیمی از جمعیت را تشکیل می دهند و عضو موثر خانواده و کلید بقا در دوره های ریاضت اقتصادی هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چنین ارتقاء و توجهی خصوصا در شرایط آسیب زا و بحرانی که هرگونه نظمی دستخوش بی نظمی و اختلال می شود بیشتر مورد تاکید است. بلایا درواقع رخدادهایی هستند که از منظر سلامت عمومی، هیچ کس نمی تواند بدون تغییر از آن ها خارج شود، در حالی که این تغییرات برای همه یکسان نیستند. در این زمینه برخی مطالعات نشان داده اند بیشترین قربانیان در فجایا و بلایا زنان هستند (1 و 2) ودر مقابل مطالعات دیگری نیز بر نقش مفید زنان در خانواده در شرایط دشوار تاکید داشته اند (3). بااین حال مطالعات حوزه سلامت توجه کمتری به زنان داشته اند. (4). درحالی که برای پیشگیری از آسیب های سلامت روان، توجه به وضعیت زنان در جامعه اهمیت زیادی دارد و آن ها را در اولویت هرگونه آموزش، حمایت و برنامه ریزی با رویکرد پیشگیرانه قرار می دهد (5). در نظر داشتن تاثیر فراوان به کارگیری این سیاست های پیشگیرانه بر سلامت روان جامعه (6)، آموزش های توانمندسازی با توجه به ارتباط مستقیمی که با سلامت روانی دارند (7) پیشنهاد می شود. ازجمله راهبردهای موثر در برنامه های پیشگیرانه از عواقب و اثرات بلایا در گروه زنان، تغییر نگرش اجتماعی و متعاقبا بهبود وضعیت روانی اجتماعی آنان زنان می باشد.
    کلیدواژگان: سلامت روان، زنان، بلایا
  • پژوهشی
  • رقیه قربانی، فریده عتابی، موسی جباری صفحه 63
    سابقه و هدف
    انتشار مواد شیمیایی در اثر بروز حوادث حملونقل جادهای، می تواند عواقب ناگواری همچون مرگ، آسیب های جانی و مالی و خسارات زیست محیطی به همراه داشته باشد. این مطالعه باهدف بررسی خطر مرگ در حوادث جاده ای تانکرهای حامل مواد شیمیایی انجام پذیرفت.
    روش بررسی
    در یک مطالعه کاربردی، مخازن مواد شیمیایی موجود در ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور موردبررسی قرارگرفته و متداول ترین آن ها شامل آمونیاک، کلر، 1-3، بوتادین، بنزن و تولوئن جهت مدل سازی انتشار مواد سمی انتخاب شدند. سپس شکافت کامل مخازن موردبررسی به علت پوشش سایر سناریوهای احتمالی، به عنوان سناریوی انتخابی تعیین و غلظت های کشنده مواد سمی موردمطالعه با استفاده از معادلات پرابیت محاسبه گردید. درنهایت مدل سازی انتشار مواد سمی به منظور تعیین خطر مرگ در حوادث جاده ای تانکرهای حامل مواد شیمیایی، با استفاده از نرم افزارهای ALOHA و PHAST انجام گردید.
    یافته ها
    نتایج تحقیق نشان داد که بر اساس غلظت های کشنده LC1، LC10، LC50 و LC90، با استفاده از نرم افزار ALOHA، آمونیاک به ترتیب با فواصل خطر مرگ 980، 866، 741، 629 متر؛ و با استفاده از نرم افزار PHAST، کلر به ترتیب با فواصل خطر مرگ 620، 318، 204 و 157 متر خطرناک ترین مواد شیمیایی سمی قابل حمل جاده ای محسوب می شوند.
    نتیجه گیری
    ازآنجاکه برنامه ریزی مقابله با شرایط اضطراری بر اساس نتایج دو نرم افزار و در کلیه غلظت ها امکان پذیر نمی باشد، لذا پیشنهاد می شود به منظور جلوگیری از بروز خطرات احتمالی، بالاترین فاصله خطر مرگ بر اساس LC1 بدون توجه به نوع ماده و نوع نرم افزار مورداستفاده، در برنامه ریزی های مربوطه مد نظر قرار گیرد و در صورت بروز حادثه، افراد تا فاصله 980 متری از محل با تجهیزات تنفسی تامین کننده اکسیژن تردد داشته باشند. افزون بر این، برنامه ریزی مقابله با شرایط اضطراری برای افراد حاضر درصحنه حادثه که سعی در فرار از خطر مرگ دارند، بر اساس غلظت های3-ERPG1 (که سعی در تعیین حریم ایمنی دارند)، منطقی به نظر نمی رسد.
    کلیدواژگان: انتشار گاز سمی، حمل و نقل جاده ای، غلظت کشنده، مواد خطرناک
  • کیفی
  • علیرضا رزاقی، عاصمه پور رجبی، سلمان دانشی صفحه 73
    سابقه و هدف
    عابران پیاده سالمند از آسیب پذیرترین گروه های کاربران جاده ای هستند. مسائل و مشکلات عابران پیاده سالمند به دلیل شرایط جسمی، روانی و اجتماعی آنان متفاوت از سایر گروه های سنی است. بنابراین ضرورت دارد تا توجه بیشتری از سوی محققان و مسئولین به عابران پیاده سالمند صورت گیرد. هدف از این مطالعه، بررسی مسائل و مشکلات مرتبط با عابران پیاده سالمند روش تحقیق کیفی است
    روش بررسی
    در پژوهش کیفی حاضر، عابران پیاده سالمند زن و مرد (سن مساوی و بالای 60 سال) شرکت داشتند. به دلیل مسائل فرهنگی و برای جلب اعتماد بیشتر مشارکت کنندگان از مصاحبه کننده زن و مرد بر اساس جنسیت مصاحبه شوندگان استفاده شد. مصاحبه ها به صورت نیمه ساختاریافته بود و پس از جمع آوری مصاحبه ها، به روش تحلیل محتوا تحلیل گردید.
    یافته ها
    در این مطالعه، مشارکت کنندگان 3 موضوع اصلی را از مسائل و مشکلات سالمندان عابر پیاده عنوان نمودند. تم های اصلی استخراج شده در این مطالعه به شرح ذیل است؛ مسائل و مشکلات مرتبط با محیط (چراغ راهنما، پل عابر پیاده و خیابان)، احترام اجتماعی و سلامت جسمانی.
    نتیجه گیری
    بر پایه یافته های این مطالعه، به دلیل شرایط خاص جسمانی و اجتماعی سالمندان نیاز هست تا طراحی فضاهای شهری و توزیع امکانات ایمنی ترافیکی متناسب با نیازهای آنان صورت گیرد. احداث تجهیزات ایمنی از قبیل پل عابر مکانیزه و رفع مشکلات مربوط به خیابان ها و پیاده روها از مسائل محیطی است که می تواند بر ایمنی عابران پیاده سالمند تاثیر مثبت داشته باشد. آموزش و ارتقای فرهنگ احترام به سالمندان در برخوردهای اجتماعی و کمک و یاری آنان، از مسائل دیگری است که می تواند برافزایش ایمنی آنان در عبور از خیابان اثرگذار باشد.
    کلیدواژگان: سالمندی، حوادث ترافیکی، عابر پیاده، مطالعه کیفی
  • پژوهشی
  • احمد ابراهیمی عطری، رضا بهاری فرد، ناهید خوشرفتار یزدی صفحه 79
    سابقه و هدف
    مطالعات پیشین نشان داده اند که برنامه جامع گرم کردن +11 فیفا در پیشگیری از بروز آسیب فوتبالیست ها موثر است. با توجه به این که پایداری پویا در حین تکلیف پرش- فرود تک پا یکی از عوامل خطر داخلی اصلی آسیب اندام تحتانی در فوتبال می باشد، اما اطلاعات کمی در مورد تاثیر این برنامه بر پایداری پویا وجود دارد؛ بنابراین هدف این پژوهش بررسی اثر برنامه +11 فیفا بر پایداری پویای فوتبالیست های نوجوان 14-16 سال می باشد.
    روش بررسی
    تعداد 30 بازیکن به صورت تصادفی به دو گروه (15 نفر گروه تجربی و 15 نفر گروه کنترل) تقسیم شدند. افراد سابقه آسیب در اندام تحتانی نداشتند. گروه کنترل تمرینات رایج خود را انجام دادند. گروه تجربی ابتدا تمرینات پیشگیری از آسیب 11+ فیفا را به عنوان گرم کردن و در ادامه تمرینات رایج فوتبال را انجام می دادند. این تمرینات سه جلسه در هفته و به مدت هشت هفته اجرا شدند. پایداری پویا (مدت زمان رسیدن به پایداری) با استفاده از آزمون پرش- فرود تک پا روی صفحه نیرو سنجیده شد. از آزمون آماری تحلیل واریانس با اندازه های تکراری برای تجزیه وتحلیل داده ها استفاده شد. از آزمون های t وابسته و مستقل نیز برای بررسی اختلافات درون گروهی و بین گروهی استفاده شد (P≤05/0 ).
    یافته ها
    تفاوت معناداری در مدت زمان رسیدن به ثبات در جهت های قدامی- خلفی (004/0=P) و داخلی- خارجی(001/0=P ) در بازیکنان گروه تجربی در پس آزمون در مقایسه با گروه کنترل مشاهده شد.
    نتیجه گیری
    بر اساس نتایج این مطالعه، برنامه پیشگیری از آسیب 11+ فیفا، احتمالا از طریق بهبود حس عمقی و همچنین افزایش هماهنگی عصبی- عضلانی، می تواند باعث افزایش پایداری پویا شود.
    کلیدواژگان: پیشگیری از آسیب، فوتبال، پایداری قامتی پویا
  • سعید یاری صفحه 89
    سابقه و هدف
    هر فعالیت و ماشینی در عملیات صنعتی به طور روزانه تن به حالاتی از شکست می دهد که می بایست مورد تجزیه وتحلیل قرار گیرد. حالت شکست و تجزیه وتحلیل اثرات آن، روشی قدرتمند و موثر جهت شناسایی و حذف شکست بالقوه، مشکلات و خطاها از سیستم، طراحی، فرآیند و خدمات است. هدف از این مطالعه نیز ارزیابی مخاطرات بالقوه ایمنی و بهداشت به روش تجزیه وتحلیل حالات شکست و اثرات آن ها در یک شرکت تولید تجهیزات تهویه مطبوع می باشد.
    روش بررسی
    در این مطالعه توصیفی- مقطعی کلیه فعالیت ها و ماشین آلات واحد های مختلف یک شرکت تولیدی تجهیزات تهویه مطبوع با استفاده از سرشماری و به روش ارزیابی ریسک حالات شکست و تجزیه وتحلیل اثرات آن ها مورد ارزیابی قرار گرفتند. Cut of point ریسک ها 70% بود و همچنین ریسک ها با توجه به گروه بندی سازمان بر اساس توانایی کنترل در سه سطح قابل قبول (L)، متوسط(M) و غیرقابل قبول(H) گروه بندی شدند و درنهایت داده ها به کمک نرم افزارMicrosoft Excel(2010) مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها
    از تعداد 1453 ریسک شناسایی شده 237 ریسک (3/16%) با نسبت 6/1 در اولویت H، 473 ریسک (6/32%) با نسبت 3/1 در اولویت L و 743 ریسک (1/51%) با نسبت 2/1 در اولویت M قرار گرفتند. تعداد 44 ریسک غیرقابل قبول(H) (3%) در گروه بندی لیکرتی که توسط محقق با توجه به نظر سازمان تدوین شده است قرار دارد که در گروه بندی FMEA در گروه قابل قبول قرار دارند که می توان این ریسک ها را حاشیه اقدامات کنترلی قلمداد کرد.
    نتیجه گیری
    بر اساس گروه بندی FMEA نسبت ریسک های H به کل ریسک ها 10/1 می باشد درصورتی که این نسبت در گروه بندی محقق 6/1 است. از طرفی تعداد زیاد ریسک های شناسایی شده در واحدها دلیل بر پرخطر بودن آن واحد نمی باشد.
    کلیدواژگان: FMEA، ارزیابی ریسک، ریسک
  • نیما پورنگ، فریبا اسماعیلی، محمد رنجبریان صفحه 97
    سابقه و هدف
    همه ساله شاهد موارد متعددی از حوادث خطرآفرین و حتی مرگ آور در آزمایشگاه های مختلف می باشیم لذا شناسایی ریسک خطرات در آزمایشگاه ها و تلاش در راستای ایجاد شرایط ایمن بسیار حائز اهمیت می باشد. هدف اصلی این تحقیق بررسی مخاطرات احتمالی در آزمایشگاه های پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان می باشد.
    روش بررسی
    به منظور ارزیابی مخاطرات احتمالی در 11 آزمایشگاه پژوهشکده و طبقه بندی آن ها، از روش «تجزیه وتحلیل عوامل شکست و آثار آن»1(FMEA) و برخی روش های آماری استفاده گردید.
    یافته ها
    نتایج حاصل از بررسی مخاطرات بالقوه حاکی از آن است که سطح ریسک در تمامی آزمایشگاه ها به جز آزمایشگاه بنتوز، در حد نیمه بحرانی و بحرانی قابل ارزیابی می باشد و لذا اجرای اقدامات اصلاحی مناسب در مورد آن ها الزامی می باشد. بر اساس نتایج آزمون های Kruskal-Wallis، اختلاف معنی داری میان آزمایشگاه های پژوهشکده از دیدگاه عدد الویت ریسک 2(RPN) مشاهده می شود. مراجعه به نتایج آزمون های posthoc در هر دو مرحله، نشانگر آن است که کمترین میزان مخاطرات در آزمایشگاه های بنتوز و بافت شناسی مشاهده می شود و بیشترین مخاطرات در آزمایشگاه تجزیه دستگاهی قابل تشخیص است. از سوی دیگر نتایج مربوط به گروه بندی آزمایشگاه ها با استفاده از آنالیز خوشه اینیز تا حدود زیادی به نتایج آزمون های posthoc شباهت دارد. با توجه به نتایج آزمون Mann-Whitney U می توان چنین استنتاج نمود که صرفا در مورد آزمایشگاه آماده سازی نمونه، اختلاف معنی داری بین مقادیر RPN در قبل و بعد از اقدامات اصلاحی مشاهده می گردد (p >0.05).
    نتیجه گیری
    درمجموع می توان چنین استنتاج نمود که FMEA روشی مناسب برای ارزیابی مخاطرات کارکنان آزمایشگاه های تحقیقاتی می باشد و از روش های آماری مناسب نیز می توان برای تحلیل های تکمیلی استفاده نمود
    کلیدواژگان: ارزیابی مخاطرات، آزمایشگاه، پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، عدد الویت ریسک، تجزیه وتحلیل عوامل شکست و آثار آن
  • پروانه عزتی، مژده وزیری، فریبا عدلی صفحه 109
    سابقه و هدف
    هدف از مطالعه حاضر تعیین نیازهای آموزشی تکنسین های فوریت های پزشکی مرکز اورژانس تهران می باشد.
    مواد و روش ها
    روش پژوهش، توصیفی پیمایشی از نوع کاربردی می باشد. به دلیل وجود سه گروه (تکنسین های فوریت های پزشکی، تکنسین های ارشد، سرپرستان و مدیران ارشد) در پژوهش از دو روش نمونه گیری (تصادفی طبقه ای و روش در دسترس) استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخت بود. اعتبار صوری و محتوایی این پرسشنامه توسط متخصصین تائید و ضریب پایایی (آلفای کرون باخ) برای مجموع سوالات، 4/97% محاسبه شد. داده ها توسط پرسشگران آموزش دیده جمع آوری و سپس با نرم افزار SPSS ورژن 23 تحلیل شد.
    یافته ها
    بر اساس نتایج، اولویت نیازهای آموزشی در حوزه نظری به ترتیب مسائل قانونی و حقوقی حرفه فوریت های پزشکی، وظایف تکنسین ها در بحران و اصول گزارش نویسی بود. افزون بر آن اولویت های آموزش عملی، مربوط به زایمان های خارج از بیمارستان، مواجهه با اورژانس های محیطی، بیماری های روانی، بیماری های مسری و قابل انتقال، مراقبت از بیماران سوختگی، گزارش نویسی و تکمیل فرم عملیاتی بود. پایین ترین نمره در نگرش مربوط به اثربخشی دوره های آموزشی بود که خود تاییدی بر اهمیت و ضرورت نیازسنجی و ارائه دوره های مرتبط با نیازهای کارکنان بود.
    نتیجه گیری
    این پژوهش، بر ضرورت انجام نیازسنجی مطابق با نیازها و ضرورت های شغلی کارکنان در برنامه ریزی و طراحی دوره های آموزشی تاکید دارد.
