به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « استاندارد PMBOK » در نشریات گروه « مدیریت »

تکرار جستجوی کلیدواژه «استاندارد PMBOK» در نشریات گروه «علوم انسانی»
  • بهروز زارعی، یحیی چاقویی
    در سال های اخیر به دلیل بروز تحریم های اقتصادی و برخی مشکلات بودجه ای دستگاه های اجرایی کشور، مبحث مدیریت تغییر در سازمان ها و شرکت های دولتی مورد توجه مدیران عالی قرارگرفته است. یکی از مهم ترین گام های اولیه در مدیریت تغییر، شناسایی عوامل اصلی ناکارآمدی وضعیت فعلی سازمان می باشد. در زمینه آسیب شناسی وضع موجود سازمان ها؛ مدل ها و الگوهای مختلفی ارایه شده است. این پژوهش به دنبال آن است تا با به کارگیری دو مدل (چهارچوب فنی، سیاسی وفرهنگی تیچی) و مدل (استاندارد PMBOK) نشان دهدکه شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (شرکت مورد مطالعه این پژوهش) درچه حوزه ها و زمینه هایی دارای مشکل می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران شرکت مذکور می باشد. براساس نتایج حاصله از روش دلفی به کار رفته در این پژوهش، شرکت در پنج حوزه اصلی استراتژی، سیستم ها، ساختار، پرسنل و فرآیندهای سازمانی دارای آسیب ها و مشکلاتی بوده که عمده ترین حوزه این مشکلات در بخش ساختاری بروز نموده و شرکت نیازمند بازبینی و اصلاح ساختار خود با توجه به ماموریت های جدید می باشد
    کلید واژگان: مدیریت پروژه, آسیب شناسی سازمانی, بازنگری ساختار, استاندارد PMBOK}
    Behrouz Zarei, Yahya Chaghuee
    Due to the complex nature of external and internal environment of corporations, their performance is significantly affected by their internal changes. The problem of corporate inefficiency is a global concern and the Iranian Water and Power Resources Development Company (IWPRDC) is no exception. A number of problems such as project delay, highproject cost, and low profitability are some cases of deficiency and have forced managers to pay meticulous and scrupulous attention to causes of such deficiencies and find effective alternatives to improve performance. One of the prominent factors is inappropriate structure. Before designing new suitable structure, the managers must identify the main factors that cause inefficiency and determine which of them affects structure. So, corporate diagnose and analysis is an important stage in restructuring project. This paper presents a research to cast light on diagnosing IWPRDC in Iran, tries to represent the collected data through a semantic network, and finally, shows a quantitative network analysis of corporate inefficiency causes.
    Keywords: Corporate Inefficiency, Corporate Restructuring, PMBOK, Project Management}
  • فخرالدین نادری، منوچهر منطقی، علی صفایی مقدم *
    طراحی و ساخت موتورهای توربینی از جمله فن آوری های پیشرفته است که در انحصار تعداد معدودی از کشورهاست. کاربرد موتورهای نسل چهارم در صنایع هوایی، گسترده است و با توجه به قابلیت های ویژه این نوع موتور، طیف وسیعی از هواپیماهای مسافربری بزرگ تا هواپیماهای نظامی را در بر می گیرد. پیچیدگی های فنی و هزینه های بالای ساخت موتور نسل چهارم از یک سو و نوپا بودن صنعت ساخت موتورهای توربینی در کشور از سوی دیگر، شناسایی ریسک های پروژه را به منظور برنامه ریزی برای پاسخ گویی به آنها و کاهش زیان های احتمالی پروژه، ضروری می سازد. هدف کلی این تحقیق، شناسایی، رتبه بندی، تحلیل و ارایه راه کارهای پاسخ گویی به ریسک پروژه ساخت موتور نسل چهارم است. نوع این تحقیق، براساس هدف، اکتشافی و کاربردی است. اجرای فرآیند تحقیق، بر اساس استاندارد عملی PMBOK، بوده است. به این صورت که ابتدا ریسک ها به کمک مصاحبه بسته با خبرگان طرح و بررسی مستندات، شناسایی شده است و سپس به منظور تحلیل کیفی، ریسک پرسشنامه ای براساس ماتریس احتمال و اثرPMBOK، تدوین شده و ریسک های خرد (فن آوری) و کلان (سیاسی، اقتصادی)، با توجه به میزان اثر بر اهداف سه گانه این طرح (هزینه، زمان و کیفیت)، رتبه بندی شده اند. برای درک علل وقوع ریسک های کلان (سیاسی، اقتصادی)، از تحلیل علل ریشه ای، استفاده شده و به کمک نمودار علت و معلول (ایشیکاوا)، روابط علی و معلولی بین ریسک ها، علل و آثار آن ها، توصیف شده است. سپس با تدوین چند سناریوی محتمل و ارزیابی وضعیت فن آوری های گلوگاهی در سطح کشور که از طریق تحلیل جذابیت توانمندی ریسک های خرد (فن آوری) صورت گرفت، در نهایت راه کارهایی برای پاسخ گویی به ریسک های این پروژه، ارایه شده است.
    کلید واژگان: مدیریت ریسک پروژه, ارزیابی فن آوری, استاندارد PMBOK, تحلیل سناریو, موتور نسل چهارم}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال