به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « بهائیت » در نشریات گروه « ادیان و عرفان »

تکرار جستجوی کلیدواژه «بهائیت» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • سید صادق میرستاری*، موسی حقانی، جواد باغبانی آرانی

    در متون زرتشتی بشارات هایی درباره ظهور سه منجی الهی داده شده است که در زمان های مختلف و با فاصله های زمانی بسیار دور از هم قیام می کنند و بشریت، به ویژه زرتشتیان را که در زیر بار ظلم و ستم به سر می برند، نجات می دهند و عدل الهی را در سراسر جهان می گسترانند. علائم و خصوصیاتی که برای این سه منجی و زمان ظهور آنان بیان شده، توسط رهبران بهائیت تاویل شده است و ادعا کرده اند که خود ایشان همان منجیان زرتشتی اند. ما در این مقاله با استمداد از روش توصیفی تحلیلی، این ادعا را به چالش کشیده ایم. با توجه به عدم تطابق علائمی مانند «تولد منجیان از نطفه زرتشت و مادرانی باکره»، «توقف آفتاب در زمان آغاز ماموریت منجیان»، «نو شدن جهان توسط آخرین منجی»، «پایان جهان» و «زنده شدن مردگان توسط سوشیانت» بر رهبران بهائی، این نتیجه حاصل می شود که علائم ظهور منجیان زرتشتی با ادعاهای بهائیان همخوانی ندارد.

    کلید واژگان: منجی, بهائیت, هوشیدر, هوشیدرماه, سوشیانت, شاه بهرام ورجاوند}
  • علیرضا روزبهانی*

    بهائیت به عنوان یکی از مکاتب موجود در جامعه امروز، تلاش می کند خود را دیانتی مترقی، ریشه دار، اصیل و متکی به حقیقت معرفی کند، اما به رغم این تلاش ها برای مترقی نشان دادن خود، نمی تواند انکار کند که ریشه در آیین دیگری به نام بابیت دارد. میرزا حسینعلی بهاء خود را «من یظهره الله» معرفی می کند و «من یظهره الله» شخصیتی موهوم است که تنها از سوی باب به مریدانش معرفی شده است و حقانیت باب هم بستگی به اثبات دعاوی او دارد. این مقاله می کوشد نشان دهد کلیه دعاوی باب باطل است و او واجد حقیقتی نیست.

    کلید واژگان: بهائیت, علی محمد شیرازی, باب, حسینعلی نوری, بهاء الله}
  • مسعود دادبخش *، حسین مفتخری

    نفوذ بهاییت در میان بخشی از جامعه زرتشتیان ایران، از بزرگ‌ترین مشکلات پیروان این اقلیت مذهبی در دوره قاجار شمرده می‌شد. در این ایام، شماری از جوانان تحصیل‌کرده زرتشتی که متاثر از سبک زندگی و آموزه‌های جامعه پارسیان هند، تمایل زیادی به انجام اصلاحات اجتماعی و دینی گسترده در میان جامعه زرتشتی ایران داشتند تحت تاثیر شعارهای اصلاح‌طلبانه و برابری خواهانه آیین نوظهور بهاییت قرار گرفتند و جمعیت زرتشتیان بهایی‌شده ایران (احبا) را تشکیل دادند. پژوهش حاضر بر آن است تا با روش توصیفی تحلیلی و بر پایه اسناد و مکتوبات جامعه زرتشتیان و بهاییان ایران، به واکاوی دلایل ارتباط میان پیروان این دو آیین و پیامدهای این ارتباط در میان جامعه زرتشتیان ایران بپردازد. دستاورد پژوهش حاکی از آن است که فشارهای اجتماعی ایجادشده بر روی دگراندیشان زرتشتی و حمایت‌های جامعه پارسیان هند و انگلستان از این افراد، باعث شد تا بخشی از زرتشتیان به آیین نوظهور بهاییت گرایش یابند؛ که این امر به وقوع درگیری‌های گسترده‌ای در میان رجال سرشناس زرتشتی در ایران انجامید.

    کلید واژگان: قاجار, زرتشتیان, بهائیت, پارسیان هند, احبا}
    Masoud Dadbakhsh*, Husain Moftakhari

    The influence of the Baha'is among a section of the Zoroastrian community in Iran was considered one of the greatest problems of the followers of this religious minority during the Qajar period. In those days, a number of educated Zoroastrian youth, influenced by the lifestyle and teachings of the Parsis or Parsees and the reformist and egalitarian slogans of the emerging so-called Baha'i faith, undertook extensive social and religious reforms within the Iranian Zoroastrian community and formed the Baha'i Zoroastrian community of Iran (Aheba). Using a descriptive-analytical method and focusing on the documents and works of the Zoroastrian and Baha'i communities of Iran, this paper studies the reasons behind the connection between the followers of Zoroastrianism and the so-called Baha'i faith and the consequences of this connection among the Zoroastrian community in Iran. The results indicate that the social pressures on Zoroastrian dissidents and the support of the Parsis and the British for these people, led some Zoroastrians to convert to the emerging so-called Baha'i faith, which led to widespread conflicts among prominent Zoroastrian figures in Iran

    Keywords: Qajar, Zoroastrians, Baha'is, Parsis, Aheba}
  • سیدعلی حسینی، محمد شهبازیان
    رجعت به معنای بازگشت تعدادی از اموات به کالبد گذشته خود و در زمان ظهور حضرت مهدی؟عج؟ می باشد. شیعیان در گذر زمان به این عنوان شناخته شده و این امر از جمله تمایزات امامیه با اهل سنت و فرقه هایی شیعی مانند زیدیه بوده است. درباره اثبات رجعت و ویژگی های آن مطالب بسیار نگارش گردیده و برخی از یاران اهل بیت؟عهم؟ همانند فضل بن شاذان دو کتاب در این زمینه تدوین نموده اند. با این همه، مفاهیم مرتبط با رجعت در گذر زمان مورد هجمه و انحراف قرار گرفته و در میان مدعیان دروغین و فرق انحرافی تحریف ویژگی های رجعت را مشاهده می کنیم. از جمله این فرق می توان به شیخیه، بهائیت و احمد اسماعیل بصری اشاره نمود. شیخ احمد احسایی در اصطلاح رجعت تصرف کرده و آن را به بازگشت افرادی در پایان حکومت حضرت مهدی؟عج؟ تفسیرکرده و مکان آن را عالم هورقلیا می داند. بهائیت نیز در معنای رجعت تصرف کرده و آن را رجعت به مثل و صفت دانسته است. از طرف دیگر احمداسماعیل بصری، به تبعیت از شیخیه و بهائیت دو مفهوم گذشته را پذیرفته و افزون بر آن رجعت را پس از مرگ قائم بیست و چهارم ذکر می کند. گرایش برخی از دینداران و طلاب حوزه علمیه به این آموزه های انحرافی و نیاز به جمع نمودن شبهات این فرق و ارائه ی پاسخی جدید و طرح مستنداتی نو، نگارنده را بر آن داشت تا با روش توصیفی _ تحلیلی، انتقادی، به بررسی این مسئله بپردازد. نتیجه تحقیق بر آن است که برداشت های مذکور بدون دلیل، خلاف روایات و براساس تاویلات ذوقی بوده و قابل اثبات نمی باشد.
    کلید واژگان: کاوش, رجعت, انحراف, شیخیه, بهائیت, احمد اسماعیل}
    Dr. Seyyed Ali Hoseini, Dr. Mohammad Shahbazian
    The Return refers to the coming back of some of the dead to their former bodies at the time of the advent of Imam Mahdi (AS). During the time, the Shiites have been identified with this creed, and it has been one of the distinctions of the Imamis with Sunni and Shiite sects such as Zaidi. There is a lot of proof about the Return and its characteristics, and some of the Ahl ul-Bayt's followers like Fazl ibn Shazan have written two books in this regard. Nevertheless, the concepts related to the Return are distorted over time, and we can observe distortions of the Return characteristics among the false claimants and deviant sects. Among these sects, Shaykhis, Baha'is and Ahmad Ismail al-Basri can be mentioned. Sheikh Ahmad Ahsayi has changed the term "Return" and interpreted it as coming back of some people at the end of Imam Mahdi (AS) reign and regarded it as the world of hurqalia. Baha'is also have changed the meaning of Return, and considered it as returning characteristics and similarities. On the other side, Ahmad Esma'il Basri, following the Shaikhis and Baha'is, accepted the two mentioned concepts of Return and consider it after the death of the 24th Upriser.The tendency of some believers and seminary scholars to these divert teachings and the necessity of collecting problems of these sects and presenting a new response and new documentaries, made the writer to examine this issue with a descriptive-analytical and critical approach.</p><p>The result of the research is that the mentioned interpretations are unconfirmed and without reason, contrary to the narrations and based on the personal exegeses.
    Keywords: the Return, Shaikhi, Baha'i, Ahmad Esmaeil Basri, deviation}
  • محمدعلی پرهیزگار*، مجید حیدری فر
    سران بابیت و بهائیت برای اثبات حقانیت خود، دست به دامان سیر تکامل بشر شده و مدعی دین جدیدی هستند که نیازهای تازه بشر تکامل یافته را پاسخ می گوید. آنان با کاربست تاویل گرایی در پی اثبات مهدویت علی محمد شیرازی (باب) و نبوت حسین علی نوری(بهاء) هستند و ادعاهایی را بیان می کنند که به گمان خود تازگی دارد؛ این جریان سیاسی _ مذهبی با رویکرد به جهان بینی باطنی، در پی ارائه سخنانی تازه اند؛ لیکن این نوشتار، دیرینه جهان بینی باطنی این جریان را بررسی کرده و پیشینه ادعاهای آنان را در تاویل گرایی و استناد به متون و آموزه های دینی بیان می کند تا به خوبی روشن گردد که نگاه تاویل گرایانه و باطنی بهائیان به عالم شریعت و تکوین، ریشه در جریان های باطنی شیعه دارد و در حقیقت ادعای به ظاهر تازه سران بابیت و بهائیت بازگوی سخنان کهنه پیشینیان است.
    کلید واژگان: بابیت, بهائیت, باطنی گرایی, فرق تشیع, تاویل گرایی, جهان بینی باطنی}
    Mohammad Ali Parhizgar*, Dr. Majid Heydarifar
    Babi and Baha’i’s leaders have resorted to the invocation of human evolution in order to prove their legitimacy and claimed a new religion which responds to the new needs of the evolved human. They have tried to prove the Mahdism of Ali Muhammad Shirazi (Bab) and the Prophecy of Hussey Ali Nouri (Baha) with the application of interpretation orientation, and expressed the claims which they have thought were new. This political-religious movement with an spiritual worldview approach is looking for the presentation of new words; thus, the current paper has investigated the background of the spiritual worldview of this movement and expressed the background of their claims in the interpretation orientation and the reference to the religious documents and teachings so it becomes clear that the interpretation-oriented and spiritual view of the Baha’ism to the world of religion and creation is rooted in the Shi’ite spiritual movements and in fact, the apparently new claim of the leaders of Babism and Baha’ism is the repetition of the old words of the ancestors.
    Keywords: Babism, Bahaism, inward orientation, interpretation orientation, inward worldview}
  • گونه شناسی ترفندهای بابیان و بهائیان در روایات پیش گویی ظهور
    محمدعلی فلاح علی آباد*
    جنبش بابیت که در ربع اول قرن سیزدهم هجری در ایران به پا خاست، بر مبنای ادعای ظهور حضرت ولی عصر(عج) شکل گرفت. به ادعای بابیت و بهائیت، علی محمد باب همان موعودی است که اسلام بیش از هزار سال پیش، نوید قیام و ظهور وی را به مشتاقان ظهور داده است و در مجموعه روایات و معارف اسلامی و شیعی، بشاراتی وجود دارد که ظهور وی را پیش‏گویی کرده است. بهائیت، روایاتی را که در تایید و اثبات ادعای ظهور باب بدان تمسک می‏شود، در مجموعه هایی گرد آورده است. کتاب «فرائد»، نوشته ابوالفضل گلپایگانی یکی از مهمترین آن مجموعه ها به شمار می‏آید. این نوشتار با روش توصیفی تحلیلی، نحوه تمسک بهائیت به روایات ادعایی پیش گویی ظهور باب را بررسی کرده است. حاصل بررسی های تفصیلی، شناخت شاخصه های ترفند بهائیت در سوء استفاده از روایات پیش گویی ظهور است. ازجمله شاخصه ها می توان به تطبیق های ناروا، جعل، تحریف، عوام فریبی، تناقض گویی و عدم رعایت قواعد علمی در بحث اشاره نمود.
    کلید واژگان: روایات پیش گویی, ظهور, شاخصه شناسی, ترفندشناسی, بابیت, بهائیت}
    Typology of diversions in Babis and Bahais in their traditions of Emergence
    Dr. Mohammad Ali Fallah Aliabad*
    Babbi movement that arose in the first quarter of the thirteenth century AH in Iran, on the basis of the claim that was the emergence of Babb as the Imam of the Time - Mahdi. Bahai traditions that verify and prove the appearance of it gathered in collections. The book "Faraed" by A. Gulpaigani is considered as one of their references. This paper is using a descriptive-analytic method to predict the appearance of Mahdi and adherence to the Bahai faith traditions where the claim is investigated. Detailed findings of the analysis, unveils the indicators of the Bahai deception in the abuse of prophecy narratives related to emergence. This includes matching characteristics that can be false, deceptive, pretentious, populist, and also inconsistent with the knowledge and the principles mentioned in the discussion.
    Keywords: predictive traditions, appearance, knowing the criteria, knowing the digressive account, Babbi, Bahai}
  • محمدرضا برزویی*
    بهره گیری از روش های تاثیرگذار ارتباطی و راه های علمی و روان شناختی ارتباط و گفت وگو، به عنوان راهکار نوین افراد مدعی و فرقه های نوآیین و بدعت گذار امامت و مهدویت شناخته می شود. بسیاری از سردمداران و پیروان این گروه ها با استفاده از روش های خاص ارتباطی، در پی جلب نظر افراد ساده لوح و وارد کردن آنان به مسلک و آیین خود هستند که در این میان «متمهدیان» (مدعیان شخص امام مهدی(عج)) و «مدعیان دروغین» (مدعیان نیابت یا سفارت امام مهدی(عج))، جایگاهی ویژه دارند. این موضوع _ که امروزه از آن به یکی از آسیب های مهلک در اندیشه دینی تعبیر می شود _ در جامعه ما رواج یافته و به صورت یک معضل دینی تبدیل شده است که ضرورت دارد با تکیه بر رویکردهای مختلف جامعه شناختی، روان شناختی و دین شناختی به آن پرداخته شود. در مقاله پیش رو، تلاش شده است رویکردها و برنامه های مدعیان دروغین مهدویت، در بحث ارتباطات، تعامل و چگونگی جذب مخاطبان خود، مورد بررسی قرار گیرد و به شکلی روش مند به تحلیل پیامدها، آثار و خاستگاه های این مدعیان دروغین پرداخته شود. بهائیت از جمله مهم ترین این فرقه هاست که پژوهش حاضر، نگاهی ویژه به آن دارد.
    کلید واژگان: ارتباطات, روش های ارتباطی, متمهدیان, مدعیان دروغین مهدویت, بهائیت}
    Dr. Mohammad Reza Borzooei*
    Employing the effective communication approaches based on scientific and psychological methods and using dialogue and ways of communication are novel approaches used as a means of claiming new and heretical sects regarding Imamate and Mahdism.
    Many of the leaders and followers of these groups use special methods of communication, sought to attract the gullible people and encourage them in entering their profession and their faith. In the meantime, the "Motemahdyan" (those who claim to be Imam Mahdi) and "false claims" (claims on working or representing on behalf of Imam Mahdi or his embassy), have a special place. This is an issue that has become one of the fatal injuries to the religious thought, which is prevailing in our society and has become as a religious problem. It is necessary to rely on different approaches, sociological, psychological as well as religious to address this issue. In this paper, we have tried to analyze the approaches and programs of false messianic claims in their communication, interaction and how to attract your audience, and examine them in a systematic way to investigate the consequences, and pay special attention to the effects and origins of the false claimants. Bahai faith is one of these sects that have been particularly focused in this study.
    Keywords: Communication, communication methods, Motemahdyan (those who claim to be Imam Mahdi), false claims (claims on working or representing on behalf of Imam Mahdi or his embassy), Mahdism, Bahai}
  • رضا کاظمی راد*، مهراب صادق نیا
    پس از مشاجره های کلامی بر سر موضوع صفات خدا، شاید مهم ترین انگاره ای که مشاجره بر سر آن به ایجاد ادیان یا گروه های دینی جدید انجامیده است، موعودباوری باشد. به باور نویسندگان این مقاله، یکی از دلایل پیدایش فرقه های نوپدید دینی، پیش گویی زمانی مشخص برای ظهور منجی است. گاهی تعیین زمانی خاص در آینده سبب شده است گروهی بر اساس همین باور گرد هم آیند و ارزش ها و پنداره های مشترکی شکل دهند و در نهایت، گروه دینی مشترک بسازند که حتی پس از روشن شدن نادرستی پیش گویی شان، باز هم بر آن ارزش ها و انگاره های مشترک تاکید دارند. در مسیحیت به ادونتیست ها و شاهدان یهوه و در اسلام به بهائیت می توان اشاره کرد. این فرقه های نوپدید دینی بر اساس پنداره پیش گویانه رهبرانشان شکل گرفته اند. البته این پیش گویی در هر کدام از آن ها نقشی متفاوت ایفا کرده و تاثیری خاص داشته است.
    کلید واژگان: موعودگرایی, ادونتیست ها, شاهدان یهوه, بهائیت, میلر, راسل, حسین علی بهاء}
    Reza Kazemirad*, Dr. Mehrab Sadeqnia
    After the verbal disputes on the subject of God's attributes, perhaps the most important religious discussion and dispute that have led to the creation of new religious groups has been the belief in apocalyptic ideas. The authors of this article believe that one of the reasons for the emergence of new religious sects is the prediction of a specific time for the Presence of the Savior. Sometimes, setting a specific time in the future has led a group to come together based on this belief and share common values and notions and finally form a common religious group. They, even after their predictions are seen wrong after the due date, still continue to emphasize the common values and ideas they retain. In Christianity, Adventists and Jehovah's Witnesses are noted and in Islam, the Bahai Faith is an example. These new religious sects are based on the prophetic vision of their leaders, and yet they played a different role and have had special effect on each of them.
    Keywords: Messianism, Adventist, Jehovah's Witnesses, Bahai Faith, Miller, Russell, Hossein Ali Baha}
  • زاهد غفاری هشتجین، عباس کشاورز شکری، حمید اکار
    این مقاله، به بررسی چرایی فرقه بودن بهائیت می پردازد که با رویکرد تحلیل اسنادی تدوین یافته است. یافته های این مقاله حاصل بررسی این سوال اصلی است که چرایی فرقه بودن بهائیت چیست و چگونه ویژگی های یک فرقه قابل انطباق بر آن است؟ نتیجه پژوهش نشان می دهد که بهائیت از نظر علمای اسلام و مراجع تقلید، با توجه به انحراف از اصول و فروع مسلم اسلام، یک فرقه ضاله است. همچنین بهائیت به علت دارا بودن ویژگی هایی چون: 1. رهبران با هوش و زیرک، مغلطه گر، مقدس مآب و مستبد؛ 2. وجود تشکیلات منسجم بیت العدل که شبیه فراماسونری ها عمل می کند و3. بهره برداری از تکنیک های تبلیغی روانشناختی چون کنترل ذهن جهت فریب افراد، برای جذب و نگه داری آنها، یک فرقه است.
    کلید واژگان: بهائیت, فرقه, اسلام, رهبران, تشکیلات}
    Zahid Qhaffari Hashjin, 'Abbas Keshavarz Shokri, Hamid Akar
    The present paper studies the question that why Bahaism is considered to be a sect, using an analytical-documentary approach. Its findings are resulted from the study of the main questions that Why is Bahaism a sect and how can the features of a sect can be applied to it? The research findings show that Muslim scholars and authorities of imitation consider Bahaism as a misleading sect, because it deviates from indisputable primary and secondary principles of Islam. Furthermore, it is a sect because it has some features as follows: 1. It has clever, acute, sophistic, sanctimonious(pretending to be pious), and despotic leaders; 2. It has a well-formed organization of the Universal House of Justice which acts like free masonries; and 3. It makes use of psychological propagandist techniques such as mind control to deceive, attract, and retain people.
    Keywords: Bahaism, sect, Islam, leaders, organization}
  • امیرعلی حسن لو
    صهیونیسم و بهائیسم هردو از اندیشه امپریالیسم و استعمار به منظور سرکوب مسلمانان و از بین بردن فرهنگ اسلام برآمده اند. صهیونیسم برای آشوب گری در بین ادیان بزرگ جهان و به هم ریختن ساختار هم بستگی بین ادیان به وجود آمده است. این ادیان بشر را بر محور توحید گردهم می آورند تا در سایه صلح و زندگی مسالمت آمیز تعالی و رشد دهند. صهیونیسم در نقطه ای مستقر شده که پیروان ادیان بزرگ یهود، مسیح و اسلام سال ها در آن زندگی مسالمت آمیز داشته اند.
