به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "بازیابی مواد پر انرژی" در نشریات گروه "فنی و مهندسی"

جستجوی بازیابی مواد پر انرژی در مقالات مجلات علمی
  • امین حسینی کمشوری، حسن گودرزی
    دراین مقاله یک روش برای تبدیل موادپرانرژی به کود ارائه می گردد. اساس این روش هیدرولیز موادپرانرژی در حضور اسید هیومیک در محیط قلیایی مناسب می باشد که در نتیجه آن پیوندهای ماده پرانرژی شکسته شده و نیتروژن موجود در آنها به شکل یونهای نیتریت, نیترات و یا آمونیاک درآمده و جذب اسید هیومیک می شود. مواد کربن دار باقیمانده از فرآیند نیز به مواد بی خطر تجزیه می شوند و مخلوط نهایی بدست آمده تا رسیدن به PH مناسب با اسید فسفریک خنثی سازی می شود. با توجه به اینکه در این فرآیند از هیدروکسید پتاسیم (KOH) به عنوان ماده هیدرولیز کننده استفاده می شود لذا محصول نهایی فرآیند کودی خواهد بود که عناصر اصلی مورد نیاز گیاه یعنی نیتروژن, فسفر و پتاسیم را در خود جای داده است. کود تهیه شده از این فرآیند معمولا به صورت محلول آبی (کود مایع) استفاده می شود و برای گرفتن بهترین نتیجه از این محصول به عنوان کود, مخلوط واکنش ممکن است با افزودن مواد مغذی دیگر مورد نیاز گیاه یعنی عناصر ثانویه یا ریز مغذی هایی مانند نیترات آمونیوم, سولفات آهن و. .. فرموله شود. همچنین برای تهیه این کود به شکل جامد می توان از فرآیند کلوخه سازی با یک کلوخه کننده متداول مانند سولفات آمونیوم استفاده نمود و محصول نهایی فرآیند را بوسیله فیلتراسیون یا سانتریفیوژ تصفیه و جداسازی کرد. این فرآیند پروسه ای ایمن, مفید و اقتصادی برای بازیابی مواد پرانرژی مستعمل یا ضایعاتی می باشد.
    کلید واژگان: اسید هیومیک, هیدرولیز, کودهای آلی, بازیابی مواد پر انرژی
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال