فهرست مطالب

بیولوژی کاربردی - سال هشتم شماره 1 (پیاپی 29، بهار 1397)

نشریه بیولوژی کاربردی
سال هشتم شماره 1 (پیاپی 29، بهار 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/03/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • نیره اکبری فاضلی*، امیرحسین مومن، حمید آزادگان قمی صفحات 1-10

    پروبیوتیکها میکروارگانیسم هایی زنده هستند که اثرات مفیدی بر میزبان اعمال کرده و غالبا به صورت مکملهای غذایی یا دارویی استفاده می شوند. امروزه تولید محصوالت پروبیوتیک وسعت جهانی یافته و از خصوصیات عملکردی این میکروارگانیسم ها تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول سرمی، کاهش عفونتهای گوارشی، کاهش احتمال ابتال به سرطان، کاهش آلرژی های پوستی و غیره است. بیماری های قارچی جلدی عفونت هایی هستند که در اثر حمله گونه های مختلف درماتوفیت ها به اپیدرم پوست انسان یا حیوان ایجاد می گردد و به نسوج کراتین دار پوست و ضمایم آن حمله کرده که باعث ایجاد عفونت هایی با عالئم بالینی خفیف یا شدید می گردند.دراین تحقیق با استفاده از روش های هیستوپاتولوژی وبررسی عملکرد پروبیوتیک ها بر روی قارچ میکروسپروم کانیس، تاثیر پذیری آن ها مورد بررسی قرار گرفت.برای انجام این آزمون ابتدا پروبیوتیک مناسب را در شرایط آزمایشگاهی انتخاب و در ادامه 01 رت نر نژاد ویستار با وزن و سن یکسان در شرایط استاندارد آزمایشگاه به صورت تصادفی به 5 گروه کنترل مثبت، منفی و 9 گروه آزمون تقسیم شد، که روند درمان آن ها در بعد از ایجاد آلودگی، بصورت خوراکی (گاواژ) و پماد پس از رسیدن به نهایت آلودگی بررسی گردید، که سویه های زنده پروبیوتیک مقاومت سلولهای اپیتلیالی را افزایش می دهند، فسفوریالسیون پروتئین های سیتواسکلتون واتصاالت محکم در سلول های 29-HT و-Caco 2 را تسهیل می کنند. همچنین متابولیت های پروبیوتیک ها رگزایی را القاء می کنند و باعث انباشت پروتئوگلیکان ها می شوند و زخم را ترمیم می کنند، پروبیوتیک ها مکانیزم ضد میکروبی شامل ترشح پپتیدهای ضدمیکروبی، مهار هجوم باکتری ها و مهار چسبندگی باکتری های پاتوژن به سلول های اپیتلیالی دارندکه مانع ایجاد عفونت در زخم می گردند که نتیجه آن تاثیر مثبت پروبیوتیک ها بر روی قارچ میکروسپوروم کانیس بوده است.

    کلیدواژگان: پروبیوتیک، درمافیتوزیس، میکروسپوروم کانیس، &quot
  • شهین مهرپور*، نیره احمدی، فاطمه جمالو، محمدرضا زندمنفرد صفحات 11-20
    مقدمه

    اصطلاح ذخیره سازی در فراسرد (Cryopreservation) به ذخیره سازی یاخته ها،اندام ها و بافت ها دردمای نیتروژن مایع (ºC 196-) اشاره دارد. در این دما، یاخته ها به حالت سکون وارد شده و واکنش های فیزیکی و بیوشیمیایی عملا متوقف می شوند. در این شرایط خاص، زمان حفاظت نامحدود می شود. ذخیره سازی بذرها کارآمدترین روش برای حفاظت از خزانه ژنی گیاهان است. هزینه های ذخیره سازی پایین و بازسازی کل گیاه از ژنوم کامل، مزایای مشخصی برای ذخیره سازی بذر در مقایسه با انواع دیگر بافت های گیاهی را ارائه می دهد (1).

    مواد و روش ها

    بذرهای گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare (Apiaceae) با استفاده از پیش تیمار کاهش رطوبت بذرDessication)) تیمار شده و به مدت یک هفته در ازت مایع نگهداری شدند. سپس بذرها در معرض شوک حرارتی قرار گرفتند. بذرهای تیمار و شاهد پس از کشت به ژرمیناتور با دمای ºC24 و رژیم نوری 8/16 منتقل شدند. اسانس با روش تقطیر با آب با دستگاه کلونجر استخراج و ترکیبات موجود دراسانس توسطGC/MS آنالیز و مورد بررسی قرار گرفت. اثرات آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی بذرتوسط معرف DPPH بررسی شد.

    نتایج

    درصد زنده مانی در بذرهای شاهد (83%) ودرتیمار کاهش رطوبت بذر(53%) مشاهده گردید. اصلی ترین ترکیب موجود در اسانس مربوط به آنتول (6/78 %) شناسایی شد که در مقایسه با نمونه های تیمار شده آنتول (04/80 %) تفاوت معنی داری مشاهده نشد. نتایج نشان داد که نگه داری بذر در شرایط فراسرد تاثیر منفی بر خواص آنتی اکسیدانی وترکیبات اسانس آنها ندارد.

    کلیدواژگان: رازیانه، &quot، فراسرد، آنتی اکسیدان، اسانس ها
  • زهره پاکنژاد، حسن ممتاز*، الهه تاج بخش صفحات 21-30
    سابقه و هدف

    کلبسیلا پنومونیه از شایع ترین باکتری های گرم منفی در ایجاد عفونت های بیمارستانی به ویژه عفونت های دستگاه ادراری است که در چند سال اخیر به دلیل مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در درمان بیماری های انسانی و دامی نسبت به اکثر آنتی بیوتیک ها مقاوم شده است. هدف از این مطالعه، تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در شایع ترین تیپ های کپسولی این باکتری در شهرستان زرین شهر اصفهان بود.

    مواد و روش کار

    29 جدایه کلبسیلا پنومونیه جدا شده از عفونتهای ادراری در بیماران بستری شده در بخشهای مختلف بیمارستان زرین شهر در تابستان 1395 تا تابستان 1396 انتخاب و پس از تایید فنوتیپی و ژنوتیپی و تعیین تیپ های کپسولی در آن ها، الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی در جدایه ها با استفاده از روش دیسک دیفوژن (Kirby-Bauer) طبق معیار CLSI بر روی محیط کشت مولر هینتون نسبت به 13 آنتیبیوتیک تعیین گردید. فراوانی حضور ژنهای کدکننده مقاومت آنتیبیوتیکی شامل ژنهایtetA، cmlA،Cat1 ، blaSHV،sul1 ،aac(3)-IV ،aadA 1، qnr وCITM ،dfrA1 ،tetB در جدایه ها با استفاده از روش PCR تعیین شد.

    نتایج و نتیجه گیری

    تیپ K2 با 74/51 درصد فراوانی شایع ترین سروتیپ کپسولی شناخته شده در جدایه ها بود. تمام جدایه های مورد بررسی دارای مقاومت آنتی بیوتیکی چندگانه بودند و علاوه بر پنی سیلین، بیش ترین مقاومت آنتی بیوتیکی آن ها نسبت به تتراسایکلین (10/93 درصد) و کم ترین میزان مربوط به کلرامفنیکل (44/3 درصد) بود. ژن های tetA و sul1 به ترتیب با فراوانی 86/75 و 41/72 درصد شایع ترین و دو ژن cat1 و cmlA به ترتیب با فراوانی 89/6 و 34/10 درصد نادرترین ژن های کد کننده مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های کلبسیلا پنومونیه جدا شده از عفونت های دستگاه ادراری بودند.

    کلیدواژگان: کلبسیلا پنومونیه، عفونت دستگاه ادراری، تیپ های کپسولی، مقاومت آنتی بیوتیکی، زرین شهر
  • محمدرضا سرگلی، کیوان شمس*، سهیل کبرایی صفحات 31-38
    این پژوهش در سال 1395 با هدف بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم ،سرب و ارسنیک در ده برنج وارداتی پر مصرف در شهرستان دزفول انجام شد. بعد از تهیه و آماده سازی سه نمونه از هریک از برنجها، از بازار شهردزفول، نسبت به هضم اسیدی نمونه ها و قرائت غلظت تجمع یافته (سرب ،کادمیوم) و ارسنیک درآنها به ترتیب توسط دستگاه جذب اتمی و دستگاه آرسنومتر اقدام شد. داده های بدست آمده توسط نرم افزار آماری MSTATA-Cو با استفاده از طرح آزمایشی کاملا تصادفی در سه تکرار تجزیه و تحلیل شدند و مقایسه میانگین ها با آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال 5 درصد انجام شد.دنتایج تجزیه واریانس نشان داد در بین برنج های موردمطالعه در ارتباط با میزان کادمیوم ،سرب و آرسنیک در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی داری وجود داشت. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بیشترین مقادیر کادمیوم ،سرب و آرسنیک به ترتیب با 36/1، 5/58 و 146 میکروگرم بر کیلوگرم مربوط به برنجهای شماره 5، 2 و 2 وکمترین مقادیر به ترتیب با 93/0 ،8/15 و 95 میکروگرم بر کیلوگرم مربوط به برنجهای شماره (9 ، 10)، 8 و 10 بود به طوریکه میزان کادمیوم وسرب در کلیه برنج های مورد مطالعه کمتر از حد مجاز استاندارد ومیزان آرسنیک دربرنج های شماره 1، 2، 3، 4، 5 و 6 بیشتر ازحد مجاز استاندارد ارایه شده توسط سازمان غذا و دارو بود.
    کلیدواژگان: جذب اتمی، ارسنیک، سرب، کادمیوم، برنج
  • فاطمه سادات حسینی، زهرا آقاجانی* صفحات 39-44

    در این تحقیق نانو ذرات اکسید روی (ZnO) با استفاده از عصاره سیب سنتز شد و سپس خواص فیزیکی و شیمیایی نانو ذرات ZnO با استفاده از روش های ارزیابی SEM، XRD، EDS، UV-Vis و FT-IR مورد برسی قرار گرفت. متوسط اندازه ی نانو ذرات ZnO با استفاده از معادله ی دبای شرر 10 نانومتر تخمین زده شد .نانو ذرات سنتز شده با این روش (استفاده از عصاره سیب) خاصیت ضدمیکروبی خوبی دربرابر قارچ Candida albicans از خود نشان دادند که قطر هاله ایجاد شده توسط نمونه موردنظر در این قارچ 26 میلی متر مشاهده شد. طیف XRD بیانگر ساخته شدن نانو ذرات اکسید روی می باشد و با گزارشات قبلی مطابقت دارد. بر اساس طیف SEM میتوان گفت که اکسید روی ساخته شده از ذرات یکنواخت تشکیل شده. با توجه به نتایج بدست آمده از تست EDS حضور Zn در نانوذرات سنتز شده با استفاده از عصاره سیب تایید شده است.

    کلیدواژگان: نانوذرات، اکسید روی، خاصیت ضد میکروبی، عصاره سیب
  • معصومه احمدی* صفحات 45-53
    امروزه تقاضا برای انرژی پاک رو به افزایش است. پیل زیست سوختی می تواند انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل کند. انواع مختلفی از پیل های زیست سوختی طراحی شده اند که می توانند از بیوکاتالیست ها، آنزیم ها و حتی میکروارگانیزم ها، با هدف تولید انرژی الکتریکی استفاده نمایند. پیل های زیست سوختی آنزیمی مقرون به صرفه، فشرده و انعطاف پذیرمی باشد. اساس کار پیل های زیست سوختی آنزیمی، انتقال الکترون از آنزیم به سطح الکترود و بالعکس می باشد. انتقال مستقیم الکترون آنزیم لاکاز با روش ساخت الکترود با استفاده از پلیمر نافیون و نانولوله های کربنی چند دیواره بررسی شد. لاکاز توسط پلیمر نافیون گیراندازی شده و از آنجائیکه پلیمر نافیون نقش انتقال یون پروتون را ایفا کرده، غیرهادی است در نتیجه نانولوله های کربنی چند دیواره جهت تسهیل انتقال الکترون استفاده شد. نتایج ولتاموگرام چرخه ای، یک پیک با بیشینه جریان 170 میکروآمپر در محلولی با غلظت10 میکرومولار اودیانیزیدین بعنوان سوبسترای پلیمر نافیون و نانولوله های کربنی چند دیواره نشان داد. همچنین نتیجه ولتاموگرام چرخه ای بیوکاتد نشان داد که تثبیت آنزیم لاکاز با استفاده از نافیون و نانولوله های کربنی چند دیواره موثر می باشد. بنابراین این روش می تواند برای ساختن بیوکاتد پیل های زیست سوختی و بیوسنسورها بکار رود.
    کلیدواژگان: تثبیت آنزیم لاکاز، نانولوله های کربنی چند دیواره، نافیون، پیل زیست سوختی، بیوکاتد
  • زینب توفیق، محسن زرگر*، عباس اخوان سپهی صفحات 55-60
    زمینه و هدف

    انتروکوکوس ها یکی از عوامل مهم عفونت های بیمارستانی می باشند. جنس انتروکوکوس 38 گونه دارد، که مهمترین آنها انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم می باشند. انتروکوکوس ها، به دلیل ایجاد باکتریمی، عفونت دستگاه ادراری، اندوکاردیت، مننژیت و عفونت زخم اهمیت به سزایی پیدا کرده اند.

    روش بررسی

    280 نمونه ادرای جمع آوری شده از آزمایشگاه های تشخیص طبی در تهران مورد استفاده قرار گرفت. برای جداسازی و شناسایی باکتری ها از محیط کشت آگار خوندار و محیط اختصاصی کانامایسین اسکولین آزید آگار استفاده گردید و سپس کلنی های باکتری ها توسط روش های بیوشیمیایی شناسایی شدند. همچنین تایید مولکولی باکتری ها توسط کیت مولکولی اختصاصی انتروکوکوس ها انجام گرفت. در نهایت حضور ژن سایتولیزین (cyl) در جدایه ها توسط روش PCR مورد سنجش قرار گرفت.

    یافته ها

    از بین 280 نمونه بررسی شده تعداد 50 نمونه(8/17%)گونه انتروکوکوس فکالیس شناسایی نهایی شد. حضورژن سایتولیزین در 34 % از جدایه ها توسط روش PCR تایید گردید.

    نتیجه گیری

    نتایج بدست آمده نشان می دهد که انتشار آنتروکوکوس های حاوی ژنهای بیماریزا در بین بیماران دارای عفونت ادراری می تواند برای سلامت آنها خطرناک باشد. این نتایج توجه بیشتر به رعایت بهداشت فردی را نشان می دهد.

    کلیدواژگان: انتروکوکوس فکالیس، ژن های ویرولانس، سایتولیزین، عفونت مجرای ادراری
  • ملیحه مهرمنش* صفحات 61-70
    مقدمه

    تغذیه مادر نقش مهمی در رشد و تکامل جنین ایفا می کند. علیرغم واجب نبودن روزه در بارداری برخی مادران باردار مبادرت به روزه داری می کنند هدف از این تحقیق با توجه به اهمیت تغذیه دوران بارداری بر سلامت جنین مقایسه وزن کم هنگام تولد در نوزادان مادران باردارروزه دا ر در سه ماهه دوم وسوم بارداری با زنان باردار غیر روزه دار بوده است.

    روش

    پژوهش حاضر از نوع کوهورت می باشد. جامعه آماری کلیه زنان باردار (سه ماهه دوم و سوم) هستند. بدین منظور 84 نفر خانم باردار در دو گروه روزه دار (21 نفرسه ماهه دوم)، (21 نفر سه ماهه سوم) و غیر روزه دار (21 نفرسه ماهه دوم)، (21 نفر سه ماهه سوم) قرار گرفتند. نمونه گیری به روش تصادفی، تدریجی بود. اطلاعات از طریق پرونده بهداشتی پرسشنامه و به کمک معاینه و مصاحبه جمع آوری گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم اقرار spss استفاده گردید.

    یافته ها

    براساس نتایج پژوهش وزن کم هنگام تولد نوزادان مادران روزه دار وغیر روزه در سه ماهه دوم حاملگی وسه ماهه سوم حاملگی از نظر آماری معنی دار نبود. همچنین تفاوت آماری معنی داری بین وزن کم هنگام تولد در مادران روزه داردر سه ماهه دوم وسوم وجود نداشت.

    نتیجه گیری

    اگر مادری در سه ماهه دوم وسوم بارداری روزه بگیرد در صورت تغذیه کافی، روزه داری، منجر به وزن کم هنگام تولد نمی شود.

    کلیدواژگان: وزن کم هنگام تولد، بارداری، روزه داری
|
  • Nayerh Akbary Fazeli *, Amirhosein Momen, Hamid Azadegam Ghomi Pages 1-10

    Probiotics are live organisms applying advantageous effects to their host, and are often taken as supplementary food or complementary medicine. Nowadays, the rate of probiotic products is widely increased among the world. Reinforcement of body immunity, decrease of serum cholesterol and digestive infection, less risk of cancer attack and decrease of skin allergies and e.t.c., all are the practical features of probiotics. The dermal fungal diseases are infections caused by various dermatophyt spieses attacks to the human and animal skin epiderm, aiming at the skin creatine tissues and make infections with intense or mild clinical significances. During this study, the accordance probiotic was chosen in a laboratory condition, and then 40 wistar male mice, same in age and weight, in a standard condition were divided randomly to five control groups; including positive and negative and three split tests. The process of treatment in three different feeding conditions was examined immediately after applying food contamination and ointment and reaching the maximum level of contamination. The results extracted from the research proved the positive effect of probiotics on the fungus named ‘Microsprum canis’ and the treatment of consequent disease.

    Keywords: Probiotic, Dermaphytozys, Microsprum canis
  • Shahin Mehrpoor *, Nayereh Ahmadi, Fatemeh Jamallou, Mohammad Reza Zand Monfared Pages 11-20
    Introduction

    The term "cryopreservation" refers to the storage of cells, organs, and tissues in liquid nitrogen ( 196 ° C). At this temperature, the physical and biochemical reactions of cells are virtually stopped; in these particular circumstances, the time of protection is unlimited. Storage of seeds is arguably the most efficient method for the ex situ preservation of plant genetic resources. Low storage costs and regeneration of whole plants from genetically diverse material, offer distinct advantages for the storage for conservation of seeds compared with other types of plant tissues.

    Method& Material

    In order to preserve seeds of Foeniculum vulgare(Apiaceae) medicinal plant, in cryopreservation condition, we used Desiccation pre-treatment for seeds. After a week seeds of treatment were extracted from the liquid Nitrogen and were melted in Ben Murray with 42°C. Then treatment and control seeds were transferred to a germinator in 24°C and 16/8H optical period.The seeds were distillated by Clevenger apparatus and the essential oils obtained were analyzed by GC/MS. The antioxidant activity determined by DPPH method.

    Result

    The percent of viability of the control seeds (83%) was observed in comparison to the treated (53%). The major component of essential oil was anethole (80.04%) comparing the control (78.6%). No adverse effects were observed on the antioxidant properties and their essential oils.

    Keywords: Foeniculum vulgare, Cryopreservation, antioxidane, essential oil
  • Zohreh Paknejad, Hassan Momtaz *, Elahe Tajbakhsh Pages 21-30
    Background & Aim

    Klebsiella pneumoniae is one of the most common gram-negative bacteria in the development of nosocomial infections, in particular urinary tract infections, which has been resistant to antibiotics in recent years. The aim of this study was to determine the pattern of antibiotic resistance in the most common capsule types of this bacterium in Zarinshahr city of Isfahan.

    Material and Methods

    29 strains of Klebsiella pneumoniae isolated from urinary tract infections in patients admitted to different parts of Zarinshahr Hospital in summer 2016 to summer 2017 were selected. After confirmation of phenotypic and genotype and determination of capsule types in them, antibiotic resistance pattern in isolates was determined using Kirby-bauer method, according to the CLSI standard, on the Muller Hinton Agar, 13 antibiotics were determined. Frequency of antibiotic resistance gene encoding genes including tetA, cmlA, Cat1, blaSHV, sul1, aac (3) -IV, aadA 1, qnr CITM, dfrA1, and tetB genes in isolates was determined by PCR method.

    Results & Conclusion

    Serotype K2 with 74.51% frequency was the most commonly known capsule serotype known in isolates. All isolates had multiple antibiotic resistance and in addition to penicillin, their antibiotic resistance was the highest (10.93%) and tetracycline (44.30%) respectively. The tetA and sul1 genes with the frequency of 86.75% and 41.72% were the most common, and the two cat1 and cm1A genes with a frequency of 89.60% and 44.10% were the least common antibiotic resistance genes in Klebsiella pneumoniae strains isolated from urinary tract infections.

    Keywords: Klebsiella pneumoniae, Urinary tract infections, Capsule types, Antibiotic resistance, Zarinshahr
  • Mohammad Reza Sargoli, Keyvan Shams *, Soheil Kobraee Pages 31-38
    This research was conducted in 2016 with the aim of investigating the concentration of heavy metals of cadmium, lead and arsenic in ten rice imported in Dezful. This experiment was carried out 3 replications and in the form of the completely randomized design(CRD). Statistical analyses were performed using the MSTST-C statistical package and means were compared with Duncan test at 5 percent level. In this study, the means of concentrations of Cadmium, Lead and Arsenic in the all rice samples were 1.063±0.012, 31.1± 1.04 and 124.5± 3.43 µg. Kg-1, respectively. The results of the analysis of variance showed that there was a significant difference in among the studied rices relate to the amount of cadmium, Lead and Arsenic at the level of one percent. The results showed that the maximum concentrations of cadmium, Lead and Arsenic were in 5, 2 and 2 rices (1.36, 58.5 and 146 µg. Kg-1, respectively) and also minimum concentrations of cadmium, Lead and Arsenic were in (9, 10), 8 and 10 (0.93, 15.8 and 0.95 µg. Kg-1, respectively). amount of cadmium and Lead in the all rice samples were lower than the limit standard of that were provided by the food and drug Administration and the amount of Arsenic in 1, 2, 3, 4, 5 and 6 were more than the limit standard that was provided by the food and drug Administration.
    Keywords: Atomic Absorption Spectrophotometer, Arsenic, Lead, Cadmium, Rice
  • Fateme Sadat Hoseini, Zahra Aghajani * Pages 39-44

    In this research, zinc oxide nanoparticles (ZnO) were synthesized using apple extract, and then the physical and chemical properties of ZnO nanoparticles were evaluated using SEM, XRD, EDS, UV-Vis and FT-IR. The average size of ZnO nanoparticles using Debye-Scherrer equation was estimated at 10 nm. The nanoparticles synthesized by this method (using apple extract) exhibited antimicrobial properties against Candida albicans, which showed the diameter of the halo created by the specimen in this fungus was 26 mm. The XRD spectrum represents the formation of zinc oxide nanoparticles and is consistent with earlier reports. According to the SEM spectrum, zinc oxide is composed of uniform particles. According to the results of the EDS test, the presence of Zn in the synthesized nanoparticles has been confirmed using apple extract. In this research, zinc oxide nanoparticles (ZnO) were synthesized using apple extract, the physical and chemical properties of ZnO nanoparticles were evaluated using SEM, XRD, EDS, UV-Vis and FT-IR evaluation methods. The average size of nanoparticles ZnO was estimated using a 10-nm DSS equation. The synthesized particles with this method (using apple extract) showed antimicrobial properties against Candida albicans, which showed that the diameter of the halo created by the sample The mushroom was spotted at 26 mm.

    Keywords: Nanoparticles, zinc oxide, antimicrobial, apple extract
  • Maasome Ahmadi * Pages 45-53
    Nowadays demands for clean power source enhanced. Bio-fuel cell (BFC) can convert chemical energy to electrical energy. The enzyme-based biofuel cell (BFC) is a special fuel cell using enzyme as catalyst and can directly convert chemical energy to electrical energy. Bio-fuel cells are energy conversion devices based on bio-electrocatalysis leveraging on enzymes or microorganisms. Enzymatic fuel cells are promising low cost, compact and flexible energy resources. The basis of enzymatic fuel cells is transfer of electron from enzyme to the electrode surface and vice versa.. The DET of laccase enzyme has been studied using Multi-walled carbon nanotubes (MWCNTs)/Nafion polymer. Laccase was entrapped by nafion polymer . As Nafion is a proton exchange polymer but not an electron conductive, the MWCNTs were also used to facilitate electron transfer of laccase. Cyclic voltammetric results showed a well-defined redox peaks at 170 µA in a solution containing 10 µM o-dianisidine as a substrate for MWCNTs/Nafion composite. The cyclic voltammetric results showed that laccase immobilization on MWCNTs/Nafion is efficient. Therefore, this method can be used to fabricate biocathode of biofuels cellor laccase based biosensors.
    Keywords: Laccase enzyme immobilization, MWCNTs, Nafion, Biofuel cells, biocathode
  • zeynab Toufigh, Mohsen Zargar*, Abbas Akhavan sepahi Pages 55-60
    Introduction

    Enterococci are one of the most important factors in nosocomial infections. Enterococcus genus has 38 species, the most important of which are Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium. Enterococci have a medical significance due to bacteremia, urinary tract infections, endocarditis, meningitis and wound infections.

    Methods

    280 specimens collected from medical diagnostic laboratories in Tehran were used. In order to isolate and identify the bacteria, blood agar culture medium and the specific medium of Kanamycin esculin azide agar were used and then the colonies of bacteria were identified by biochemical methods. The molecular confirmation of bacteria was also carried out by a specific molecular kit of enterococci. Finally, the presence of the cytolysin gene in isolates was measured by PCR method.

    Results

    Of 280 samples examined, 50 samples (17.8%) were identified for Enterococcus faecalis species. Presence of cytolysin gene (cyt) in 34% of isolates was confirmed by PCR.

    Conclusion

    The results show that dissemination of enterococci containing pathogenic genes among patients with urinary tract infection can be dangerous for their health. These results show more attention to individual health.

    Keywords: Enterococcus faecalis, Virulence genes, Cytolysin, Urinary Tract Infection
  • Malihe Mehrmanesh* Pages 61-70
    Introduction

    Maternal nutrition plays a critical role in fetal growth and development. .Mothers practice fasting though they are excused from fasting during pregnancy. The aim of this study was comparison the low birth weight in fasting and non-fasting pregnant women.

    Method:

    The present research was cohort study. 84 pregnant women were put into 2 groups of second Trimester (21 fasting pregnant women and 21 non –fasting pregnant women) and third Trimester (21 fasting pregnant women and 21 non – fasting pregnant women) sampling was performed randomly ,gradually. Data was collected by questionnaires,examination ,and interview, and then they were analyzed by SPSS.

    Results

    The statistical test showed that the difference in low birth weight between the infants of fasting and non-fasting women in the second trimester and third trimester of pregnancy was not statistically significant. fasting in the second and third trimester of pregnancy does not lead to low birth weight If pregnant women have adequate meal.

    Keywords: low birth weight, pregnancy, fasting