    بهائیسم نیز برای از بین بردن اندیشه امید به آینده به وجود آمده است. به همین علت، شیعه را که معرف مصداق حقیقی منجی بشر است، آماج تیرهای مسموم خود قرار دادند و اندیشه بهائیت را در ایران بر روی رسوب های فکری علی محمد باب بنیان نهادند. دولت های استبدادی مورد حمایت استعمارگران، مامور حمایت از این اندیشه بودند. از این روی، میان بهائیسم و صهیونیسم پیوندهایی وجود دارد، ازجمله این پیوندها مرکزیت و رسمیت بهائیت در قلب اسرائیل، حمایت رسمی رهبران بهائی از اسرائیل و داشتن شرکت های تجاری مشترک، اهداف و انگیزه های دیگر است.
    کلید واژگان: بهائیت, صهیونیسم, پیوند, امپریالیسم, مهدویت}
    Amir Ali Hassan Lu
    Zionism and Bahaism are both the results of Imperialism and the thought of Colonialism, which have been brought about in order to suppress the Muslims and remove the Islamic culture. Zionism came into existence to produce disturbance among the great religions of the world and to destroy their structure of interdependence that could bring together all believers in humanity around the axis of monotheism by living peacefully in the shade of exaltation and prosperity. Zionism has been established in a place where the followers of Islam, Christianity and Judaism have lived at each other’s side for long years in comfort and serenity.Also, they set up Bahaism in order to destroy the base of prospects for the hope in the future; the hope that all religions have publicized but have not been informed of its application. For this reason, they have aimed at Shiism in their plot with their poisoned arrows by setting up Bahaism settled on the mental sediments of a person called Ali Mohammad Bab to suppress Shiism which has always been the introducer of the real savior of humanity. Then they set up some despotic states putting them on a mission to support the colonizers. Thus, they produced some connections between Bahaism and Zionism, making Bahaism official in the center of Israel, supporting Bahai leaders, establishing commercial companies to follow their common profits or many other stimuli there.
  • امیرعلی حسن لو
    استعمارگرانی که در کشورهای اسلامی هدف های استعماری خود را می جستند، بهائیت را شکل و گسترش دادند تا افزون بر ضربه زدن به باورهای شیعیان، به وحدت اسلامی آسیب برسانند. آنان با اختلاف افکندن در میان امت مسلمان به دنبال تجزیه کشورهای واحد اسلامی به مستعمره های کوچک تر بودند تا ذخایر آنها را به یغما ببرند و برای پایان دادن به دوره اسلام و منسوخ خواندن این آیین، سست کردن باورها و ارزش های اسلامی مانند توحید، عبادات و احکام فقهی و ریش خند کردن معیارهای دینی، آغاز دوره فرادینی و اباحی گری را بشارت دهند. آنان می کوشیدند آینده جهان و سرنوشت انسان را بر پایه آموزه های استعماری (امپریالیسمی) ترسیم کنند تا بتوانند مسلمانان را برده و نوکر هدف های استعماری خود قرار دهند. دولت های عثمانی، روس و انگلیس در این داستان نقش مهمی داشتند و بهائیان را از هرگونه حمایت مادی و فرهنگی برخوردار ساختند. اندیشه بهائیت، توطئه جهان سرمایه داری بر ضد اسلام، با تلاش آنان گسترده شد.
    کلید واژگان: بهائیت, استعمارگران, امپریالیسم, ارزش های دینی}
    Amir Hassanlu
    Without the support of the expansionists, propagation and promotion or the formation of Bahaism would never have become possible. The colonizers always tried to follow their dominative control over the Islamic countries by creating disagreement and discord among Muslims to disintegrate the united Islamic world into small pieces of land. The colonizers’ other important aims were to take possession of these lands’ resources to plunder their reserves after they had divided the territories among themselves through their colonizational decisions.Another important purpose of the colonizers’ has been to ruin the Islamic values such as Monotheism, God worshiping and precepts of jurisprudence, through their disparaging or deriding Muslims’ religious standards by announcing that Islam is an abolished religion with its ruling time having been ended. It was for this reason that the colonizers invented Bahaism and gave people their good news that the time has arrived for the moving freely beyond any religion and that doing everything one wishes is permissible. They depicted the future of the world on the basis of colonization teachings introducing Imperialism as the only system of ruling over the fate of all men so that they may enslave Muslims and set them as submissive servants for their colonizational goals.In the past, the Ottoman, British and Russian governments fulfilled an essential role in the performance of suitable events for the benefit of Bahaism. They did not withhold from any kind of help whether cultural, social or financial to the Bahais to promulgate their thoughts of Bahaism as the best gift of capitalistic world.
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال