به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « lack of life values » در نشریات گروه « محیط زیست »

تکرار جستجوی کلیدواژه «lack of life values» در نشریات گروه «علوم پایه»
  • فرشته احمدی، حسنعلی لقایی
    بافت های فرسوده شهری تصوری از بافت قدیمی شهر که به دلایلی احیاء و باززنده سازی نشده را در ذهن ایجاد می کند. این ذهنیت از بافت های فرسوده که بیشتر کهنگی بافت را نمایان می کند، مانعی برای تعریف جامعی از بافت های شهری مشکل دار که نوسازی در آنها کاسته شده و در نهایت رو به فرسودگی نهاده اند می شود. حال آن که بافت های مساله دار شهری عبارتند از: بافت های شهری که وجود عوامل مختلف در آن، سبب کاهش ارزش کیفی و کمی زندگی انسان می شود و با پایین آمدن ارزش هیا سکونتی، نوسازی و احیای بافت انجام نشده و ساکنان آن کم کم مهاجرت می کنند. آسیب شناسی شهری و شناسایی بافت های فرسوده از یک سو و شناسایی ریشه های ایجاد بافت های فرسوده از سوی دیگر، سبب یافتن راه حلی برای کاهش بافت های مساله دار در شهر می شوند. توجه به این مطلب مهم است که فرسودگی بافت شهری از درون خود بافت پدید می آید و هر بافت نوساز هم می تواند ریشه های فرسودگی و ناسازگاری را از همان ابتدا در درون داشته باشد. لذا شناخت، مطالعه و بررسی علل، مسایل و مشکلاتی که سبب ایجاد ناسازگاری در بافت می شود و سبب فرسودگی می شود، منجر به ذکر راهکارهایی، برای اصلاح و بهسازی بافت های موجود و پیشگیری از پدید آمدن این بافت های مساله دار می شود. در همین راستا در این مقاله با دسته بندی بافت ها و عوامل فرسودگی آن ها راهبردهای پیشگیری از بروز شرایطی که چنین بافت هایی را در طول زمان ایجاد می کنند، پیش روی قرار می گیرد.
    کلید واژگان: بافت فرسوده شهری, کاهش ارزش های سکونتی, نوسازی و بهسازی}
    Fereshteh Ahmadi (Corresponding Author), Hassan Ali Laghaii
    Disorganized conditions and decaying urban fabrics from one hand and the necessity to develop large cities from one hand and the necessity to develop large cities from other hand, has resulted in special attentions to be paid by the urban authorities towards decaying urban fabrics. Up to now, various attempts on national and international level have been under taken to regenerate and revitalize urban distressed areas. The present study has given some proposals about some events for confronting with the problem of urban distressed areas of today's urban texture.The search method based on problems solving technique by identify opportunities and weaknesses of those fabrics.
    Keywords: Urban distressed areas, lack of life values, Revitalization, Regeneration.}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال