عشایر و قبایل استان کرمان

نویسنده:
چکیده:
همان گونه که می دانیم مردم شناسی این حقیقت را آشکار ساخته است که تفاوت بین انسان ها مربوط به رنگ پوست و یا وضع ظاهری آنها نیست؛ بلکه آنچه آنها را از هم متمایز می سازد، همانا فرهنگ و از جمله نحوه امرار معاش و یا سازش آنها با محیط است. اگر این حقیقت را بپذیریم، باید قبول کنیم که شناخت انسان مستلزم بررسی فرهنگ های جوامع گوناگون انسانی است. از آنجا که زندگی کوچ نشینی نوعی امرار معاش و بالطبع مسئله ای فرهنگی است. جامعه عشایری کشور، سابقه ای طولانی در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دارد. از زمان های گذشته، بخشی از مردم در پهنه جغرافیایی ایران نوعی از زندگی را برگزیده اند که با استفاده از چراگاه های طبیعی، به پرورش دام می پردازند و فعالیت عمده آنها دامداری است. جامعه عشایری کشور درکنار جامعه شهری و روستایی، جامعه سومی را به وجود آورده است. در مقاله حاضر سعی شده است ضمن اشاره به حدود و تعداد ایلات و طوایف عشایری استان کرمان به قلمرو استقراری هر ایل وجه تسمیه و سابقه تاریخی طوایف هر ایل، صنایع دستی، دین، زبان، آداب و رسوم آنها اشاره و معرفی گردد.
زبان:
فارسی
در صفحه:
13
لینک کوتاه:
magiran.com/p1574298 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 990,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
دسترسی سراسری کاربران دانشگاه پیام نور!
اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه پیام نور در سراسر کشور، در صورت ثبت نام با ایمیل دانشگاهی، تا پایان فروردین ماه 1403 به مقالات سایت دسترسی خواهند داشت!
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 50 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!