فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال چهارم شماره 4 (پیاپی 16، زمستان 1396)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال چهارم شماره 4 (پیاپی 16، زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/11/28
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سید محمد جواد رضوی، علی جلیلی شیشیوان، حیدر حسینی *، محمد مهدی کشاورز صفحات 11-20
    هدف از این مطالعه تدوین نقش مدیریت دانش بر میزان کارآفرینی سازمانی و توانمندسازی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد بود. با استناد به اطلاعات کارگزینی اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، در سال 1395 جامعه آماری پژوهش حاضر شامل 144 نفر بود.. حجم نمونه نیز با توجه به جدول کرجسی و مورگان 105 نفر در نظر گرفته شد. این پژوهش از نوع کاربردی و به شیوه پیمایشی اجرا گردید. ابزار اندازه گیری آزمودنی ها پرسشنامه مدیریت دانش(دیلمقانی و نامور، 1395) و پرسشنامه های کارآفرینی سازمانی و توانمندسازی کارکنان(طالب پور و رضوی، 1395) بود. که پایایی پرسش نامه ها به ترتیب 89/0، 91/0 و 84/0 برآورد گردید. برای آزمون مدل مفهومی پژوهش از مدل سازی معادلات ساختاری مبتنی بر روش حداقل مربعات جزئی با استفاده از نرم افزار آماری PLS استفاده شده است. یافته-های حاصل از تحلیل داده ها نشان داد مدیریت دانش بر کارآفرینی سازمانی و توانمندسازی کارکنان تاثیر معناداری داشت؛ و همچنین توانمندسازی کارکنان بر کارآفرینی سازمانی تاثیر معناداری داشت. به نظر می رسد توجه به عوامل موثر بر مدیریت دانش و ارتقاء توانمندی کارکنان در سازمان عاملی موثر در ارتقاء کارآفرینی سازمانی بود.
    کلیدواژگان: توانمندسازی، کارآفرینی سازمانی، مدیریت دانش، ورزش و جوانان
  • محبوبه نقوی *، سید عماد حسینی، رحیم رمضانی نژاد، سارا کشکر صفحات 21-30
    هدف اصلی این تحقیق شناسایی حوزه ها و عوامل موثر بر شکل دهی رفتارهای اجتماعی ورزشکاران حرفه ای ایران بود. نمونه آماری شامل 23 نفر از جامعه آماری تحقیق که شامل؛ ورزشکاران حرفه ای، مربیان ورزشی، مدیران ورزشی، روانشناسان و جامعه شناسان ورزشی بود که حضور فعال در ورزش حرفه ای داشتند . روش نمونه گیری نظری و گلوله برفی بود. و برای جمع آوری داده ها از مصاحبه نیمه ساختار یافته، استفاده گردید .داده ها از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته ها شامل 121 نشان در کدگذاری باز بود که در22 مفهوم طبقه بندی شدند. در ادامه هشت مقوله اقتصادی، سازمانی، سیاسی، فرهنگی و اخلاقی، فنی، اجتماعی، قوانین و مقرران ورزشی و عوامل درونی شکل دهی رفتار شناسایی شدند. با توجه به یافته های تحقیق، پیشنهاد می گردد؛ زمینه ها و بسترهای مناسب به منظور شکل دهی رفتارهای ورزشکاران حرفه ای در سازمان ها ورزشی و محیط اجتماعی که ورزشکاران حضور دارند، فراهم گردد.
    کلیدواژگان: رفتار اجتماعی، ورزشکاران حرفه ای، کیفی، نظریه پردازی داده بنیاد، شکل دهی رفتار
  • ناصر بای *، رضا سلیمانی مقدم، ابراهیم علیدوست قهفرخی صفحات 31-40
    هدف پژوهش حاضر، مطالعه اثر رضایت شغلی و حمایت سازمانی درک شده بر کیفیت خدمات ارائه شده توسط کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گلستان بود. جامعه آماری مورد نظر تحقیق، شامل کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گلستان بود (220 نفر) که 141 نفر به عنوان نمونه آماری تحقیق انتخاب شدند. برای جمع آوری داده های تحقیق از پرسش نامه های رضایت شغلی بابین و بالس (2004)، حمایت سازمانی درک شده یاواس و باباکوس (2009) و کیفیت خدمات ارائه شده لیسر و همکاران (2002) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و شناسایی اثرات متغیرهای تحقیق از مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارSmart PLS استفاده شد.
    نتایج نشان داد که رضایت شغلی بر کیفیت خدمات ارائه شده توسط کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گلستان اثرگذار نمی باشد، اما اثر حمایت سازمانی درک شده بر کیفیت خدمات ارائه شده توسط کارکنان معنی دار بود. پیشنهاد می شود مدیران ادارات ورزش و جوانان استان گلستان با بهبود رضایت شغلی کارکنان و حمایت سازمانی مناسب از آنان زمینه ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده توسط کارکنان را فراهم سازند.
    کلیدواژگان: رضایت شغلی، حمایت سازمانی، کیفیت خدمات، ادارات ورزش و جوانان
  • سید مرتضی حسینی *، نجف آقایی، علیرضا الهی، مرجان صفاری صفحه 37
    تحقیق حاضر با هدف مطالعه رفتار و نحوه مدیریت شهرداری تهران در حوزه ورزش همگانی بر اساس شاخص های حکمروایی خوب شهری انجام گرفت. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران و کارکنان سرای محلات شهر تهران و دبیران و شورایاران محلات تهران تشکیل داند. (7000=N ). حجم نمونه با توجه به جدول مورگان، 384 نفر برآورد گردید. این تعداد از پنج منطقه 1، 2، 4، 11 و 19 شهر تهران و از 30 محله، به صورت هدفمند از بین مناطق مذکور، انتخاب شدند.
    ابزار تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته ای برگرفته از مبانی نظری حکمروایی خوب شهری، شامل 61 گویه، جهت ارزیابی 7 اصل حکمروایی خوب شهری بود که روایی صوری و محتوایی آن به تایید 8 نفر از خبرگان حوزه برنامه ریزی شهری، جامعه شناسی و مدیریت ورزشی رسید. روایی سازه پرسشنامه با روش تحلیل عامل تاییدی و پایایی آن نیز در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمودنی و با استفاده از روش آلفای کرونباخ (76/.) و روش پایایی ترکیبی مورد تایید قرار گرفت. برای تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی و استنباطی همچون استفاده از ضریب مردیا و آزمون t تک نمونه ای با کمک دو نرم افزارAMOS و SPSS استفاده شد.
    نتایج تحقیق نشان داد که میانگین نظرات نمونه ها در مورد گویه های 7 اصل حکمروایی خوب شهری، در حوزه ورزش همگانی شامل اصول پایداری، سلسله مراتب تصمیم گیری، کارایی، برابری، شفافیت و پاسخگویی، امنیت و مشارکت مدنی و شهروندی در تمامی اصول حکمروایی نامطلوب است.
    کلیدواژگان: ورزش همگانی، حکومت شهری، حکمروایی خوب شهری
  • مهدی گودرزی *، سیده شهرزاد محسنی اردهالی، ایمان رحیمی صفحات 41-50
    هدف از پژوهش حاضر تعیین رابطه رفتار شهروندی سازمانی با فرسودگی شغلی در کارکنان ستادی و عملیاتی فدراسیون ورزش سه گانه بود.جامعه آماری پژوهش شامل 250 نفر کارکنان فدراسیون و هیئت های استانی ورزش سه گانه بود که با استفاده از فرمول کوکران تعداد نفرات، نمونه برابر با 151 نفر و به صورت تصادفی انتخاب گردید برای گردآوری داده ها، از بررسی اسناد ، مدارک، مطالعه ادبیات پیشینه و مصاحبه با ابزار هایی چون: پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی استاندارد پودساکف (1990) ( آلفا= 78/0) و پرسشنامه فرسودگی شغلی مزلچ و جکسون (2001) ( آلفا= 87/0) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی از جمله کلموگراف- اسمیرنف، t استیودنت تک گروهی و رگرسیون با کمک نرم افزار spss استفاده شد.نتایج پژوهش نشان داد بین دو متغیر رفتار شهروندی سازمانی و فرسودگی شغلی رابطه معکوس و معنا داری وجود دارد. در مجموع تجزیه و تحلیل یافته ها نشان دهنده آن است که از طریق رفتار شهروندی سازمانی و ابعاد آن می توان به تبیین و پیش بینی فرسودگی شغلی کارکنان فدراسیون ورزش سه گانه پرداخت.
    کلیدواژگان: رفتار شهروندی سازمانی، فرسودگی شغلی، فدراسیون سه گانه
  • بهزاد ایزدی *، عابد محمودیان صفحات 61-70
    رهبری خدمتگزار به جهت ویژگی های منحصر به فرد موثرترین رویکرد رهبری برای ایجاد و توسعه جو اخلاقی در سازمان های ورزشی است. به همین جهت هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش رهبری خدمتگزار در ایجاد جو اخلاقی در سازمان های ورزشی با میانجی گری اعتماد به رهبر و عدالت سازمانی بود. پژوهش حاضر با روش تحقیق توصیفی – از نوع مدل معادلات ساختاری انجام شد. نمونه آماری برابر با جامعه (138=N=n)که شامل کلیه کارمندان ادارات ورزش و جوانان شهرستان های استان کردستان بود. از پرسشنامه های استاندارد، رهبری خدمتگزار ون دریندونک و نایتجن(2011)، عدالت سازمانی گولکویت(2001)، اعتماد رابینسون(2012) و جو اخلاقی وانگ و هسی(2012) استفاده شد، روایی صوری و محتوایی پرسشنامه ها به وسیله متخصصان و همسانی درونی آنها از طریق آلفای کرونباخ(به ترتیب برابر با 84/0، 80/0، 92/0 و 85/0) و از تحلیل عاملی تاییدی برای روایی سازه های آن و برای تحلیل داده ها از مدل معادلات ساختاری استفاده گردید. یافته ها نشان داد، رهبری خدمتگزار بر درک جو اخلاقی اثر مثبت و معناداری دارد. همچنین دو متغیر اعتماد و عدالت سازمانی اثر مثبت و معناداری در نقش تعدیل کننده رابطه رهبری خدمتگزار و جو اخلاقی دارند. مدیران سازمان های ورزشی می توانند با به کارگیری سبک رهبری خدمتگزار و انجام رفتارهای این سبک و توجه و تمرکز بر عدالت سازمانی و توسعه اعتماد کارکنان، از ایجاد و توسعه جو اخلاقی جهت کاهش رسوایی-ها، رفتارها و معضلات غیر اخلاقی در زمینه ورزش حمایت کنند.
    کلیدواژگان: رهبری خدمتگزار، جو اخلاقی، سازمان ورزشی
  • تبیین تاثیر مولفه های توانمندسازی روان شناختی بر توسعه رفتار کارآفرینانه در بین کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه
    مریم موسیوند *، فاتح فرازیانی، علی کریمی، صیدمهدی ویسه صفحات 71-80
    هدف کلی پژوهش تبیین تاثیر مولفه های توانمندسازی روان شناختی بر توسعه قصد کارآفرینانه در بین کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه بود. روش تحقیق به لحاظ استراتژی توصیفی – تحلیلی، از نظر روش گردآوری داده ها میدانی از طریق پرسشنامه و به لحاظ هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل 1225 نفر از کارکنان ادارات ورزش و جوانان، استان کرمانشاه می باشد. با استفاده از جدول بارتلت 285 نفر از آن ها به روش نمونه گیری طبقه ای برای مطالعه انتخاب شدند. ابزار اصلی تحقیق پرسشنامه استاندارد بود، پرسشنامه استاندارد اسپیرز (1995) جهت سنجش توانمندسازی روان شناختی و برای سنجش مولفه های قصد کارآفرینانه، پرسشنامه لینن و چن (2009) مبنای کار قرار گرفت. تجزیه وتحلیل به وسیله نرم افزارهای SPSS، AMOS انجام و نتایج گویای آن بود که 33 درصد از کارکنان ادارات ورزش و جوانان قصد کارآفرینانه شان در حد کم است و تنها 14% از آنان دارای قصد کارآفرینانه زیاد می باشند. مدل به دست آمده از برازش مطلوب 2.8، برخوردار بود؛ که حاکی از این بود که این مدل، الگوی نظری قوی برای طراحی تاثیر مولفه های توانمندسازی روان شناختی بر توسعه قصد کارآفرینانه در بین کارکنان است. نتایج گویای آن بود درمجموع بیست مورد از مولفه های توانمندسازی 0.72 درصد از تغیرت قصد کارآفرینانه را در جهت مثبت تبیین می نماید.
