کوتاه
دنیای اقتصاد، اهواز، مرضیه خیردوست: مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان از احداث بیش از 31 کیلومتر شبکه فشار متوسط برق، خط انتقال برق و شبکه روشنایی در شهرک های صنعتی خوزستان خبر داد.
اخلاق محمدیان با اشاره به اینکه اجرای شبکه های برق و روشنایی از ابتدای امسال آغاز شده است، اعتبار هزینه شده برای 15 کیلومتر احداث شبکه را 18 میلیارد و 30 میلیون ریال عنوان کرد.وی افزود: امسال در شهرک های صنعتی بیش از 16 کیلومتر شبکه روشنایی نیز تعمیر شده و در مدار قرار گرفته اند. رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان شهرک های صنعتی رامهرمز، باغملک، بهبهان، اهواز 2 و اندیمشک را از جمله این شهرک های صنعتی عنوان و اظهار کرد: 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برای تعمیر و بازسازی شبکه های روشنایی هزینه شده است.
دنیای اقتصاد، مشهد: پیشرفته ترین ماکت طرح اتمام توسعه حرم مطهر رضوی با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در مرکز نمایشگاه ها و همایش های آستان قدس رضوی رونمایی شد.سرپرست اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی گفت: این ماکت برای نخستین بار در کشور با ابعاد 5/4 در 5/4 متر، مساحت حدود 20 مترمربع و ارتقاع 5/2 متر مربع به صورت دایره ای شکل ساخته شده است.
سیداحمد هاشم آبادی با بیان اینکه سازه این ماکت آلومینیومی بوده و 15 هزار نفر ساعت کار روی آن انجام شده است، افزود: تمام قطعات این ماکت توسط برش لیزر که یکی از دقیق ترین روش های موجود در جهان است، ساخته شده است.
دنیای اقتصاد، تبریز، رعنا نیک رفتار: مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز گفت: میزان صادرات مواد پلیمری از این مجتمع از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش با 49 درصد و از نظر وزنی با 22 درصد افزایش به ترتیب به 23 میلیارد و 430 میلیون ریال و 49 هزار تن رسیده است.
بر اساس این گزارش همچنین میزان فرآورده های پلیمری ارائه شده به صنایع پایین دست داخلی و بازارهای جهانی از ابتدای امسال تاکنون به 236 هزار تن و به ارزش 9 هزار و 737 میلیارد ریال رسیده است.