رییس هیات مدیره کانون هماهنگی شورای اسلامی کار تهران: دولت می تواند با تغییر برخی رفتارها، اشتغال پایدار ایجاد کند
در صورتی که دولت رفتار ارباب منشانه خود نسبت به کارگر و کارفرما را کنار بگذارد می توان انتظار داشت که اشتغال پایدار در کشور ایجاد شود.
ناصر برهانی، رییس هیات مدیره کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان تهران، در گفت وگو با ایسنا، درباره بنگاه های اقتصادی زودبازده گفت: طرح بنگاه های اقتصادی زودبازده نیز مشابه طرح ضربتی اشتغال است و راهکار جدیدی برای ایجاد اشتغال در کشور نیست.
او افزود: مسوولان وزارت کار برای ایجاد اشتغال در کشور به هر دری می زنند، به طوری که وزارت کار از طریق بانک رفاه اقدام به این کار کرده است که 10 درصد از 14 درصد سود تسهیلات وام های بنگاه های اقتصادی زودبازده نیز از سوی سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود که در این راستا باید نظارت وزارت کار بر اجرای این طرح افزایش یابد تا کارفرمایان نتوانند با بهره گیری صوری از کارگران از وام 10 میلیون تومانی این طرح استفاده کنند.
برهانی بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز برای پرداخت کمتر بیمه بیکاری، اجرای این طرح را پذیرفته است و دولت نیز اعتبارات لازم را در اختیار این سازمان قرار داده است.
وی با بیان اینکه اجرای این گونه طرح ها در گذشته موفق نبوده است تصریح کرد: دولت برای ایجاد اشتغال پایدار باید فشارهای موجود بر کارفرمایان همچون عوارض مختلفی که از کارگاه ها می گیرند را با استفاده از منابع ملی کاهش دهد تا فشار کارفرمایان نیز بر نیروی کار کاسته شود.
رییس هیات مدیره کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان تهران با تاکید بر ارائه تسهیلات به کارفرمایان از سوی دولت گفت: بنگاه های اقتصادی نیز تنها موجب جذب کارگران در کوتاه مدت و افزایش میزان قراردادهای موقت و سفید امضا در کارگاه ها می شود.