آمار شهدای غزه به مرز 40 هزار نفر رسید / بزرگ ترین نسل کشی قرن 21
اسرائیل رکورددار جنایت
در حالی در سیصد و دوازدهمین روز جنایات خونبار رژیم صهیونیستی در غزه، آمار اعلامی شهدا در سکوت عملی مجامع بین المللی و بی تفاوتی دولتمردان کلیدی منطقه به مرز 40 هزار نفر رسیده که از آن سو برآورده نشدن آمال جبهه صهیونیستی-امریکایی در استراتژی کشتار و سلاخی انسان های بی گناه، آنها را در یک ناکامی عمیق فرو برده و به اعتراف بسیاری از تحلیلگران غربی، رژیم صهیونیستی را به یک قدمی تباهی و فروپاشی کشانده است.
روز گذشته وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته به 39 هزار و 929 نفر و شمار مجروحان نیز به 92 هزار و 240 نفر افزایش یافته است. این وزارتخانه افزود: آمار شهدا بسیار بیش از این خواهد بود، چرا که هنوز بیش از 10 هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.
ناامنی و هراس در سایه بمباران فزاینده از هوا، زمین و دریا از یک سو و محاصره غذایی، دارویی و آبی در کنار تشدید تخریب زیرساخت های حیاتی مردم غزه توسط ارتش صهیونیستی از سوی دیگر، بزرگ ترین کشتار دسته جمعی در تاریخ بشریت را ثبت کرده است. تصاویر دردناک شهدا و مجروحان وضعیت غیرانسانی زیست آوارگان در غزه، به خوبی نقاب از چهره مدعیان حقوق بشر و مدافع ارزش های انسانی برکشید و نشان داد، کارکرد این مفاهیم آنجا اهمیت پیدا می کند که منافع امریکایی و غرب تامین شود.
وقاحت و آسودگی خیال مقامات رژیم در اعمال جنایت تا آنجا پیش رفته است که چند روز پیش وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفت: ما اگر مردم فلسطین را گرسنه نگه داریم و بکشیم، کار غلطی نکرده ایم. همچنین چند وقت پیش یکی دیگر از مقامات رژیم صهیونیستی از احتمال استفاده از بمب اتم علیه مردم غزه سخن گفته بود.
وقایع در غزه و استواری مردم تحت فجیع ترین وضعیت ممکن و محال بودن پیروزی رژیم صهیونیستی، درسنامه ای را تقدیم دنیای روابط بین الملل کرده و تحلیلگران را پیرامون چیستی عنصر«مقاومت» در معادلات تنازعات بین المللی به تفسیر و واکاوی قواعد آن، واداشته است.
در این بین، ایالات متحده با تمام قوای خود در حمایت «آهنین» ناکام مانده و نتوانسته راه برون رفتی برای این وضعیت رژیم صهیونیستی تدارک ببیند. حتی کمک های مالی و نظامی و فروریختن بمب های مخرب امریکایی بر سر مردم غزه در سایه وتوی طرح های آتش بس و خرید زمان برای تمدید جنایات رژیم صهیونیستی، نتوانسته راه به جایی برساند و موفقیتی را جز سنگین تر کردن کارنامه جنایات بشری رژیم برای آنها خلق کند. از ابتدای این جنگ، تل آویو 11 میلیارد دلار تجهیزات نظامی مختلف از امریکا شامل ناوگان جدید جنگنده های اف-35، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تن تجهیزات نظامی دیگر دریافت کرده است.
با وجود این، ناکارآمدی جنبه حمایتی امریکا از رژیم صهیونیستی در عین تضعیف جایگاه این کشور در منطقه، پدیده ای است که می تواند مشترکا نفوذ کاخ سفید را در منطقه و در جهانی که در حال گذر از دنیای چندقطبی است، افزون کند؛ امری که نگرانی های جدی را در محافل سیاسی امریکا برانگیخته و به تحرکات انتخاباتی و رقابتی دو جریان حاکم بر ایالات متحده جهت داده و آنها را وادار به اتخاذ مواضع ظاهری صلح آمیز در قبال جنگ غزه کرده است، هر چند که در عمل آنچه پیاده می شود حمایت تام از اقدامات اسرائیل خواهد بود. به هر نحو، بر خلاف انتظار نتانیاهو و دولتمردان امریکایی «مساله فلسطین» نه تنها با حملات مرگبار و نسل کشی مردم غزه به انتها نرسیده که در پرتو طوفان الاقصی و جنایات ممتد اسرائیل جزو اولویت های روندهای جهانی شده و در کانون توجه دولتمردان و افکار عمومی دنیا واقع شده است. این پدیده ای حائز اهمیت است که تلاش های مسکوت و موذیانه رژیم صهیونیستی در گسترش سرزمین های اشغالی و محو خاک فلسطین و همچنین جنایات تاریخی آن اکنون در جهان افشا شده و مورد تحلیل کارشناسان قرار گرفته است.
با وجود آنکه جنبش حماس بارها موافقت خود را با طرح آتش بس اخیر اعلام کرده اما نتانیاهو با بهانه های واهی و خیال آسوده از حمایت امریکا به کشتار مردم ادامه داده و با رقم زدن جنایت اخیر در مدرسه تابعین، عدم پایبندی خود به هر گونه آتش بس را نشان داده است. بر همین اساس بود که جنبش حماس بتازگی از اراده خود جهت عدم شرکت در مذاکرات مرتبط با برقراری آتش بس در قالب جنگ غزه به دلیل بهانه جویی ها و زیاده خواهی های صهیونیست ها خبر داده و از میانجیگران بین المللی نظیر قطر و مصر خواسته است که بهتر است اسرائیل را وادار کنند تا به جای انجام مذاکرات جدید، مفاد پیشنهاد اخیر آتش بس که حماس نیز آن را پذیرفته بود، اجرایی کند.
تحلیلگران و کارشناسان نظامی امریکایی تصریح کردند، روش جنگی اسرائیل که مبتنی بر بمباران شدید بدون داشتن طرحی پس از جنگ است، به انگیزه جنبش حماس برای ظهور دوباره کمک کرد. اخیرا شبکه امریکایی سی ان ان با انتشار گزارشی اذعان کرد، بر اساس داده های موجود، تقریبا نیمی از گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس، بخشی از قابلیت های رزمی خود را به طور شگفت انگیزی بازسازی کرده اند و با وجود گذشت بیش از 10 ماه از حمله اسرائیل به نوار غزه، همچنان در میدان نبرد حاضرند. حتی منابع غربی اعلام کرده اند، سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو در خصوص نزدیک بودن پیروزی بر حماس، با واقعیت های میدانی، از جمله تحلیل عملیات نظامی جاری، عکس های گرفته شده و مصاحبه با کارشناسان و شاهدان عینی مغایرت دارد. از سوی دیگر، انتخاب یحیی سنوار به عنوان رهبر سیاسی حماس نیز خود پیامی هشدار آمیز برای تل آویو مبنی بر حیات مجدد و شکل دهی میدان جدید و تقویت همه قوای حماس برای تقابل با رژیم صهیونیستی بود و نشان داد که هر گونه طرحی برای فردای غزه نمی تواند بدون حضور حماس در ترکیب حاکمان غزه، اجرایی شود.
اکنون نه تنها از قدرت عملیات های نظامی حماس کاسته نشده، بلکه حماس هدف های خود را با اتکا به قوای درونی و طرح ریزی های جدید، در سرزمین های اشغالی گسترش داده و تلفات ارتش صهیونیستی را بیشتر کرده است. بر همین اساس روز گذشته گردان های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس، شهر اشغالی تل آویو را با دو موشک «ام 90» مورد هدف قرار داد که یکی از آنها به نزدیکی سواحل تل آویو اصابت کرده است. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این موشک ها از منطقه بنی سهیلا در خان یونس در فاصله یک و نیم کیلومتری محل استقرار لشکر 98 ارتش شلیک شده است.
علاوه بر آن، جنبش حماس در پی تعرض های مکرر صهیونیست ها به مسجدالاقصی که روز گذشته با ورود غیرقانونی «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی اسرائیل احیا شد، خواستار آغاز انتفاضه فراگیر در دفاع از مسجدالاقصی شد. نکته حائز اهمیت آن است که تعرض به مسجدالاقصی خود یکی از مولفه های مهم در شکل گیری طوفان الاقصی بود و اکنون نیز پیام انتفاضه پیرامون این امر، می تواند جریان مبارزه دیگری با رژیم صهیونیستی در میان مردم فلسطین رقم زند که نشانه ای از حمایت و پشتیبانی مردم از حماس است.
بزرگ ترین نسل کشی قرن 21
رژیم صهیونیستی در جنگ غزه رکورد جنایت در جهان را به تنهایی جابه جا کرده است. کشتن نزدیک به 40 هزار غیرنظامی که بخش اعظم آن را زنان و کودکان بی دفاع تشکیل می دهند تا الان بزرگترین جنایت جنگی در قرن بیست ویکم را رقم زده است. قتل عام مردمی که سال ها تحت محاصره شدید بوده وهیچ دفاعی ندارند همان چهره آپارتایدی است که برای سال های طولانی تلاش می شد از آن تصویر یک دموکراسی خاورمیانه ای ارائه شود.اما پروپاگاندای غربی-عربی در مظلومیت نمایی از اشغالگران صهیونیستی از 8 اکتبر 2023 کاملا رنگ باخت و نسل کشی آشکار ارتش صهیونیستی مقابل دوربین های تلویزیونی، ماهیت حقیقی اشغالگران را آشکار کرد.طی 10 ماه گذشته، رژیم صهیونیستی رکورد همه کشتارهای جنگی را جابه جا کرده است. بیشترین کودک کشی، بیشترین کشتار خبرنگاران، بمباران بیمارستان ها، مدارس، مساجد و کلیساها در کنار مواضع جنون آمیز صهیونیست ها در اخلاقی خواندن گرسنگی دادن به مردم غزه و مجاز دانستن حمله اتمی به غزه باعث حیرت از ددمنشی ماشین جنگی اسرائیل شده است. این البته بهت باعث شکل گیری یک موج بزرگ جهانی در محکومیت آپارتاید رژیم صهیونیستی شد. آفریقای جنوبی به عنوان کشوری که زخم خورده آپارتاید است، پرونده این رژیم را در دادگاه لاهه گشود و دیوان بین الملل کیفری را مجاب کرد تا حکم تعقیب بنیامین نتانیاهو را به اتهام جنایت جنگی صادر کند. جنایت سیستماتیک تل آویو البته با حمایت های آشکار ایالات متحده صورت گرفته است و واشنگتن را بزرگترین شریک نسل کشی قرن کرده است.جنگ غزه روشن کرد که تعهد امریکا به «نظم مبتنی بر قوانین» بی معنی است. دیگر نمی شود باور کرد که مقامات ایالات متحده هنوز هم بتوانند این عبارت را آشکارا بیان کنند. این شکست فاحش هنجاری برای امریکا بوده است.