گزارش خواندنی سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی از توانایی نظامی عجیب یمنی ها
سرویس خارجی: یکی از مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی با اشاره به حمله پهپادی بی سابقه یمن به تل آویو، تاکید کرده است، یمنی ها موشک ها و پهپادهایی دارند که به راحتی به اراضی اشغالی می رسند.
نگاه های کنجکاو و پرسشگر امروز جهان درباره انصارالله یمن تا حد زیادی شبیه نگاه های پرسشگر به حزب الله لبنان در اواخر دهه 90 است. حمایت یمنی ها از مقاومت در غزه و درگیری مستقیم دریایی بین انصارالله و ارتش های آمریکا و انگلیس، حتی سرسخت ترین دشمنان انصارالله یمن را مجبور به تغییر مواضعشان کرده است. درست است که دشمن ها هنوز مواضع متخاصمانه خود علیه مقاومت را ترک نکرده اند، اما دیگر آسان نیست که نیروها، قبایل و گروه ها را به
از سرگیری جنگ علیه انصارالله یمن قانع کرد. این انصارالله چه گروه خاص و عجیبی است که همه دنیا را مشغول خود کرده است؟ این جنبش به تنهائی توانسته است، بخش قابل توجهی از تجارت دریایی غرب و رژیم صهیونیستی را دچار اختلال جدی کند.
از انصارالله شناخت توان نظامی کنونی آن باشد که گرچه شناخت عمیقی از این گروه و جنبش به دست نمی دهد، اما دشمنانش آن را بسیار ضروری می دانند. منابع اطلاعاتی فاش کرده اند که واضح است قدرت یمنی ها در سال های اخیر «به طور قابل توجهی» افزایش یافته است و آن ها خود را به ابزار های جنگی ویژه پیشرفته، مانند موشک هایی که قادر به حمله به اهداف خاصی در اراضی اشغالی هستند، مجهز کرده اند.
براساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، تلویزیون رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه «طی سال های جنگ با ائتلاف عربی، آمریکایی و صهیونیستی جنبش انصارالله یمن توانست سلاح و ابزار های جنگ را از ایران دریافت کند» اذعان کرد: «اما آن ها در سال های اخیر خط تولید محلی موشک، پهپاد و سایر سلاح های پیشرفته را در خاک یمن ایجاد کرده اند.» یکی از مراکز جاسوسی رژیم صهیونیستی نیز نشان داده است که یمنی ها دارای موشک های بالستیک از نوع قدس 2 و قدس 3 هستند که بردی بالغ بر 1300 تا 2000 کیلومتر دارند و می توانند به طور موثری اهدافی را در «اسرائیل» مورد اصابت قرار دهند. براساس گزارش این مرکز صهیونیستی یمنی ها همچنین دارای زرادخانه بزرگی از پهپادها هستند که می توانند «به راحتی» خود را به اراضی اشغالی برسانند، مانند پهپاد صماد 3 که بردی بین 1500 تا 2000 کیلومتر دارد. در همین راستا برد پهپاد «الواعد» تا 2200 کیلومتر می رسد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «المسیره»، آمریکا به عنوان بزرگ ترین حامی رژیم صهیونیستی در توحش هایش در خاورمیانه اکنون به شدت نگران تشدید تنش ها در منطقه به دلیل حمله به یمن است. بر این اساس، سرتیپ «عبدالغنی الزبیدی»، یکی از مقامات نظامی یمن، اعلام کرد: «آمریکا از طریق عمان این پیام را به انصارالله یمن منتقل کرده است که واشنگتن به دنبال تشدید تنش ها نیست...مقامات آمریکایی به عمان به عنوان میانجیگر اطلاع داده اند که به یمن این پیام را برساند که حمله به بندر الحدیده اکنون به پایان رسیده و این عملیات در پاسخ به حمله به تل آویو صورت گرفته است.»