    کلیدواژگان: نیازسنجی آموزشی، سیستم فوریت های پزشکی، تکنسین فوریت های پزشکی
|
  • Shooshtari Sh, Abedi Mr, Bahrami M., Samouei R Page 61
    Mental health affects all aspects of life, and its improvement is considered to be an effective strategy to achieve the human development indicators. This issue is of particular importance in women since they constitute half the population and play a pivotal role as family members and in survival in the periods of austerity. Enhancing mental health should be prioritized during crises and disasters when regular norms and order are replaced with chaos and disorder. With respect to public health, no individual is unaffected by such situations, while the changes are not similar in everyone. In this regard, studies suggest that women account for the majority of victims in disasters (1, 2), while other findings emphasize on the constructive role of women in families during crises (3). However, women have been less considered in health-related studies (4). Preventing mental problems in women would be possible by prioritizing them in preventive planning and educational and support programs (5). Given the importance of preventive policies in improving the mental health of the society (6), empowerment training should be implemented considering its direct association with mental health (7). One of the most effectual strategies for empowerment training involves changing the perceptions
  • Razzaghi A., Pourrajabi A., Daneshi S Page 73
    Background And Aim
    Elderly pedestrians are one of the vulnerable road users in road traffic injureis. Elderly pedestrians are different from other road users because of special problems such as weakness of physical ability and specific, social and mental psychosocial conditions. Therefore, special attention should be taken in to account. There are need to pay more attention to this group of road users. The present study aimed to explore the obstacles relating to the elderly pedestrians using a qualitative study approach.
    Materials And Methods
    This is a qualitative study that was conducted on male and female elderly pedestrians age equal or more than 60 years old participated to obtain depth understanding about obstacles of road safety among elderly pedestrians. Considering the cultural background and convenience of the participants in order to have comfort interviews, interviews were conducted by male and female interviewee based on participant gender. Semi-structured interviews were conducted and then analyzed employing content analysis as an interpretation method after data collection.
    Results
    Analysis of the interview data yielded three main themes, emerged in interpreting the interviews including the problems related to associated with the environment (e.g., such as; traffic lights, pedestrians bridges, and streets), social respect to elderly people, and physical health.
    Conclusion
    According to findings of our study, special physical and social conditions of the elderly citizens as vulnerable road users should be considered and there is need to pay more attention to urban designs and distribution of safer traffic facilities considering elderly people as a vulnerable road users. Construction of traffic safety equipment in cities (such as using escalators instead of bridges and correction of defects in streets and roads tailored to the needs of the elderly) old people can could positively affect the safety of elderly pedestrians. Furthermore, promoting the culture of respecting the elderly and helping them in streets could largely improve their safety as vulnerable pedestrians can improve pedestrian safety of elderly road users.
    Keywords: Pedestrians, Elderly, Traffic Accidents, Qualitative Study
  • Ebarahimi Atri A., Baharifard R., Khoshraftar N Page 79
    Background and Objective
    Previous studies have shown that FIFA 11 comprehensive warm-up program is effective in the prevention of injuries in soccer players. Although dynamic postural stability is one of the main risk factors for soccer injuries, data is scarce on the effects of this program on dynamic postural stability. The present study aimed to investigate the effect of FIFA 11 on the dynamic postural stability of male soccer players aged 14-16 years.
    Materials And Methods
    In this study, 30 soccer players were randomly divided into two groups of experimental (n=15) and control (n=15). Participants had no history of lower-extremity injuries. Control subjects continued routine exercises, while the experimental group received the FIFA 11 injury prevention exercises as warm-up, followed by common soccer practices. Exercises were performed three times per week for eight weeks. Dynamic stability was measured based on single-leg jumplanding on a force-plate. Data analysis was performed using repeated measures ANOVA, and paired and independent t-test were used for the comparison of inter-group and intra-group differences (P>0.05).
    Results
    Compared to the control group, significant differences were observed in the experimental group in terms of the time of reaching stabilization in the anterior-posterior (P=0.004) and mediolateral directions (P=0.001).
    Conclusion
    FIFA 11 injury prevention program could increase dynamic postural stability probably through improving proprioception and neuromuscular coordination.
    Keywords: Prevention of Injury, Soccer, Dynamic Postural Stability
  • Yari S.* Page 89
    Background and Objective
    Failure is inevitable in the daily activities and machinery in industrial operations, the causes of which should be properly evaluated and analyzed. Failure mode and effects analysis (FMEA) is a potent and effective method for identifying and eliminating potential failure, as well as the difficulties and failures in systems, design, processes, and services. The present study aimed to assess the potential risk in an air conditioning equipment manufacturing company using the FMEA.
    Materials And Methods
    In this descriptive cross-sectional study, all activities and machinery in different units of the air conditioning equipment manufacturing company were analyzed by census evaluation and FMEA risk assessment. Cutoff point was determined at 70%, and the risks were categorized into three levels of acceptable (L), medium (M), and unacceptable (H); based on the classification of the organization and control ability. Data analysis was performed in Microsoft Excel 2010.
    Results
    Among 1,453 identified risks, 237 risks (16.3%) were in the H category with the ratio of 1/6, 473 risks (32.6%) were in the L category with the ratio of 1/3 , and 743 risks (51.1%) were in the M category with the ratio of 1/2 . Moreover, 44 unacceptable risks (H) (3%) were in the Likert classification developed by the researcher in accordance with the organization, which were considered acceptable in the FMEA classification. These risks could be considered the margins of control measures.
    Conclusion
    According to the FMEA classification, the ratio of H risks to the total risks is 1/10 , while it was obtained at 1/6 in the present study. On the other hand, high number of the identified risks does not necessarily indicate the manufacturing units to be of high risk.
    Keywords: FMEA, Risk Assessment, Risk
  • Pourang, Esmaeili F., Ranjbarian M Page 97
    Background and Objective
    Every year, we witness hazardous and even fatal accidents in laboratories. Therefore, identification of the risks in laboratories and creating safe conditions are of paramount importance in these settings. The present study aimed to evaluate the potential risks in the laboratories of the Persian Gulf and Oman Sea Ecological Research Center.
    Materials And Methods
    In order to assess and classify the risks associated with working in research centers, the failure mode and effects analysis (FMEA) and relevant statistical tests were used.
    Results
    Potential risk levels were evaluated as moderate or high in all the laboratories, with the exception of the benthic laboratory. Therefore, appropriate corrective measures must be taken in this regard. Based on the results of the Kruskal-Wallis test, there were significant differences between the studied laboratories in terms of the risk priority number (RPN) before and after the corrective measures. In addition, posthoc tests indicated the lowest risk levels in the benthic and histology laboratories, while the highest risk was identified in the instrumental analysis laboratory. Results of laboratory classification using cluster analysis were noticeably similar to the post-hoc test results. According to Mann-Whitney U test, there were significant differences between the RPN values before and after the corrective measures only in the case of the sample preparation laboratory (P>0.05).
    Conclusion
    It could be concluded that FMEA is an effective method for risk assessment in research laboratories, while appropriate statistical approaches could also be used for the complementary analysis in this regard.
    Keywords: Risk assessment, Persian Gulf, Oman Sea Ecological Research Center, Risk Priority Number, Failure Mode, Effects Analysis
  • Ezati P., Vaziri M., Adli F Page 109
    Background And Objective
    The present study aimed to assess the educational needs of the medical emergency technicians in Tehran emergency center, Iran.
    Materials And Methods
    This descriptive and applied survey that was conducted on three groups emergency medical services groups including medical emergency technicians, senior technicians, and supervisors and senior managers. Stratified random sampling and convenience sampling was performed for sample size. Data collection tool was a researcher-made questionnaire, of which the formal and content validity was confirmed by experts. In addition, reliability coefficient of all the items in the questionnaire was estimated at the Cronbach’s alpha of 97.4%. Data were collected by qualified researchers, and data analysis was performed in SPSS version 23.
    Results
    Theoretical educational needs of the participants were related to professional legal issues, technician tasks in crises, and principles of report writing. On the other hand, practical educational needs were related to out-of-hospital births, exposure to environmental emergencies, psychological and communicable diseases, care of burn patients, report writing, and completing operational forms. The lowest score belonged to the domain of ‘efficacy of educational courses’, which highlights the necessity of providing relevant courses to address the employees’ needs.
    Conclusion
    Findings of the present study emphasized on the importance of assessing the educational needs of emergency center employees based on their requirements for developing and planning the necessary educational courses in this regard.
    Keywords: Educational Needs Assessment, Emergency Medical System, Medical Emergency Technician