به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « کمپهای تفریحی » در نشریات گروه « جغرافیا »

تکرار جستجوی کلیدواژه «کمپهای تفریحی» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • مبینا عباسی*، محمد بهزادپور، سید حسن حسینی، میثم وزیریان

    ازدیاد شهرهای پرجمعیت و بزرگ و شهرکهای صنعتی و همچنین رشد شهرنشینی در جهان و ایران باعث دور شدن انسان از طبیعت و محیط زیست شده است. انسانهای خسته از زندگی ماشینی، همواره به دنبال گریزگاه هایی هستند که بتوانند اوقات فراغت خود را در فضاهایی دور از هیاهو و روزمرگیهای زندگی مدرن بگذرانند و برای این افراد، طبیعت بهترین گذرگاه و پناهگاه به شمار می آید. از طرفی دیگر نیز نارساییها بخش اقتصادی، رکود، بیکاری شدید و سایر عوامل اجتماعی و اقتصادی موجب شده است تا خانوارهای کم درآمد در اکثر کشورهای دنیا مخصوصا ایران به طورجدی در معرض فقر قرار گیرند. پس در این میان طبیعت باعث به وجود آمدن گردشگری و گردشگری نیز باعث به وجود آمدن توریست میشود. صنعت گردشگری به جهت ویژگیهای منحصربه فردی که دارد میتواند به عنوان ابزاری برای کاهش پدیده فقر و حتی مبارزه با آن به کارگرفته شود. هدف از این پژوهش شناسایی دیدگاه گردشگران و شهروندان از اقامت در کمپها و پاسخگویی به نیازهای مختلف آنها و اقدام در جهت معرفی جاذبه ها، عوامل زیست محیطی عملکردی و جانوری به منظور رونق گردشگری است. پژوهش پیش رو از حیث نحوه گردآوری داده ها از نوع تحقیقات توصیفی و از شاخه مطالعات میدانی به شمار میآید و روش انجام تحقیق به صورت پیمایشی میباشد. جامعه آماری این پژوهش گردشگران استان گیالن بودهاند که با استفاده از پرسشنامه مورد پرسشگری قرار گرفتند. پرسشنامه این پژوهش بر اساس مقیاس پنج گزینهای لیکرت تدوین گردید که این طیف پنج گزینه ای (خیلی کم، کم، متوسط، زیاد، خیلی زیاد) میباشد. برای پایایی کیفیت پرسشنامه نیز از آلفای کرونباخ استفاده شد بهمنظور تحلیل داده ها از فنون آمار توصیفی شامل جداول فراوانی و نمودار میلهای برای تجزیهوتحلیل داده های جهت شناختی نمونه آماری استفاده شده است و به کمک آزمونهای پارامتریک تک نمونهای T در نرم افزار Spss بررسی و صحت وسقم فرضیات پژوهش ثابت شده است. تحلیل یافته ها و نتایج حاکی از این است که کمپینگهای تفریحی گردشگری اشتغالزایی میکنند و توسعه پایدار را برای روستاها از نظر اقتصادی، اجتماعی و محیطی ارتقا میبخشند. همچنین ایجاد شغلهای مرتبط با کمپهای تفریحی و توریسم توانسته است زمینه جلوگیری از مهاجرت مردم روستا به شهرهای بزرگ را فراهم سازد.

    کلید واژگان: اکوتوریسم پایدار, گردشگری, کمپهای تفریحی, گیلان}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال