به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "دولت" در نشریات گروه "فناوری اطلاعات و ارتباطات"

جستجوی دولت در مقالات مجلات علمی
  • محمد حسین طارمی*

    اینترنت و فضای سایبر - گذشته از فواید آن - همراه با مخاطرات و آسیب‌هایی است که  فرد، جامعه و حکومت را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ آسیب‌هایی  که دولت‌ها و صاحب‌نظران عرصه اطلاعات را به چاره‌اندیشی وامی‌دارد. آسیب‌های روانی آن، سلامت روانی افراد جامعه را به خطر انداخته، آسیب دیدگان را فسرده و فرسوده می‌کند. آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی، جامعه را در مسیر فروپاشی و تزلزل قرار داده، علایق ملی و روابط اجتماعی را به‌ویژه در میان خانواده‌ها مختل می‌کند. آسیب‌های سیاسی آن نیز حاکمیت واقتدار دولت‌ها را با تنش مواجه می‌کند. از این‌رو، پرداختن به آسیب‌های پدیده نوینی چون اینترنت و فضای سایبر، از لوازم مهم دور ماندن از خطرات و صدمات آن است.

    کلید واژگان: آسیب شناسی اینترنت, فضای سایبر, فرهنگ, جامعه, دولت
  • محسن خلیلی، مجتبی کفاشان

    دگرگونی‌های اطلاعاتی- اجتماعی بی‌نهایت سریع، مهم‌ترین واقعیت زندگی امروزین را تشکیل می‌دهد. دنیای امروز مکانی کاملا متفاوت با دنیای بیست و پنج سال پیش است و دنیای نیم قرن بعدی نیز به طور قطع بسیار متفاوت از دنیای کنونی خواهد بود. با این حال، همین دنیای بسیار متفاوت محل زیست جامعه انسانی است. مفهوم این سخن آن است که مهم‌ترین چیزهایی که انسان امروز باید به فراگرفتن آن بپردازد، دقیقا چیزهایی است که به او یاری می‌دهد تا دگرگونی‌های آینده را پیش‌بینی کند و خود را برای رویارویی با آن‌ها آماده سازد. این نیاز جامعه انسانی از دو طریق برآورده می‌شود: نخست با ارائه چارچوبی برای درک و تشخیص نیروهای سبب‌ساز شالوده دگرگونی‌های اجتماعی و دوم، درک چگونگی ظهور، توسعه یا نابودی جوامع و دولت‌ها که در طی قرون متمادی ساخته شده است.

    در این مقاله سعی بر آن شده است تا با نگرشی تطبیقی – تاریخی، چشم‌اندازی در حوزه جوامع انسانی و نقش اطلاعات به عنوان عاملی در تحولات اجتماعی ارائه گردد.

    کلید واژگان: جامعه انسانی, اطلاعات, دگرگونی اجتماعی, اقتصاد, دولت
  • مهندس علیرضا مقدسی
    در این مقاله جنبه های مختلف تئوری های معاصر مربوط به دانش سازمانی و تئوری پیچیدگی در کنار یکدیگر مورد مطالعه قرار می گیرند تا این موضوع نشان داده شود که چگونه فرضیات مناسب نقش دولت و خط مشی های آن را در اقتصاد دانش محور مشخص می کند و نقش دولت در شکل دهی جامعه علمی آینده چیست. همچنین بررسی می شود که سیستم های سیاسی مبتنی بر دانش باید فراتر از روش های سیاسی بکار رفته در نوآوری، اطلاعات و سیاستهای تکنولوژیکی حرکت کنند چراکه آنها بیش از فراصنعتی بودن، صنعتی هستند...
    کلید واژگان: مدیریت سیاست ها, اداره عمومی, سیستم های دانش محور, اقتصاد, دولت
  • نگاهی به رویکردهای قابل توجه توسعه فناوری اطلاعات در دولت نهم
    علی رغم وجود برنامه کلانی همچون برنامه چهارم توسعه با تعویض دولت و روی کارآمدن گروه جدیدی از وزرا مسلما تاکتیک ها و روش های کاری دولت برای رسیدن به چارچوب های مورد انتظار برنامه های راهبردی کشور نیز تغییر می کند در حوزه فناوری اطلاعات نیز با توجه به ماهیت دانایی محوری فناوری اطلاعات و همچنین توجه جدی برنامه چهارم به توسعه مبتنی بر دانایی و همچنین موقعیت و جایگاه ویژه ای که فناوری اطلاعات در تمام ابعاد علمی، اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی می تواند برای کشور فراهم نماید.
    کلید واژگان: دولت, فناوری اطلاعات, توسعه دانایی محور, ایران
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال