جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "چاپگر جوهرافشان" در نشریات گروه "مهندسی شیمی، نفت و پلیمر"
تکرار جستجوی کلیدواژه «چاپگر جوهرافشان» در نشریات گروه «فنی و مهندسی»جستجوی چاپگر جوهرافشان در مقالات مجلات علمی
-
دیودهای نورتاب آلی یکی از انواع ابزار الکترونیکی هوشمند هستند که در سال های اخیر از مرزهای دانش عبور کرده و وارد بازار تجاری شده اند. به طور معمول دیودهای نورتاب آلی، شامل یک لایه آند رسانا و شفاف ایندیم تین اکساید، لایه انتقال/ تزریق حفره (HTL)، لایه ساطع کننده نور (EML) و یک لایه انتقال/ تزریق الکترون (ETL) و یک کاتد فلزی می باشند. فرآیند انحلالی در تهیه نمایشگرهای انعطاف پذیرمناسب تر از فناوری های دیگر مانند لایه نشانی تحت خلا می باشد. تاکنون مواد بسیاری با قابلیت استفاده در فرآیند انحلالی توسعه پیدا کرده و راه را برای ساخت دستگاه های الکترونیک نوری آلی با چاپ لایه به لایه، فراهم کرده اند. در بخش اول این مقاله به بررسی لایه های فعال(لایه انتقال/تزریق حفره، لایه ساطع کننده نور و یک لایه انتقال/تزریق الکترون) در دیودهای نورتاب آلی پرداخته شد. از آنجا که لایه آند وکاتد در دیودهای نورتاب متداول، به روش های غیر انحلالی تهیه می شوند، یک چالش عمده در تحقق کامل روش انحلالی دیودهای نورتاب آلی، الکترودها هستند. از این رو در بخش دوم این مقاله به مواد مورد استفاده به عنوان آند و کاتد در دیودهای نورتاب آلی، که با روش انحلالی تهیه می گردند، پرداخته می شود.
تهیه دیود های نورتاب آلی به روش انحلالی، بخش دوم: الکترودهانشریه: سال پنجم-شماره اول- بهار 1394 - مقاله 7 صفحات: 87 تا 96کد مقاله:JSCW-15-04-2014-10152مولفین:آتشه سلیمانی گرگانی ملیحه پیشواییسعیده گرجی کندیفرهود نجفی رزین و افزودنی هاوحیده یکه فلاح علوم و فناوری چاپچکیده مقاله:دیودهای نورتاب آلی یکی از انواع ابزار الکترونیکی هوشمند هستند که در سال های اخیر از مرزهای دانش عبور کرده و وارد بازار تجاری شده اند. به طور معمول دیودهای نورتاب آلی، شامل یک لایه آند رسانا و شفاف ایندیم تین اکساید، لایه انتقال/ تزریق حفره (HTL)، لایه ساطع کننده نور (EML) و یک لایه انتقال/ تزریق الکترون (ETL) و یک کاتد فلزی می باشند. فرآیند انحلالی در تهیه نمایشگرهای انعطاف پذیرمناسب تر از فناوری های دیگر مانند لایه نشانی تحت خلا می باشد. تاکنون مواد بسیاری با قابلیت استفاده در فرآیند انحلالی توسعه پیدا کرده و راه را برای ساخت دستگاه های الکترونیک نوری آلی با چاپ لایه به لایه، فراهم کرده اند. در بخش اول این مقاله به بررسی لایه های فعال(لایه انتقال/تزریق حفره، لایه ساطع کننده نور و یک لایه انتقال/تزریق الکترون) در دیودهای نورتاب آلی پرداخته شد. از آنجا که لایه آند وکاتد در دیودهای نورتاب متداول، به روش های غیر انحلالی تهیه می شوند، یک چالش عمده در تحقق کامل روش انحلالی دیودهای نورتاب آلی، الکترودها هستند. از این رو در بخش دوم این مقاله به مواد مورد استفاده به عنوان آند و کاتد در دیودهای نورتاب آلی، که با روش انحلالی تهیه می گردند، پرداخته می شود.
کلید واژگان: دیودهای نورتاب آلی, الکترود, روش انحلالی, ایندیم تین اکساید, چاپگر جوهرافشان -
استفاده از انواع مختلف کاغذ در چاپگرهای جوهرافشان امری معمول است. یک چاپگر جوهر افشان با توجه به تفاوت نفوذ جوهر در کاغذهای مختلف و نیز اختلاف در براقیت و بافتار کاغذها، نتایج متفاوتی را در رنگ های چاپ شده باعث می شود. به بیان دیگر، تفاوت کاغذها بر دقت پیش گویی هر مدلی که به منظور ساخت پروفایل در فرآیند مدیریت رنگ به کار برود، موثر است. در مقاله حاضر اثر 4 نوع کاغذ مختلف بر نتیجه پیش گویی رنگ یک نوع چاپگر جوهرافشان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مدل پیش گویی در نظر گرفته شده، روش مکعب بود که به عنوان یکی از مدل های نزدیک ترین همسایگی در پروفایل های مبتنی بر جدول شناخته می شود. متغیرهای تصمیم گیری حجم محدوده رنگی بدست آمده و توانایی بازتولید رنگ بر روی کاغذ در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که مدل پیش گویی استفاده شده بهترین نتیجه را هنگام چاپ رنگ ها روی یک کاغذ مات می دهد.
کلید واژگان: مدیریت رنگ, پیشگویی رنگ, محدوده رنگی, پروفایل, چاپگر جوهرافشانThe use of different papers in inkjet printers is a normal practice. However, due to the variety of the texture and gloss of such papers as well as the extent to which various papers enable the penetration of the ink into these papers would result in various results in the printed colors. In other words, such various in the papers affect the prediction accuracy of any model used for making the profiles in the color management process.In present article the effect of four paper types on the final printed papers as predicted by a cube nearest neighbor, prediction model in LUT profiles in an inkjet printer was investigated. The deciding parameters were repeatability and color gamut volume. The results show that this prediction model gave the best printed colors on the utilized matte paper.Keywords: Color management, Color predicting, Color gamut, Profile, Ink, jet printer
نکته
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.