اوباما و کلینتون در مناظره بی برنده
گروه بین الملل- هیلاری کلینتون و باراک اوباما دو کاندیدای باقی مانده دموکرات در کورس رقابت انتخاباتی برای کسب عنوان نامزد نهایی این حزب در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2008 در یک مناظره تلویزیونی شرکت کردند. این مناظره که به دعوت شبکه خبری سی ان ان و در دانشگاه تگزاس برگزار شد در پایان برتری چشمگیری را نصیب هیچ یک از طرفین مناظره نکرد.
اما تحلیل گران عقیده دارند وزن اوباما به دلیل موضعش در برابر کوبا افزایش پیدا کرد. اختلاف بر سر مذاکره احتمالی با دولت آینده کوبا حساس ترین بحث این مناظره بود. هیلاری کلینتون در این مناظره اعلام کرد که تنها در شرایطی حاضر به مذاکره با رائول کاسترو است که او دست به اصلاحات بنیادین زده و حکومتی دموکراتیک را در کوبا تشکیل دهد؛ اما باراک اوباما موضع نرم تری اتخاذ کرده و گفت که تنها اصلاحات حقوق بشری برای او کافی است تا با رهبران کوبا بر سر میز مذاکره بنشیند. این موضع تشویق حاضران در سالن دانشگاه آستین تگزاس را که مناظره در آنجا انجام می شد به دنبال داشت.
موضوع مرزهای تگزاس با مکزیک دومین موضوع پراهمیت مناظره کلینتون و اوباما بود. ایالات متحده چند سال است که درگیر افزایش مهاجرت های غیرقانونی از مرزهای مکزیک است. دولت بوش برای مقابله با این مهاجرت ها از ابزارهای الکترونیکی و ساخت دیوارهای مرزی استفاده کرده است. دو کاندیدای جمهوری خواه در این مناظره در مخالفت با استفاده از چنین تکنیک هایی سخن گفتند. هیلاری کلینتون که در ابتدا گزینه اول دموکرات ها برای نامزد نهایی به حساب می آمد هم اکنون درمجموع آرا هیات نمایندگی از باراک اوبامای سیاهپوست عقب افتاده است. هیلاری کلینتون از سه شنبه بزرگ تاکنون نتوانسته در برابر اوباما به پیروزی برسد و در آن سو باراک اوباما یازده پیروزی متوالی را کسب کرده است. انتخابات روز چهارم مارس برای بسیاری حائز اهمیت است، چرا که تقریبا تکلیف نامزد نهایی دموکرات ها مشخص خواهد شد.
تگزاس و اوهایو اصلی ترین ایالت هایی هستند که انتخابات آنها در روز چهارم مارس برگزار می شود. این دو ایالت بر روی هم 334رای نماینده دارند. آخرین نتایج انتخاباتی نشان می دهد که هم اکنون باراک اوباما 1353 نماینده از کلینتون با 1264 نماینده پیش است. اوباما روز پنج شنبه یازدهمین پیروزی میلاری کلینتون کسب کرد. این پیروزی در پی جلب آرای آمریکایی های خارج از کشور به دست آمد که به صورت آنلاین در رای گیری شرکت کرده بودند.