به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « eclectic » در نشریات گروه « فلسفه و کلام »

تکرار جستجوی کلیدواژه «eclectic» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • بهزاد بسطامی*، سید حسین حسینی کارنامی
    هدف
    هدف نوشتار حاضر، تبیین نظریه به گزینی بر اساس آموزه های وحیانی و تاثیرات آن در سبک زندگی اسلامی به مثابه راهبردی اساسی در مسیر رشد و تعالی، بر مبنای توانایی های ذاتی انسان بود.
    روش
    این پژوهش به روش توصیفی- تحلیلی انجام شده و با اشاره به مفهوم شناسی واژگان دخیل در بحث، به مبادی و مبانی کلامی و قرآنی به گزینی پرداخته و سپس از آثار به گزینی و نقش آن در سبک زندگی اسلامی سخن به میان آورده است.
    یافته ها
    انسان به گزین، با بهره گیری از این نظریه می تواند شاخصه های سبک زندگی خود را، مانند افزایش امید و انگیزه، دیدن افقهای تازه، مقبولیت و محبوبیت اجتماعی، داشتن زندگی طیب و نیکوی دنیوی، برخورداری از تفضلات الهی و منزلت قابل ستایش، بهبود بخشد.
    نتیجه گیری
    فرایند این تحقیق به این نتیجه منتهی می شود که قرآن کریم با تاکید ویژه در استعمال واژه «احسن»، خواسته است که انسان با مجهز شدن به این ابزار فکری، متناسب با ظرفیتهای انسانی اش، سبکی نو در زندگی طراحی و ایجاد کند و در تنگناها و پیچ و خمهای زندگی به دستاویزی برای خروج از بحران و بن بستها چنگ زند.
    کلید واژگان: به گزینی, سبک زندگی, احسن, رشد}
    Bastami, B. *. Hoseini Karnami, H
    Objectives
    The purpose of the present study is to explain the eclectic theory based on the revelation teachings and to study its role and effects in Islamic life style as a fundamental strategy in the way of man's correct behavior development.
    Method
    The present study enjoys a descriptive-analytic research design which draws on library sources on the Quranic and theological definitions of eclectic and selection.
    Results
    The findings of the study show that the eclectic man as a selector is able to develop and strengthen his life style factors such as hope in life, exploring new horizons, social popularity, welfare, Divine compassion and dignity.
    Conclusion
    The authors of the article conclude that the holly Quran by emphasizing on the usage of the word" best" intends to plan a new life style for human being and finding a way out of crisis and complexities of life.
    Keywords: eclectic, life style, best, correct behavior}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال