تهیه دیود های نورتاب آلی به روش انحلالی، بخش دوم: الکترودها

پیام:
چکیده:
دیودهای نورتاب آلی یکی از انواع ابزار الکترونیکی هوشمند هستند که در سال های اخیر از مرزهای دانش عبور کرده و وارد بازار تجاری شده اند. به طور معمول دیودهای نورتاب آلی، شامل یک لایه آند رسانا و شفاف ایندیم تین اکساید، لایه انتقال/ تزریق حفره (HTL)، لایه ساطع کننده نور (EML) و یک لایه انتقال/ تزریق الکترون (ETL) و یک کاتد فلزی می باشند. فرآیند انحلالی در تهیه نمایشگرهای انعطاف پذیرمناسب تر از فناوری های دیگر مانند لایه نشانی تحت خلا می باشد. تاکنون مواد بسیاری با قابلیت استفاده در فرآیند انحلالی توسعه پیدا کرده و راه را برای ساخت دستگاه های الکترونیک نوری آلی با چاپ لایه به لایه، فراهم کرده اند. در بخش اول این مقاله به بررسی لایه های فعال(لایه انتقال/تزریق حفره، لایه ساطع کننده نور و یک لایه انتقال/تزریق الکترون) در دیودهای نورتاب آلی پرداخته شد. از آنجا که لایه آند وکاتد در دیودهای نورتاب متداول، به روش های غیر انحلالی تهیه می شوند، یک چالش عمده در تحقق کامل روش انحلالی دیودهای نورتاب آلی، الکترودها هستند. از این رو در بخش دوم این مقاله به مواد مورد استفاده به عنوان آند و کاتد در دیودهای نورتاب آلی، که با روش انحلالی تهیه می گردند، پرداخته می شود.
تهیه دیود های نورتاب آلی به روش انحلالی، بخش دوم: الکترودهانشریه: سال پنجم-شماره اول- بهار 1394 - مقاله 7 صفحات: 87 تا 96کد مقاله:JSCW-15-04-2014-10152مولفین:آتشه سلیمانی گرگانی ملیحه پیشواییسعیده گرجی کندیفرهود نجفی رزین و افزودنی هاوحیده یکه فلاح علوم و فناوری چاپچکیده مقاله:دیودهای نورتاب آلی یکی از انواع ابزار الکترونیکی هوشمند هستند که در سال های اخیر از مرزهای دانش عبور کرده و وارد بازار تجاری شده اند. به طور معمول دیودهای نورتاب آلی، شامل یک لایه آند رسانا و شفاف ایندیم تین اکساید، لایه انتقال/ تزریق حفره (HTL)، لایه ساطع کننده نور (EML) و یک لایه انتقال/ تزریق الکترون (ETL) و یک کاتد فلزی می باشند. فرآیند انحلالی در تهیه نمایشگرهای انعطاف پذیرمناسب تر از فناوری های دیگر مانند لایه نشانی تحت خلا می باشد. تاکنون مواد بسیاری با قابلیت استفاده در فرآیند انحلالی توسعه پیدا کرده و راه را برای ساخت دستگاه های الکترونیک نوری آلی با چاپ لایه به لایه، فراهم کرده اند. در بخش اول این مقاله به بررسی لایه های فعال(لایه انتقال/تزریق حفره، لایه ساطع کننده نور و یک لایه انتقال/تزریق الکترون) در دیودهای نورتاب آلی پرداخته شد. از آنجا که لایه آند وکاتد در دیودهای نورتاب متداول، به روش های غیر انحلالی تهیه می شوند، یک چالش عمده در تحقق کامل روش انحلالی دیودهای نورتاب آلی، الکترودها هستند. از این رو در بخش دوم این مقاله به مواد مورد استفاده به عنوان آند و کاتد در دیودهای نورتاب آلی، که با روش انحلالی تهیه می گردند، پرداخته می شود.
زبان:
فارسی
صفحات:
87 تا 96
لینک کوتاه:
magiran.com/p1414175 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!