فهرست مطالب

انرژی های تجدیدپذیر و نو - سال سوم شماره 1 (پیاپی 5، تابستان 1395)

نشریه انرژی های تجدیدپذیر و نو
سال سوم شماره 1 (پیاپی 5، تابستان 1395)

  • بهای روی جلد: 100,000ريال
  • تاریخ انتشار: 1395/07/04
  • تعداد عناوین: 11
|
  • حسین یوسفی*، سهیل رومی، ساناز طبسی، مریم حمله دار صفحات 1-6
    با درنظر گرفتن منابع روبه اتمام سوخت های فسیلی و انتشار فراوان آلاینده های زیست محیطی از این منابع، استفاده از انرژی های پاک و تجدیدپذیر مورد توجه قرار گرفته است. یکی از این منابع انرژی تجدیدپذیر و درعین حال ساده که می تواند همزمان برای تامین گرمایش و سرمایش مورد استفاده قرار گیرد، پمپ حرارتی زمین گرمایی است. استفاده از گاز طبیعی به جز هزینه بالایی که برای دولت به دلیل یارانه های پرداختی بر روی گاز طبیعی دارد آلاینده ها و هزینه های زیست محیطی زیادی را به کشور تحمیل می کند. در این مقاله با مدل نمودن تعداد ساختمان های در حال گرفتن پروانه ساخت در منطقه 11 شهر تهران در سال 2014 به بررسی شرایط جایگزینی پمپ حرارتی به جای سیستم های معمول توسط دولت پرداخته می شود. با توجه به نتایج حاصل شده، در صورت استفاده از پمپ های حرارتی زمین گرمایی، سالانه از انتشار بیش از 100568 تن آلاینده جلوگیری می شود و میزان کاهش هزینه های سالانه زیست محیطی ناشی از آلاینده ها 641364 دلار برآورد شده است. همچنین می توان سالیانه میزان 12931360 متر مکعب گاز طبیعی صرفه جویی کرد که با صادرات آن، میزان 3232840 دلار سود حاصل کشور می شود. در ادامه استراتژی های حمایت دولت ایران برای ترغیب شهروندان به استفاده از این سیستم مورد بررسی قرار گرفت. مشاهده می شود که در صورت حمایت دولت از شهروندان برای استفاده از پمپ های حرارتی، بازگشت سرمایه شهروندان از 18 سال (در صورت عدم حمایت دولت) به کمتر از 2 سال خواهد رسید.
    کلیدواژگان: پمپ زمین گرمایی، گاز طبیعی، آلاینده های محیط زیستی، تهران
  • زهرا فخاران، لیلا ناجی*، خسرو معدنی پور، شعله کاظمی فرد صفحه 7
    تولید انرژی با استفاده از پدیده ی فتوولتایی در سلول های خورشیدی می تواند از میزان وابستگی ما به سوخت های فسیلی و تولید گاز های گلخانه ای بکاهد. سلول های خورشیدی پلیمری در مقایسه با سایر انواع سلول های خورشیدی، اگر چه راندمان تبدیل انرژی پایین تری دارند اما دارای مزایایی چون وزن کم، انعطاف پذیری و ضریب جذب بالا هستند و فرآیند های مربوط به تهیه ی آن ها نسبت به سلول های خورشیدی سیلیکونی از هزینه ی کمتری برخوردار است. این دستگاه ها از سه جزء اصلی فوتوآند، لایه ی فعال و کاتد تشکیل شده اند. فوتوآند اولین جزء در تماس با نور خورشید است. این لایه باید تا حد امکان شفاف باشد؛ بگونه ای که در ناحیه ی مرئی فاقد جذب بوده تا بتواند بیشتر تابش فرودی را از خود عبور دهد. همچنین از هدایت الکتریکی بالا و مقاومت پایینی برخوردار باشد. فوتوآند باید دارای تابع کار بالا باشد تا بتواند حفرات تولید شده توسط لایه ی فعال را بطور مطلوبی جمع آوری نماید.کاتد نیز بایستی از هدایت الکتریکی بالا و تابع کار پایین برای جمع آوری الکترون ها برخوردار باشد. در این مقاله ی مروری به معرفی گرافن، خواص فیزیکی و تاثیر به کارگیری آن در راندمان سلول های خورشیدی پلیمری پرداخته شده است. همچنین مقایسه ای میان بازده تولید انرژی سلول های خورشیدی با الکترود گرافنی و سلول های خورشیدی با الکترود معمول و متداول ایندیوم قلع اکساید (ITO)، صورت گرفته است.
    کلیدواژگان: سلول های خورشیدی پلیمری، الکترود، گرافن
  • دانیال حکیمی راد*، مهدی معرفت، بهروز محمد کاری صفحات 16-22
    به جریان هوای ورودی کنترل نشده از خارج به داخل ساختمان که از طریق شکاف ها و منافذ ساختمان اتفاق می افتد، نفوذ هوا می گویند. بررسی نفوذ هوا به ساختمان از چند دیدگاه همچون مصرف انرژی، طراحی سیستم های تهویه مطبوع، آسایش حرارتی، کیفیت هوای داخل و ورود آلودگی و رطوبت اهمیت زیادی دارد. طبق تحقیقات متعددی که انجام گرفته است، نفوذ هوا 15 الی 30 درصد از بار حرارتی و مصرف انرژی ساختمان را به خود اختصاص می دهد که نشان دهنده لزوم تحقیق و شناخت بیشتر در این موضوع است. به طور کلی سه عامل فشار باد، پدیده دودکشی و سیستم های تهویه مطبوع باعث ایجاد نفوذ هوا در ساختمان می شوند، که باید تاثیر هر سه عامل در محاسبات لحاظ شود. از دیدگاه تهویه مطبوع، مساله اصلی، چگونگی محاسبه نرخ نفوذ هوا در ساختمان است. تاکنون چندین رابطه تحلیلی و تجربی و همچنین آزمون های استاندارد برای محاسبه نرخ نفوذ هوا از اجزای مختلف ساختمان ارائه شده اند. در این مقاله چند مورد از روابط و معادلات پرکاربرد ارائه شده در این زمینه بررسی شده اند. در نهایت استفاده از معادله توانی به دلیل دقت مناسب مهندسی و کاربرد بیشتر در پژوش های اخیر، برای محاسبه نرخ نفوذ هوا در ساختمان توصیه شده است.
    کلیدواژگان: نفوذ هوا، منافذ ساختمان، فشار باد، هوابندی، مصرف انرژی
  • علی شهرجردی، رامین مهدی پور*، آرش میرعبدالله لواسانی صفحه 23
    حذف سیال روغن موجود در نیروگاه های خورشیدی بدلیل مشکلات نگهداری و زیست محیطی موضوع مهمی است که در سال های اخیر مورد مطالعه و بهره برداری آزمایشی قرار گرفته است. این فناوری، به تکنولوژی تولید بخار مستقیم (DSG) شهرت یافته است. در جاذب این نیروگاه ها جوشش سیال مشکل ساز است که در این مقاله به کمک نانو سیال تلاش می شود که هم این مشکل کمتر گردد و هم عملکرد جاذب را بهبود بخشیم. در این مطالعه که بر پایه محاسبات عددی روابط حاکم بر انتقال حرارت و ترمودینامیک بنا نهاده شده است، پارامترهای مهم و موثر بر راندمان نیروگاه ها در دو حالت سیال خالص و نانو سیال بررسی شده است. با بهره گیری از معادلات و روابط مربوط به آن ( سیال تکفاز یا دوفاز )، دما، کیفیت بخار و ضریب انتقال حرارت سیال در تمام طول لوله بررسی شده است و تاثیر مثبت نانو ذرات اضافه شده، مشاهده شد. با اضافه کردن 05/0% نانو ذرات مس، اکسید مس، نقره و اکسید تیتانیوم مشاهده شد که آب سریع تر به جوش آمده و ضریب انتقال حرارت آن حدود 5/12 درصد افزایش یافت.
    کلیدواژگان: انرژی های نو، نیروگاه خورشیدی، تولید بخار مستقیم، نانو سیال، ضریب انتقال حرارت جابجایی
  • امیر امیدوار*، حامد شایانی صفحات 29-37
    سیستم های خنک کننده تبخیری به دلیل مزایای چشمگیری که دارند از دیرباز مورد توجه قرار گرفته اند. پایین بودن هزینه های اولیه جهت نصب و راه اندازی، کم بودن هزینه در طی دوره استفاده، نگهداری آسان و ارزان و تامین هوای تازه در ساختمان از جمله مهمترین مزایای اینگونه سیستمهاست. مصرف آب نسبتا زیاد و عدم امکان استفاده از این سیستمها در اقلیمهای مرطوب از جمله معایب سیستمهای تبخیری است. هدف از این مقاله آشنایی با اصول سرمایش تبخیری و معرفی انواع سیستم-های خنک کننده تبخیری مستقیم فعال و غیرفعال است. سیستمهای فعال (مکانیکی) هوا را از طریق یک فن بر روی پد یا غشاء خیس به جریان درمی آورند. در ادامه چندین نمونه از سیستمهای سرمایش تبخیری فعال از جمله کولر آبی، کولر اسلینگر، هواشوی و نظایر آن معرفی و نحوه عملکرد آنها مقایسه شده است. پس از آن به بررسی سیستمهای سرمایش تبخیری مستقیم غیرفعال پرداخته شده است. سیستمهای غیرفعال دارای فن نیستند و جریان هوا در آنها یا به صورت طبیعی و یا از طریق ترکیب با برخی سامانه های دیگر نظیر دودکش خورشیدی، بادگیر، دیوار تهویه شونده و... تامین می گردد. در این نوع سیستمها معمولا بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز، از منابع تجدیدپذیر تامین می شود.
    کلیدواژگان: سرمایش تبخیری، مستقیم، فعال، غیرفعال
  • سید علیرضا ذوالفقاری*، مهدی افضلیان صفحات 38-44
    در این تحقیق به کمک دینامیک سیالات محاسباتی به تحلیل اثرات زاویه ورود هوا از دریچه های نواری بر شرایط آسایش حرارتی و مصرف انرژی در سیستم گرمایش یک تالار اجتماعات با سیستم تهویه جابه جایی پرداخته شده است. برای این منظور دریچه های نواری ورود هوا روی دیوارهای اطراف با چهار زاویه مختلف قرار داده شده است. بر اساس نتایج به دست آمده، برای رسیدن به شرایط یکسان آسایش حرارتی برای حالتی که زاویه ورود هوا از دریچه ها به ترتیب برابر °60 ، °45، °30 ، °0 قرارداده شود، دمای هوای ورودی باید به ترتیب برابر با °C4/20، °C6/20، °C8/20، °C1/21 باشد. همچنین نتایج نشان می دهد که با افزایش زاویه هوای ورودی نسبت به افق، دما و سرعت میانگین در این ناحیه حضور افراد کاهش می یابد. علاوه بر این، تخلیه افقی هوا به تالار اجتماعات موجب توزیع یکنواخت تر شرایط آسایش حرارتی و مصرف انرژی بیشتر می شود. همچنین نتایج بیانگر آن است که میزان درصد کاهش مصرف انرژی نسبت به حالت تخلیه افقی برای حالت هایی که زاویه ورود هوا از دریچه ها برابر °60 ، °45 و °30 باشد، به ترتیب برابر با 2/7%، 4/4% و 5/2% می باشد.
    کلیدواژگان: فضای پرجمعیت، آسایش حرارتی، سیستم تهویه جابه جایی، مصرف انرژی
  • الهام سماواتی* صفحات 45-50
    امروزه روبه رویی با مشکل افزایش تقاضا با وجود زیرساخت شبکه برق کنونی قابل حل نیست. همچنین آلودگی های زیست محیطی به دلیل وجود نیروگاه های تجدیدناپذیر رو به فزونی است. بهترین راهکار به منظور کاهش تلفات در شبکه انتقال و توزیع الکتریسیته و آلودگی های زیست محیطی ناشی از تولید آن، این است که هر ساختمان از منابع انرژی تجدیدپذیر خانگی منحصر به فرد خود که در ساختمان نصب شده تغذیه کند. این مقاله از جنبه های گوناگون همچون مدیریت انرژی در ساختمان و کنترل لوازم خانگی و انرژی الکتریکی، به بررسی یک ساختمان هوشمند با منابع انرژی تجدیدپذیر مختلف و سیستم های ذخیره ساز انرژی پرداخته است. همچنین تاثیر استفاده از سیستم مدیریت هوشمند ساختمان با ترکیب انرژی های تجدیدپذیر را بررسی می کند. به منظور رسیدن به این شکل بار، بارها باید توسط مصرف کنندگان به درستی برنامه ریزی شود،ژ به طوری که وسایل پر مصرف در طول ساعات اوج روشن نشوند. در واقع در این مقاله از روش انتقال بار برای هموار کردن منحنی بار مصرفی استفاده می شود. یکی از اهداف این مقاله این است که در ساعات اوج مصرف برق، حداقل وابستگی به شبکه برق و حداکثر استفاده از منابع تجدید پذیر را داشته باشیم . در این مقاله یک روش جدید مدیریت انرژی با استفاده از انتقال بار یرای ساختمان های هوشمند با تغذیه ی منابع تجدیدپذیر پیشنهاد می شود. با بکارگیری الگوریتم مدیریت انرژی در یک ساختمان با تغذیه ی منابع تجدیدپذیر، حدود 28% در هزینه ی برق ساختمان صرفه جویی می شود.
    کلیدواژگان: مدیریت، تجدیدپذیر، تغذیه، ساختمان، هوشمند
  • سید عباس سادات سکاک* صفحات 51-56
    در این تحقیق، رفتار دینامیکی یک چیلر جذبی که از ژل سیلیکات به عنوان جاذب و از آب به عنوان مبرد استفاده می کند، مدلسازی شده است. اثرپارامترهای مهم نظیر زمان سیکل، زمان عملکرد شیرها و زمان بازیابی حرارتی بر روی ظرفیت پمپ حرارتی و ضریب عملکرد آن تعیین و تحلیل شده و سپس مقدار بهینه آنها جهت عملکرد بهینه پمپ حرارتی محاسبه شده است. در انتها نتایج بدست آمده با نتایج تجربی مقایسه شده که تطابق بسیار خوبی را نشان می دهد. زمان سیکل 450 ثانیه که توسط سازنده استفاده می شود، بهترین مقدار برای تحصیل حداکثر خنک کنندگی می باشد که البته تنها برای شرایط محیطی خاصی صادق می باشد، هر چند مقدار ضریب عملکرد با افزایش زمان سیکل، افزایش می یابد. در صورت استفاده از انرژی خورشیدی زمان سیکل متغیر بوده و بایستی بصورت برخط با توجه به شدت تابش، تعیین گردد.
    کلیدواژگان: چیلر جذبی جامد، دوبستره، تحلیل دینامیکی، استراتژی کنترل، سیلیکاژل، انرژی خورشیدی
  • کبری قرئلی* صفحات 57-63
    مصرف روز افزون انرژی با توجه به روند رو به رشد صنعتی شدن کشورها به همراه مشکلات زیست محیطی ناشی از این روند و همچنین نرخ بالای کاهش منابع فسیلی، همه و همه دست به دست هم داده اند تا بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر به عنوان راهکاری موثر مطرح گردد. تامین انرژی مورد نیاز از منابع تجدید پذیر عزمی ملی می طلبد که این مهم نیازمند فعالیتهای زیر بنایی فرهنگی از جمله آموزش در تمام سطوح جامعه می باشد. این مقاله نگاهی دارد بر فعالیتهای آموزش فنی در حوزه تجدید پذیر با بهره گیری از تجارب پنج کشور پیشرو (آلمان، چین، آمریکا، کانادا و نروژ) در این زمینه. بررسی های انجام شده موید این مطلب است که در کنار آموزش های تئوری، جنبه های عملی آموزش بسیار حائز اهمیت می باشد. امکان استفاده از آزمایشگاه ها، شرکت در دوره ها و کارگاه های تخصصی و امکان همکاری با صنعت در دوره های کارآموزی و کارورزی حرفه ای نه تنها به ارتقائ سطح علمی دانشجویان کمک کرده بلکه فرهنگ استفاده از انرژی های تجدید پذیر را در ذهن دانشجویان به یک باور انکار ناپذیر تبدیل می نماید. افراد در آینده حرفه ای خویش، نگاه ویژه ای به استفاده از این مفاهیم در طرحها، برنامه ریزی ها و تجربیات خود خواهند داشت. این نگاه ویژه در نسل آینده مهندسان و طراحان سر آغاز فصل نوینی از استفاده عمومی از این منبع پاک در سطح جامعه خواهد بود.
    کلیدواژگان: انرژی، تجدیدپذیر، آموزش، آزمایشگاه، کارآموزی، کارورزی
  • محمد امین صادقی، مصطفی مافی* صفحات 64-70
    پیش بینی ها حاکی از این است که دمای کره زمین تا پایان قرن بیست و یکم حدود 4/1 الی 8/5 درجه سانتیگراد افزایش می یابد. این گرمایش ناشی از تولید و انتشار گاز های گلخانه ای نظیر دی اکسید کربن در جو زمین است. سهم دی اکسید کربن در میان گازهای گلخانه ای در گرمایش زمین، 55% تا 67% است و بخش نیروگاهی با سهم 24% در مقایسه با سایر بخش های صنعتی و ساختمانی، پیشتاز صنایع آلاینده می باشد. امروزه روش های مختلف به منظور جمع آوری و ذخیره سازی دی اکسید کربن و جلوگیری از انتشار آن در جو زمین، مطرح شده اند. یکی از راه کارهای مطرح شده در نیروگاه های حرارتی مجاور با مخازن زیرزمینی نفت و گاز، جداسازی دی اکسید کربن از محصولات احتراقی دودکش و تزریق آن مخازن به منظور ذخیره سازی بلند مدت در بسترهای زیرزمینی است. تزریق دی اکسید کربن به این مخازن، سبب ازدیاد برداشت علی الخصوص در بستر های رو به اتمام خواهد شد. ، در این مقاله، چرخه کرایوژنیکی جداسازی و جمع آوری دی اکسید کربن از محصولات احتراق در نیروگاه های حرارتی معرفی می شود. در روش پیشنهادی در این مقاله، دی اکسید کربن پس از جداسازی به مخازن زیرزمینی جهت افزایش برداشت تزریق می شود. نتایج مدلسازی بیانگر این موضوع است که توان مصرفی این چرخه جداساز نسبت به توان تولیدی کل نیروگاه، حدود 2% می باشد.
    کلیدواژگان: جداسازی دی اکسید کربن، چرخه کرایوژنیکی، نیروگاه حرارتی
  • معرفی کتاب: فناوری ذخیره انرژی / جلد دوم: ذخیره حرارت نه انی و ذخیره حرارت شیمیایی/ تالیف: دکتر عبدالرزاق کعبی نژادیان
    صفحه 71
|
  • Hossein Yousefi*, Soheil Roumi, Sanaz Tabasi, Maryam Hamlehdar Pages 1-6
    Considering the fact that fossil fuels resources with their extreme environmental contaminants are coming to an end, clean and renewable energy utilization is taken into account. One of the simplest renewable energy resources which can also be used for heating and cooling is ground source heat pump (GSHP). Not only natural gas utilization is very costly because of subsidies for Iranian government, but also imposes massive amount of air pollution into the atmosphere and causes external costs as well. In this paper, by modeling the buildings which are having construction permission in district 11 of Tehran city by 2014, the exchange of GSHP’s with common systems by government support is studied. The results showed that by using GSHP in each year, more than 100’568 tons of air pollutant is prevented to be spread and the amount of reduced environmental costs due to contaminant is estimated to be 641’364 $. Besides, 12’931’360 cubic meters of natural gas can be saved annually. Regarding to gas exportation price in 2014, 3’232’840 $ profit will be gained from gas exportation. After all, Iranian government strategies to encourage households in order to apply this system are discussed. It is found with government supports for using GSHP’s, the rate of return will be changed from 18 years (with no governmental support) to less than 2 years.
    Keywords: Geothermal Heat Pump, Natural Gas, Environmental Pollutants, Tehran
  • Zahra Fakharan, Leila Naji*, Khosro Madanipour, Sholeh Kazemifard Page 7
    The production of energy using solar cells could reduce our dependence on fossil fuels and greenhouse gas emissions. Polymer solar cells in comparison with the other types, with having lower power conversion efficiency, have advantages such as low weight, high flexibility, high absorption coefficient and lower fabrication cost related to silicon solar cells. These devices are made from three main components: photoande, the active layer and a cathode. Photoande is the first component in contact with the sunlight. This layer must be transparent and have high electrical conductivity and low resistance. The work function of photoande must be high to collect the holes produced by the active layer. The cathode should have high conductivity and low work function to collect electrons. This review paper introduces the graphene, its physical properties, its application as electrodes and its effect on power conversion efficiency of polymer solar cells.
    Keywords: Polymer Solar Cells, Electrodes, Graphene
  • Danial Hakimirad*, Mehdi Maerefat, Behruz Mohammadkari Pages 16-22
    The uncontrolled flow of air from outside into the building through cracks and pores of the building happens, say air infiltration. Air infiltration into the building in several viewpoints, such as energy consumption, HVAC systems design, thermal comfort, indoor air quality and pollution and humidity is very important. According to many studies that have been conducted, air infiltration the reason 15 to 30 percent of and energy consumption and the heat load of the building, indicating the necessity of research on the subject. In general, three operating wind pressure, stack effect and HVAC systems has caused air infiltration in buildings, the impact of all three factors must be considered in the calculations. From the viewpoint of HVAC, the main issue is how to calculate the rate of air infiltration in the building. Heretofore several related analytical and experimental and standard tests for air infiltration rate of the different components of the building are presented. In this paper, some of the relations and equations presented in this issue have been studied. Finally the power low equation because of the accuracy and more applied to recent research, for calculating the rate of air infiltration in buildings is recommended.
    Keywords: Air infiltration, Pore building, Wind pressure, Air sealing, Energy consumption
  • Ali Shahrjerdi, Ramin Mehdipour*, Arash Mir Abdollah Lavasani Page 23
    Removal of fluid in solar energy for maintenance and environmental problems is an important issue in recent years studied and tested operation. This technology is known as direct steam generation technology (DSG). The boiling liquid absorbing power plants is problematic in this article to help nanofluid trying to be that the problem is less absorbent and improve performance. In this study, based on numerical calculations of heat transfer and thermodynamics that govern the major parameters affecting the efficiency of the power plant is built in two pure fluid and nanofluid is investigated. Using equations related to it (single-phase or two-phase fluid), temperature, quality of steam and heat transfer coefficient of fluid throughout the pipes have been investigated and the positive impact of added nanoparticles was concluded. By adding 0.05% nanoparticles of copper, copper oxide, silver oxide, titanium was found to boil water faster and heat transfer coefficient of around 12.5 percent.
    Keywords: New energies, solar power plant, Direct steam generation, Nano fluid, Convectional heat transfer coefficient
  • Amir Omidvar*, Hamed Shayani Pages 29-37
    Evaporative cooling systems have long been considered because of their significant advantages such as low installation and operation costs, ease of maintenance and reduction of age of air in buildings. Evaporative coolers require large amount frequent supply water. These systems also are not applicable in humid climates. The aims of this paper are familiarity with the principals of evaporative cooling and introducing the different direct active and passive evaporative cooling systems. An active (mechanical) direct evaporative cooler unit uses a fan to draw air through a pad or wetted membrane. At the following, application and the performance of some traditional active direct evaporative cooling systems such as swamp cooler, slinger cooler, air-washer and so on have been compared. After that, passive direct evaporative coolers have been considered. Passive direct evaporative cooling can occur anywhere that the evaporative cooled water can cool a space without the assist of a fan. This can be achieved through use of natural air flow or by combining the cooler with some other systems such as solar chimney, wind catcher, ventilated walls and the others. In these systems usually the significant portion of the needed energy funded through renewable resources.
    Keywords: Evaporative Cooling, Direct, Active, Passive
  • Alireza Zolfaghari*, Mahdi Afzalian Pages 38-44
    In the present study, the effect of direction of inlet warm air from linear openings has been numerically analyzed on thermal comfort and energy consumption in an auditorium with a displacement ventilation system. For this reason, the linear openings are placed on the walls around the hall and four different inlet air angles are considered. Based on the results, for obtaining same thermal comfort conditions, the inlet air temperature must be 20.4, 20.6, 20.8 and 21.1C, respectively for inlet angles of 0, 30, 45 and 60 degree. Also, results show that increasing the inlet angle toward the horizon can lead to decrease the mean air velocity and mean temperature in occupied zone. Moreover, horizontal air discharge to the auditorium causes more uniformity in thermal comfort conditions and more amount of energy consumption. Also, results indicate that, respectively for 30, 45 and 60 air discharge angle, the energy consumptions are 2.5%, 4.4% and 7.2% lower in relative to horizontal air discharge.
    Keywords: Crowded Space, Thermal Comfort, Displacement Ventilation System, Energy Consumption
  • Elham Samavati* Pages 45-50
    Today, meeting increased power demand and solving the integration problems of fossil energy sources do not seem to be possible with today’s power grid infrastructure. As well as environmental pollution due to non-renewable energy is increased, so the best way to reduce the transmission and distribution losses and environmental pollution is that each building is supplied by its own unique renewable energy sources. This paper investigate the various aspects of building energy management and control systems of home appliances and electrical energy and review a smart building with renewable energy sources and energy storage systems. The effect of use of smart building management systems with renewable energy is studied. In fact, in this study, the method of load shifting has been used to smooth the load profile. One goal of this paper is to minimize dependence on the power grid during peak hours of electricity consumption and maximize the use of renewable resources. In order to overcome these problems and saving money, a new method of energy management has been proposed for smart building with renewable sources using load shifting. The results show 28% saving on the cost of electricity using proposed energy management system in smart building with renewable energy.
    Keywords: Smart Building, Energy Management, Renewable Energy
  • Seyed Abbas Sadatsakkak* Pages 51-56
    Dynamic behavior of an absorption chiller with silica-gel as absorbent and water as refrigerant is modeled. Effect of important parameter such as cycle time, switch time and Heat-Recovery on heat pump capacity and coefficient of performance are analyzed to find the optimum cooling capacity performance. The results are compared with experimental results which show excellent agreement. 450-second cycle time which is used by the manufacturer is the best value for maximum cooling capacity, which of course is only true for specified environmental conditions however coefficient of performance increases by increasing the cycle time. In case of using solar energy, more performance could be achieved if cycle time varies online regarding to solar power.
    Keywords: Adsorption chiller, Double bed, Dynamic Analysis, Control strategy, Silica-gel, Solar energy
  • Kobra Gharali* Pages 57-63
    The Renewable Energy sources are replacing the fossil fuels since the demand of the energy is growing while the fossil fuel sources are disappearing rapidly. One of the key factors of making the Renewable Energy sources popular is finding a proper training method, in particular for undergrads. Five countries (Germany, China, USA, Canada and Norway) with high installed capacities for renewable electricity generation have been chosen as the case studies. The study shows that the training methods in the selected countries have a strong connection with the industry and also professional labs. Students have a chance to work with the Renewable energy companies for their co-up and internship program. The graduated students with strong background in this field can work more professionally and also will affect the society to accept the Renewable Energy as a proper energy for their county.
  • Mohammad Amin Sadeghi, Mostafa Mafi* Pages 64-70
    Predictions suggest that global temperatures by the end of the twenty-first century will increase by 1.4 to 5.8 °C. The contribution of carbon dioxide in world global warming is about 55% to 67%. The power sector with a share of 24% is leading industrial pollutants. Todays, collection and storage of carbon dioxide is an important issue in environmental issues. Based on the foregoing, this study attempted to capture carbon dioxide emissions from the flue gas of a typical combined cycle power plant and to store it in oil reservoirs. In this paper, cryogenic carbon dioxide capturing cycle from flue of thermal power plat is first introduced and then, this cycle will be adapted with hydrocarbon’s wells in order to CO2 storing and increase oil gaining. The results show that power consumption of the capturing cycle is about 2% of total power of thermal plant.
    Keywords: Co2 capturing, Cryogenic cycles, Thermal power plant