آرشیو سه‌شنبه ۳ امرداد ۱۳۸۵، شماره ۱۰۱۴
تشکل ها
۴

تعریف فعلی از انبوه سازی به مسخره گرفتن این حرفه است

تعریف فعلی انبوه سازی در کشور بیشتر به شوخی و مسخره گرفتن این حرفه شبیه است.

بهاءالدین ادب، رییس انجمن شرکت های ساختمانی، در گفت وگو با ایسنا، درباره کیفیت ساخت و ساز در کشور، گفت: درصد بالا و قابل توجهی از ساخت وساز شهری از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند. او فقدان نظارت مستمر بر ساخت و ساز را از علل پایین بودن کیفیت ساخت وساز خواند و افزود: نظارتی که بر ساخت و سازها صورت می گیرد، پاسخگوی نیازها نیست، همچنین اکثر سازندگان و مجریان ساخت و ساز فاقد صلاحیت هستند و هیچ دستگاه مسوولی صلاحیت این سازندگان را تایید نکرده و در حال حاضر سازندگان بی صلاحیت و ضعیفی بر این بخش حاکم هستند.

ادب بیان کرد: انبوه سازی در کشور ما نیز بیش تر به شوخی گرفته شده است، چرا که ساخت هفت واحد نمی تواند تعریف مناسبی از انبوه سازی باشد. وی با بیان این که ساخت بیش از 100واحد مسکونی در یک پروژه را انبوه سازی می نامند، تصریح کرد: این امر موجب ورود تکنولوژی مدرن به کشور و افزایش کیفیت ساخت و ساز می شود و در چنین شرایطی ساخت و ساز توسط افراد حقیقی و حقوقی با صلاحیت قرار می گیرد.

رییس انجمن شرکت های ساختمانی، تولیت ساخت و ساز را متوجه وزارت مسکن دانست و گفت: براساس قانون نظام مهندسی تمام اختیارات نظارت به وزارت مسکن و شهرسازی سپرده شده است، در حالی که اقدامات لازم برای اجرای این قوانین صورت نگرفته است، وزارت مسکن اقدام به اموری کرده که در وظایف این وزارتخانه تعریف نشده است.

وی با انتقاد از تشکیل انجمن انبوه سازان توسط دولت، افزود: دولت نباید برای تشکیل یک انجمن غیردولتی اقدام کند. وزارت مسکن با دخالت در سازمان نظام مهندسی، کار نظارت بر ساخت و ساز را پیچیده تر و معیوب تر کرده است.