آرشیو پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷، شماره ۲۲۰۲۳
اقتصادی
۴

فعالان بازار موبایل: مردم قدرت خرید گوشی ندارند تعمیرات سه برابر شده است

فعالان بازار موبایل معتقدند از زمانی که قیمت ها افزایش یافته تعمیرات گوشی تقریبا سه برابر شده، چراکه مردم قدرت خرید گوشی موبایل جدید ندارند.

به گزارش میدانی ایسنا، بازار علاءالدین مانند همیشه پرتردد است، اما کمتر شاهد رد و بدل شدن پول میان فروشندگان و مراجعه کنندگان هستیم. بیشتر مغازه داران مقابل مغازه ها ایستاده و سعی می کنند ارباب رجوع را به داخل دعوت کنند: «از ما قیمت بپرسید!»

اکثر مغازه داران نیز از کاهش میزان فروش شکایت دارند و می گویند: کاهش نرخ ارز بازارها را کسادتر کرده، چراکه مردم منتظر هستند قیمت ها باز هم کمتر شود.

فروشنده دیگری با ابراز ناراحتی از افت بازار می گوید: وقتی دلار گران شد مشتری بیشتر بود چون مردم می ترسیدند گران تر شود.

در این میان فروشندگان از کاهش قیمت گوشی های موبایل از هفته گذشته خبر می دهند به طوریکه گوشی های بالای 10 میلیون تومان حتی تا دو میلیون تومان نیز کاهش قیمت داشتند، اما گوشی های زیر 10 میلیون تومان حداکثر 300 هزار تومان افت قیمت داشتند. این در حالی است که در پی افزایش ناگهانی نرخ ارز قیمت گوشی موبایل دو تا سه برابر شده بود.

برای تهیه گزارش سری هم به طبقات بالا می زنیم که تعمیرات در آنها بیشتر انجام می شود. در این قسمت ها ارباب رجوع کمتری دیده می شود اما مغازه داران می گویند از زمانی که قیمت ها افزایش یافته تعمیرات تقریبا سه برابر شده، چراکه مردم قدرت خرید گوشی موبایل جدید ندارند.

قیمت برندهای مختلف موبایل

در حال حاضر گوشی های سامسونگ و آیفون که پرفروش ترین برندهای بازار هستند به ترتیب از یک میلیون و ششصد تا 12 میلیون و 500 هزار تومان و شش تا 15 میلیون تومان به فروش می رسد.

گوشی های هوآوی در جایگاه بعدی هستند که قیمت های مناسب تری دارند و یک میلیون و 400 تا نهایتا چهار میلیون تومان قیمت دارند.

برند سونی یک میلیون و 700 تا 9 میلیون تومان و برند ال جی نیز یک میلیون و ششصد تا 9 میلیون و 800 هزار تومان در بازار عرضه می شوند.

برند نوکیا نیز که در سال های اخیر دوباره به عرصه رقابت بازار گوشی های موبایل وارد شده حدود یک میلیون و 200 تا 10 میلیون تومان قیمت دارد.