ورود اعضا [Sign in]  |  درخواست عضويت  |  رمز خود را فراموش کرده ايد؟
جستجوی پيشرفته مطالب   |
شناسنامه نشريات مطالب همه مجلات مطالب مجلات علمي، پژوهشي مطالب روزنامه ها
   جستجو:    
 
روزنامه دنياي اقتصاد85/2/11: دبير انجمن صنايع چوب: دولت دوگانگي زيرمجموعه هايش را از بين ببرد
magiran.com  > روزنامه دنياي اقتصاد >  فهرست مطالب شماره
مشخصات نشريه
آخرين شماره
آرشيو شماره هاي گذشته
جستجوي مطالب
سايت اختصاصي
تماس با نشريه
شماره جديد اين نشريه
شماره 2015
سه شنبه بيستم بهمن ماه 1388



تبليغات




 
MGID3360
magiran.com > روزنامه دنياي اقتصاد > شماره 945 11/2/85 > صفحه 4 (تشكل ها) > متن
 
      


دبير انجمن صنايع چوب: دولت دوگانگي زيرمجموعه هايش را از بين ببرد




    دوگانگي و اختلاف نظر بين زيرمجموعه هاي وزارت جهاد كشاورزي توليدكنندگان صنايع چوب را با مشكلات مضاعف مواجه ساخته است.
    
    عبدالعظيم آقاجاني، دبير انجمن صنفي كارفرمايان صنايع چوب در گفت وگو با دنياي اقتصاد با اشاره به مطلب فوق، جدي ترين مشكل اعضاي اين انجمن را كمبود مواد اوليه برشمرد و گفت: كارفرمايان صنايع چوب براي استفاده از تمامي ظرفيت توليد خود نيازمند وارد كردن يك ميليون تن چوب در سال هستند اما به رغم رفع محدوديت هاي قانوني، امكان وارد كردن چوب وجود ندارد.وي افزود: انجمن صنفي كارفرمايان صنايع چوب خواستار اجراي مفاد قانون برنامه چهارم توسعه و مصوبه سال 1383 هيات وزيران مبني بر فراهم كردن تسهيلات از سوي سازمان حفظ نباتات براي واردات چوب است.
    
    اما سازمان حفظ نباتات با تاكيد بر در پيش گرفتن روش هاي پرهزينه براي از بين بردن آفات نباتي نه تنها مانع از بكارگيري تمامي ظرفيت واحدها شده، بلكه تعطيلي برخي از واحدها را به همراه داشته است.
    
    آقاجاني تصريح كرد: كمبود عرضه كالا و افزايش تقاضا گراني بيش از حد قيمت چوب را منجر شده به گونه اي كه قيمت تمام شده چوب براي اوراق فشرده چوبي به دو برابر قيمت بين المللي رسيده است.
    
    وي ضمن انتقاد از سازمان حفظ نباتات گفت: سخت گيري هاي بي مورد اين سازمان كارفرمايان صنايع چوب را با مشكلات فراواني مواجه كرده است حال آنكه مي توان با در پيش گرفتن روش هاي كارآمد و تجربه شده دفع آفات در ساير كشورها نظير روش گازدهي (Fumigation) سهم تمامي آفات نباتي چوب هاي وارداتي را از بين برد و هم قيمت ها را كاهش داد.وي گفت: سازمان حفظ نباتات بر پوست كني چوب آلات وارداتي يا خشك كردن آنها در كوره هاي چوب خشك كني تا درجه حرارت 85 درجه سانتيگراد مصر است حال آنكه بكارگيري در دو روش قيمت ها را به طور عمده اي افزايش مي دهد و در عمل، فعاليت در اين عرصه را غيراقتصادي مي كند.
    
    وي اختلاف نظر سازمان حفظ نباتات و سازمان جنگل ها و مراتع كه هر دو زيرمجموعه وزارت جهادكشاورزي هستند را موجب سردرگمي توليدكنندگان داخلي عنوان كرد و گفت: سازمان جنگل ها و مراتع از رويكرد كارشناسي انجمن صنفي كارفرمايان صنايع چوب حمايت مي كند و معتقد است براي كاهش قطع بي رويه جنگل هاي شمال، واردات چوب از طريق راه هاي ساده و ارزان نظير گازدهي بهترين روش است.
    
    وي از دولت خواستار رفع دوگانگي در زيرمجموعه هاي وزارت جهادكشاورزي شد و خاطرنشان ساخت: با توجه به شعار دولت در زمينه ايجاد اشتغال دولت بايد ضمن رفع مشكل واردات چوب به رونق صنايع چوبي و در نتيجه به اشتغال كمك كند.
    
    
    
    وي تصريح كرد: تنها انتظار ما از دولت اين است كه تكليف توليدكنندگان صنايع چوبي را مشخص كنند.
    
    آقاجاني با اشاره به تاسيس انجمن صنفي كارفرمايان صنايع چوب در سال77 اين نهاد مدني را داراي 22عضو دانست و در خصوص ضرورت تقويت تشكل هاي غيردولتي گفت: نهادها و تشكل هاي صنفي از طريق تقويت تعامل درون گروهي و همچنين تقويت ارتباط با ديگر تشكل ها در صنايع همگن مي توانند به افزايش اقتدار تشكل ها كمك كنند.
    
    وي افزود: تشكل هاي صنفي نبايد به برگزاري جلسات دوره اي هيات مديره اكتفا كنند. آنان بايد ضمن برگزاري جلسات عمومي فرصت مشاركت تمامي اعضا در فرآيند تصميم گيري را فراهم سازند. تشكيل كميته ها و كار گروه هاي فرعي مي تواند از ديگر ابزار كارآمد كردن تشكل ها باشد.
    
    وي همچنين خاطرنشان ساخت: تشكل هاي همگن بايد ضمن تعريف منافع مشترك، همكاري هاي خود را گسترش دهند تا بتوانند با پتانسيل بيشتري مشكلاتشان را برطرف سازند. وي گفت: به عنوان مثال انجمن صنفي كارفرمايان صنايع چوب بايد همكاري هاي خود را با انجمن صنايع شيميايي، انجمن صادركنندگان مبلمان و تعاوني هاي درودگري تقويت كند. وي افزود: در حال حاضر واردات بي رويه مبلمان موجب ضرر عمده اتحاديه درودگري و صنف توليدكنندگان مبلمان شده است. صنايع همگن و مرتبط با اين حوزه بايد از طريق تقويت تعامل با صنوف زيرمجموعه، اقداماتي را براي بهبود وضعيت صنوف متضرر به كار بندند.
    
    
    دبير انجمن صنايع چوب: دولت دوگانگي زيرمجموعه هايش را از بين ببرد
    




    دفعات مطالعه اين مطلب: 220 بار
      

 

 
 
چاپ مطلب
ارسال مطلب به دوستان

معرفی سايت به ديگران
گزارش اشکال در اطلاعات
اشتراک نشريات ديگر
 جستجوی مطالب
کلمه مورد نظر خود را وارد کنيد

جستجو در:
همه مجلات عضو
مجلات علمی مصوب
آرشيو اين روزنامه
متن روزنامه های عضو
    
جستجوی پيشرفته



 

تبليغات
آفتاب يزد
اعتماد
ايران
جام جم
دنياي اقتصاد
رسالت
كيهان
ساير روزنامه ها را در سايت هاي اختصاصي شان مطالعه نماييد.
 پيشخوان
مجله كودك
متن مطالب شماره 56، دي 1388را در magiran بخوانيد.

- نقش خانواده در ترغيب كودكان به نماز
- تكنيك هاي پرورش خلاقيت
- خارش پوست در دوران بارداري
- حفظ سلامت پوست با تغذيه مناسب
و ...
سايت را به دوستان خود معرفی کنيد    
 1388-1380 کليه حقوق متعلق به سايت بانک اطلاعات نشريات کشور است.

توجه:
magiran.com پايگاهی مرجع است که با هدف اطلاع رسانی و دسترسی به همه مجلات کشور توسط بخش خصوصی و به صورت مستقل اداره می شود. همکاری نشريات عضو تنها مشارکت در تکميل و توسعه سايت است و مسئوليت چگونگی ارايه خدمات سايت بر عهده ايشان نمی باشد.
 
 

پشتيبانی سايت magiran.com (در ساعات اداری): 77512642  021
فقط در مورد خدمات سايت با ما تماس بگيريد. در مورد محتوی اخبار و مطالب منتشر شده در نشريات اطلاعی نداريم!