به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "نیروهای پلیس" در نشریات گروه "علوم اجتماعی"

تکرار جستجوی کلیدواژه «نیروهای پلیس» در نشریات گروه «علوم انسانی»
جستجوی نیروهای پلیس در مقالات مجلات علمی
  • محمد قنبری
    زمینه و هدف

    مجرمان و فعالیت های غیرقانونی آنها همواره مشکلاتی زیادی را برای جوامع به وجود می آورند و جرم شناسان اذعان دارند که پیش بینی جرم و شناسایی مجرمان به منظور پیشگیری از آن ساده نیست. بر همین اساس نیروهای پلیس و جرم شناسان راهبردهای خود را صرفا بر اساس ارتباطات درونی خود استوار می کنند و از دخالت اشخاص ثالث مانند شهروندان در زنجیره تحقیقات جنایی کمتر استفاده می کنند. بنابراین هدف این پژوهش برای شناسایی و مداخله در این حوزه، پیشنهاد سیستمی مبتنی بر ابزارهای اجتماعی اینترنت اشیا، برای پشتیبانی از شناسایی و ردیابی مجرمان در دنیای واقعی است که انجام آن لازم و ضروری به نظر می رسد.

    یافته ها و نتایج

    در راستای شناسایی و ردیابی مجرمان از طریق یک سیستم مبتنی بر اینترنت اشیا سه روند مهم زمینه ساز ارایه یک طرح کلی برای اینترنت اشیا در شناسایی و ردیابی مجرمان شده است. این روندها شامل؛ برنامه های مرتبط با شرایط اضطراری، چرخه حیات یک سناریوی جنایی و بسترهای اینترنت اشیا برای شناسایی و ردیابی مجرمان هستند که با ترکیب این روندها در فنناوری های موجود ارتباطی سیستم اینترنت اشیا برای شناسایی و ردیابی مجرمان طراحی می شود که با ارایه یک مدل ارتباطی مبتنی بر اینترنت اشیا برای شناسایی و ردیابی مجرمان می تواند در پیشگیری از جرایم اقدامات موثری را اتخاذ کرد.

    کلید واژگان: شناسایی و ردیابی مجرمان, اینترنت اشیا, مشارکت شهروندان, نیروهای پلیس
  • مترجم: اکبر استرکی، مترجم: تورج ریحانی

    اولین قسمت این مقاله که به خصوصیات روان‌ شناختی افسران پلیس پرداخته بود،در شماره قبل‌ منتشر شد. این مقاله، دومین قسمت بوده و به‌ کاربرد روان‌شناسی در حرفه پلیس پرداخته و شامل تحقیقات متعددی پیرامون این موضوعات‌ می‌باشد: قدرت حافظه نیروهای پلیس؛ تحقیقات‌ روانشناختی پیرامون گزینش نیروهای پلیس و بخصوص آزمون های شخصیتی به کار رفته در این‌ تحقیقات؛ تنش یا فشار روانی در محیط کار نیروهای پلیس (بخصوص شناخت انواع محرک های‌ تنش‌زای حرفه پلیس و موقعیت های تنش‌زا...)؛ نحوه‌ مقابله با تنش یا مدیریت تنش؛ و کاربرد روانشناسی در آموزش نیروهای پلیس. این مقاله می‌تواند مورد استفاده مسوولین و متخصصین گزینش و استخدام و مدیران‌ برنامه‌ریزی آموزشی نیروهای انتظامی قرار گیرد.

    کلید واژگان: پلیس, تنش, نیروهای پلیس, انواع محرکهای تنش زای حرفه پلیس, گزینش نیروهای پلیس, آموزش, حرفه پلیس و موقعیتهای تنش زا, افسران, افسران پلیس, روان شناسی
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال