به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « مدیریت موفق » در نشریات گروه « علوم قرآن و حدیث »

تکرار جستجوی کلیدواژه «مدیریت موفق» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • مهدی اسماعیل پور *، مصطفی دلشاد تهرانی
    تمام تلاش مدیران بر آن است تا در مدیریت و ساماندهی امور به موفقیت دست یابند. امام علی× مدیری را موفق می داند که هدف کلانش رسیدن به رضایت الهی باشد و برای رسیدن به این هدف کلان پنج هدف خرد را مطرح می فرمایند که مدیر با رسیدن به این پنج هدف خرد، به هدف کلان که همان رضای الهی است خواهد رسید. این پنج هدف عبارت است از: انجام کارهایی که مدیر برای انجامش نزد خدا و خلقش عذر داشته باشد، داشتن نام نیک در میان بندگان خدا، ایجاد آثار زیبا در شهرها، تمام کردن نعمت بر اداره شوندگان و چند برابر کردن کرامت آنان. هر مدیری برای اینکه به این اهداف خرد و کلان برسد به سه شاخصه دانایی، توانایی و پارسایی نیاز دارد. در این مقاله اصولی که مدیر را به شاخصه دانایی می رساند مورد بررسی قرار گرفته است که عبارتند از اصل هم نشینی و گفتگو با علما و دانشمندان، اصل مشورت، اصل تجربه، اصل شناخت و علم به سنت های الهی، اصل دور اندیشی و آینده نگری، اصل تقسیم کار بر اساس علم و اصل آموزش کارکنان. مدیر با رعایت این اصول می تواند شاخصه دانایی را در خود تقویت کند و دانش لازم برای اداره سازمان را کسب نماید.
    کلید واژگان: نهج البلاغه, مدیریت موفق, شاخصه دانایی}
    Mahdi Esmailpoor *, Mostafa Delashd Tehrani
    All managers try to succeed in their management; Imam Ali (a) has known a successful manager to base his/her purpose on God`s satisfaction. As Imam viewed, a manager should pass through five steps to attain such a purpose; the steps include: doing the works taken as excusable by God and His servants, being well-famed among God`s servants, founding beautiful buildings in cities, completing the grace upon those under his office and making their benevolence multiple. Managers that intend to attain minor and major purposes need three indexes: knowledge, ability and purity. In this paper essential grounds for attaining the index of knowledge have been studied. These grounds include accompanying scholars and using their thoughts, noticing consultation, regarding experience, paying attention to Divine traditions, far-sightedness and considering future, distributing works with regard to knowledge and training employees.
    Keywords: Nahj al-Balaghah, Successful Management, Index of Knowledge}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال