آرشیو پنجشنبه ۷ تیر ۱۴۰۳، شماره ۶۰۴۱
باشگاه اقتصاددانان
۲۴
پرونده امروز

نقش مناظرات در انتخابات آمریکا

گردآورنده: حسین موسوی

احتمالا اگر جویای حضور در دانشگاه های خارجی باشید، می دانید که به نمرات آزمون های زبان خارجی همچون آیلتس و تافل احتیاج دارید. بعضا فراگیران برای اینکه خود را محک بزنند در آزمون هایی ساختگی حضور پیدا می کنند که به آنها «ماک» (Mock) می گویند. در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم مناظرات نقش اساسی ایفا می کنند.

برای همین پیش از مناظره اصلی، نامزدهای انتخابات یک تیم آماده می کنند تا آنها را برای مناظره آماده کنند. این تمرینات به شکلی ساخته و پرداخته می شود که نامزدها شرایط واقعی را تجربه کنند و به آنها «مناظرات ساختگی» می گویند. در این مناظرات ساختگی، برای اینکه نامزدهای ریاست جمهوری و معاونانشان به بهترین نحو آماده شوند، رحم و مروت یا تعارفات معمول را کنار می گذارند و به هجومی ترین شکل ممکن، تمرینات را ادامه می دهند. حتی تمریناتی را در نظر می گیرند که نامزد مورد نظر برای 90 دقیقه یا بیشتر، آمادگی ایستادن در برنامه را داشته باشد. مناظرات در آمریکا به شکل ایستاده برگزار می شود. البته گاهی اوقات از صندلی های بلند استفاده می کنند اما نامزدها در زمان صحبت کردن ترجیح می دهند که از آن پایین آمده و راه بروند. سخنرانی به این شکل در برابر دوربین ها و ناظران، تعلیق بیشتری ایجاد می کند، درست همان گونه که در مناظرات ساختگی تمرین کرده اند.

سه مغز اصلی تیم بایدن در مناظرات
رایان لیزا /پولیتیکوجو

بایدن از واشنگتن به کمپ دیوید گریخت تا برای مناظره با دونالد ترامپ آماده شود. بایدن در حالی سوار ایر فورس وان می شد که وقتی از او پرسیده شد آماده مناظره است یا نه، با قدرت جواب داد که بیش از هر زمانی آماده است. کمپ ها و تمرینات مناظره ها مملو از اسرار است اما اخیرا سعی در واکاوی یکی از این اسرار شده است که من در پادکست خودم به نام «پلی بوک دیپ دایو» به آن پرداخته ام. باب بائر وکیل شخصی بایدن است و سابقه طولانی به عنوان یکی از وکلای برتر مبارزات انتخاباتی حزب دموکرات داشته است. اما این روزها، او ممکن است بیشتر به خاطر ایفای نقش ترامپ در جلسات مناظره ساختگی بایدن شناخته شود.

بائر در کتاب جدید خود به نام «گشایش: تاملاتی درباره سیاست بدون اخلاق و دموکراسی در بحران» در مورد فرآیند انتخاباتی چهار سال پیش نوشته است، زمانی که کارش حمله و فحاشی به بایدن بود، چرا که قرار بود از این طریق بایدن را برای مواجهه با ترامپ آماده کند. دستیاران بایدن گفته اند که بائر این روزها نقش ترامپ را مجددا ایفا می کند - اگرچه به دلیل ممنوع بودن افشای اطلاعات در میان شرکت کنندگان در کمپ تمرینات مناظره، بائر از تایید مشارکت خود خودداری کرد.

در جریان گفت وگویمان، ما همچنین درباره افکار صریح او درباره تحقیقات رابرت هور درباره بایدن، اینکه چگونه ریاست جمهوری به شدت نیاز به اصلاح دارد و اینکه وی برای مناظره پنج شنبه سی ان ان آماده است، صحبت کردیم. از او پرسیدم: «به همه بگویید چگونه برای بازی در نقش دونالد ترامپ و آماده سازی مناظره بایدن آماده شدید؟» بائر در پاسخ گفت که او نه تنها مقدمات کار را برای مناظره با ترامپ انجام داده است بلکه در بقیه مناظرات هم او نقش اساسی ایفا خواهد کرد. او برای برنی سندرز و ال گور نیز نقش مشابه ایفا کرده بود. در مورد ترامپ اما گفت: «بدون شک ترامپ مهم ترین است و باید در بین این همه موارد، از ترامپ شروع کرد. هدف اصلی این جلسات این است که تا جایی که ممکن است، شبیه سازی صورت گیرد؛ اینکه آن فرد چگونه است، قرار است چه بحثی کند یا چه استدلالی ارائه کند. در صحنه چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد، همه و همه مورد شبیه سازی قرار می گیرند.

این به معنای تئاتر بازی کردن نیست. این به معنی ایجاد شرایطی شبیه برنامه زنده نیست اما قرار نیست از جدی بودن کار بکاهد.» بائر بر این باور است که این جلسات آمادگی یا مناظرات ساختگی، صحنه ای برای به تصویر کشیدن استدلال ها از سوی رقیب است. شما باید در حجم بالایی از مطالب غوطه ور شوید و تمامی استدلال هایی که ممکن است از سوی رقیب ارائه شود، در نظر بگیرید و برای مواجهه با آن آمادگی داشته باشید. بائر و تیم او در یکی از جلسات کاملا روی موضوع حساس سقط جنین در آمریکا متمرکز شده اند. در جلسات آمادگی تیم بایدن هنوز روی این موضوع کار نشده بود. قرار مهم در این جلسات این است که از اشتباهات تیم خود کاسته و حریف را به اشتباه بیشتر وادارد. بائر می گوید در سال 2020 روی این موضوع متمرکز شدند و ترامپ را مجبور کردند اشتباه کند. ترامپ مدام روی این موضوع مانور می داد که چه قضات بزرگی را منصوب کرده است و حتی موضوع سقط جنین را به داخل ایالت ها خواهد کشاند. همین یک مورد کاملا به ضرر ترامپ تمام شد.

با سه مغز اصلی بایدن آشنا شوید

جو بایدن گروه متنوعی از مشاوران دارد، اما تعداد کمی از آنها نفوذ سه مرد در حلقه داخلی او را در آخرین مبارزات انتخاباتی اش دارند. جو بایدن هر روز چندین بار با مایک دونیلون، مشاور نزدیک خود از دهه 1980 تماس می گیرد تا از آخرین نظرسنجی ها و سرفصل ها مطلع شود. در این روزها او این سوالات را از دو نیلون می پرسد: «احساس شما چیست؟ شما چه فکر می کنید؟» و سوالاتی از این قبیل. بایدن هفته ای یک بار ران کلاین، رئیس دفتر سابق خود، را احضار می کند تا با نزدیک شدن به مناظره ریاست جمهوری، بهترین حملات علیه دونالد جی. ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، را ترتیب دهد.

وقتی بایدن آخر هفته ها به ایالت دلاویر می رود، به دنبال تد کافمن می گردد، یک فرد مورد اعتماد که نماینده روابط رئیس جمهور است که بیش از نیم قرن پیش او را به صحنه ملی معرفی کرد. این سه نفر نقش اساسی در پیش برد اهداف بایدن در مناظرات را دارند. اما نقش مهم به بائر سپرده شده است که قرار است سوالات و استدلال های استخراج شده را ایفا کند. او پیش شرط گذاشته است که تعارفات معمول را کنار بگذارند و در جایی که لازم است بر سر رئیس جمهور فریاد بزند یا فحاشی کند. این تنش ها دوطرفه است و گاه ممکن است حتی نامزد ریاست جمهوری مجبور به توهین شود یا اینکه در حین تمرینات از موضوعی عصبانی شود و فریاد بزند.

وظیفه تیم آماده سازی چیست؟

برای آماده سازی باید یک تیم چابک سازماندهی شود. قوانینی که مورد بحث قرار خواهند گرفت، نظرات موافق و مخالف آنها نیز بررسی می شود. از نظر زمانی و به ترتیب اهمیت قوانین در یک جدول بارگذاری شود و سهم هر یک از مباحث مربوط از نظر زمانی مورد بررسی قرار گیرد. این لازمه اش «تحقیقات پیشینی» است. یک تیم تحقیق زیر و بم مباحثات مد نظر را بررسی می کند. همچنین تیم دیگری هم وجود دارد که برای استدلال ها، شواهد و مدارک جمع آوری می کند. بعد از این مراحل، به فاز تئاتری گونه آن می رسیم. یک تیم موافق و یک تیم مخالف تشکیل می شود. تیم مخالف، پاسخ های احتمالی تیم رقیب را در نظر می گیرد و تیم موافق را به چالش می کشد. مثلا برای تیم بایدن، بائر در تیم مخالف قرار دارد و او استدلال های نامزد جمهوری خواهان را در این مناظرات ساختگی مطرح خواهد کرد. تیم موافق هم برای استدلال های تیم مخالف باید مدارک معتبری در رد آن ارائه دهد. البته کار این تیم تا روز مناظره نیست. پس از اینکه مناظره تمام شد، تیم نامزدها خلاصه ای از محتویات مناظره رسمی تهیه می کنند تا برای تمرینات بعدی از آن استفاده کنند.

ترامپ و بایدن در رینگ مناظره
آلینا ترینی/ سی‏ ان‏ انیکی
خود را با دایره محدودی از مشاوران روبه رو کرده و قصد برنامه ریزی برای مناظره روز پنج شنبه دارد، نت هایش را داخل کلاسور می گذارد و روی خطوط حمله و نقاط ضعف شخصیت حریفش کار می کند؛ و دیگری در یک حالت کارگاهی در حال آماده شدن است و روی خطوط سیاسی اش متمرکز شده و در عین حال تلاش می کند لفاظی های حریف خود را مهار کند. با این حال از برخی جهات، دستیاران جو بایدن، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده، و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق، اهداف مشابهی را در مناظره ریاست جمهوری پنج شنبه دنبال می کنند: «اینکه حریف خود را به عنوان رئیسی بی نظم و کاملا نامناسب برای پست معرفی کنند.»

برای دو مردی که در چهار سال گذشته از لحاظ لفاظی برای یکدیگر کم نگذاشته اند، مناظره ای که سی ان ان در آتلانتا میزبانی می کند، به یک لحظه بسیار مهم و دارای تبعات تبدیل شده است. مقامات در هر دو کمپین می گویند که هر دو نامزد از مخاطرات آگاه هستند، زیرا آنها با تیم های خود در حال تدارک برنامه هایی هستند که مبتنی بر حمله است. هر دو تیم هفته های گذشته را در شرایطی سپری کرده اند تا پیام خود را در مورد طیف گسترده ای از مسائل، از اقتصاد گرفته تا روابط خارجی و آمادگی و صلاحیت خودشان برای دفتر بیضی شکل، تنظیم کنند. البته هرکدام به نحوی با حواس پرتی هایی دست و پنجه نرم کرده و کامل نتوانسته اند بر موضوع مناظره متمرکز شوند: ترامپ با محاکمه های کیفری که موجب شد یک فصل کامل (بهار) را از دست بدهد و بایدن که هم مسافرت های زیاد به خارج از کشور داشت و هم مجبور شد نظاره گر دادگاه هانتر بایدن، فرزندش، باشد.

با این حال شباهت ها تنها به همین مورد ختم می شود. اینکه آنها برای مناظره چگونه آماده می شوند، مهم ترین تفاوتشان است. هر یک از این دو نامزد با اهداف متفاوت وارد استودیوی سی ان ان خواهند شد. در آمریکا، پیش از برگزاری مناظرات، جلسات آماده شدن وجود دارد که به آنها «Prep sessions» می گویند. بایدن در جلسات آمادگی، بر راه هایی برای پاسخگو کردن ترامپ در صحنه مناظره متمرکز شده است که منعکس کننده استراتژی سیاسی گسترده تری است که کاخ سفید و مبارزات انتخاباتی او ماه ها در پیش گرفته اند. یکی از مقامات ستاد انتخاباتی بایدن گفت: «رئیس جمهور در اظهارات اخیر درباره ترامپ به طور فزاینده ای بدتر و تندتر شده و قصد دارد این لحن را به مناظره منتقل کند.»

پس از ماه ها اظهارنظر مبنی بر اینکه رای دهندگان آمریکایی تمایلشان به رقابت های انتخاباتی در سال 2024 کم شده است، اردوگاه بایدن این مناظره را به عنوان بلوک آغازین و فرصتی برای ارائه مطالعات خود درباره تضادهای نامزدها در مقابل یک مخاطب جدید و درگیر (مشتاق به انتخابات) می بیند. در همین حال، ترامپ قصد دارد به رای دهندگان اطمینان دهد که به رغم مسائل حقوقی پیرامون او و رویکردی عمیقا تفرقه انگیز به سیاست، می تواند رهبری استوار تر و موثرتر از جانشین خود باشد. تمرینات او در روزهای پیش از مناظره روی همین موضوع متمرکز شده است و قصد دارد بایدن را رهبری نامطمئن معرفی کند. برخی از مقدمات مناظره او کمتر روی سیاست متمرکز شده، بلکه بر لفاظی است. ترامپ پیش تر روی بحث های سیاسی متمرکز بود اما حالا ترجیح می دهد که بایدن را وارد بازی های پیچیده و سردرگم کند. او در مناظره های گذشته هم از این فنون استفاده کرده و به مخالفانش به گونه ای حمله می کند که مجال دفاع نمی یابند و نگاه او به مناظره استفاده از پرخاشگری بیشتر است.

ترامپ معتقد است در مناظرات دو به دو به جای یک نفر با دو نفر مناظره می کند. منظور او ناظران سی ان ان است. ترامپ در یک گردهمایی در راسین ویسکانسین، با اشاره به بایدن و ناظران سی ان ان، به حامیانش گفت: «من قبلا این کار را انجام داده ام. من به جای یک نفر، با سه نفر مناظره خواهم کرد.»

کمپ مناظرات

برای آماده شدن، بایدن دستیاران مورد اعتماد خود را در دو هفته در کمپ دیوید، محل سکونت ریاست جمهوری در دامنه کوه جمع کرد و در چندین روز به شکل فشرده به بحث و گفت وگو درباره موضوع مناظره پرداختند. مجموعه پرت و ساکت اقامتگاه های روستایی در مریلند در گذشته به تمرکز بایدن و تیمش قبل از لحظات مهمی مانند سخنرانی های وضعیت اتحادیه کمک کرده است. رئیس جمهور در این دو هفته با نوشیدنی نارنجی رنگ موسوم به «orange Gatorade» خود را تقویت کرده است. در خصوص سلامت این نوشیدنی حرف و حدیث زیاد است. این نوشیدنی حاوی قند بسیار بالا و رنگ های غذایی است که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.

تمرینات تیم بایدن به جلسات 90 دقیقه ای تقسیم شده بود تا مشابه شرایط واقعی باشد. احتمالا بایدن و تیمش از کمپ دیوید، مستقیم به محل مناظره بروند و تا آن روز در این نقطه تمرین خواهند داشت. دستیاران در حال جمع آوری پرسش ها - با پاسخ های احتمالی برای هر یک از آنها - در طیف گسترده ای از موضوعات برای مطالعه رئیس جمهور بوده اند. گفته می شود چهار سال پیش، بایدن در مورد هر موضوع پیش بینی شده، واکنش دقیقی ارائه کرده است. در برخی موارد اما رئیس جمهور اعضای تیم خود را به خانه هایشان فرستاد تا پاسخی متفاوت تر در مورد برخی پرسش ها پیدا کنند. یک مقام ستاد انتخاباتی بایدن به سی ان ان گفت که ران کلاین، رئیس سابق دفتر بایدن، رهبری را بر عهده می گیرد تا به رئیس جمهور کمک کند برای مناظره با ترامپ آماده شود.

فراتر از شناخت بایدن از کلاین، او باتجربه ترین مربی مناظره حزب است و تقریبا در هر رقابت ریاست جمهوری در سه دهه گذشته با نامزدهای دموکرات کار کرده است. بروس رید، یکی دیگر از دستیاران قدیمی بایدن که هم اینک معاون ستاد انتخاباتی ترامپ است، مسوولیت بررسی مناظرات پیشین ترامپ را بر عهده گرفته است تا از این طریق شناخت خود را از ترامپ افزایش دهند.

در جبهه مقابل، ترامپ از کمک برخی از رقبای پیشین هم حزبی خود و همچنین سناتورها، کارشناسان سیاستگذاری و متحدان خارجی استفاده کرده است تا به او قبل از مناظره کمک کنند. منابع آگاه به سی ان ان گفتند که ترامپ در هفته های اخیر تقریبا در ده ها مورد از این جلسات خصوصی که کمپین او آنها را «بحث های سیاسی» غیررسمی می نامید، شرکت کرده است. موضوعات این نشست ها مربوط به تندتر کردن پیام های ترامپ در خصوص اقتصاد، مشکلات مربوط به مرز، جرم و سقط جنین بوده است.

همچنین در این جلسات از جنگ اوکراین و خاورمیانه غفلت نکرده اند. اما مهم ترین مبحث آنان، موضوع محکومیت 34فقره ای ترامپ در دادگاه است که او قصد دارد تصویری متفاوت از این رای ارائه دهد و خود را مبرا کند و این رای را سیاسی جلوه دهد. ترامپ برای هر موضوع، مشاوران متفاوتی داشته است، مثلا برای موضوع اقتصاد با سناتور دی جی ونس از اوهایو در مارالاگو دیدار داشته و آنها روی موضوع تورم در دولت بایدن متمرکز شده اند. تورم مهم ترین عامل نگرانی آمریکایی هاست و ترامپ و تیمش قصد ندارند سرسری از این موضوع عبور کنند. ترامپ همچنین با مارکو روبیو از فلوریدا و اریک اشمیت از میسوری دیدارهایی داشته و در خصوص این مناظره با آنها مشورت کرده است. به نظر می رسد مناظره روز پنج شنبه بیش از هر مناظره دیگری متمرکز بر حمله به حریف است تا اینکه تمرکز روی برنامه ها باشد.

دگردیسی مناظرات در آمریکا
درو دسیلور/موسسه نظرسنجی پیوجو

بایدن، رئیس جمهوری فعلی و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق - نامزدهای احتمالی احزاب اصلی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 - در اولین مناظره از دو مناظره برنامه ریزی شده در 27 ژوئن (هفتم تیر) با یکدیگر دیدار خواهند کرد. این زودترین تاریخی است که چنین مناظره ای برگزار می شود - در واقع آنقدر زود که هیچ یک از آنها هنوز به طور رسمی نامزد نشده اند. از زمان اولین مناظره های تلویزیونی در سال 1960 بین جان اف. کندی و ریچارد نیکسون، همه این رویدادها در سپتامبر یا اکتبر برگزار شده است.

تاریخ اولیه تنها چیزی نیست که مناظرات امسال را متمایز می کند. مناظره ژوئن توسط سی ان ان و به دنبال آن 10 سپتامبر توسط ای بی سی پیش خواهد رفت که در واقع با دور زدن کمیسیون مناظرات ریاست جمهوری این دو مناظره را رقم خواهد زد. این کمیسیون از سال 1988 از همه مناظره های ریاست جمهوری و معاونت های ریاست جمهوری حمایت کرده است و این برنامه را از طریق همه کانال هایی که می خواستند آن را پخش کنند، به اشتراک می گذاشت. بحث های ریاست جمهوری مدت هاست که هم از نظر محتوایی و هم از نظر سبک شناختی مورد انتقاد قرار گرفته اند، اما این بحث ها بخش عمده ای از فصل مبارزات انتخاباتی هستند. در اینجا شش نکته وجود دارد که قبل از اولین مناظره باید بدانید.

1- مناظره ها بینندگان زیادی را به خود جلب می کنند. اگرچه بینندگان مناظره ها به عنوان سهمی از کل مخاطبان تلویزیون در طول دهه ها به طور گسترده ریزش داشته اند، اما همچنان می توانند افراد بیشتری را نسبت به هر رویداد تلویزیونی دیگری به جز فینال فوتبال آمریکایی جذب کنند. بر اساس تحقیقات رسانه ای نیلسن، بیش از 73میلیون نفر حداقل بخشی از اولین مناظره ترامپ و بایدن در سال 2020 را تماشا کردند. این سومین مناظره بزرگ تاریخ از نظر تعداد تماشاچیان است. رتبه اول به مناظره مربوط به هیلاری کلینتون و ترامپ در سال 2016 می رسد که 84میلیون بیننده داشت و دومین مناظره هم در سال 1980 بین جیمی کارتر و رونالد ریگان با 80میلیون بیننده همراه شد.

به گفته نیلسن، افراد مسن به احتمال زیاد بیشترین جمعیت ترکیبی بینندگان مناظره اول ترامپ و بایدن را تشکیل می دهند. بر اساس سهم سنی افراد، 42.7درصد از بینندگان به 55ساله ها و بالاتر اختصاص یافت. این رقم برای افراد بین 35 تا 54ساله به 25.5درصد رسید و سهم افراد 18 تا 34ساله، 18درصد بود.

این داده های رتبه بندی را می توان به روش های مختلفی تفسیر کرد. از یک سو، به نظر می رسد با تحقیقاتی که نشان می دهد افراد مسن بیشتر اخبار انتخابات ریاست جمهوری را دنبال می کنند، مطابقت دارد. با این حال، اعداد نیلسن فقط شامل افرادی می شود که مناظرات را در کانال های تلویزیونی سنتی یا از طریق دستگاه های متصل به تلویزیون (در خانه یا خارج از خانه) تماشا می کردند - نه کسانی که مناظره ها را از استریم لاین ها می دیدند یا آنها را به صورت آنلاین تماشا می کردند. بر اساس مطالعه 2021 مرکز تحقیقات پیو، تنها 34درصد از بزرگسالان زیر 30 سال ایالات متحده (برنامه های) تلویزیون را از طریق کابل یا ماهواره دریافت می کنند.

2- بر اساس داده های نیلسن، رتبه بندی مناظرات ریاست جمهوری طی دهه ها افزایش، در مسیر کاهشی قرار گرفته است. چهار مناظره سال 1960 همگی دارای امتیازی در حدود 60.0 بودند، به این معنی که تقریبا از هر 10 خانوار شش خانوار دارای تلویزیون، به تماشای مناظره نشسته اند. هنگامی که مناظرات در سال 1976 احیا شد، رتبه بندی آنها سقوط کرد: «به طور کلی حدود 50.0 شد.» رتبه بندی مناظرات طی دو دهه بعد، روند کاهشی داشته است. سومین مناظره بین ال گور و جورج دبلیو بوش در سال 2000 فقط 25.9 امتیاز داشت. از آن زمان، رتبه بندی مناظرات عموما روند صعودی نسبتا کمی داشته است: اولین مناظره بایدن و ترامپ در سال 2020 امتیاز 40.2 را به خود اختصاص داد.

3- رای دهندگان این بحث ها را مفید می دانند، اما لزوما تعیین کننده نیستند. مرکز تحقیقات «پیو» نظرسنجی های پس از انتخابات را از سال 1988 تا 2016 انجام داد. در بیشتر موارد، از هر ده رای دهنده یا بیشتر، شش نفر گفتند که مناظره ها در تصمیم گیری برای انتخاب نامزد مورد نظر بسیار یا تا حدودی مفید بوده است. نقطه اوج در سال 1992 بود، زمانی که 70درصد از رای دهندگان گفتند که سه مناظره در آن سال بین بیل کلینتون و جورج اچ. بوش و راس پرو برایشان بسیار مفید بود. «پیو» این سوال را در سال 2020 نپرسید. به عنوان مثال، در سال 2016، 10درصد از رای دهندگان گفتند که به طور قطعی تصمیم خود را «در حین یا بلافاصله پس از» مناظره های ریاست جمهوری گرفته اند. در مقایسه، 11 درصد گفتند که بعدا، در روزها یا هفته های قبل یا در روز انتخابات تصمیم گرفتند. 22درصد هم گفتند که در طول یا فقط بعد از کنفرانس های حزب در تابستان تصمیم گرفتند که به چه کسی رای بدهند، و 42درصد هم گفتند که قبل از کنفرانس ها تصمیم گرفتند.

4- مناظره های معاونت ریاست جمهوری هم در ارتقای بینندگان نقش داشته اند. در بیشتر سال های پس از سال 1976، زمانی که نامزدهای معاونت رئیس جمهور برای اولین بار مناظره خود را برگزار کردند، نامزدهای انتخاباتی از نظر بیننده در رتبه دوم قرار گرفتند. به عنوان مثال، در سال 2020، 57.9میلیون نفر مناظره میان مایک پنس و کامالا هریس را مشاهده کردند. این میزان بینندگان 8درصد کمتر از تعداد بینندگان مناظره بایدن-ترامپ بود، اگرچه بسیار بیشتر از 37.2میلیون نفری بود که در مناظره سال 2016 به تماشای مناظره بین پنس و سناتور تیم کین، معاون دموکرات نشستند.

5- مناظره های تلویزیونی امروز چندان شبیه مناظره های اولیه نیست. از اولین مناظره ها در سال 1960 بین کندی و نیکسون تا رقابت های سال 1988 بین جورج اچ. بوش و مایکل دوکاکیس، نامزدها به سوالات پانل های روزنامه نگاران پاسخ می دادند. وظیفه مجری یا نظم دهنده بیشتر توضیح و اجرای قوانین اساسی و ادامه روند رسیدگی بود. اما در دهه 1980، قالب پنل با مشکل مواجه شد. منتقدان گفتند که این بیشتر به یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک شباهت دارد تا یک مناظره واقعی و روزنامه نگاران میزگرد زمان و توجه زیادی را از نامزدها می گیرند.

6- اکثر مجریان، ژورنالیست های تلویزیونی بوده اند. به جز دو تن از مجریان مناظره از سال 1960، همه ژورنالیست های برجسته تلویزیونی بوده اند. (جیمز هوگ، سردبیر شیکاگو سان تایمز، مناظره معاونان ریاست جمهوری در سال 1976، و سوزان پیج، رئیس دفتر یو اس ای تودی مناظره معاونان ریاست جمهوری 2020 را استثنائا برگزار کردند.)

بیشترین سهم مجریان این مناظرات هم به جیم لهرر از شبکه پی بی اس تعلق می گیرد که از 16 مناظره، 12 مناظره را برگزار کرده است. تنها فرد دیگری که بیش از دو مناظره را برگزار کرده است باب شیفر از شبکه خبری سی بی اس نیوز است.