به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "خصوصی" در نشریات گروه "علوم تربیتی"

تکرار جستجوی کلیدواژه «خصوصی» در نشریات گروه «علوم انسانی»
جستجوی خصوصی در مقالات مجلات علمی
  • نعمت الله عزیزی، پریوش جعفری، ولی الله فرزاد، محمد صنوبری
    هدف پژوهش حاضر اولویت بندی راهکارهای مناسب مشارکت دولتی-خصوصی برای آموزش و پرورش ایران است. برای این کار نظرات 10 نفر از خبرگان حوزه اقتصاد آموزش و پرورش دانشگاه های تهران با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته که براساس روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) تنظیم شده است، گردآوری شد. در پرسشنامه راهکارهای مشارکت دولتی-خصوصی (قراردادهای مدیریتی، قراردادهای عملیاتی، قراردادهای خدمات آموزشی، قراردادهای پشتیبانی و حرفه ای، و قراردادهای زیرساختی) و معیارهای ارزشیابی آنها (آزادی انتخاب، کارایی، برابری، کیفیت آموزش و انسجام اجتماعی) و نیز برتری این راهکارها براساس هریک از معیارها در معرض ارزیابی خبرگان قرار گرفت. داده ها با استفاده از تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاکی از آن است که معیار آزادی انتخاب و کارایی بیشترین اهمیت را دارند و معیارهای برابری، کیفیت آموزش و انسجام اجتماعی در مراتب بعدی اهمیت قرار دارند. تحلیل نهایی مناسب ترین راهکارهای مشارکت دولتی- خصوصی نشان داد که قراردادهای خدمات آموزشی و سپس قراردادهای مدیریتی، از بیشترین تناسب و اهمیت برخوردارند. قرارادادهای عملیاتی، قراردادهای زیرساختی، و قراردادهای پشتیبانی و حرفه ای در رتبه های بعدی قرار دارند.
    کلید واژگان: مشارکت بخش خصوصی, مشارکت دولتی, خصوصی, فرایند تحلیل سلسله مراتبی
  • نعمت الله عزیزی، پریوش جعفری، ولی الله فرزاد، محمد صنوبری
    این پژوهش با هدف بررسی موانع گسترش مشارکت بخش خصوصی در آموزش و پرورش ایران (موردکاوی مدارس غیرانتفاعی) از دیدگاه مدیران و صاحب نظران حوزه ی اقتصاد آموزش انجام گرفت. نمونه ی آماری عبارت بود از 284 نفر از مدیران مدارس غیر انتفاعی پسرانه ی شهر تهران و 10 نفر از صاحب نظران اقتصاد آموزش دانشگاه های تهران که به ترتیب با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای و روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسشنامه ای مشتمل بر 62 گویه از عوامل موثر در عدم توسعه ی مدارس غیر انتفاعی در دو بخش عوامل طرف تقاضا و طرف عرضه بود. برای تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه از آزمونt تک نمونه ای استفاده شد. نتایج پژوهش حاکی از این است که نگرش منفی و عدم اعتماد دولت به بخش خصوصی برای فراهم سازی آموزش، هدف تک بعدی از مشارکت، عدم انگیزه ی بخش خصوصی برای حضور در بازار آموزشی و عدم پیش نگری امکانات و اقدامات تسهیل کننده ی حضور بخش خصوصی از مهم ترین موانع گسترش مدارس غیر انتفاعی از دیدگاه مدیران و صاحب نظران بوده است.
    کلید واژگان: مدارس غیر انتفاعی, مشارکت دولتی, خصوصی, موانع توسعه ی مدارس غیر انتفاعی, موانع مشارکت بخش خصوصی در آموزش
    N. Azizi, P. Jafari, V. Farzad, M. Senoubari
    This study aims to investigate the views of the school principals and scholars in economics of education on the obstacles which render private sector participation in Iran' education. Sample included 284 school principals and ten of the well-known scholars in the field of economics of education who were working at Tehran universities. Samples were selected via the cluster and the purposeful sampling methods respectively. In order to collect data, a questionnaire with 62 closed items was applied. T-test for one sample was used for data analysis. The findings showed that the government's negative view and its mistrust to private sector potential to provide educational bases, participation for just economic benefits, lack of private sector's motivation entering educational market, lack of facilities anticipation and supporting and facilitating actions are amongst the most important obstacles which participants believe would not allow that the none for profit schools be expanded effectively in Iran.
    Keywords: The none for profit schools, Public-private participation, Developing obstacles, Participation obstacles
  • نظم مردم سالار دینی
    سیدوحید مصباح
    سخن اساسی در این پویش این است که دین چگونه می تواند در فرایند نظم سازی سهیم بوده باشد؟ پاسخ تحلیلی بدین پرسش، از اینجا آغاز می شود که پیدایی هر نظامی در گرو دو چیز است؛ هنجارها و روش و ساز و کار اجتماعی سازی هنجارها. سهم دین (اسلام) از همین دو زاویه یا محور نگریسته و ارزیابی می گردد. یعنی نقش اسلام هم در هنجارسازی و هنجارشناسی و هم در ارائه ی راهکار و روش اجتماعی سازی آنها دیده می شود. منتهی این جستار بیشتر باز نمود زاویه و محور دوم است و به هنجارهایی که از این زاویه بیرون می آیند، می نگرد...
    کلید واژگان: دین, نظم, اجتماعی سازی, دانایی, حق مندی, حریم, خصوصی, همگانی, آزمون پذیری, انعطاف
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال