به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « نفوذ جریانی » در نشریات گروه « علوم سیاسی »

تکرار جستجوی کلیدواژه «نفوذ جریانی» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • خدابخش کتولی نژاد، یونس خزعلی، حسن هادیان پور *
    زمینه و هدف
    با توجه به تنوع و گسترش ماموریت های محول به ناجا صیانت امنیتی کارکنان یکی از موضوع های اساسی است که برابر قوانین و مقررات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به حفاظت اطلاعات ناجا محول گردیده است. نفوذ جریانی به طور مستقیم در فکر و ذهن کارکنان اثرگذار است و بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) این نفوذ از دو طریق جنسی و مالی صورت می گیرد، کارکنان نیز به واسطه همین ارتباط از این دو طریق مورد آسیب هستند؛ بنابراین ، هدف این تحقیق پاسخ به این سئوال است که ساز و کارهای مقابله با نفوذ جریانی در ناجا کدام اند؟
    روش تحقیق
     تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و روش آن توصیفی است. نمونه آماری شامل 169 نفر از کارکنان فاتب است. برای تعیین روایی ابزار تحقیق پرسش نامه بین 10 نفر از استادان و خبرگان در جامعه آماری توزیع که با روایی 0.96 مورد تایید واقع شد. همچنین پرسش نامه در نمونه آماری با استفاده از روش تصادفی ساده توزیع شد که با پایایی 0.96 از طریق آزمون آلفای کرونباخ تایید گردید.
    یافته ها و نتیجه گیری
    با استفاده از روش های آمار توصیفی و استنباطی و آزمون های آماری، این یافته ها حاصل گردید که برای حفظ و صیانت از این سرمایه عظیم و مهم(نیروی انسانی) و جلوگیری از نفوذ بیگانگان و ورود افکار مسموم بین کارکنان ناجا، بایستی با آگاه سازی، آموزش، تعامل با فرماندهی و عقیدتی سیاسی نسبت به حفظ کارکنان اقدام کرد؛ از دیگر یافته های تحقیق این نکته است که بین آگاه سازی امنیتی، آموزش کارکنان و مثلث فرماندهی، عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات و ساز و کارهای مقابله با نفوذ جریانی در ناجا با تاکید بر تهران بزرگ ارتباط وجود دارد.
    کلید واژگان: آگاه سازی, آموزش, تعامل, نفوذ, نفوذ جریانی}
  • غلام رضا خواجه سروی *، حامد کیانی مجاهد

    این پژوهش با هدف تبیین و ریشه یابی نفوذ و براندازی نرم در تاریخ ایران و تولید محتوای علمی و روش مند در این باره، با بهره گیری از روش تاریخی و جمع آوری داده ها به شیوه اسنادی و کتابخانه ای، در صدد پاسخ گویی به این سوال بوده که نفوذ جریانی چیست و طلیعه آن در سیاست و حکومت معاصر کدام است؟ برای دستیابی به این هدف، چارچوب مفهومی «نفوذ جریانی» با تلفیق دو مفهوم «نفوذ» و «جریان های اجتماعی» و ارائه مدل شماتیک ارتباط این دو مفهوم در شکل دهی به مفهوم «نفوذ جریانی» موردبررسی قرار گرفته است.
    در این نوشتار، جریان فراماسونری به عنوان نمونه انتخاب شد و پیرامون آن مساله نفوذ بررسی گردید و در نهایت این نتیجه به دست آمد که این نفوذ جریانی در ابتدا توسط جریان های سیاسی- اجتماعی متصل به قدرت های بزرگ دوران قاجار به ویژه انگلستان ذیل مسلک فراماسونری شکل گرفته و سپس توسط نسل های بعدی جریان وابستگی ادامه یافته است. آغازی که نفوذ شبکه ای را با ارائه ارکان سه گانه «بینش، گرایش و کنش» جریان با استفاده از مفاهیم ملهم از ورای مرزها، در سپهر سیاست و حکومت ایران ریشه دار کرده است.
    کلید واژگان: نفوذ جریانی, پروژه نفوذ, استعمار, ملکم خان, امپریالیسم}
    qholamreza Khajesarvi*, hamed kiani mojahed

    This study, by using the documentary/library method to collect information and historical method and with the aim of explaining the root of soft influence and overthrowing in Iranian history and Content creation around this topic, attempts to response this question: “what are the process influence and its vanguard in contemporary politics and government of Iran?” Therefore, in the first step, there has been investigated the conceptual framework of "process influence" in Iran's politics and government through the combined pathway of two concepts of "influence" and "social events" and the presentation of the schematic model of the relationship between these two concepts in the formation of the concept of "process influence". Then, in this study, the process influence in Iran during Qajar period has been analyzed by emphasizing the origin of this kind of influence during that time. According to above question, the findings of the current study has shown that such process influence has been started firstly by political/social events associated to the great powers of Qajar Period particularly England under the doctrine of Freemasonry followed by the next generations of dependency; the beginning of the network influence were provided by three pillars "insight, tendency and action" of the process, using implicit concepts beyond the boundaries in the sphere of Iranian politics and government.
    It should be noted that the writers of the current article have used the documentary/library method to collect information and they have answered the above question using the historical
    method
    Keywords: process influence, the project of influence, Colonialism, malkam khan, Imperialism}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال