فهرست مطالب

Physical Treatments Journal
Volume:6 Issue: 4, Winter 2017

  • تاریخ انتشار: 1396/02/25
  • تعداد عناوین: 7
|
  • زینب رضاییان*، محمدتقی کریمی صفحات 185-194
    مقدمه
    امروزه باتوجه به شیوع گسترده دیابت و ایجاد زخم های فشاری ناشی از آن، هم چنین عواقب جبران ناپذیری مانند قطع عضو و مرگ، که این بیماری بر جای می گذارد، استفاده از وسایل ارتزی در حال افزایش است. انواع مختلفی از وسایل جهت پیشگیری از ایجاد زخم در پای این افراد طراحی شده است که هدف از تجویز آن ها نیز همین موضوع می باشد و جنبه های دیگر درمان بخصوص عملکرد این بیماران در ایستادن و راه رفتن که مهم ترین فعالیت روزانه افراد است در ساخت و تجویزآن ها در نظر گرفته نشده است. علاوه بر آن تفاوت بین وسایل موجود و تاثیر هر یک به روشنی بیان نشده است. بنابراین هدف از انجام این مقاله مروری، پاسخ به این سوالات می باشد.
    مواد و روش ها
    بررسی جامعی در منابع اطلاعاتی Pub Med, Google Scholar, ISI Web of Knowledge صورت گرفت. کلمات کلیدی همچون « Diabetic neuropathy, Orthosis, Plantar Pressure, Balance, Energy Consumption, Spatio-Temporal Parameters of gait » مورد استفاده قرار گرفت. جهت بررسی کیفیت مقالات از ابزار Downs and Black استفاده گردید.
    یافته ها
    پس از انجام جستجوی علمی در این زمینه، تعداد 245 مقاله به زبان انگلیسی و با کلمات کلیدی مورد نظر به دست آمد که تعداد 184 مقاله به علت داشتن عنوان مشترک یا عدم وجود متن کامل حذف شدند. همچنین تعداد 25 مقاله از مطالعه حاضر کنار گذاشته شدند، که دارای ارتباط موضوعی بالا با این مطالعه نبوده و یا دارای عدم نتیجه گیری منطقی بر اساس یافته های سایر مقالات بودند. در نهایت در مقاله مروری پیش رو نتایج 36 مقاله مورد بررسی قرار گرفته و گزارش گردید. بحث و
    نتیجه گیری
    مقاله حاضر انواع مطالعات ازRCT تا Case Report را بررسی نموده است. اکثر مطالعات موجود برکاهش فشارهای کف پایی و درمان زخم در این نواحی با کمک مداخلات ارتزی تاکید داشتند. مطالعات در زمینه تاثیر ارتز بر تعادل ایستگاهی و پارامترهای راه رفتن بسیار کم است. در عین حال در رابطه با تاثیر ارتز درمانی بر مصرف انرژی در این افراد هیچ مطالعه ای یافت نشد و پیشنهاد می گردد به علت اهمیت این موضوع مطالعات بعدی بر این موارد متمرکز گردد.
    کلیدواژگان: نروپاتی دیابتی، ارتز، فشارکف پایی، تعادل ایستگاهی، مصرف انرژی و پارامترهای مکانی، زمانی راه رفتن
  • فروزان رستگار کوتنایی، زهرا مصلی نژاد *، سمانه حسین زاده صفحات 195-200
    مقدمه
    کمردرد یکی از مشکلات شایع اسکلتی-عضلانی در سطح جهان است و حدود 80در صد افراد را حد اقل یک بار در طول زندگی درگیر کرده است.بنابر این شناختن ریسک فاکتور های کمردرد موضوع مهمی بشمار می رود.همچنین چاقی یکی از مشکلات عمده ی سلامت به شمار می رود که به شدت روبه افزایش است. در صورت تایید ارتباط بین چاقی و کمردرد ، توصیه به کاهش وزن ، می تواند گامی موثرجهت کمک به درمان کمردرد موثر باشد.
    هدف از اجرای این مطالعه بررسی ارتباط بین شاخص توده ی بدن(BMI) ، درصد چربی بدن (BF) ، محیط کمر به لگن (WHR) و محیط کمر به طول قد(WHtR) با کمردرد بود.
    متد:در این مطالعه مقطعی 60 زن در محدوده ی سنی 20 تا 40 سال به روش نمونه گیری در دسترس به صورت تصادفی در سال 1395-1394در یکی از خوابگاه های تهران ، با توجه به معیار های ورود و خروج انتخاب شدند، که از این تعداد 30 نفر در طی یک سال گذشته مبتلا به کمردرد بودند و 30 نفر در طی یک سال گذشته مبتلا به کمردرد نشده بودند. بنابراین افراد به دو گروه کمردردی و سالم تقسیم شدند. سپسقد ، وزن، دور کمر، دور باسن، چین زیر پوستی عضلات سه سر بازو(ترایسپس)، چهارسر ران(کوادریسپس) و چین خاصره ی فوقانی تمام افراد شرکت کننده در مطالعه اندازه گیری شد.[t1] آنالیز داده ها با استفاده ازنرم افزارSPSS22 انجام شد.آزمون ناپارامتری من ویتنیجهت بررسی ارتباط بین ویژگی های آنتروپومتری افراد و بروز کمردردبکار گرفته شد.
    یافته ها
    میانگین شاخص توده ی بدن(BMI) اگر چه در گروه مبتلا به کمردرد بالا تر بود، اما دربین دو گروه اختلاف معنادار یافت نشد (17/0p꞊). میانگین های نسبت محیط کمر به لگن(WHR) (04/0p꞊)و نسبت محیط کمر به طول قد فرد(WHtR)(04/0p꞊) و همچنین میانگین درصدچربی بدن(BF) (03/0p꞊꞊)در افراد مبتلا به کمردرد بالا تر بود.
    نتیجه گیری
    مطالعه ی حاضر ارتباط بین نسبت محیط کمر به لگن(WHR) ، نسبت محیط کمر به طول قد فرد(WHtR)و همچنین درصدچربی بدن(BF) با بروز کمردرد در زنان مورد مطالعه راتایید کرد.بین بروز کمردرد و شاخص درصد چربی بدن قوی ترین ارتباط مشاهده شد.
    [t1] [t1]آزمون آماری مورد استفاده ذکر شود.
    کلیدواژگان: کمردرد، چاقی، آنتروپومتری، اضافه وزن، زنان
  • فرزانه ساکی* صفحات 211-216
    محققان قبلی پایایی نمرات غربالگری عملکردی حرکت (FMS) را بررسی کرده اند. این نویسندگان پایایی درون ازمونگر خوب تا عالی را برای ازمونگرانی که سطح تجربه مشابهی داشتند (مبتدی-باتجربه) گزارش کرده اند اما تحقیقات اندکی وجود دارند که نمره ازمون اف ام اس رو بین اموزنگران مبتدی و با تجربه مقایسه کرده باشد. هدف پژوهش حاضرر بررسی پایایی بین ازمونگر نمرات غربالگری عملکردی حرکت بین ازمونگر مبتدی و با تجربه با استفاده از ثبت ویدیویی بود. در این پژوهش 15 مرد بسکتبالیست نخبه شرکت نمودند. هر ازمودنی 7 ازمون غربالگری عملکردی حرکت را اجرا کرد. 3 ازمونگر (2مبتدی و 1 باتجربه) بطور جداگانه 7 ازمون را با توجه به فیلم ویدیویی ، نمره دادند. ICC برای ارزیابی پایایی بین ازمونگر محاسبه شد. همچنین پایایی بین ازمونگر برای اجزای تست با روش اماری فلیس کاپا محاسبه شد. نتایج نشان داد میانگین کل نمرات FMS برای همه ازمودنی ها 6/1±06/14 بود و از نظر اماری تفاوت معنی داری بین ازمونگرها وجود ندارد (P=0.136). پایایی درون ازمونگر و بین ازمونگر ترکیب نمرات FMS به ترتیب
    (ICC3، 1 of 0.96 (95% CI: 0.88، 0.99 و (ICC 2، 1 of 0.78 (95% CI: 0.71، 0.91
    کلیدواژگان: غربالگری عملکردی حرکت، پایایی، بسکتبال
  • پریسا عزیزآبادی فراهانی، حمیدرضا مختاری نیا *، رضا اسکویی زاده صفحات 217-226
    زمینه و هدف
    تعامل کودکان با محیط تاثیر قابل توجهی بر رشد آن ها دارد. برای ایجاد محیطی که متضمن رشد و پیشرفت مهارت های کودکان باشد، در نظر گرفتن ویژگی های آن ها در انتخاب امکانات، طراحی و چیدمان محیط های مربوطه، اهمیت ویژه ای دارد. به منظور بررسی میزان انطباق طراحی فعلی محیط های اتاق بازی مراکز پیش دبستانی با اصول طراحی کاربر محور باید از ابزاری مناسب استفاده شود. هدف از انجام این پروژه، طراحی ابزار ارزیابی ارگونومیکی محیط اتاق بازی مراکز پیش دبستانی با رویکرد مشارکتی می باشد.
    مواد و روش ها
    در پژوهش توصیفی-تحلیلی حاضر، پس مرور منابع و بازدید از محل، آیتم های اولیه ابزار ارزیابی استخراج شد. سپس طی برگزاری جلسات گروه متمرکز با متخصصان و کارکنان مهدهای کودک ، ابزار ارزیابی با 43 آیتم تدوین شد. برای بررسی روایی ابزار، از روایی محتوایی و روایی صوری استفاده شد. و تکرار پذیری آن با بازآزمایی سنجیده شد. داده ها با نرم افزار Excel2010 و SPSS15 تجزیه و تحلیل گردید.
    یافته ها
    نتایج نشان داد 7 آیتم از 43 آیتم، از نظر روایی محتوایی پایین بوده و باید رد می شدند. شاخص روایی محتوایی نسخه نهایی مقدار 72.9 محاسبه شد که قابل قبول است. در بررسی روایی صوری، روی دو آیتم تغییرات جزئی اعمال شد. نتایج بررسی تکرار پذیری نشان داد، این ابزار با ICC=0.99 تکرار پذیر می باشد.
    نتیجه گیری
    برای ارزیابی ویژگی های محیط های مهدکودک باید از ابزار مناسبی استفاده شود. با توجه به نتایج این مطالعه، ابزار ارزیابی تدوین شده، برای ارزیابی محیط این مراکز کارایی مطلوبی دارد.
    کلیدواژگان: ارگونومی، مرکز پیش دبستانی، کاربر محور، روایی، پایایی
  • حمیده خداویسی*، مریم رزاق زاده، مهرداد عنبریان صفحات 227-232
    مقدمه
    هدف پژوهش حاضر ارزیابی اثر کفش های پنج انگشتی بر فعالیت الکترومایوگرافی عضلات ساق پا حین مرحله ایستایش دویدن بود.
    روش کار
    در این تحقیق نیمه تجربی، فعالیت عضلات درشت نئی قدامی، نعلی و دوقلوی داخلی و خارجی 15 دانشجوی مرد سالم (میانگین سن: 4/3±5/24 سال، قد: 8/5±6/177 سانتی متر و جرم: 9/8±7/75 کیلوگرم) در مرحله ایستایش دویدن در دو وضعیت پای برهنه و پوشش کفش (کفش پنج انگشتی) ثبت گردید. از آزمون تی همبسته جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد (05/0p<).
    نتایج
    در وضعیت دویدن با کفش پنج انگشتی، فعالیت الکترومایوگرافی عضله درشت نئی قدامی در مرحله پاسخ بارگیری (001/0=p)، و فعالیت عضلات نعلی (002/0=p) و دوقلوی داخلی (004/0=p) طی مرحله پیشروی دویدن به طور معنی داری در مقایسه با دویدن با پای برهنه بیشتر بود. در حالیکه اختلاف معنی داری برای بخش خارجی عضله دوقلو در مقایسه دو وضعیت با هم مشاهده نشد (05/0˃p).
    نتیجه گیری
    با توجه به این یافته ها می توان نتیجه گرفت که استفاده از کفش های پنج انگشتی می تواند سبب افزایش فعالیت الکترومایوگرافی عضلات ساق پا طی مرحله ایستایش دویدن گردد.
    کلیدواژگان: کفش پنج انگشتی، الکترومایوگرافی، دویدن، عضلات ساق
  • علی جلالوند*، مهرداد عنبریان، شهرام آهنجان، بهروز حاجیلو، علی اکبر طایفه سیدان صفحات 233-241
    هدف
    هدف از این مطالعه بررسی تغییرات دامنه های حرکتی مفاصل اندام تحتانی هنگام راه رفتن در بیماران استئوآرتریت مرد با درجات مختلف است .
    روش بررسی
    این تحقیق از نوع علی- مقایسه ای پس از وقوع یا مورد- شاهدی می باشد. برای ارزیابی سه بعدی پارامترها از سیستم تحلیل حرکتی Vicon سری T استفاده گردید. آزمودنی ها 15 نفر مرد سالم و 30 نفر مرد بیمار مبتلا به استئوآرتریت زانو بودند که بر اساس طبقه بندی کلگرن و لورنس به 3 گروه خفیف(10 نفر)، متوسط(10 نفر)، شدید(10 نفر) تقسیم شدند. سپس پارامترهای کینماتیکی زاوایای پیشرفت پا، دورسی فلکشن- پلنتار فلکشن مفصل مچ، اینورشن-اورشن مفصل مچ، چرخش داخلی- خارجی مفصل مچ، فلکشن- اکستنشن مفصل زانو، اداکشن- ابداکشن مفصل زانو، چرخش داخلی- خارجی مفصل زانو، فلکشن- اکستنشن مفصل ران، اداکشن- ابداکشن مفصل ران، چرخش داخلی-خارجی مفصل ران، تیلت قدامی-خلفی لگن، تیلت جانبی لگن، چرخش لگن با نرم افزار Vicon Nexus 1.8.5 مورد اندازه گیری سپس اطلاعات توسط نرم افزارهای Polygon 3.5.1 در یک سیکل گام برداری استخراج گردید. و از روش آماری تحلیل واریانس یکطرفه در نرم افزار SPSS 20. و 0/05> P استفاده شد .
    یافته ها
    تفاوت معنی داری در تمام پارامترهای کینماتیکی(زوایای مفصلی) بین افراد سالم با بیماران مبتلا به استئوآرتریت با درجات مختلف وجود ندارد(05/0 P>) . در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو با درجات مختلف زاویا و دامنه های حرکتی: زاویه پیشرفت پا در سطح هوریزنتال، اینورشن-اورشن مچ پا، فلکشن- اکستنشن مفصل زانو، اداکشن-ابداکشن مفصل زانو، چرخش داخلی-خارجی مفصل ران، تیلت قدامی-خلفی لگن، تیلت جانبی لگن تحت تاثیر قرار می گیرند(05/0 P<) .
    نتیجه گیری
    تغییرات برخی از پارامترهای کینتیکی زوایای مفصلی به علت مکانیسم های جبرانی می باشد و تغییر در برخی از پارامترهای کینتیکی تابع شدت استئوآرتریت می باشد . علاوه بر این استئوآرتریت زانو در یک مفصل اثرات زیادی بر دیگر مفاصل مجاور می گذارد.
    کلیدواژگان: شدت استئوآرتریت، زوایای مفصلی، راه رفتن
|
  • Zeinab Rezaeian* Mohammad Taghi Karimi Pages 185-194
    Purpose
    Today considering the high prevalence of diabetes and its associated pressure ulcers, also irreparable consequences such as amputation and death, the use of orthotic devices is increasing. A variety of devices have designed to prevent ulcers in the patients’ feet, however other aspects of the treatment, especially the performance of these patients in standing and walking, which are their main daily activities, have not been considered in designing and use of orthotic devices. In addition, the differences between the available devices and their effects have not been described yet. Therefore the aim of this review article is to answer these issues.
    Methods
    A comprehensive research was done in databases of PubMed, Google Scholar, and ISI Web of Knowledge. The keywords such as “diabetic neuropathy”, “orthosis”, “plantar pressure”, “balance”, “energy consumption”, and “spatial-temporal parameters of gait” and their results were analyzed. The quality of articles were evaluated by Downs and Black tool.
    Results
    After proper search, 245 English articles were found with the related keywords. Then, 184 articles were excluded because of a common title or incomplete text. Also, 25 articles were excluded from the study, because their contents did not relate highly to this study or have reasonable conclusion based on the findings of other articles. Eventually the results of 36 articles were examined and reported.
    Conclusion
    This study has examined the various articles from randomized control trial to case report. Most studies emphasized on the reduction of plantar pressures and ulcer treatment with orthotic devices. A few studies are available on the effects of orthosis in standing balance and walking parameters. However, no study was found with regard to the effect of orthotic treatments on energy consumption in these patients. Because this topic is very important, it is suggested that future studies be focused on these issues.
    Keywords: Diabetic neuropathy, Orthosis, Plantar pressure, Balance, Energy consumption, Spatial-temporal parameters of gait
  • Forouzan Rastgar Koutenaei, Zahra Mosallanezhad*, Samaneh Hosseinzadeh Pages 195-200
    Purpose
    Low Back Pain (LBP) is one of the most common musculoskeletal problems in the world so that about 80% of people are affected by LBP at least once in a lifetime. Therefore, knowing the risk factors for LBP is an important topic. Obesity is also a major health problem that is dramatically rising. If there is a proven relationship between obesity and LBP, losing weight can be an effective advice to help treat effectively LBP. This study aimed to evaluate the association between LBP and Body Mass Index (BMI), Body Fat Percentage (BFP), Waist to Hip Ratio (WHR), and Waist to Height Ratio (WHtR).
    Methods
    In this cross-sectional study, 60 women aged 20 to 40 years were randomly recruited by convenience sampling method during 2016-2017. They were living in one of the dormitories of Tehran, and were selected according to the inclusion and exclusion criteria. Of them, 30 persons suffered from LBP during the past year and 30 were healthy. Therefore, the participants were divided into two groups: LBP and healthy. Height, weight, waist circumference, hip circumference, and also the skin folds at triceps, quadriceps, and suprailiac were measured for all participants. Statistical analyses were done using SPSS22.
    Results
    The mean BMI value, although, was higher in patients with LBP, but showed no statistically significant difference between the two groups (P=0.17). The mean values of WHR (P=0.04), WHtR (P=0.04), and BFP (P=0.03) in participants with LBP were significantly higher than those in the control group.
    Conclusion
    The present study confirmed the relationship between the WHR, WHtR, and also BFP with the incidence of LBP in women. The strongest relationship was found between LBP and BFP.
    Keywords: Low back pain, Obesity, Anthropometry, Overweight, Women
  • *Ebrahim Norouzi Pages 201-210
    Objective
    Compare the effects of manipulating senses on relative phase transition bimanual coordination pattern of active and inactive women had Multiple sclerosis.
    Methodology
    participants was included 10 Active women and 10 inactive woman with multiple sclerosis who voluntarily participated in this experiment. Participants (n=20; aged 18-25 years) performed bimanual in-phase and anti-phase movements with their wrists at three levels of speed ranging from slow to fast and five different sensory conditions including: 1) normal sensory input, 2) masked vision, 3) masked proprioception, 4) masked audition and 5) full sensory deprivation. Two-way (5 Sensory condition × 2 group) analyses of variance for repeated measures (ANOVA) were performed.
    Results
    The findings showed that the main effect of the senses and groups was not significant, While the interaction effect between the senses and groups was significant (047/0 = P). This finding showed that there was a significant difference between the two groups in manipulation of proprioception ,vision and audition conditions. For investigate the effect of different senses in both MS active and inactive only a significant effect was observed between the two groups in manipulation of proprioception condition, and vision and audition was not manipulated.(p=0.004). As well as compare active and inactive MS woman in different manipulation sensory conditions was not significant .
    Conclusion
    It can be concluded that proprioception in both MS active and in-active woman have a significant impact on perform bimanual coordination task.
    Keywords: relative phase transition, MS, Bimanual coordination, sensory feedback
  • Farzaneh Saki* Pages 211-216
    Purpose
    To investigate the reliability of Functional Movement Screen (FMS) in basketball players. A few studies have compared the reliability of FMS between raters with different experience in athletes. The purpose of this study was to compare the FMS scoring between the beginners and expert raters using video records.
    Methods
    This is a cross-sectional study. The study subjects comprised 15 elite boy basketball players. The subjects were randomly selected and each of them completed FMS tests. Three examiners (two beginners and one expert) watched the recorded video separately and scored the tests. We used the Kinovea video-analysis software for data analysis. The test-retest reliability was assessed using Intra-Class Correlation Coefficients (ICCs). Also inter-tester reliability of each test was computed using Fleiss’ kappa test.
    Results
    The mean (SD) total FMS score for rater 1, rater 2, and rater 3 were 14.17(1.26), 14.17(1.94), and 13.67(1.67), respectively. There was no significant difference between examiners with respect to total FMS score (P=0.136). Half of the individual FMS components had perfect agreement, and rest were categorized as moderate to substantial agreement. The high and moderate values of ICC as 0.88~0.99 and 0.71~0.91 were observed for intra-rater and inter-rater reliability, respectively.
    Conclusion
    The examiners reported FMS total scores similarly. The inter-rater reliability for the test components had strong agreement. This finding suggests that FMS can be used in the evaluation of the abnormal movement patterns of the athletes.
    Keywords: Functional movement screen, Reliability, Basketball
  • Parisa Azizabadi Farahani, Hamidreza Mokhtarinia*, Reza Osqueizadeh Pages 217-226
    Purpose
    Children’s interaction with the environment considerably influences their growth. To create an environment that guarantees growth and development of children’s skills, children’s characteristics should be considered in selecting facilities, design, and setting of child-related environments. Proper tools should be used to study the compliance of the current design of playrooms in preschool centers with the criteria of user-centered design. The research objective was to design a tool for ergonomic assessment of preschool playrooms with a cooperative approach.
    Methods
    In this descriptive-analytical research, after reviewing the resources and visiting the place, the preliminary items of the assessment tool were extracted. Afterwards, a 43-item assessment tool was developed through group sessions attended by experts and personnel of preschool centers. The validity of the tool was assessed through content and face validity assessment tests. Reliability of the test was measured by test-retest. The data were analyzed by Excel 2010 and SPSS15.
    Results
    Research results indicated that 7 of the 43 items had low content validity and needed to be rejected. The calculated content validity index of the final version was 72.9, which was acceptable. During the content validity assessment, minor changes were made to two items. Results of the reliability also showed that this tool is repeatable with ICC=0.99
    Conclusion
    Considering the research results, the proposed assessment tool is properly efficient in assessing the environment of preschool centers.
    Keywords: Ergonomics, Preschool center, User-friendly, Validity, Reliability
  • Hamideh Khodaveisi*, Maryam Razaghzadeh, Dr Mehrdad Anbarian Pages 227-232
    Purpose
    The current study aimed at evaluating the effect of 5-toed shoes on electromyographic activity of leg muscles during the stance phase of running.
    Methods
    The current semi-experimental study recorded the electromyographic activity of tibialis anterior, soleus, gastrocnemius lateralis, and medialis muscles of 15 healthy male students (mean age: 24.5±3.4 years, mean height: 177.6±5.8 cm, and mean weight: 75.7±8.9 kg) during the stance phase of running in barefoot and shod (5-toed shoes) conditions. Paired sample t test was used for statistical analysis with SPSS19.
    Results
    In shod running, electromyographic activity of tibialis anterior during loading response phase (P=0.001) and electromyographic activity of soleus (P=0.002) and medial gastrocnemius (P=0.004) during propulsion phase were significantly higher, compared with the barefoot running; there was no significant difference in gastrocnemius lateralis muscle between both conditions (P˃0.05).
    Conclusion
    According to the current study findings, using 5-toed shoes could increase electromyographic activity of leg muscles during the stance phase of running.
    Keywords: Five-toed shoe, Electromyography, Running, Leg muscles
  • Ali Jalalvand*, Mehrdad Anbarian, Shahram Ahanjan, Behrouz Hajiloo, Ali Akbar Tayfe Seyedan Pages 233-241
    Purpose
    This study aimed to investigate excursion changes at the hip, knee, and ankle joints during gait in patients with knee osteoarthritis (KOA) of varying severity.
    Methods
    The method of research was causal-comparative (Ex Post Facto). A Vicon motion analysis system with 4 T-Series cameras was used to measure the kinematics variables. Fifteen normal subjects without KOA and thirty patients with KOA participated in this study. According to Kellgren and Lawrence radiologic scale, the patients were divided into three groups of mild (n=10), moderate (n=10), and severe (n=10). Kinematics parameters of gait includes the range of motion (ROM) in all three planes of motion at the hip, knee, and ankle joints during gait, which were calculated by Vicon Nexus 1.8.5 software. All data were extracted by Polygon 3.5.1 and then were analyzed in SPSS20 using 1-way ANOVA test. The level of significance was set at P
    Results
    There were no significant differences in all kinematics parameters (joint angles) between the healthy and KOA groups (P>0.05). There were significant differences observed between groups of mild, moderate, and severe KOA with healthy one with respect to foot progress angles in the transverse plane, foot eversion/inversion excursion, knee flexion/extension excursion, knee abduction/adduction excursion, hip internal/external rotation excursion, anterior/posterior pelvic tilt, and lateral pelvic tilt (P
    Conclusion
    The results showed that some ROM parameters in all three planes of motion can estimate the severity of osteoarthritis. Some observed changes in kinematics parameters are due to effects of compensatory mechanisms, and some might be considered as the severity of the osteoarthritis. In addition, osteoarthritis in one joint had strong effects on other joints.
    Keywords: Severity of osteoarthritis, Joint excursion, Gait