فهرست مطالب

پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی - پیاپی 23 (زمستان 1396)

مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی
پیاپی 23 (زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/05
  • تعداد عناوین: 11
|
  • منوچهر ططری * صفحات 11-19
    هدف از این پژوهش بررسی ارتباط بین مهارت های ارتباطی و اخلاق کاری مدیران تربیت بدنی آموزش و پرورش استان-های غرب کشور با رضایتمندی دبیران تربیت بدنی از دیدگاه دبیران بود. روش تحقیق حاضر توصیفی-تحلیلی بود که به شیوه ی پیمایشی انجام شد. نمونه آماری این تحقیق را 380 نفر(جامعه 4321نفر) از معلمان تربیت بدنی که در مقاطع متوسطه اول و دوم مشغول به تدریس بودند تشکیل می داد. ابزار گردآوری اطلاعات سه پرسشنامه ی استاندارد مهارت های ارتباطی بارتون جی، رضایت شغلی مینه سوتا و پرسشنامه اخلاق کار بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از بسته ی نرم افزاری SPSS 18 به منظور انجام آمار توصیفی و نرم افزار لیزرل جهت انجام تحلیل عاملی تاییدی و مدل سازی معادله ساختاری (SEM) استفاده شد. نتایج نشان داد که مقدار ضریب اثر مهارت های ارتباطی بر روی اخلاق کاری 30/0 و بر روی رضایت شغلی 10/0 می باشد. همچنین میزان ضریب اثر اخلاق کاری بر روی رضایت شغلی 50/0 به دست آمد. از میان مولفه های مربوط به مهارت های ارتباطی مهارت بازخورد با ضریب اثر 99/0 دارای بیشترین ضریب اثر بود و به ترتیب مهارت شنود با ضریب اثر 59/0 و مهارت کلامی با ضریب اثر 55/0 در مرتبه های بعدی قرار گرفتند. از میان گویه های مربوط به اخلاق کاری «تاکید سازمان آموزش پرورش بر منافع خود» با ضریب اثر 71/0 دارای بیشترین ضریب اثر بود همچنین از میان گویه های مربوط به رضایت شغلی «سربلندی ناشی از انجام دادن خوب کار» با ضریب اثر 69/0 دارای بیشترین ضریب اثر بود.
    کلیدواژگان: مهارت های ارتباطی، اخلاق کاری، رضایتمندی، بازخورد، شنود
  • علی کریمی فیروزجایی * صفحات 21-32
    رسانه ها وسایل ارتباط جمعی مهمی هستند که نقش ممتاز و بسزایی در سامان دهی افکار عمومی دارند. روزنامه یکی از رسانه های موثر است که به دلیل داشتن مخاطب از سطوح مختلف جامعه، نقش خود را در تاثیرگذاری بر فرهنگ و جامعه حفظ نموده است. تیتر روزنامه به دلیل ارایه تصویری کلی از یک ماجرای خبری، اهمیت نسبی و طبقه بندی آن، برداشتی را برای مخاطبین فراهم می سازد. این تحقیق با روش گفتمان شناسی انتقادی و بر پایه چارچوب نظری و مدل سه بعدی نورمن فرکلاف (1992) به بررسی تیتر برخی روزنامه های ورزشی در خصوص مسابقات فوتبال بین ایران و عربستان سعودی می-پردازد. پرسش های اساسی این تحقیق عبارت است از این که نویسنده در انتخاب تیترهای ورزشی از چه راهکارهای زبان-شناختی استفاده نموده است و چه رویکردهای ایدئولوژیک و باورهای فرهنگی و اجتماعی در انتخاب تیترها در سه سطح متن، تعامل و بافت اجتماعی نهفته است. یافته های این پژوهش نشان می دهد که تیترهای ورزشی هم از حیث استفاده از راهکارهای زبان شناختی و هم از بعد جهت گیری فرهنگی و ایدئولوژیک، سبک ویژه ای دارند.
    کلیدواژگان: گفتمان، گفتمان شناسی انتقادی، فوتبال، الگوی فرکلاف، رسانه های ورزشی
  • سیمین اسگندری دستگیری *، علی محمد امیرتاش، علی محمد صفانیا صفحات 33-41
    هدف از تحقیق حاضر، تعیین فدراسیون های مرجع برای الگوبرداری فدراسیون های ورزشی ناکارا بود. در یک جامعه هر سازمان کارا تاثیر خاص خود را بر عملکرد سایر سازمان ها دارد، پس انتخاب سازمان مرجع برای بهره مندی از الگو های مدیریتی اولین قدم در موفقیت این طرح می باشد. در این تحقیق چهارده فدراسیون ورزشی منتخب ایران که از نظر اینکه جزء رشته های ورزشی مادر و فدراسیون های مهم، مدال آور بودند، بر حسب اولویت انتخاب شدند. تعداد 112 نفر از کارکنان ، مدیران و روسای فدراسیون ها به عنوان نمونه تحقیق به سوالات پرسشنامه پاسخ دادند. برای تعیین روایی، پرسشنامه بین 11 نفر از صاحب نظران متخصص در رشته مدیریت ورزشی توزیع و پس از لحاظ نظرات و پیشنهادات در نهایت با پایایی 92/0 به تآیید رسید. به منظور تعیین پایایی، پرسشنامه در هیات های ورزشی استان توزیع و پس از جمع آوری با ضریب روایی 81/0 به تایید رسید. روش تحلیل پوششی داده ها به عنوان یک روش غیرپارامتریک و کارآمد، ابتدا فدراسیون های کارا و ناکارا را تعیین و سپس برای فدراسیون های ورزشی ناکارا با استفاده از روش ضریب تاثیر، فدراسیون های مرجع مشخص می کند. روش تحقیق از نوع توصیفی – تحلیلی بود و از لحاظ هدف جزء تحقیقات کاربردی می باشد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از ترم افزار MATLAB در تحقیق استفاده شد. نتایج نشان داد از بین فدراسیون های کارا، فدراسیون های کشتی، تکواندو و فوتبال به ترتیب فدراسیون های مرجع مهمی در عمکرد سایر فدراسیون ها هستند.
    کلیدواژگان: ضریب نفوذپذیری، تحلیل پوششی داده ها، کارایی
  • حمید قاسمی *، فاطمه صائمیان صفحات 43-52
    هدف تحقیق مقایسه وضعیت خودبرندسازی و مهارت های ارتباطی دانشجویان رشته تربیت بدنی با دانشجویان سایر رشته های منتخب بود. روش تحقیق از نظر استراتژی توصیفی و از نظر مسیر اجرا پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق شامل دانشجویان دانشگاه های کشور بودند که بر اساس تعداد جامعه نامحدود بر اساس جدول مورگان تعداد کفایت 384 نمونه انتخاب شد که با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ایو به تعداد 390 پرسشنامه به نسبت مساوی بین دو گروه دانشجویان رشته تربیت بدنی و سایر رشته ها توزیع شد و به ترتیب با تعداد 188 و 193 پرسشنامه (مجموع 381 مورد) بازگشت شد. ابزار اندازه گیری، شامل پرسشنامه سنجش وضعیت خودبرندسازی از طریق مهارت های ارتباطی و پرسشنامه تعیین موقعیت برند شخصی (قاسمی، 1394) بود که پس از تایید روایی و پایایی مجدد مورد استفاده قرار گرفت.
    نتایج نشان داد که در مجموع، وضعیت خودبرندسازی و مهارت های ارتباطی نمونه آماری تحقیق، در حد متوسط است. در زمینه مهارت های ارتباطی و موقعیت برند شخصی، بین دانشجویان تربیت بدنی و سایر رشته ها اختلاف معنی دار وجود دارد و میانگین گروه تربیت بدنی نسبت به سایر رشته ها کمتر است. همچنین میانگین مهارت های ارتباطی و خودبرندسازی دانشجویان تربیت بدنی، هر دو پائین تر از متوسط است.
    کلیدواژگان: خودبرندسازی، برندسازی شخصی، مهارت های ارتباطی، دانشجو، دانشگاه
  • لقمان کشاورز *، ابوالفضل فراهانی، حمزه دانشمندی صفحات 53-62
    هدف از پژوهش حاضر تحلیل عاملی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران بود. جامعه آماری تحقیق مدیران و متخصصین رشته ورزشی ژیمناستیک و اعضای هیات علمی رشته های علوم ورزشی آشنا با ژیمناستیک به تعداد 160 تن بود. برای نمونه تحقیق در بخش کیفی از نظرات 25 تن از متخصصین رشته ورزشی ژیمناستیک استفاده شد که نمونه ها به طور هدفمند انتخاب شدند. در بخش کمی نیز با استفاده از جدول مورگان 117 تن به طور تصادفی – طبقه ای برای نمونه تحقیق برگزیده شدند. جهت دست یابی به اهداف تحقیق با استفاده از روش دلفی فهرستی از نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای فدراسیون ژیمناستیک تهیه و با نظر متخصصین و خبرگان رشته ژیمناستیک فهرست تهیه شده نهایی شد. سپس بر مبنای فهرست تهیه شده پرسشنامه ای شامل 96 سئوال در زمینه نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای فدراسیون ژیمناستیک تنظیم شد که روایی آن توسط 15 تن از متخصصین تایید شد و پایایی آن در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمودنی و با استفاده از آلفای کرونباخ 81/0 محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده در بخش کیفی از روش دلفی و در بخش کمی از روش های آماری توصیفی و روش های آماری استنباطی از جمله تحلیل عاملی تاییدی با کمک نرم افزارهایAMOS و SPSS استفاده شد. یافته های پژوهش نشان داد که فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران دارای 15 نقطه قوت، 21 نقطه ضعف، 9 فرصت و 4 تهدید می باشد.
    کلیدواژگان: قوت، ضعف، فرصت، تهدید، ژیمناستیک
  • آیه ریزوندی *، فرشاد تجاری، محمدرضا اسماعیلی صفحات 63-74
    هدف پژوهش حاضر آزمون مدل بازاریابی کارآفرینانه با رویکرد یررسی ارتباط علی ماهیت باشگاه و گرایش به کار آفرینی و بازار با عملکرد در مدیران باشگاه های ورزشی شهر تهران بوده است. روش تحقیق حاضر توصیفی - همبستگی است. جامعه آماری تحقیق، شامل1280 نفر از کلیه آقایان و بانوان که در سال 1394 در شهر تهران مدیر باشگاه بودند ، تشکیل شد. در این تحقیق تعداد 700 پرسشنامه بصورت نمونه گیری خوشه ای- مرحله ای توریع و 88 درصد پرسشنامه ها قابل بررسی تشخیص داده شد. برای گردآوری داده ها از مقیاس های استاندارد شده ی بازاریابی کارآفرینانه بوچر و همکاران (2008)، مقیاس ماهیت باشگاه، خزایی (1392)، مقیاس عملکرد فاضل(1391)، مقایس گرایش به بازار مقیمی و همکاران (1390)و گرایش به کارآفربنی محمدی (1390) استفاده شد. آلفا کرنباخ برای پرسشنامه ها بترتیت 81/0، 92/0، 75/0، 70/0 و 72/0 گزارش شد. برای روایی صوری و محتوایی از نظر خبرگاان و برای روایی سازه از تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. برای تحلیل داده ها از مدل یابی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزئی با استفاده از نرم افزار Smart PLS استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد بین تمامی متغیرهای مورد بحث با عملکردسازمانی، به جز گرایش به کارآفرینی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین بین تمامی متغیرهای مورد بحث با بازاریابی کارآفرینانه، بجز گرایش به بازار رابطه مثبت و معنی داری وجود داشته است. همچنین شاخص برازش مدل GOF=0/621گزارش شد و مدل به عنوان مدلی قوی برازش گردید.
    کلیدواژگان: بازاریابی کارآفرینانه، ماهیت باشگاه های ورزشی، گرایش به بازار، گرایش به کارآفرینی، عملکرد
  • تقی عاشوری *، مرتضی دوستی، سید محمدحسین رضوی، ابوالحسن حسینی صفحات 75-86
    هدف
    تحلیل محتوای پژوهش های کارآفرینی ورزشی کشور می باشد.
    روش شناسی: از نوع کیفی و مبتنی بر تحلیل محتوا با رویکرد توصیفی تحلیلی برای توصیف و ارزیابی محتوای مقالات جامعه ی هدف می باشد. جامعه ی برابر نمونه ی آماری شامل، تمام مقالات منتشره درباره ی کارآفرینی ورزشی در نشریات علمی و پژوهشی ایران تا پایان سال1394 به تعداد 96 مقاله است.
    یافته ها
    بیشتر پژوهش ها در فصلنامه های مدیریت ورزشی دانشگاه تهران با 17 مقاله منتشر گردید. موضوع اصلی پژوهش ها، بیشتر جنبه های اقتصادی و جامعه شناختی کارآفرینی بود. در (%5/86) پژوهش ها از روش کمی استفاده شد؛ گروه (هیئت علمی، فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشکده های تربیت بدنی و کارآفرینان ورزشی کشور) و نیز ملی (کمیته و آکادمی ملی المپیک، وزارت ورزش و جوانان) با (%26) سطح تحلیل غالب پژوهش ها است و بیشتر مطالعات روی کارکنان و مدیران اداره کل ورزش و جوانان استان ها و شهرستان ها، کارکنان هیات ها و فدراسیون های ورزشی با (%20) صورت گرفت. بیشتر پژوهش ها از داده های مقطعی (%5/85) با ابزار پرسشنامه (%77) انجام شد و استفاده از داده های طولی کمتر رایج بود .(%55) پژوهش ها بطور ملی انجام شد که بیشتر توسط دو یا سه نویسنده (%75/70) منتشر گردید. (%5/43) پژوهش ها حداقل دارای یک نویسنده ی زن بودند. روند پژوهشی، پژوهش های کارآفرینی ورزشی، از سال 1390 به بعد رشد چشم گیری دارد.
    نتیجه گیری
    پژوهشهای کارآفرینی ورزشی باید علاوه بر شناسایی مسائل، مشکلات و محدودیتهای موجود و روندهای گذشته در دنیای کسب و کار و کارآفرینی، رویکردی آیندهنگر را به منظور شناسایی، کشف فرصتهای کارآفرینی و جهتدهی کارآفرینان به سوی نوآوری و خلق ارزش در ورزش هدایت کنند.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، تحلیل محتوا، و ی کارآفرینی ورزشی، ایران
  • سید احسان امیر حسینی، فاطمه روشنی، فریبرز فتحی * صفحات 87-100
    هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر سردرگمی مصرف کننده بر تعویق تصمیم گیری و وفاداری به برند پوشاک ورزشی بود. تحقیق از نوع توصیفی بود که به روش پیمایشی انجام شد. جامعه آماری این پژوهش، کلیه مشتریان پوشاک های ورزشی های شهر شیراز می باشد. با توجه به فرمول کوکران 395 نفر انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری، پرسشنامه العربی (2012) بود. روایی (همگرا، واگرا) آن مورد تایید و پایایی ابعاد پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ وفاداری به برند (0.84)، تعویق تصمیم (0.67)، شباهت (0.60)، اطلاعات زیاد (0.65) و ویژگی مبهم (0.80) به دست آمد. به منظور تحلیل استنباطی داده های جمع آوری شده از نرم افزار Smart PLS 2 استفاده شده است. با توجه به ضرایب معناداری و t استخراج شده، نتیجه آزمون فرضیات نشان می دهد که: سردرگمی مصرف کننده تاثیر مثبت و مستقیمی بر تعویق تصمیم گیری (28.773=t، 0.675=β) و وفاداری (25.692=t، 0.776=β) به برند ورزشی دارد. شباهت محصول تاثیر مثبت و مستقیمی بر وفاداری به برند ورزشی دارد (4.025=t، 0.225= β) ولی بر تعویق تصمیم تاثیر ندارد (1.113=t، 0.114=β). اطلاعات انبوه محصول تاثیر مثبت و مستقیمی بر تعویق تصمیم (1.326=t، 0.067=β) ندارد اما بر وفاداری (2.811=t، 0.151=β) تاثیر دارد. ابهام در انتخاب محصول تاثیر مثبت و مستقیمی بر تعویق تصمیم گیری (5.570=t، 0.545=β) و وفاداری (7.852=t، 0.476=β) دارد. بنابراین می توان گفت که افزایش سردرگمی مصرف کننده باعث افزایش تعویق تصمیم گیری خرید مشتریان می شود و ممکن است که مصرف کننده برنده خود را تغییر دهند و این می تواند بر میزان وفاداری به نام برند ورزشی تاثیر داشته باشد.
    کلیدواژگان: سردرگمی مصرف کننده، تعویق تصمیم گیری، وفاداری، پوشاک ورزشی
  • طراحی مدل درآمدزایی باشگاه های فوتبال ایران: با رویکرد گراندد تئوری
    شمس الدین رضایی * صفحات 101-116
    هدف از انجام این پژوهش، طراحی مدل درآمدزایی باشگاه های حرفه ای فوتبال ایران است. این پژوهش دارای رویکردی کیفی بوده و از روش نظریه داده بنیاد(گراندد تئوری) به عنوان روش تحقیق استفاده شده است. روش گردآوری داده ها، مطالعه اسناد بالادستی و مصاحبه های عمیق و باز با 31 نفر از نخبگان آگاه از موضوع مورد بحث است. تئوری جوهری مدل درآمدزایی باشگاه های فوتبال ایران دارای هفت مولفه: مکانیزم های موثر مدیریتی، مکانیزم های مالی، مکانیزم های آموزش، مکانیز های اصلاح ساختار فوتبال، مکانیزم های اصلاح فرهنگ، مکانیزم های حقوقی- قانونی و استقرار مدل درآمدزایی می باشد که توسعه و موفقیت باشگاه های فوتبال ایران در گرو مدیریت برتر این مولفه ها است. هدف از انجام این پژوهش، طراحی مدل درآمدزایی باشگاه های حرفه ای فوتبال ایران است. این پژوهش دارای رویکردی کیفی بوده و از روش نظریه داده بنیاد(گراندد تئوری) به عنوان روش تحقیق استفاده شده است. روش گردآوری داده ها، مطالعه اسناد بالادستی و مصاحبه های عمیق و باز با 31 نفر از نخبگان آگاه از موضوع مورد بحث است. تئوری جوهری مدل درآمدزایی باشگاه های فوتبال ایران دارای هفت مولفه: مکانیزم های موثر مدیریتی، مکانیزم های مالی، مکانیزم های آموزش، مکانیز های اصلاح ساختار فوتبال، مکانیزم های اصلاح فرهنگ، مکانیزم های حقوقی- قانونی و استقرار مدل درآمدزایی می باشد که توسعه و موفقیت باشگاه های فوتبال ایران در گرو مدیریت برتر این مولفه ها است.
    کلیدواژگان: درآمدزایی، باشگاه های فوتبال، گراندد تئوری
  • محمد زلیکانی، علی وفایی مقدم *، مصطفی افشاری، مهران جعفری صفحات 117-126
    دارا بودن بالاترین کیفیت زندگی در اقشار مختلف مردم، یکی از دغدغه های همیشگی افراد بوده است که این کار تحقیقی نیز با همین هدف یعنی سنجش کیفیت زندگی و شادی فردی افرادی که به نوعی در فرایند آموزش سازمان های استان مازندران قرار دارند و همچنین مقایسه در بین ورزشکاران و غیرورزشکاران انجام گردیده است. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی بوده که با پرسشنامه ی مرکب سنجش کیفیت زندگی و شادی فردی در بین نمونه ی 190 نفری از افراد جامعه ی آماری که شامل اساتید دانشگاه ها، فرهنگیان، دانشجویان و دانش آموزان استان مازندران اجرا شده است. از آزمون های آماری کلوموگروف اسمیرنف، تی تک متغیره و لوین برای درک یافته های تحقیق استفاده شده است. یافته ها نشان داده است که بین سطوح کیفیت زندگی(001/0>p و 13=t)، و شادی فردی(001/0>p و 27/12=t) در اقشار مختلف تفاوت معناداری وجود دارد. همچنین بین میانگین کیفیت زندگی در ورزشکاران و غیرورزشکاران (253/0 sig= و31/1 F=) اختلاف معناداری وجود داشته ولی در متغیر شادی فردی (07/0 sig= و56/7 F=) این تفاوت معنادار نبوده و بین دو گروه ورزشکار و غیرورزشکار در سطح شادی فردی تفاوتی نبوده است. این نتایج نشان می دهد که در اقشار آموزشی سطوح کیفیت زندگی با یکدیگر متفاوت بوده و به نوعی می توان گفت که حالات براوردن کیفیت زندگی و شادی فردی در آن ها متغیر است. همچنین با توجه به تحقیقات پیشین، تاثیر ورزش در تمامی اقشار مشخص گردید که قابل توجیه است. این نتایج به برنامه ریزی بهتر مسئولان کمک کرده تا سطوح و فعالیت های این دو متغیر را در اقشار مختلف آموزشی در نظر گیرند.
    کلیدواژگان: کیفیت زندگی، شادی فردی، اقشار آموزشی، ورزش
  • محمود نادری بنی، رضا ابراهیم زاده پزشکی، مهدی ابولقاسمی، پوریا مالکی نژاد * صفحات 127-139
    سهم بسزای سازمان های دولتی در اشتغال و بودجه کشور موجب شده است موضوع کارآفرینی و به طور خاص تر کارآفرینی سازمانی مورد توجه مدیران این سازمان ها قرار گیرد. سازمان ورزش و جوانان به عنوان یکی از سازمان های راهبردی کشور می تواند با پیاده سازی این مفهوم قدم شگرفی در دستیابی به اهداف و ماموریت وجودی خود داشته باشد. هدف از اجرای این تحقیق ارائه مدلی به منظور دستیابی به کارآفرینی سازمانی بر اساس عوامل موثر بر این مفهوم می باشد که در این راستا از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی میخایلوف در کنار مدل یابی ساختاری تفسیری استفاده شده است. جامعه آماری این تحقیق را 13 خبره ی آشنا با موضوع تشکیل می دهند. یافته های تحقیق نشان می دهد از میان 13 عامل موثر بر کارآفرینی سازمانی، نه عامل بیش از 90 درصد اهمیت را از سوی خبرگان در دستیابی به کارآفرینی سازمانی را دارا می باشند که بر اساس این عوامل «محیط عام و خاص» ضمن کسب بیشترین اهمیت در کنار «راهبرد» و «ویژگی کارکنان و مدیران» به عنوان زیربنای مدل نهایی تحقیق مشخص شدند. نتایج تحقیق می تواند به عنوان نقشه ی راه مدیران سازمان را در دستیابی به کارآفرینی سازمانی راهنمایی کند.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، بهره وری، کارآفرینی سازمانی، مدل یابی ساختاری تفسیری
|
  • Manochehr Tatari * Pages 11-19
    The purpose of this research was to investigate the relationship between communication skills and work ethic of physical education managers in Education Departments at west provinces of the country with satisfaction of physical education teachers from perspective of teachers. The research method was descriptive-analytical, correlation type that has been conducted using survey method. The research sample included 380 teachers (population 4321) of physical education who were teaching in first and second degrees of high schools. Data collection tools include Barton J standard questionnaire of communication skills, Minnesota job satisfaction and work ethics questionnaire. In analyzing the research data, there was used SPSS 18 software to perform descriptive statistics, while LISREL software was used to perform confirmatory factor analysis and structural equation modeling (SEM). The results showed that values of impact coefficient of communication skills on work ethic and job satisfaction are 0.30 and 0.10 respectively. Value of impact coefficient of work ethic on job satisfaction was 0.50. Among components related to communication skills, feedback skill had the highest impact coefficient (0.99) and listening skills and verbal skills were in next places with impact coefficient of 0.59 and 0.55 respectively. Among items related to work ethic, the item of “emphasizing Education Organization on its interests” had the highest impact coefficient (0.71); meanwhile, among items of job satisfaction, the item of “pride of doing a good job” had the highest impact coefficient (0.69).
    Keywords: Communication Skills, work ethic, satisfaction, feedback, listening
  • Ali Karimi Firozjaei * Pages 21-32
    Media are mass communication devices which have prominent and important role in organizing public opinions. Newspaper is an affective media because of having addressee from different levels of society has kept his role in effecting on culture and society .Newspaper headlines because of offering an overall image of a piece of news , its relative importance and categorization, facilitate special comprehension for readers. This research studies some headlines of sport newspaper about football matches between Perspolis of Iran and Alhelal of Saudi with critical discourse analysis and on the bases of Norman Fairclough theoretical framework and model (1992). Main questions of this research are as follow: authors use which linguistic strategies in selecting a sport headlines and what ideology and social and cultural elements are covered in choosing headlines in 3 levels of text, interaction and social context. The findings of this research show that sort headlines have special style regarding linguistic devices and cultural and ideological inclination.
    Keywords: Discourse Analysis, critical discourse analysis, football, Fairclough model, sport media
  • Simin Skandari Dastgiri *, Ali Mohammad Amirtash, Ali Mohammad Safania Pages 33-41
    The aim of study is to determine reference federations in order to benchmarking inefficient federations .The using of management patterns by efficient organization can be effectiveness to create optimal route for efficiency organizations. In any society efficient organization effect on the other organizational performance. So, the first step in the success of this project is the selection of reference organization. 14 Federations that were important and medalist, was selected. 112 samples were selected (staffing, heads and managers). To determine the validity of the questionnaire, distribution among 11 experts specializing in the field of sport management then, comments after the vote was confirmed 0/92 and To determine the reliability of a questionnaire, in the province's sports staff distributed and collected then with 0/81 reliability was confirmed. DEA method as a non-parametric method, first determined efficient and inefficient federations, then appointed reference federation for inefficient federation by the use of impact factor method .research method was descriptive-analytical And the purpose of the research is Practical. MATLAB software was used. The results show that, the respectively wrestling, taekwondo, football among federation efficient was important and references federations in other performance federation.
    Keywords: DEA, efficiency, impact factor
  • Hamid Ghasemi *, Fatemeh Saemiyan Pages 43-52
    The aim of research was comparing of self branding and communication skills in physical education students and other students.
    Methodology was descriptive and survey. Population was all students in Iran. Sampeling way was randomized cluster and with using of Morgan's schedual the 384 sample was enough. Thus 390 sample recived our questionnaire and 381 questionnaire were completed. Instrument for datagathering were communication skills questionnaire and self branding questionnaire maked by Ghasemi(2015). Questionnaires after approved the validity and relaiability used.
    Findings showed the average level of communication skills and self branding in all students. But the communication skills and self branding were lower in physical education students in compare of other students. This difference was significant and physical education students were weaker than others. Mean of communication skills and self branding were lower than average.
    Keywords: Self Branding, Personal Branding, Communication Skills, Students, University
  • Loghman Keshavarz *, Abolfazl Farahani, Hamzeh Daneshmandi Pages 53-62
    The purpose of this study was factor analysis of strengths, weaknesses, opportunities, and threats of gymnastic Federation of Iran. The statistical population of this study included 160 sport management faculty members, managers and experts of sport organizational who were familiar with gymnastic sport in Iran. 25 elite sport experts were chosen purposely to qualitative samples. And based on Morgan table 117 persons were cluster-randomly selected to quantitative sample. To achieve the study objectives, the list of strengths, weaknesses, opportunities, and threats of the gymnastic federation of Iran were provided, and the final list was completed based on Delphi method. Based on the provided list, the researcher-made questioner with 96 questions was distributed among the samples. The validity of the questionnaire was confirmed by experts and the reliability was examined in a pilot study with 30 samples by Cronbachs alpha which was as 0.81. For data analysis the descriptive statistics and inferential statistics methods, including confirmed factor analysis by application of AMOS and SPSS software were used. The findings of the study showed that there are 15 strengths, 21 weaknesses, 9 opportunities, and 4 threats for gymnastic federation of Iran.
    Keywords: Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats, Gymnastic
  • Ayeh Rizvandi *, Farshad Tojari, Mohammad Reza Esmaili Pages 63-74
    The present study proposes a conceptual entrepreneurial marketing model with an approach of investigating the relationship between club nature, entrepreneurial and market orientation with the performance of sport club managers in Tehran. This study was descriptive correlational and the statistical population consisted of 1280 men and women sport club managers of Tehran in 1394700 questionnaires were distributed using multistage cluster sampling among which returned, 88% were identified analyzable. For data collecting, the standardized scales of marketing questionnaire of Butcher et al (2008), club nature of Khazai (1392), market orientation of Mogheimi (1390), entrepreneurial orientation of Mohammadi (1390), and performance of Fazel (1390). Questionaires alpha Cronbach were repoted 0.81, 0.92, 075, 0.70 and 0.72 respectively. Face and content validity were determinef by expert opinion and construct validity was confirmed through coonfirmstory factor analysis. Descriptive statistics was used for calculating mean, frequency, standard deviation and tables. For the conceptual statistics, structural equation test of Partial Least Squares (PLS) was done using Smart PLS software to test research hypotheses and the goodness of fit. Results showed that there was a significant positive relationship between all the studied variables with the performance, except for entrepreneurial orientation. There was also a significant positive relationship between all studied variables and entrepreneurial marketing, except for market orientation. Also, the fit index for the model was reported GOF=0.62; so the model was identified as a strong fit.
    Keywords: Entrepreneurial Marketing, nature sports clubs, orientation to the market, entrepreneurial orientation, performance
  • Taghi Ashouri *, Morteza Dosti, Seyed Mohammad Hosein Razavi, Abolhasan Hoseini Pages 75-86
    Objective
    This study content analysis of the sport Entrepreneurship researches in Iran.
    Methodology
    The research method, Qualitative and based on content analysis with a descriptive-analytic approach to describe and evaluate target population. The number of population is equal to the sample included, 96 papers published in scientific journals and Sports entrepreneurship in Iran. That is up to the end of 2015.
    Results
    The number of research is in the Journal of Sport Management from university of Tehran with 17 papers, have been published. In most papers, economic and sociological aspects of entrepreneurship are the main issue. The research models, in most studies (86.5%) quantitative methods have been used; Groups and national (26%) level of analysis is the dominant sport entrepreneurship research. And many studies on staffs, experts and executives Administration (Sports and Youth) provinces and cities, board, staff and sports federations (20%) have taken place. More research, cross-sectional data (85.5%) with the questionnaire (77%) and then use longitudinal data are less common. Also, 55% were nations surveyed. Further research by two or three authors (70.75%) were published and (43.5%) Research had at least one woman writer. From the perspective of the research, entrepreneurship research in Iran after since 2011 growth has been impressive.
    Conclusion
    Entrepreneurship research exercise not only should identify existing problems, limitations and past trends in the world of business and sports, entrepreneurship, but also should have future approaches to identify, discover and introduce sport entrepreneurship opportunities and at the result direct entrepreneurship toward innovation and value creation.
    Keywords: Entrepreneurship, content analysis, Sports Entrepreneurial Researches, Iran
  • Seyed Ehsan Amirhoseini, Fatemeh Roshani, Fariborz Fathi * Pages 87-100
    The aim of this current research is the study the effect of Consumer Confusion on Decision Postponement and Loyalty to brand of Sport Clothing .This research is descriptive that was conducted by Survey method. Statistical community of this research include of all consumer Sport Clothing in Shiraz. According to Cochran’s C test method, 395 persons were selected. The measuring tool include Al-Arabiya (2012) questionnaire. Convergent Validity and Divergent Validity approved and Reliability of questionnaire with Cronbach's alpha was obtained, Brand loyalty (0.84) , Decision Postponement (0.67) , similarity (0.60) , Overload (0.65) and Ambiguity (0.80). In order to inferential analysis of collected data used Smart PLS 2 software. According to Significant statistical and t Extracted, The result of hypothesis testing in 95% confidence level results show that Consumer Confusion has Direct and positive impact on Decision Postponement (t= 28.773, β=0.675) and Loyalty to brand(t= 25.692, β= 0.776). Similarity has Direct and positive effect on Loyalty to sporting brand (t= 4.025, β=0.225) , but it has not impact on Decision Postponement (t= 1.113, β=0.114). Overload has Direct and positive effect on Decision Postponement (1.326 = t, 0.067 = β), but it has on loyalty (t=2.811, β= 0.151). Ambiguity in product selection has Direct and positive effect on Decision Postponement (t=5.570, β=0.545) and loyalty (t=7.852, β=0.476). So we can say that Increase consumer confusion makes increase Postponement of purchase Customers and it is possible that the consumer change their brand. This process can effect on amount of sports brand loyalty.
    Keywords: Consumer Confusion, Decision Postponement, Brand Loyalty, Sport Clothing
  • Designing a revenue model for the football clubs in Iran: With grounded theory approach
    Shamsaldin Rezaei * Pages 101-116
    The aim of this study is designing a revenue model for the football clubs in Iran. This study has a qualitative approach and we used the grounded theory as a research method. For gathering data we studied high level documents and we interviewed with 31 experts who were aware of this subject. The theory of the revenue model for the football clubs in Iran has seven components: effective mechanisms of management, financial mechanisms, training mechanisms, reform of football mechanisms, culture reform mechanisms, statutory and legal mechanisms and the establishment of the revenue model. The development and success of the football clubs in Iran depends on superior management of these components.The aim of this study is designing a revenue model for the football clubs in Iran. This study has a qualitative approach and we used the grounded theory as a research method. For gathering data we studied high level documents and we interviewed with 31 experts who were aware of this subject. The theory of the revenue model for the football clubs in Iran has seven components: effective mechanisms of management, financial mechanisms, training mechanisms, reform of football mechanisms, culture reform mechanisms, statutory and legal mechanisms and the establishment of the revenue model. The development and success of the football clubs in Iran depends on superior management of these components.
    Keywords: revenue, football clubs, Grounded Theory
  • Mohammad Zoleikani, Ali Vafaei Moqadam *, Mostafa Afshari, Mehran Jafari Pages 117-126
    Having the Quality of life is one of the human usual involvement that this research accomplish for these target of the serving Quality of life and individual happiness that in educational process in Mazandaran province organizations and also comprising in Athletes and non-athletes. The research method was descriptive that with combined questionnaires of Quality of life and individual happiness accomplished in 190 sample of statistic social that composed of university teacher, teachers, student and undergraduate in Mazandaran province. For understanding research results be used of Kolmogorov Smirnov, one-sample t test and Levin tests. This result showed that meaningful differ between of Quality of life (t=13,p)
    Keywords: Quality of life, individual happiness, educational groups, sport
  • Mahmood Naderi Bani, Reza Ebrahimzadeh Pezeshki, Mehdi Abolghasemi, Pooria Malekinezhad * Pages 127-139
    Crucial role government agencies in the occupation and budget on the one hand and the importance of productivity in recent years has caused the entrepreneurship issue specially intrapreneurship to the attention of the managers of these organizations. Organization of Youth Affairs and Sports as one of the country's strategic organizations can by implement this concept, has a great step in achieving its goals and mission. The purpose of this study is to provide a model for to achieve to intrapreneurship based on the affecting factors on this concept. The statistical population of this research is consist of 13 experts familiar with the matter who were selected based on a judgmental sampling. The results show that among 13 affecting factors on intrapreneurship, experts express 9 factors have more than 90% importance to achieve to intrapreneurship that based on these factors, "the general and specific environment," have the most important with the "strategy" and "characteristics of employees and managers" were identified as the foundation of ultimate model. The results can be used as the map of the organization management to achieve to intrapreneurship.
    Keywords: Entrepreneurship, Productivity, Intrapreneurship, Interpretive Structural Modeling