بعد از حمله به حدیده توسط رژیم آپارتاید اسرائیل، انصارالله همچنان با همان روش پیشین به کار خود ادامه می دهد و این حمله که «بزرگنمایی شد برای بازگرداندن حیثیت از دست رفته صهیونیست ها» هیچ تاثیری بر مقاومت یمن نداشته است. برای مثال ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) دوشنبه مدعی شد که چهار قایق بدون سرنشین (شهپاد) نیرو های یمنی را منهدم کرد. سنتکام ادعا کرد: «مشخص شد که این شهپادها تهدیدی قریب الوقوع علیه نیرو های آمریکا و ائتلاف و کشتی های تجاری در منطقه ایجاد می کنند.»
گفتنی است، مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی که پس از حمله پهپادی یمن به قلب تل آویو حیثیت این رژیم را از دست رفته می دیدند، با تدارک حمله به شهر بندری «حدیده» و بزرگنمایی آن در سطوح امنیتی، نظامی و سیاسی تلاش کردند تا بر ناتوانی در دفع حمله یمنی ها سرپوش بگذارند و این گونه جلوه دهند که رژیم اشغالگر همچنان قدرت بازدارندگی را در اختیار دارد.
گرچه پس از حمله رژیم اسرائیل به حدیده یمن، انصارالله خیلی سریع پاسخ داد و ایلات اشغالی و یکی از ناوهای آمریکا را مورد حمله قرار داد، اما صهیونیست ها همچنان منتظر پاسخ های بیشتر انصارالله هستند. به نوشته یدیعوت آحارونوت، این ممکن است شامل شلیک تلافی جویانه کم و بیش به اهدافی باشد که آن ها قبلا به مواضعی چون ایلات، حیفا یا تل آویو حمله کرده اند، با این حال، نمی توان این احتمال را رد کرد که آن ها سعی در «به چالش کشیدن» داشته باشند و به اهداف جدیدی که در بانک هدفشان وجود دارد، حمله کنند. این روزنامه آورده است: «حوثی ها مدل های مختلفی از پهپاد، موشک های کروز و موشک های بالستیک در اختیار دارند که برخی از آن ها قبلا علیه اسرائیل استفاده شده است. این تهدید ممکن است شامل آغاز مرحله پنجم تشدید تنش باشد که حمله به خاک اسرائیل یا استفاده از سلاح های جدید یا تهدیدهای اضافی در عرصه دریایی باشد.» این روزنامه اشاره کرد گزینه های مختلف واکنش متناقض با هم نیستند و می توانند با هم ترکیب شوند. به عنوان مثال، گزینه دیگری برای پاسخ ارتش یمن وجود دارد که حمله مشترک ارتش یمن با مقاومت اسلامی در عراق است.
اما خبرها از جبهه لبنان؛ به گزارش ایسنا، یکشنبه شب در خبرها آمد که چهار فروند پهپاد حزب الله از جنوب لبنان به پرواز درآمده و یکی از مراکز نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک حانیتا واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند. حزب الله لبنان هم اعلام کرد که با یک اسکادران تهاجمی به مقر تازه تاسیس دشمن در حانیتا، حمله هوائی انجام داده است.
حزب الله لبنان روز دوشنبه از حمله پهپادی به پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در شمال اراضی اشغالی خبر داد. به گزارش ایسنا، حزب الله لبنان در بیانیه ای در این باره اعلام کرد: مجاهدین مقاومت اسلامی روز دوشنبه در حمایت از ملت ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاعانه و شرافتمندانه آن ها، پایگاه «المالکیه» را با یک پهپاد هدف قرار دادند. در بیانیه حزب الله در این باره آمده است: پهپاد مسلح به صورت دقیق به بخشی از پایگاه اصابت کرد و باعث تخریب آن شد.
المیادین به نقل از رسانه های عبری گزارش داد صدای آژیرهای هشدار در «مجدل شمس» در شمال جولان اشغالی به صدا درآمد و پژواک صدای انفجاری در این منطقه شنیده شد. ارتش اشغالگر نیز مدعی شد: تعدادی هدف هوائی مشکوک را که از مرز لبنان به سمت شمال جولان عبور کرده بودند، رهگیری کردیم. این در حالی است که رسانه های عبری گزارش دادند آژیرهای هشدار مجددا در «مجدل شمس»، «سعده» و «نمرود» در جولان اشغالی به صدا درآمدند.
از طرف دیگر، رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود در منطقه، بار دیگر جنوب لبنان را هدف قرار داد. بر این اساس، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای مدعی شد: جنگنده های ما یک محل پرتاب موشک متعلق به حزب الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
«آندریه مارتیانوف»، تحلیلگر نظامی روس، با اشاره به قدرت بالای مقاومت لبنان، افزود: حزب الله و حماس به هیچ وجه قابل قیاس نیستند. حزب الله نیروی نظامی حرفه ای است که به شکل عالی آموزش دیده است. وی با اشاره به ناکارآمدی ارتش رژیم صهیونیستی و ضعف آن نیز گفت: ارتش اسرائیل ضعیف است و از حیث آموزش در وضعیت بدی قرار دارد. مارتیانوف تاکید کرد: اگر من به جای رئیس ستاد ارتش اسرائیل بودم، ترجیح می دادم که در مقابل «بنیامین نتانیاهو» بمیرم تا اجازه بدهم ارتشم وارد آنجا (جنگ با حزب الله) شود، زیرا این یک خودکشی و قتل عام خواهد بود.
این سخنان در حالی مطرح می شود که «یوسی میلمن»، تحلیلگر مسائل استراتژیک و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، گفته است که حمله روز شنبه نیروهای هوائی رژیم به بندر حدیده یمن بیانگر خطر حمله چندجانبه علیه رژیم صهیونیستی است، خطری که هر روز در حال افزایش است.
پهپادهای جنبش های مقاومت منطقه به بلای جان صهیونیست ها و خلبان های جنگنده اف-16 بدل شده اند، زیرا رهگیری و تشخیص آن ها از هواپیماهای خودی بسیار دشوار و هزینه بر است. رسانه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که پهپادها به بلای جان رژیم صهیونیستی بدل شده اند؛ آن ها کوچک هستند، شناسایی آن ها دشوار است و نمی توان مسیر پروازی آن ها را پیش بینی کرد. از سوی دیگر، برخلاف موشک ها، پهپادها گرمای زیادی تولید نمی کنند و این ردیابی و سرنگون کردن آن ها را دشوارتر می کند. پهپادها همچنین ارزان هستند و تولید آن ها در مقیاس گسترده ممکن است. از این رو، نسخه های ساده و پیشرفته پهپادها در منطقه علیه رژیم صهیونیستی به کار گرفته می شوند.
به گزارش وال استریت ژورنال، حزب الله همچنین با کمک پهپادهای خود توانسته در عملیات های شناسایی، از مناطق حساس نظامی رژیم صهیونیستی در شمال اراضی اشغالی تصویربرداری کرده و با انتشار این تصاویر، آسیب پذیری رژیم اشغالگر را نمایان کرده است. از آنجاکه سامانه پدافند هوائی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی توان مقابله با این پهپادها را ندارد، صهیونیست ها اغلب برای مقابله با آن ها از جنگنده استفاده می کنند که هزینه بر و خطرناک است. گاهی حتی سربازان صهیونیست برای ساقط کردن این پهپادها اسلحه های خود را به آسمان نشانه گرفته و تیر هوائی شلیک می کنند.
حزب الله لبنان در واکنش به تهدیدهای رژیم صهیونیستی درباره تجاوز نظامی به جنوب این کشور، ویدئویی را منتشر و اعلام کرد که در صورت وقوع جنگ «هیچ تانک جنگی برای شما باقی نخواهد ماند». پس از آنکه «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود در مراسم عاشورا ارتش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد و گفت: اگر تانک های شما به لبنان و جنوب لبنان بیایند، هرگز از کمبود تانک دچار مشکل نخواهید شد، زیرا اصلا هیچ تانکی برای شما باقی نخواهد ماند، گروه «الاعلام الحربی» متعلق به مقاومت لبنان، فیلمی با عنوان «هیچ تانکی نخواهید داشت» منتشر کرد. حزب الله این پیام هشدار را در پی تهدیدات رژیم صهیونیستی درباره تجاوز نظامی به جنوب لبنان منتشر کرده است.
پیش از این، روزنامه عبری زبان معاریو به نقل از چند شهرک نشین صهیونیست که به دلیل حملات حزب الله لبنان از شمال فلسطین اشغالی آواره شدند، نوشت: تهدیداتی که مسئولان اسرائیل علیه حزب الله طرح می کنند، در واقع تهدیدات توخالی هستند و این تهدیدها نصرالله را نمی ترساند و مردم (ساکنان اراضی اشغالی) نیز به آن اعتمادی ندارند.
خبر دیگر آنکه موسسه اسرائیلی متخصص امور نظامی پس از انجام تحقیقات خود گزارش کرد که نیروهای مقاومت فلسطین، بخشی از عملیات خود در هفتم اکتبر را با الهام از تاکتیک نیروهای ویژه حزب الله اجرا کردند. موسسه «آلما» با اشاره به این موضوع که کماندوهای حزب الله لبنان مامور برنامه ریزی برای حمله به الجلیل شده اند و طرح آن ها شامل آزادسازی شهرهای اشغالی است، نوشت که طبق ارزیابی ها، با وجود گذشت ماه ها از جنگ میان رژیم صهیونیستی و حزب الله، یگان رضوان قادر به اجرای طرحی برای کنترل برخی مناطق در سرزمین های اشغالی است و این یگان پس از برقراری آتش بس قادر خواهد بود بدون اینکه متحمل خسارات گسترده ای شده و یا زیرساخت های حزب الله نابود شود، در مدت زمانی بسیار کوتاهی قدرت خود را به طور کامل بازیابی کند و طرح جامع خود را برای حمله به داخل سرزمین های اشغالی مشابه آنچه حماس در هفتم اکتبر انجام داد، آغاز کند.
کارشناس جهان عرب: اسرائیل به «توسری خور منطقه» تبدیل شده است
یکی از کارشناسان عرب مسائل اسرائیل و منطقه در یکی از برنامه های تلویزیونی گفته است که «اسرائیل به تو سری خوری در منطقه تبدیل شده است!»
«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، و دیگر مقامات این رژیم در واکنش به حملات انصارالله یمن که اخیرا یکی از آن ها تل آویو را مستقیم هدف قرار داد، (البته جدا از حملات مکرر به کشتی هایی که مقصدشان اسرائیل و جدا از حملات مکرر انصارلله به ایلات و حیفا) تلاش کردند تا توان بازدارندگی از دست رفته خود را احیا کنند و تل آویو را دارای قدرت جلوه دهند و همچنین تصویر کلیشه ای رژیم اشغالگر را احیا کنند؛ اما این دست و پا زدن ها گویا دیگر حتی از لحاظ تبلیغاتی هم راه به جایی ندارد. در همین رابطه «عادل شدید»، کارشناس مسائل اسرائیل و منطقه، در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی العربی در پاسخ به مجری این شبکه که می پرسد: «این رویداد امنیتی خطرناک که به رویارویی مستقیم میان اسرائیل و حوثی ها [انصارالله] منجر شده را چگونه ارزیابی می کنید؟» پاسخ داد که «حمله به الحدیده بیانگر شکست تمام تلاش های آمریکا و اسرائیل در دهه های گذشته برای سوق دادن اسرائیل به سمت توافق های عادی سازی با کشورهای عربی است. اسرائیل دیگر به یک تو سری خور در منطقه تبدیل شده است!»