بررسی ورتبه بندی عوامل موثربرریسک عملیاتی بانکداری الکترونیکی در بانک مسکن (مطالعه موردی: شعب بانک مسکن در استان لرستان)

پیام:
چکیده:
یکی از ابزارهای ضروری برای تحقق وگسترش تجارت الکترونیک وجود سیستم بانکداری الکترونیکی است. یکی از ریسکهای مهم شناسایی شده در زمینه فعالیت بانکداری الکترونیکی، ریسک عملیاتی می باشد. درک درست و دقیق بانکها از مفهوم ریسک عملیاتی جهت مدیریت و کنترل موثر این رده خاص ریسک، حیاتی می باشد.این تحقیق به شناسایی و رتبه بندی پنج عامل امنیت، دسترسی به سیستم، زیرساخت تکنولوژیکی، کنترل های داخلی وصحت داده ها به عنوان عوامل موثر بر ریسک عملیاتی بانکداری الکترونیکی در بانک مسکن می پردازد. جامعه آماری تحقیق، کارشناسان و متخصصان شاغل در بخش های مرتبط با فعالیت بانکداری الکترونیکی در بانک مسکن می باشند جهت گردآوری -اطلاعات، پرسشنامه ای با استفاده از مبانی نظری تحقیق ، تهیه شده است . روش آماری تحلیل سوالات پژوهش شاخص های آمار توصیفی است؛ درحالی که برای آزمون فرض ها از آزمون فرض آماری میانگین یک جامعه با استفاده از آماره t درسطح معنی داری پنج درصد استفاده به عمل آمده است؛ جهت رتبه بندی عوامل موثر بر ریسک عملیاتی بانکداری الکترونیکی از آزمون فریدمن استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که شش عامل برون سپاری ،امنیت ، دسترسی به سیستم، زیر ساخت تکنولوژیکی، کنترلهای داخلی وصحت داده ها بر ریسک عملیاتی بانکداری الکترونیکی در بانک مسکن موثر است.
زبان:
فارسی
صفحات:
87 تا 98
لینک کوتاه:
magiran.com/p1574359 
دانلود و مطالعه متن این مقاله با یکی از روشهای زیر امکان پذیر است:
اشتراک شخصی
با عضویت و پرداخت آنلاین حق اشتراک یک‌ساله به مبلغ 1,390,000ريال می‌توانید 70 عنوان مطلب دانلود کنید!
اشتراک سازمانی
به کتابخانه دانشگاه یا محل کار خود پیشنهاد کنید تا اشتراک سازمانی این پایگاه را برای دسترسی نامحدود همه کاربران به متن مطالب تهیه نمایند!
توجه!
  • حق عضویت دریافتی صرف حمایت از نشریات عضو و نگهداری، تکمیل و توسعه مگیران می‌شود.
  • پرداخت حق اشتراک و دانلود مقالات اجازه بازنشر آن در سایر رسانه‌های چاپی و دیجیتال را به کاربر نمی‌دهد.
In order to view content subscription is required

Personal subscription
Subscribe magiran.com for 70 € euros via PayPal and download 70 articles during a year.
Organization subscription
Please contact us to subscribe your university or library for unlimited access!