جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "وارسی مدل" در نشریات گروه "فناوری اطلاعات"
تکرار جستجوی کلیدواژه «وارسی مدل» در نشریات گروه «فنی و مهندسی»-
تکنیک وارسی مدل، روشی رسمی و موثر جهت تایید سیستم های نرم افزاری است که با تولید و بررسی همه حالت های ممکن مدلی از سیستم نرم افزار به تحلیل آن می پردازد. چالش اساسی وارسی مدل در سیستم های پیچیده و بزرگ که دارای فضای حالت گسترده و یا نامحدود می باشند، مشکل انفجار فضای حالت (کمبود حافظه در تولید همه حالت های ممکن) است. الگوریتم جنگل تصادفی که قادر به کشف دانش است با انتخاب تعداد محدودی مسیر امیدبخش به مقابله با این مشکل می پردازد. درروش پیشنهادی، ابتدا مدل کوچکی از سیستم با استفاده از زبان رسمی سیستم توصیف گراف (GTS) ایجاد و از فضای حالت مدل کوچک، مجموعه ای آموزشی ایجاد می شود. مجموعه آموزشی تولیدشده در اختیار الگوریتم جنگل تصادفی قرار داده می شود تا روابط منطقی موجود در آن شناسایی و کشف شوند. سپس از دانش به دست آمده جهت پیمایش هوشمند و غیر کامل فضای حالت مدل بزرگ استفاده می شود. رویکرد پیشنهادی در ابزار GROOVE که از ابزار متن باز برای طراحی و بررسی مدل سیستم های تبدیل گراف است، اجراشده است. نتایج نشان می دهند که روش پیشنهادی علاوه بر افزایش هوشمندی فرایند وارسی مدل، نیاز به تنظیم پارامترهای اولیه کمتری دارد. رویکرد پیشنهادی بر روی چند مسیله شناخته شده اجرا شده است. نتایج آزمایش های تجربی نشان می دهند روش پیشنهادی در مقایسه با روش های قبلی متوسط زمان اجرا، تعداد حالت های پیمایش شده و دقت عملکرد بهتری دارد.
کلید واژگان: تایید سیستم های نرم افزاری, کشف دانش, انفجار فضای حالت, وارسی مدلThe model checking technique is a formal and effectual way in verification of software systems. By generation and investigation of all model states, it analyses the software systems. The main issue in the model checking of the complicated systems having wide or infinite state space is the lack of memory in generation of all states which is referred to as "state space explosion". The Random Forest algorithm which is capable of knowledge discovery faces the above-cited problem by selecting a few promising paths. In our suggested method, first a small model of the system is developed by the formal language of graph transformation system (GTS). A training data set is created from the small state space. The generated training data set is made available to the Random Forest algorithm to detect and discover the logical relationships existent in it. Then, the knowledge acquired in this way is used in the smart and incomplete exploration of the large state space. The proposed approach is run in GROOVE which is an open source tool for designing and studying the model of graph transformation systems. The results indicate that the suggested method in accordance with the two criteria (average running time and the number of explored states) performs better compared with the other approaches.
Keywords: Software systems verification, Knowledge discovery, State space explosion, Model Checking -
سیستم عامل آندروید به دلیل وجود توسعه دهندگان فعال و فراگیر بودن، کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. این در حالی است که بسیاری از برنامه های نوشته شده برای این محیط، دقت کافی در حفظ حریم خصوصی کاربران به خرج نمی دهند و به آسانی منجر به نشت اطلاعات حساس کاربران می شوند. بنابراین، یک چالش اصلی این است که چطور می توان به صورت موثری چنین آسیب پذیری هایی را شناسایی کرد. در این مقاله رویکردی مبتنی بر چارچوب وارسی مدل به منظور تشخیص امکان نشت اطلاعات حساس در برنامه های آندرویدی از طریق وارسی رفتار برنامه ها ارایه می کنیم. برای این کار ابزار JPF - Android را برای سازگار کردن با مسیله موردنظر توسعه داده و از آن برای مدل سازی و وارسی نشت اطلاعات در برنامه های آندرویدی استفاده می کنیم. برای ارزیابی رویکرد ارایه شده، توانایی آن در تشخیص نشت اطلاعات را به صورت عملی با ارزیابی و با رویکردهای مشابه مقایسه کرده ایم. نتایج آزمایش های انجام شده حاکی از آن است که رویکرد پیشنهادی به طور موفقیت آمیزی قادر به تشخیص نشت اطلاعات است. به علاوه ابزار تهیه شده گزارش مفصلی را به توسعه دهندگان ارایه می دهد تا اطلاعات دقیقی از نحوه انجام نشت اطلاعات به دست آورند.
کلید واژگان: برنامه های آندرویدی, نشت حریم خصوصی, تحلیل ردیابی اجرا, وارسی مدل
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.