    کلیدواژگان: توانمندسازی، رفتار کارآفرینانه، سازمان ورزش و جوانان، AMOS
  • نسرین بیگلری، مرضیه پارسااصل *، حسن بحرالعلوم صفحات 91-100
    هدف از پژوهش حاضر بررسی ارتباط فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش با کارآفرینی سازمانی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان رضوی بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان رضوی تشکیل دادند (380=N) که برای تعیین نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان تعداد 181 نفر به عنوان نمونه به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای، انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از پرسش نامه های فرهنگ سازمانی ساشکین (1996)، کارآفرینی سازمانی هیل (2003) و مدیریت دانش نیومن و کنراد (1999) استفاده شد و پایایی آنها در یک مطالعه مقدماتی به ترتیب (88/0، 74/0، 88/0) به دست آمد. داده ها به کمک روش های آماری همبستگی پیرسون و مدل سازی معادلات ساختاری تحلیل شدند. نتایج نشان می-دهد که فرهنگ سازمانی بر مدیریت دانش و کارآفرینی سازمانی تاثیر مستقیم و معناداری داشته است. مدیریت دانش نیز اثری مثبت و مستقیم بر کارآفرینی سازمانی داشته است. در نهایت نتایج حاصل از مدل پژوهش و آزمون اثر متغیر میانجی نشان داد که فرهنگ سازمانی به واسطه مدیریت دانش بر کارآفرینی سازمانی تاثیر معناداری ندارد. یافته های پژوهش بیانگر اهمیت نقش فرهنگ سازمانی و مدیریت دانش بر کارآفرینی سازمانی است؛ بنابراین پیشنهاد می شود که مسئولین ادارات ورزش و جوانان جهت ایجاد و تقویت گرایش کارآفرینانه کارکنان، از برنامه های دانش افزایی و فرهنگ سازی استفاده کنند.
    کلیدواژگان: فرهنگ سازمانی، کارآفرینی سازمانی، مدل سازی، مدیریت دانش
|
  • Seyed Mohammadjavad Razavi, Ali Jalili Shishivan Pages 11-20
    This study aims was to compilation the role knowledge management on the organizational entrepreneurship and employee empowerment in department of youth and sport of yazd. According to the information department of youth and sport of yazd, in the 2016 study sample consisted of 144 employees. The sample size was considered 105 number. conducted applied research and the survey. measuring was with, Standard questionnaires role knowledge management (Dilmaghani & Namvar, 2017), organizational entrepreneurship and employee empowerment (Talebpour & Razavi, 2016). The reliability of questionnaires, respectively, 0/89, 0/91 and 0/84 respectively. For the test a research hypotheses, structural equation modeling based on partial least squares method using statistical software PLS. the result showed there is a significant impact of knowledge management on organizational entrepreneurship and employee empowerment and there is a significant impact of employee empowerment on organizational entrepreneurship. It seams pay attention to knowledge management and promotion of employee empowerment in the organization was a contributing factor in the promotion of organizational entrepreneurship.
    Keywords: Empowerment, Rganizational Entrepreneurship, Knowledge management, Youth, Sports
  • Pages 21-30
    The main purpose of this study was to identify the domains and factors affecting the formation of social behaviors in Iran's professional athletes. The statistical sample included 23 people from the research population including professional athletes, sports coaches, sports managers, psychologists and sports sociologists who were active in professional sport. The method of sampling was theoretical and snowball. This research was carried out qualitatively. Semi-structured interview was used to collect the data Data were analyzed by coding method in three stages: open, axial and selective. The findings included 121 mark in open coding that were categorized in 22 concepts. In the following eight categories of economic, organizational, political, cultural and ethical, technical, social, sporting rules and regulations and internal factors of behavior formation were identified. According to the findings of the research, it is recommended; Appropriate fields and substrates for the formation of professional athlete behaviors in sports organizations and the social environment that athletes are present, Provided.
    Keywords: social behavior, Professional athletes, Qualitative, Grounded Theory, Shaping behavior
  • Ebrahim Alidoust Ghahfarokhi Pages 31-40
    The purpose of this study was to investigate the effect of job satisfaction and perceived organizational support on provided service quality by Sports and Youth offices of Golestan province employees. Statistical population of the study was all employees of Sports and Youth offices of Golestan province (220 persons) that 141employees selected as a statistical sample of research. To collecting data, questionnaires of job satisfaction (Bobbin & Boles, 2004), perceived organizational support (Yavas & Babakus, 2009) and provided service quality (Lasser et al., 2002) were used. To analyze the data and identify the effects of research variables, structural equation modeling was used by Smart PLS software.
    The findings showed that job satisfaction hasn’t significant impact on offered service quality provided by Sports and Youth offices of Golestan province employees, but effect of perceived organizational support on provided service quality by employees was significant. It is recommended to managers of Sports and Youth offices of Golestan province that by improve employees’ job satisfaction and proper organizational support of them improve the quality of services provided by employees.
    Keywords: job satisfaction, Organizational Support, Service Quality, Sports, Youth Offices
  • Seyed Morteza Hosseini * Page 37
    The current research aims to examine the Tehran municipality’s behavior and management with regard to public sports, based on good city governance’s indicators. Populations of the research were all of managers, employees, secretariats and consultants of Tehran city’s “Saraye Mahallat” (Neighborhoods House). Samples were 384 individuals selected based on Morgan Table (N=7000).Research instrument was a researcher-made questionnaire abstracted from literature on good city governance; the questionnaire consisted of 61 items for evaluating 7 principles of good city governance. The validity of this instrument was confirmed by 8 elites, coming from urban planning, sociology and sports management’ fields. The constituency validity of the questionnaire was confirmed by confirmatory causal analysis and its reliability was confirmed by an introductory test with 30 subjects, using Cronbach Alpha (0.76), as well as a combined reliability method. Furthermore, descriptive and inferential statistics methods, including Mardia’s coefficient and t-test, and AMOS and SPSS were used for data analyzing.
    The findings indicate that the average respondents’ answers with regard to items related to 7 principles of good city governance in public sports is unpleasant in all principles.
    Keywords: public sports, Urban government, Urban governance
  • Iman Rahimi Pages 41-50
    The purpose of this study is to examine the Relationship between organizational citizenship behaviors and burnout In Staff of Islamic Republic of Iran Triathlon Federation. The research is correlation one and is performed in a field research method. The Statistical population includes 250 managers and staffs at of Islamic Republic of Iran Triathlon Federation and 151 members of this population are selected as sample for this research. The data were collected by organizational citizenship behavior questionnaire (pudaskoph,1990) (α = 0.78) and as well as burnout Inventory Mzlch and Jackson (2001) (α = 0.87) questionnaire. To analyze the data, descriptive and inferential statistics including Klmvgraf - Smirnov, t student and a single regression using spss software.
    Therefore the result shows that there is a negative and meaningful relationship between organizational citizenship behaviors and burnout In Staff of Islamic Republic of Iran Triathlon Federation.Finally, the results can be used to enhance the performance of employees in the Islamic Republic of Iran Triathlon Federation.
    Keywords: Organizational citizenship behaviors, Burnout, Islamic Republic of Iran Triathlon Federation
  • Behzad Izadi *, Abed Mahmoodian Pages 61-70
    Servant leadership is the most effective leadership approach to creating and developing an ethical Climate in sports organizations due to its unique features.The purpose of this study was to explore the influence of servant leadership on perceptions of an ethical climate in Sport Organizations through the mediating organizational trust and justice.The following survey was done with descriptive and Structural Equation modeling type. The statistical sample is equal to society (N = n=138),which includes all employees of sport and youth departments of Kurdistan province. From the standard questionnaires Servant leadership Van Dierendonck and Nuijten (2011),organizational justice Colquitt (2001), Trust Robinson (2012) and Ethical Climate Wang and Hsieh (2012) were used why their form and content validity and its internal consistency were verified respectively by specialists and by Cronbach's alpha(the order, .84, .80, .92, .85), and a confirmatory factor analysis for the validity of its constructs and SEM model was used for the analyses of the data.The findings showed that the leadership servant has a positive and significant effect on perception ethical climate.Also,two variables of trust and organizational justice have a positive and significant role in moderating role of relationship between leadership servant and ethical Climate. Sport organization managers can use the leadership style of the servant and behaviors of this style, and focus on organizational justice and the development of employee's trust, the creation and development of an ethical Climate to reduce the scandals, behaviors and ethical issues in the field Sports support.
    Keywords: Servant Leadership, ethical climate, Sport organization
  • Explain the impact of psychological factors on the development of entrepreneurial behavior among workers Empowering Youth and Sports Kermanshah Province
    Pages 71-80
    The overall goal of research is to explain the impact of psychological factors on the development of enabling Entrepreneurial behavior among workers and youth sports Kermanshah province. The research method is descriptive in terms of strategy - analysis of field data collection through questionnaires and practical purpose . The population consisted of 1225 employees of Sport and Youth offices, province of Kermanshah. Tables Bartlett with 285 of them were selected by stratified sampling The main instrument was standard questionnaire, questionnaire Spears (1995) to measure psychological empowerment and to measure the components of Karfrynanh behavior, Lynn questionnaire (2009), the study was performed. The analysis by software SPSS, AMOS done and the results revealed that 33% of office workers and youth sports Rftarkarafrynanhshan is relatively low and only 14% of them have lots of Entrepreneurial behavior.
    Results from a good fitness model 2.8, was. Which showed that the model, a strong theoretical model for the design component of psychological empowerment impact on the development of entrepreneurial behavior among employees.The results indicate a total of twenty empowerment component of 0.72% of Entrepreneurial behavior in a positive explain the changes.
    Keywords: Empowerment, Entrepreneurial Behavior, Agency of Youth, Sports, AMOS
  • Nasrin Biglari, Marziyeh Parsaasl *, Hassan Bahraloloum Pages 91-100
    The purpose of present study was study of relationship organizational culture and knowledge management with organizational entrepreneurship employees of the offices of sport and youth in Khorasan Razavi Province. The population of this study included all employees of Youth and Sports offices of Khorasan Razavi Province (N=380). 181 people were selected as sample based on Morgan sampling table via cluster random sampling method. The questionnaires of organizational culture (Sashkin,1996), organizational entrepreneurship (Hill ,2003) and knowledge management (Neumann and Conrad, 1999) was used to collect the data. The reliability of a preliminary study on 30 subjects by using Cronbach's alpha were calculated (0.88, 0.74, 0.88). The data were analyzed by Pearson correlation and path analysis. Findings indicated that organizational culture has a direct and significant impact on knowledge management and organizational entrepreneurship. Also the knowledge management has a direct and positive impact on, organizational entrepreneurship. Finally, the results of the research model and the effect of the mediating variable showed that organizational culture does not have a significant impact on organizational entrepreneurship through knowledge management. Research findings imply the importance the role of organizational culture and knowledge management on organizational entrepreneurship. Therefore, it is proposed to youth and sport offices mangers that to create and strengthen the entrepreneurial orientation of employees, use knowledge and culture building programs.
    Keywords: Organizational Culture, Organizational Entrepreneurship, Modeling, Knowledge management